TŘETÍ VÁŽENÍ KILA DOLŮ

jdu vám napsat poslední rady a týpečky… kdo potřeboval nakopat řiťku, tak tomu jsem to udělala … kdo potřeboval pohladit…tak jsem ho pohladila…..a můžete si o tom přečíst o něco níže…doporučuju vám, abyste si pročetli všechno…určitě tam zase něco pro sebe najdete.

náhled obrázku

Holčinky moje… fakt z vás mám radost… většina z vás začala chápat princip tohoto experimentu… že je to hlavně o sebelásce, o tom, vymezit si čas pro sebe… o tom, že nemáte bojovat a že si máte hrát….a že se máte přijmout nejdříve takové jaké jste a měli byste být se sebou spokojené…až budete spokojené takové jaké jste teď…tak pak můžete něco měnit…protože nebudete spokojene se sebou ani když shodíte…když shodíte kila rychle dolů, tak vám začne plandat vaše kůže jako šarpejovi…tomu psovi co mu je velká kůže :o) a budete hledat spínací špendlíky, abyste si tu kožu někde zakamuflovali :o). No a to nemluvím o prsách, které by po rychlém úbytku mohly vypadat jak přednost indiánské stařeny :o).

Mám radost i z toho, že se zamýšlíte nad tím, kde je zakopaný pes… a samy už začínáte nacházet kde děláte chyby…je to pro vás škola nejen hubnutí…ale především škola šťastného života.

Tak a dost bylo legrace…teď na chvilku vážně….ale jen na chvilku, já to dlouho nevydržím….. kuřátka moje… fakt…nebojujte… HRAJTE SI SJÍDLEM, SE SVOU PŘEDSTAVIVOSTÍ, MĚJTE SE RÁDY, DĚLEJTE SOBĚ RADOST I DRUHÝM… ŽIJTE VESELE A UDĚLEJTE SI NA SEBE ČAS. Tak jak jsem to psala jedné z vás….

Dovolím si ten kousek tady  přesunout….

….. to že nemáme čas… je zase jen o tom, že s tou sebeláskou to nemáme zas až tak OK jak by to mělo být…. Prdel vody…máme času habakuk….ale dáváme přednost před sebou něčemu jinému :o)… ruku na srdce…je to tak? No pravda že je…záleží jen a jen na nás…jak s časem… který má den 24 hod. naložíme…jestli si na sebe …uděláme čas aspoň hodinečku… Na rovinu… já mám tak nabouchaný denní program… fakt bych si přála aby den měl aspoň 48 hodin….ale věř mi….že si čas na sebe udělám… zahraju si diamanty na FB a závodím s Aničkou ČR a Aničkou SR a štengrujeme se jak malé holky… popichujeme … a já se tady tlemím jak malá holka až na mě manžel doletí na co se v TV divám… a pak vidí…že jsem nahrála rekord a končí slovy…jak malá holka…oooooooooooooooooo jaká velká pochvala :o). Hodně času věnuju i vám a pravdičkám…. No vykašlala bych se na to, kdyby mě to nebavilo a nenaplňovalo… dělám to, protože mě to baví… a až si koupím vlnu … (jehlice mám)….tak začnu něco hezkého plést…ale to mě musí chytnout náladička a inspirace,…zatím mám spoustu inspirace na články.

Je to jen pár dnů co jsem napsala

PRAVDA O NAPROGRAMOVÁNÍ VLASTNÍHO TĚLA

Tady by to u vás mohlo fungovat na to hubnutí…na tu představu jaké tělo chcete mít….taky si můžete pomoct tím, že si falšku, pomalujete nebo polepíte obrázkem jak byste chtěli vypadat a nebo na ten obrázek flašku postavíte a necháte tu informaci do vody vklouznout… samozřejmě, co popisuju s tím obláčkem…i to si můžete dělat… je to zase všechno jen o hraní s vaší fantazií….

 

Pojďme ale dál…trošku praktických prostředků, které by vám mohli pomoct shodit kilečka a ještě uděláte něco pro své zdraví a je to finančně dostupné… řadově pár desítek korun… (kolem kilečka…teda kolem + –  stovky korun).

