Zasvěcování na dálku

Chtěla jsem se Tě zeptat na tvůj názor na zasvěcování na dálku. Někdo na to má dost odmítavý názor, že na dálku není možné nic přijmout nebo minimum, že člověk musí být vyčištěný atd. Na druhou stranu zase se mi líbí názor a i by mi to tak vyhovovalo, že člověk v domácím prostředí je klidnější a tím i prožitek je silnější, že příjem energie je stejně kvalitní jako při osobním setkání a je to taky lepší pro lidi co nemůžou někam dojíždět, což se týká i mě, jsem na mateřské, což je super, protože mám dost času se věnovat duchovním věcem tak jak bych neměla kdybych chodila do práce ( směny ve zdravotnictví), na druhou stranu u nás v sev. čechách je takové duchovní prázdno, učitelů je málo a pro mě momentálně i daleko. To zasvěcení na dálku by mi max vyhovovalo, ale nevím zda je k tomu vhodný člověk jako já, takový začátečník,  přijdě mi, že určité energie cítím, ale d

ost v tom tápu, a taky si myslím, že mám v sobě dost bloků a ty se prý dají také vyčistit na dálku.

 

Ale proč se Tě ptám – mám takový pocit, že bych měla postoupit dál, že mi to meditování a studování doma nestačí, prostě mám takový pocit, že mě to tlačí dál.

Ale chápu, že nejlepší je osobní zkušenost, což mě přivádí na myšlenku, že po prázdninách u nás v Děčíně opět začnou andělské meditace, kterých bych se chtěla zůčastnit, ale zase… nevím jestli je to pro mě vhodné takhle do toho skočit, když mám s energiemi tak málo zkušenosti…

 

Zkusíš poradit?? 🙂

 

Přeju Ti mnoho úspěchů s Tvými stránkami a vůbec děkuji za to že jsem je objevila 😀

 

Krásný bouřkový den,

 Lenka.

22.8.2012

 

 

 

Ahojíček Leni,

 

Děkuju ti za důvěru se kterou se na mě obracíš a za dotaz, který je trošku odlišný od ostatních. V poslední době se roztrhl pytel s dotazy a bebíčky, které jsou si podobné jako vejce vejci a tak jsem to začala řešit tak, že odpovídám na ten první a na ty další posílám odkaz na stránky…protože bych psala jedno a to samé dokolečka dokola…a tak jsem ráda, že můžu odpovídat na něco jiného.

Leni, já patřím do sorty lidí, kteří se k těmto zasvěcováním na dálku rovněž stavím odmítavě…ne z důvodu, že by to nefungovalo….ale z jiných důvodů, které ti za chvíli popíšu. Že funguje předávání energií a tudíž i zasvěcování na dálku si jista jsem. Ve svých začátcích, kdy jsme s holkama „experimentovali“ a posílaly si vzájemně energii jsme se přesvědčily jak v tom, že dokážeme vyslat, i přijat… a to z nás ani jedna v té době nebyla do ničeho zasvěcena. Pociťovali jsme příjemné teplo v místech kam jsme si energii posílaly…nebo příjemné brnění… dokonce mi Iva tenkrát řekla, kde mám problém, když se na mě napojila. Takže pokud tě zajímá jestli to funguje….tak to fakt FUNGUJE.

Proč se tedy k tomu stavím odmítavě?

 1. I duchovno lidi dokážou zneužít … pošleš prašule a ten kdo je přijme jen dělá, že tě zasvěcuje. Itéto sféře se dějí podvody.

 2. Ikdyž zasvěcuje doopravdy….nemusíš ty energie vnímat a pak jsi skoroté situaci jako jsem popsala za 1 …zkrátka si myslíš, že tě podvedl.

 3. Může to být opravdový mistr a opravdu tě zasvětit….ale já jsem na toto velice opatrná…nenechám na sebe hned tak někoho sáhnout a už vůbec ne u něčeho jako je zasvěcení. Musím toho člověka vnímat jako někoho, komu opravdu věřím a komu se svěřím do jeho ruk… jediný taková je zatím Braňo Súkeník u kterého jsem se kdysi dávno nechala zasvětit do 1 i 2 REIKI… ale než jsem to udělala…tak jsem byla na X jeho přednáškách a totím zasvěcením  pak přišlo tak nějak samovolně a přirozeně.

