VÍRA V NÁS

Je spousta vyznání a vír, je toho spousta čemu, kdo může věřit….ale jedno je jisté…. každý z nás, věří…ať už je to cokoliv.

náhled obrázku

Marně se neříká…. „Věř a víra tvá tě uzdraví“. Jak pravdivé a tolikrát už prokázané, že víra je naší součástí a že nám pomáhá a kolikrát nás drží nad vodou a žene vpřed, přestože chvílemi jdeme po kolenou, ale znova a znova se zvedáme a jdeme. Naše pády jsou jen proto, abychom si na té zemi odpočinuli a zamysleli se, jak se zvedneme a kudy půjdeme dál.

Vím, že nepíšu nic nového, co byste nevěděli a hned vám objasním, proč jsem se do tohoto tématu pustila.

Jak jsem v kontaktu s vámi a dalšími a dalšími lidmi….kteří zabředli do duchovní víry, tak jsem zjistila, že k Bohu se lidí obrátili převážně v době, kdy se ocitli na samém dnu. Další byli od malinka k víře vedení svými rodiči a buď u této víry zůstali, nebo našli jinou….tu svou cestu víry a pravdy. Je mnoho způsobů jak se člověk dostal k nějaké té víře….

Víra…to jsou pilíře v našem životě, o které se můžeme opírat. Většinou, když mi píšete a nebo se s vámi bavím, tak právě bolestná událost, jako je ztráta někoho blízkého, jak úmrtí nebo opuštění, ztráta zdraví a nebo jiný průšvih člověka začnou hnát k myšlenkám a otázkám ve stylu….“Proč zrovna já musím tímto projít? Proč se to stalo mně?“ atd. a začne hledat na své otázky odpovědi v duchovním světě, protože důkazně v tom světě ve kterém žijeme, odpovědi nenacházíme. Neznám člověka, který by si pokládal tyto otázky, když je šťastný a vše mu vychází….opravdu neznám nikoho, aby se ptal stylem „Proč zrovna já jsem tak šťastný, zdravý, bohatý?“ Vy ho znáte? Jste jeden z nich? Jestli ano, napište nám na naše stránky a podělte se o tuto zkušenost….ráda vás poznám, protože budete první v mém životě, kdo se takto ptal. Podělte se o svou zkušenost i vy ostatní, kteří máte potřebu se s námi podělit o to, jak jste se dostali do duchovna a ke svým pravdám. Ráda bych otevřela novou sekci na stránkách, kde budou vaše příběhy ze života, jak jste se dostali ke své víře. Stačí svůj příběh napsat na adresu [email protected] nebo na [email protected] .

O tom jak jsem došla ke svým pravdám a k víře já, je tak trošku napsáno již dříve ….a je to jeden z prvních článků, které jsem na stránky uveřejnila a ke přečtení jej naleznete zde.

O víře by se dalo napsat strašně moc…. a já bych jen chtěla napsat ve zkratce, že duchovní svět je chápán z mnoha úhlů pohledů…. a byla bych ráda, aby každý z nás neodsuzoval víru druhého…. Kvůli tomu, že se lidé nedokáží pochopit a tolerovat své vyznání vznikají války a to je špatně….. Láska je základem každé víry, každého vyznání…. A pokud se začne válčit…..tak je to špatně….tady chybí Láska….s Láskou se dá nakopat prdelka, aby se člověk posunul, ale určitě se nedá válčit a zabíjet s Láskou.

Za nedlouho napíšu článek o slepé víře….. a jak to mám pochopené já a snad se mi podaří otevřít některým tak trošku oči, aby se neupínali k někomu a nebo něčemu bez toho, aby nevnímali své pocity, své srdce a jen slepě zobali pohozené zrno. Ale o tom více až jindy…už to mám v hlavě, tak to ještě nechám chviličku dozrát a pak vám o tom písnu víc.

Milí čtenáři….pokud máte chuť se podělit o vaše příběhy, …..sem s nimi…. Jistě budou poučné a spousta dalších lidiček, kteří si je přečtou, se v nich budou nacházet.

Mějte se a smějte se….přeji vám pohodové dny prosluněné láskou a pochopením a jen fajn lidičky kolem vás……

s láskou …pro vás napsala a požádala vás…….vaše Zrzka

12.5.2011


Každý z nás má víru svou…..neznám člověka bez víry. Někdo věří v to, co se dá dokázat, na co si může sáhnout, někdo v sebe, jiný v duchovní svět….

Sdílet tuto pravdu

Reklama

Sledujte na Facebooku

Vaše komentáře

Reklama