 

HANASAKI ČAJ http://www.darkynostalgie.cz/katalog/produkt/hanasaki Jestli si dobře pamatuju tak v té krabičce je asi 5 sáčků…(je to už doba co jsem ho od Grevule dostala..ještě ho mám) ale někdy ho prodávají i po sáčcích a jeden sáček vám vydrží hodně dlouho…. Protože se ho dává fakt jen špetka a z té špetky si uděláte ještě druhák a třeťák :o)….je lahodný a …však se více dočtete v tom odkazu.

náhled obrázku

 

Psyllicol http://www.lekarnaparizska.cz/drpopov-psyllicol-100g-prichut-citronu-p-2379.html je to dost dobrá věcička… zaplní to váš žaludek protože ve vás nabobtná… a upraví vám stolici… není nad to, když každé ráno si vyprázdníte břůšek (střeva) s pocitem…že jste se vysr… z podoby a máte pocit, že jste o pět kilo lehčí…no a když se  narovnáte a vypnete prsa a tím pádem se vám zatáhne břůšek… to máte dalších pět kilo dole vizuálně… a hned jste o deset kilo lehčí :o)…ale pozor…tady je fakt třeba hodně pít. Moje zkušenost… já když se ráno pořádně nevytoto…tak vím, že ten den bude stát za hovno…proto si sem tam tento přípravek dávám :o)…. No a protože to rychle bobtná…a nemusím si do jogurtu nebo vody něco máčat…tak si dám vrchovatou kávovou lžičku tohoto granulátku do čuněnky a  zapiju to jako léky… malinový, citronový…ten já možu… připomíná mi to chuť Vitacitu… a jen tak pro zajímavost… ten váš boban…bude normálně jak želé…takže když spláchnete….tož ani štětku do ruky nemusíte vzít…

Dr.Popov Psyllicol 100g příchuť citronu

 

Nj… já vím…já jsem vám to říkala, teda psala, že dlouho nevydržím být vážná.

 

Tož co já bych vám ještě napasala…asi to stačí….z těch rad….protože bych se stejně zase opakovala.

 

 

Moje drahé vytrvalkyně…

Teď mi věřte… byť se tady usmívám a skoro se tlemím…myslím to smrtelně vážně…. pokud se vám ani v posledním týdnu nepodaří najít v tomto experimentu zálibu a hru…. Tak si myslím…že až skončíme…že se na to vyfláknete… zatím jsem pro vás byla motivací já se svými kopanci a hlazením…. Ale pak už to bude jen a jen na vaši sebelásce, tvořivosti, inspiraci, hraní si s jídlem a svou fantazií…pokud to nebudete dělat se smíchem a budete bojovat…tak tím bojem zas jen vyvoláte další války… (tj…další kila hore)…

Takže… máme společně před sebou poslední týden….tož se vzpamatujte…tolik rad a návodu… už fakt nevím co víc vám poradit…víte jak to je…a jak to píšu….

Pomoct se dá jen tomu, kdo opravdu pomoct chce…

Nic není zadarmo… i tady do toho musíte něco dát… lásku a sebelásku především.

Držím vám palečky a moc vám děkuju za vaši vytrvalost, za vaše mailíky, za vaše otevřené srdíčka…za vaše pochopení a vaši snahu…

S láskou se s vámi  loučím a těším se na příští – poslední vážení…kdy budou odhaleny vaše výsledky.

S láskou vaše Zrzka

26.9.2011

 

 

VAŠE VÁHY, KOMENTÁŘE…MOJE REAKCE


 1.

17 Sexi žena  XX  kg

 

2.

51. Ruměnka xx kg

Ahojky Zuzi, Dnes som nejako zabudla na Váženie a spomenula som si na to až po raňajkách. Nuž ale aj tak som spokojná. Ako som už písala, tie kilá ma až tak nezaujímajú, skôr to, ako vidím sama seba a ako mi sedí (teraz už väčšinou visí) oblečenie. J Afirmácie a Plávanie – zanedbávam….zabúdam…..ale chválim sa skoro stále – hlavne v sprche a keď idem okolo zrkadla. S jedlom problémy nemám, pitný režim dodržiavam a pohyb mám tiež – chodím na zumbu a tam sa vždy vybláznim. Mám nejaké problémiky doma – tak si myslím, že aj to prispieva k môjmu chudnutiu a väčšinou aj k nechuti do jedla (a takým menším tráviacim problémom) – ale snažim sa dodržiavať pestrosť stravy, aj keď zjem menej. Dnes som bola kuknúť na fóre a dievčatá sú naozaj v skvelej nálade, tak aj ja sa usmievam.