 4. Zasvěcení jak tak závažné rozhodnutí, že by se to neměl podceňovat a uspěchávat.. já osobně si nedokážu představit, že bych u zasvěcení nemělamistrem kontakt. Není to jen o tom, že nad tebou udělá čáry máry fuk a otevře ti kanál….ale je potřeba vysvětlil jak se s energiemi pracuje a to si nedovedu představit bez osobního kontaktu. Sama vedu semináře na AK a potřebuju s lidičkami kontakt, abych věděla, že mě chápou,…pouštím tam další informace, které na PRAVDIČKY nemůžu psát už jen z toho důvodu, že psané slovo by mohlo být pochopeno jinak než mluvené a ještě k tomu od toho druhého odezva v jeho očích, že to slovo mluvené je pochopené.

Je to sice už dávno co jsem napsala na PRAVDIČKÁCH článek o zasvěcování…. A tak si ti dovolím tady dát odkaz na ten článek, který ti doplní tuto mou odpověď PRAVDA O ZASVĚCOVÁNÍ. Leni..nic neuspěchej…..ten dar v rukou máš …tak jako ho tam má každý… i o tom je článek…DAR-SCHOPNOST UZDRAVIT SEBE

Ve finále je rozhodnutí stejně Leni na tobě…ptala jsi se mě na názor a já ti ho napsala a doplnila  staršíma článkama…ať už se rozhodneš jakkoliv….bude to pro tebe zkušenost…a jak sama píšeš…. Není nad vlastní zkušenost…ano to je pravda…. Z těch svých zkušeností nejvíc získáme pro sebe….ať už je to tak či onak.

Měj se a směj se Leni…a nedivoč… myslím si, že ty andělské meditace by byly pro začátek dostačující. Kdykoliv totiž z tamtudy, můžeš odejít, pokud se ti tam nebude líbit…ale u zasvěcení na dálku … od toho asi hned tak neutečeš. Navíc, tam můžeš potkat spřízněné dušičky a navázat tam kontakty na další zajímavé lidičky. Poslouchej své srdce, co ti radí….

 

S láskou…….tvá Zrzka

26.8.2012

 

 

 

Ahojky Zuzko,

mockrát Ti děkuji za odpověď. Po pravdě jsem to tak nějak tušila, že mi tohle napíšeš :))

 

Musím říct, že v den kdy jsem to aktuálně řešila, jestli teda už konečně jooo anebo ještě počkám, mi přišla odpověď od andílků v číselné kombinaci, která na sebe celé odpoledne upozorňovala, tak jsem se mrkla co to číslo znnamená a na základě toho jsem se rozhodla, do toho jít.  Mimochodem bylo to číslo 222 a pán, kterého jsem kontaktovala se neozýval tak jsem si řekla, že to nechám koňovi a uvidí se, a pán se toho dne ozval.

 

Rizik jsem si byla vědoma, ale řekla jsem si, že negativní zkušenost je taky zkušenost a že přijít o nějaký ten peníz…?? to je přece to nejmenší o co můžu přijít. Takže to mě tak netrápí 🙂 Každopádně musím říct, že jsem hodně cítila, že jdu tím správným směrem, tak mě to tam „tlačilo“… asi si tím mám projít :o)

 

Ale musím říct, že už jsem hrozně natěšená na ty andělské meditace, ptž ten kontakt, ten je k nezaplacení. Ony u nás probíhaly už loni, ale v době, kdy jsem měla hodinu němčiny, moje mamka mi hlídala mrňouska a já si říkala, co by řekla, že jdu na nějakou meditaci a ještě v době němčiny, kterou mi platí…. to jsem ale hloupá viď 😀 asi nebyl ten správný čas a řekla bych, že teď dozrál.

 

Tak uvidíme jak to zasvěcení dopadne, nebo nedopadne,  nechám to na vyšší moci :))

 

Měj se krásně a zase třeba někdy ahooj :))))

 

Lenka

27.8.2012

Ahojky Zuzko, v první řadě bych Ti chtěla poděkovat za práci, kterou odvádíš na pravdičkách, jsou úžasné a hlavně je tam spousta zajímavého čtění, musím říct, že vyhlížím další a další články a nemůžu se dočkat až je přečtu

Sdílet tuto pravdu

Reklama

Sledujte na Facebooku

Vaše komentáře

Reklama