ŽIJ TAK, ABY TĚ ŽIVOT BAVIL

Nyní v červnu jsem prodělala epileptický záchvat následkem vyčerpanosti a stresu, stejný záchvat jsem měla před 4 a 2 lety také z vyčerpání.Záchvat se projevil křečemi končetin, bevědomím několika minut a na záchvat si vůbec nepamatuji. Léky žádné neberu a zatím ani nechci a chci daný problém vyřešit jinak. Také na mě v průběhu dne padne únava, že se mi ani mluvit nechce a jsem úplně vyčerpaná i když nedělám nějakou fyzickou práci. V únoru jsem také vysadila antikoncepci , kterou jsem brala 2 roky hlavně kvůli akné a srovnání a srovnání cyklu. Po vysazení mám cyklus opět nepravidelný a akné se znovu objevila.Myslíte si , že daný záchvat mohl být způsoben vysazením antikoncepce a rozhozením hormonů? Dále by mě zajímal Váš názor na antikoncepci obecně. Trpím také premenstruačním syndromem, který se projevuje pnutím kostí, únavou , nesoustředěností, podrážděností. Pokud bych se na něco měla soustředit , tak bych asi opět zkolabovala. V červnu jsem také přišla o práci,kde jsem pracovala 2 měsíce,ale ne že bych špatně pracovala, ale ivestor nedal na fungoování projektu peníze. Předtím jsem byla rok bez práce. Do budoucna bych se chtěla věnovat průvodcování po Praze, cizím jazykům , cestovnímu ruchu , ale bojím se abych to kvůli mému zdravotnímu stavu mohla dělat. Chtěla jsem také odjet pracovat do zahraničí a zdokonalit si tm jazykové znalosti,ale opět je tu problém mé zdraví.Kolikrát za celý den nic neudělám,jak jsem unavená a to i když mám dostatek spánku.

Další problém je , že nemohu nalézt vhodného partnera pro můj život.Jsem spíše samotářský typ, ač bych po společnosti velmi toužila. Už od dětství jsem se úplně nedokázala včlenit do kolektivu, i kkdyž jsem se mnohdy velmi snažila.Pak už jsem snahu vzdala,neboť se nebudu vnucovat někde , kde o mě nestojí.

Již dvakrát jsem navštívila léčitele, který léčí podobným způsobem jako vy a má také dobré výsledky.Řekl mi, že hodně zapojuji hlavu a srdce vůbec, já se snažím, nalézt řešení svých problémů,ale opravdu nevím jak.Pročítám různé knihy (Hrabica, Hay apod ) a čím dál víc se v tom ztrácím,(tudy asi moje cesta nevede) opravdu je těžké najít cestu, jak myslet srdcem. Myslíte, že to opravdu dokáže každý a kdy za měsíc, rok, 5 let….Jsem z toho opravdu zoufala, je to už druhý týden , co jsem od něj podruhé přišla a stále přemýšlím ,jak a co kde změnit a pročítám kde co ,ale nevím jak myslet tím srdcem. On mi řekl, že na to musím přijít sama, že mě pak povede dále,ale zapojit to srdce a já nevím jak.Nevím jestli jsem tak hloupá nebo natvrdlá,ale at se snažím nejde to,ale já věřím ,že to dokážu, nevzdám se,vždy ať jsem měla problém jakýkoli, nikdy jsem to nevzdala

Pokud budete mít čas, tak budu ráda za odpověď a

přeji Vám hodně štěstí a úspěchů v práci a životě.

Jana

10.9.201

Ahojíček Jani,

Stalo se….tvůj mailík se opravdu někde zatoulal, ale nic se neděje náhodou, možná, kdybych ti poskytla informace dřív, tak by tě neoslovily jako nyní.

Jani máš hodně otázek a tak zkusím alespoň na větší část z nich odpovědět.

Sama píšeš, že epi-záchvat byl z vyčerpání. Přestože nemáš nějakou extra fyzickou zátěž, jsi vyčerpaná, unavená… Jani je v tom jediné… problém, který se zakresluje v druhé čakře…. Tato čakra vypovídá o naší chuti do života… o naši motivaci…a ty v současné době nějak svůj cíl a s ním spojenou činnost nemáš. Bylo by u tebe vhodné, najít v sobě něco, co tě baví, naplňuje a tomu se věnovat… když se dělá něco srdíčkem… které při činnosti, která tě baví otevřeš…tak přestane existovat čas. Navíc to je i to co se ti snaží říct tvůj léčitel…myšlení srdcem…nejdřív je třeba srdíčko otevřít aby z něj a do něj mohla proudit energie…a pak i hlas srdce poslouchat a naslouchat mu. Rozum jsem dostali do vínku při našem narození…a nejde nemyslet, nejde se zbavit myšlenek….ale lze naslouchat svému vnitřnímu hlasu, srdci …svému vyššímu já…a pak se tím i řídit.

Jaký mám názor na antikoncepci?

Tak to by bylo téma na celý článek, ale jen ve zkratce…. Z jednoho úhlu pohledu je to dobrá věc…z druhého…pěkně na houby. Ten první pohled…tak spadá… zabránění nechtěnému těhotenství atd….ten druhý…tam je toho taky víc…ale takový ten markantní je v tom…. Že si tělo samo produkuje hormony…a když se každé ráno lupne pilulka antikoncepce…což jsou vlastně hormony…tak si časem tělo na to zvykne… na co by se namáhalo a tvořilo si hormony samo, když ráno dostane dávku…. No a pak je problém, když se antikoncepce vysadí… a chce se miminko…. Buď se otěhotní hned a nebo se pak musí dlouho čekat…než to naše zlenivělé tělíčko se zase rozhoupe k tomu, aby ty hormony začalo produkovat. Ale je tam toho daleko víc a jak jsem psala…to by bylo téma na celou moji pravdičku v podobě článku.