Prajem krásny zvyšok nedele.

Pa Lenka alias Ruměnka

Ahojíček Ruměnko,

Mám z tebe radost… to je přesně ono…. Mít ze sebe dobrý pocit… kila nejsou až tak důležité, někomu jdou dolů hlavně  cm… ale nejdůležitější, je mít ze sebe ten dobrý pocit…takže ti dávám palec nahoru :o)

 

 

 

3.

10.Kytička xx  kg

já jsem neodolala a opatrně vstoupila na váhu už dneska,protože jsem cítila, že se něco pozitivního děje s mojí váhou.A mám kilo dole 🙂

Hlavně už si začínám zvykat na používání afirmací,to jsem zapomínala a nabízím si vodu k pití a krabičkový způsob stravování mi nedělá problémy.Vlastně už jsem si ho zavedla dříve.Je to praktické,nakoupím si ovoce a zeleninu a pak si připravuji jídlo do jednotlivých porcí a k obědu sním jen polovic toho,co mi nandají v jídelně a je možnost si vybrat z 5ti jídel,tak je to fajn.

Hlavní je,že už si připadám štíhlejší a když se hezky narovnám,tak se i bříško zatahne a je to moc příjemný pocit.

Je to běh na dlouhou trať a i když občas ještě „ujedu“ a nedodržím všechno přesně jak bych měla,tak mám chuť pokračovat a dělám to s radostí 🙂

Tak nám vytrvalcům držím palečky 😀

Ahojíček Kytičko…i tobě patří palec nahoru…. Super… dobré každé kilečko :o) a když zatáhneš břůšek, vypneš kozenky a nahodíš úsměv, tak to jedno kilo vypadá minimálně jako pět kileček….. tož si hlavně hraj dál a ať tě ten běh baví a naplňuje…. sakra mám z vás radost… že by to moje nakopaní vašich prdelek bylo k něčemu dobré? :o)

 

 

4.

Krásné ráno Zrzečko :-),

je po 8.hodině, sluníčko mě hladilo až postele :-). Ty už asi spinkáš, jsi po noční, doufám, že byla klidná ? Včera jsem pracovala na zahradě, něco jsme sázeli a já si při tom urvala 2 krásné dlouhé nechtíky, tak musely všechny ostatní taky dolů, to se mi to dneska krásně klape do klávesnice :-). Ty ruce už tak sexy nejsou, ale za pár dní už bude líp :-).Tak Zuzanko, dnešní vážení a měření dopadlo následovně …krásně….mám velkou radost :-)!!! 

váha   xx kg     tj. – 0,8 kg  paráda :-)!

míry zůstaly stejné, jen v pase další – 2 cm :-).Asi se v té meditačce více zaměřuji na pas, aby ne, když mě za něj přítel bere, hihihi :-). Je, včera mě poprvé prohnala ta odkyselovačka….skoro jsem měla strach, že si poto…paty než doběhnu, že by to byl ten úbytek váhy :-)? Jsem šťstná, že se to rozběhlo i v kg :-).Tak kočinko,krásně spinkej, jdu se napráskat holkám na fórum a písnu ti někdy v příštím týdnu :-). Měj krásný sluníčkový den až se probudíš a užij si ho :-).

papa :-)…s láskou radostí a vděčností..tvoje Ivča 🙂

Ahojíček Černovlásko,

Ještě nespím, ale už se chystám… po noční jsem přišla vyzmrzaná a tak jsem si uvařila groček do hrnéčku od tebe…a jdu do hajan a hlavně se vypotit, protože už třetí den se na mě pokouší vlézt chřipajzna…je jí všude habakuk….

No a k tomu co píšeš o kg a cm… patří i tobě můj palec nahoru….no a že tě odkyselovačka prohnala…to jsem se zase při mé představivosti zasmála…. Je dobře že ses tak hezky vyčistila……. Tak a mažu do hajan….papapapa

 

 

5.

Krásné ráno Zuzko,

pročetla jsem nejprve všechny Tvé odkazy na MOJE PRAVDY a pak teprve mazala na váhu.

Pokrok – váha není první v pořadí,ale Zuzka – přítelkyně a všechny ostatní,které se mnou myslí na jednu a tutéž věc – mít v srdci nejen lásku, ale i sebelásku.

Jak pročítám forum,můžu se potrhat smíchy a proto tam ani nestihnu už nic napsat,protože u počítače trávím velmi malou dobu,jelikož v práci u něho strávím 10 hodin.Kdybych tam napsala ty své myšlenky a pocity – nevím,ale asi by i černovláska padla smíchy….

Ale velké pozitivum,které mi řekl klient ve čtvrtek:

Hurá vrátila se mi moje bankéřka s velkým úsměvem a jiskřičkami v očích – copak —nová láska???? 

Neviděl mně jenom měsíc a zaregistroval změnu ——takže— funguje to……

24 Blanch  xx kg

Na kilech nic ale objem o 5 cm v pase – stačí – spokojená

Nohy neoteklé, celkem čilé – další pozitivum a bude do sebe foukat bílý obláček zdraví po dobu 21 dní – těším se….

Snažím se toho moc nevypisovat z důvodu,že Ty —Zrzečko naše milá –no mám pocit,že by den pro Tebe,aby jsi stihla všechno jen přečíst, měl mít 48 hodin a ještě stíháš odpovědi.

Takže měj se krásně —posiluj všechny a posilujme se navzájem, neboť myšlenka nemá konce a nezná hranice…

Hezký další týden do našeho myšlení na sebelásku

S láskou a úsměvem Blanch

Ahojíček Blaňule,

Holky moje zlaté…by mi děláte ale radost…. Že z toho snad ani nezaspím…před chvílí jsem odepsala Černovlásce…a už jsem si říkala, že jdu do hajan, ale tvůj mailík mi blikl před očima, tak ještě píšu…a pak fakt už zalezu do peřin … Blani… kila ani tak vidět nejdou, ale ty cm…ty každého do očí praští.. a navíc… smích, srovnané záda, zatáhlé břůško a vyplé prsa… to je pět kilo dole bez námahy :o). Tož se holka moje drž a jen tak dál…máme před sebou poslední týden …. Papapapa

 

 

6.

Ahoj Zuzko,

tak posílám svoji dnešní váhu, je to xx kg, takže zase další kilečko dole, super 🙂

Zdraví Bridget

Bridget…..mám radost…a tobě patří palec nahoru….. :o) 

 

 

7.

Ahoj Zuzko, krásné nedělní ráno/dopoledne.

Leian 4. 16 – váha stále stejná, xx  kg, ale na pase jsem zase ubrala – tentokrát 2 cm a na bocích jeden! Moc to nechápu, kam to jde, když je váha stále stejná. 🙂

No ale i tak mě to těší.

Leian…..kašli na kilečka…ty vidíš jen ty na váze, ale ty cm…těch si všimne každý….dávám ti palec nahoru :o)… zatím dnes dávám jen samé palce nahoru…mám z vás holky moje radost….

 

 

8.

Ahoj Zuzko,

mám xx kg, je to před měsíčky, tak cítím, jak jdou i obvody nahoru..

Ten měsíc pro mě znamenal to, že jsem si uvědomila, jak malou mám disciplínu, jak těžko se ohledně stravy hlídám.. jak málo piju.. navíc tenhle týden mě honila hodně žravá, až jsem nechápala, kde se bere..

Mám pocit, že s nadcházejícím podzimem jsem hodně unavená, ani na zahradě nezvládám to co jindy.. i v ježdění na kole jsem polevila..

Jana.