Jani…fakt nevím jestli ti to mohly udělat hormony ten tvůj záchvat…spíš bych řekla že ne jak ano… ale všechno souvisí se vším….takže malé % souvislosti tam být může.

Na ten tvůj problém …by ti mohli pomoct kapičky Ptačího jeřábu…a spousta dalších přírodních přípravků, které podporují hormonální činnost…ale ne chemicky… je to v podobě přírodních preparátů…. Hodně se o tom ptačím jeřábu a je tam myslím i odkaz na něj… zmiňuju v sekci Z VAŠICH MAILŮ…v podsekci MIMINKA. Tak tam nahlídni.

Pojďme dál…. beruško… už sis teda něco o příčinách nemocí přečetla…už něco víš…a teď to pusti volně  do éteru…. Kašli na to a nehledej další a další informace o svém stavu, o své nemoci…. Protože díky tomu, že tomu věnuješ tolik pozornosti, tak si ten svůj stav hezky v sobě hýčkáš… a když ho hýčkáš…tak proč by to někam odcházelo, když je tomu u tebe tak dobře….. hezky se na sebe naštvi… vyraz do ulic…vypni prsa, zatáhni břůšek…srovnej záda, jako bys nesla na hlavě knížku ….nahoď úsměv číslo 3-5 podle možností….a mazej mezi lidi s otevřeným srdíčkem…ať ti do něj může vklouznout i ten tvůj druhý protějšek. Tím narážím na článek NA CO NÁM JE DRŽENÍ TĚLA A ÚSMĚV?

Jani..zkus si počíst nějaké ty pravdičky co jsem napsala… třeba tě nakopnou a probudí v tobě nějaké to chtění…. Je pro tebe důležité si najít něco co tě baví… pro co máš chuť žít…počkej až se zamiluješ…jak bude čas utíkat a jak bude plná energie a života….

Nemá cenu sedět v koutě a nimrat se v sobě… žij teď a tady…žij tak, jak si přeješ žít…. V tom ti může pomoc knížka, která mě kdysi nakopla a hodně ji na stránkách chválím…Miluj svůj život…. Jani…jsi mladá kočenka a život máš před sebou…. Zapomeň na to co se ti stalo…poděkuj za tuto zkušenost, poděkuj i za to, že jsi byla tichá a ušláplá a že ti bylo líp o samotě… roztáhni křídla a leť…. Ze začátku budeš fakt jak to pískle, které kousek popoletí a ještě si trošku natluče zobáček…ale ty lety se budou prodlužovat a jednoho krásného dne si svůj let začneš užívat.

Měj se a směj se Jaňulo……smích otevírá srdíčko….

S láskou …tvá Zrzka

14.9.2011

Ahoj Zrzko,

moc Ti děkuji za odpověď,máš pravdu asi se v mých problémech moc pitvám a proto se jim u mě tak líbí.

Jak píšeš,mít nějaký cíl nějakou motivaci. Mě baví spousta věcí, v dubnu jsem se začala učit italštinu, baví mě cestovat a proto se chci věnovat cestovnímu ruchu,ale svazuje mě ta únava.Jak radíš a pokud jsem pochopila správně, tak se nesmím nechat odradit nezdary a únavou a řici si dnes se budu v tolik a tolik učit a i když budu unavená a půjde to nepůjdu si lehnout a budu se učit  říkat  já to zvládám.Taky už nebudu sedět doma a přihlásím se do nějaké zájmové činnosti.

Myslíš si , že by mi v mém nastartování do nového života pomohla kineziologie?

Měj se fajn , ještě jednou moc díky a užívej si krásné babí léto

Jana

14.9.2011

Ahojíček Jani,

Tak to jsi mě teda moc nepochopila ….. netlač na pilu a nebojuj s tou únavou…. Pokud jsi nepochopila teď to co jsem psala…. Tak to snad pochopíš čase…zkus si to přečíst někdy později…. Abych ti vysvětlovala nějaké základy….to by fakt byl román….ale snad se dočteš na stránkách jak jsem to všechno myslela…možná jsi dostala moje informace předčasně… to, že se ten první mailík někde zatoulal nebylo jen tak…. J nic není náhoda… ani to, že jsem ti nakonec odpověděla J….jen ta informace musí v tobě uzrát.

Měj se a směj se Jani… a zkus si to možná přečíst ještě jednou…ta nejhlavnější myšlenka mé odpovědi je…. ŽIJ TAK, ABY TĚ ŽIVOT BAVIL.

S láskou…tvá Zrzka

14.9.2011

Ahoj Zrzko,

děkuji Ti za rychlou odpověď.Jo, nechám to chvilku uzrát a pak se k tvé odpovědi vrátím,asi to chce opravdu čas jak píšeš.

Měj se Jana

14.9.2011

 

Vím ,že jsem možná netrpělivé, ale pokud by se ten mailík ,který jsem posílala koncem srpna zatoulal , posílam znovu.

Sdílet tuto pravdu

Reklama

Sledujte na Facebooku

Vaše komentáře

Reklama