Jaňulo,..buď v klidu…. V období menzes naše tělo zadržuje vody a mnohdy některé z nás mají chutě jak těhulky. Disciplína… je poslušnost, vycepovanost…a já jsem moc ráda, že porušujete… jen se u toho nesmíte peskovat…je to jen známka toho, že jsme lidi a ne stroje… noco.. tak jsi zhřešila…ale hlavně na co nezapomeň…mít se ráda, hrát si… dělat něco co nemusíš, ale co dělat chceš, protože tě to baví….. pak se i ta únava podzimní vytratí… ono je to celoročně víš….na co to shazujeme….podzimní únava, zimní spánek, jarní únava, letní vyčerpanost z horka :o)….takže  … povzpomínej co tě bavilo dělat a udělej si minimálně hodinku na sebe a svou zálibu čas…. Kašli na všechny „musy“………držím palečky a příští týden… splaskneš a pošleš mi výsledek, který se ti bude líbit :o)

 

 

9.

Ahoj Zuzko,

posílám dnešní aktuální stav vážení Pusenka xx kg…….Omlouvám se,že moc nekomunikuji,ale jsem tak“vyšťavená“ z práce,že se mi nechce ani mluvit,natož psát.V pátek jedu na Wellnes a spa v Praze,tak si tam snad na nových podnětech k mojí práci trochu nabiju baterky(doufám,že ne hubu )

Měj krásné dny

Pusenka

Pusenko ..a to je pěkné…podle tabulky, kterou si vedu… kilečko je důle :o)….a nemusíš se omlouvat… jsi tak utahaná a já to chápu….mně se kdysi nechtělo ani dýchat natož tak mluvit a psát :o)…ale to bylo kdysi…užij si hezky Welnes, vyčisti hlavu, dobij baterky…a popřemýšlej tam na chvilinku, proč jsi z práce tak vyžvýkaná… není to jen známka toho, že si necháváš nakládat na sebe stále víc? Jestli jo….tak jen na tobě záleží … kolik si naložit necháš…taky to souvisí se sebeláskou… je třeba se naučit říkat NE

 

 

 

10.

Dnes to bude rychlovka – xx kg. Mám návštěvu, tak chvátám. Držte se! 

 

Prachovko ….No já se držím aj ostatní :o)…a ty střeštidlo Prachovkovité jsi mi zapoměla hodit podpis…ale mám chytrý incredimail… který mi napověděl podle mailovky kdo, že to  má návštěvu….tož si ju užij a gratuluju…. Další půlkolečko je dole :o)

 

 

11.

38.Plenik xx  kg

 

 12.

1. Loreta – xx kg

bez nějakého nucení se, přemlouvání a pláče nad nesnězenými

dobrotami pomalu ale jistě krásním 🙂

Loretko,………..paleček nahoru máš ode mě… hlavně za to závěrečné slovo a samozřejmě i za to kilečko dole….ale ten konec… mi udělal radost…krásníš … jsi jako víno… čím zralejší tím krásnější…. Takže…den ode dne jsi krásnější a krásnější a štíhlejší a svěžeší :o)

 

 

 

13.

Ahojky Zrzko,

přeji krásnou neděli.Cítím se skvěle,už si okolí začalo mé změny všímat a je to docela fajn pocit :o))

V pátek i v sobotu jsme byli  zase na oslavách narozenin tak nějaký ten chlebíček a dortík s vínem byl,tož jsem si zase nacpala bříško.Dnes to půjdu večer vyběhat,už se těším,mám radost z pohybu ,vlastně mám celkově radost,ta se nedá popsat:o))

Váha hlásí xx kg tedy kilo dolů, ale každý týden  mi odpadnou dva centimetry v každé partii,super.

Zuzanko zlatá díky za vše.

Hanka43

Haničko,…….super…. paleček nahoru…. Hani, já jsem se tak pochuti nasmála u toho fóra, jak tam popisuješ tvůj břůšek jak se ti třepal smíchy,když si zákazník všiml, že ho má menší….teď se mi to zase vybavilo…. A tak se směju zase…. Mám z tebe radost. Jo a teď nevím, který z holek mi to psala…ale když už hřeší a dá si čokoládku…tak si ju naprogramuje jako hubnoucí čokoládu….tož když dostaneš chuť na bůček nebo klobásek…tak tam lupni myšlenku, že to máš jako hubnoucí prostředek :o)

 

14.

ahoj, tak hlásim , že som opäť na začiatku:
48.Cenerena xx  kg
ale!!!cítim sa lepšie, ľahšie, športujem, takže to budú svaly:))))

Cenereny ……..to je daleko důležitější ten pocit než kila dole…. Ony půjdou i tak dolů…jen jim to trošku u tebe trvá než ti uvěří, že se mají rozpustit…možná kdyby ses změřila tak bys zjistila tak jako jiné holčiny, že váha sice zůstala, ale ty cm…jdou dolů…. Takže aj když jsi zatím kilečko nerozpustila….tak ti patří moje pochvala, za to pozitivní myšlení…. Měj se a směj se…..

 

 

15.

30. Izabella váha: xx  kg

Dobrý deň, dnes ráno, keď som sa postavila na váhu som zažila milé prekvapenie po týždni bolo dole 1,3 kg 😀 Celý týždeň som chudnutie prežívala bez stresu, bez výčitiek a nejakého nútenia sa, nátlaku že teraz nesmiem lebo chudnem, brala som to prirodzene a tak samo od seba, vytvárala som v sebe pocit úplnej lahkosti, uvolnenosti a pokoja. Jedla som to načo som mala chut, jedlo som si programovala, používala som afirmácie, vizualizácie, spinovala vodu. Nejako mi prestalo už dlhšie chutit maso, hlavne bravčové, keď sme ho mali na obed tak som si namiesto toho dala zeleninu alebo tofu, myslím že aj vďaka tomu chudnem že nejem tolko masa ako som mávala zvykom. Ak dostanem chuť na niečo „dobré“ ako to ja volám tak si dám 2, 3 krát do úst a úplne si to užijem bez výčitiek a tak isto si to naprogramujem. 😀 Bavím sa pritom, hrám sa s tým čo jem a neberiem to ani že chudnem, nemám pocit tlaku žeby som si niečo odopierala alebo po niečom silno bažila a nemala to, je to také prirodzené a v pohode. 😀 Prestalal som to brat že teraz chudnem a všetko je inak a potom sa vrátim k tomu stavu mysle a spůsobu života ako pred tým….pretože také skúsenosti som už mala že istú dobu je všetko inak a potom sa mi vráti ten stav myslenia. Rozmýšlala som tak nad týmto všetkým a to že teraz chudnem nebude ako ten hlavný produkt toho všetkého ale hlavne aby som zmenila svoje myslenie na zdravého = štíhleho, spokojného, štastného človeka ktorý sám seba príjma s láskou a úctou. Pretože práve tieto veci chýbali v mojom živote a to sposobilo že som hladala naplnenie v jedle.

Ďakujem Vám za to že som pochopila súvislosti. Majte sa krásne.

S pozdravom Majka

Ahojíček Izabello, kurník šopa….to jsou krásné písmenka… dávám ti dva palce nahoru… za pochopení a ten druhý za pochopení :o)…a samozřejmě i za to kilečko… jen tak dál… hraj si, užívej si,…programuj… poslouchej své tělo… maso, teď nepotřebuješ… mě jeden čas smrdělo…nemohla jsem ho…asi tak tři týdny…ale pak mi zas zavonělo….tělo si samo říká co chce a potřebuje…. Přeju ti, abys na toto pochopení nezapomněla, uvědomovala si ho a zažila si ho pořádně do svých programů  i po skončení experimentu….

 

 

16.

Neděle ráno: xx kg

Neřeším, že to zas vylezlo :-)) Minulou neděli ráno jsem byla po sobotě, kdy jsem měla odpolední v Kauflandu, může to být tím anebo to může být i tím, že si ta váha dělá co chce…

Vím, kde mám zakopaného psa, ale přistupuju k tomu asi podobně jako ty s tím kouřením :-)) …

Nevzdávám to, ale dávám si načas. Stojím si za tím, že chci vážit tolik, kolik chci a chci se zbavit těch pneumatik…

Měj se a směj se

Rozárka

Ahojíček Rozárko,

My se známe přes písmenka už tak trošku a naskakují mi u tebe myšlenky …. Zbav se strachu ..každodeního strachu o Zuzku….. to je tvůj blok… ten tvůj zakopaný pes + moje hulení :o)…. To je vnější příčina… vnitřní u tebe… strach existenční a Zuzka…. Už jsi hodně daleko na duchovní cestě…tak to pročisti… jebni trošku světla do své budoucnosti, a důvěřuj univerzu…že se všechno děje tak jak se dít má…. a neblokuj k sobě příval štěstí a splnění tvých přání v podobě pochybnosti…byť ty pochybnosti jsou jen takové rychlomyšlenky…

Jo a udělej si na sebe chvilku čas jo? Vezmi pastelky a vykresli se….z těch rychlomyšlenek… v listopadu se vykreslíš už se mnou……těším se na tebe pa

 

 

17.

Zuzanko,

moc zdravím, přeji krááásný pohodový den … mám pořád stejně …. 🙁 …. ale je to tím, že jsem už třetí týden nemocná – viróza, nemůžu se toho nějak zbavit 🙁 ……

Pimpinella – 15,…..xx kg ….

Pimpinelko ……přeju ti brzké uzdravení…. Zkus malinko popřemýšlet, proč jsi se zastavila v pelíšku…. Něco bylo špatně, možná ses věnovala víc druhým než sobě… máš o něčem přemýšlet…. Ta tvoje muší váha, kterou chceš ještě upravit…. Možná že jsou to přesně ty kilečka, které ve svém věku máš mít… určitě nejsi boubelka…. To bys musela měřit tak 150 cm, abys s tou svou váhou měla nadváhu…. Přeju ti brzké uzdravení a moc a moc sebelásky….

 

 

 

18.

ahoj Zuzi takže jsem tady s vážením…xx kg.  :-)) 5. Žirafa

Žiravko…palec nahoru ode mě…doufám, že ses pořádně za to pochválila :o)

 

 

 

19.

Ahoj Zuzičko,

Přiznávám bez mučení, že jsem tento týden nebyla  moc poslušná žačka J, ale i tak je ½ kg  dole (tzn xx kg). Mám před akcí a to jsem vždycky víc mimo domov, a když doma, tak padám na hubu J. Ale jelikož jsem si nenadávala, tak to asi nějak šlo. Fakt je, že se cítím nafoukle, ale to nemá nic společného s hubnutím, ale s přírodou J . Asi ty „přechodové“ stavy, návaly aj. Nemám čas ani juknout na fórum, (no jednou jsem tam byla), ty holky jsou suprový, fakt jo, ale než jsem překousala pár vzkazíků, už mě honil čas … J Ale teď si jdu zrovinka chystat krabičky, protože za a) když mám kalup, tak nestíhám jíst a za b) protože chci J. Asi jsem nejhorší ze všech těch holek co máš, ale prostě nestíhám L ještě napsat nějaký receptík. Ach jo. Ale jsem s vámi se všemi Hanka – Mašlička 22

 

Ahojíček Mašličko,…..jste skvělé všechny…snažíte se jak se dá, nenadáváte si… a začínáte se mít holky moje rády….a to je MAZEC :o). Hani… mrkni na kapičky PTAČÍ JEŘÁB …tady je odkaz

http://www.tinktury.cz/katalog/15_gemmoterapie/na-15-153-050_jerab-ptaci-pupeny/

doporučuju ho těhulkám …teda spíš předtěhulkám, které nemohou otěhotnět, holčinám co teprve začínají menstruovat a mají problémy a taky nám velkým holkám, které už pomalu přestávají menstruovat… je to finančně OK a fajn pomocníček… žádná chemka.

Tak se drž holka moje..a klidně i zlob … ale měj se ráda…a hraj si…to je moc důležité pro vás pro všechny…

Jo a palec nahoru…. Každé deko dobré ne? a z toho půlkolečka bude pět kilo viditelných, když vypneš hrudníček, vyšpulíš kozenky, břůšek se ti sám zatáhne a nahodíš úsměv a uvidíš ty obdivné pohledy druhých…nejen chlapů :o)

20.

Moc tě zdravim Zuzi 

a posílám pozdravení z Varů,celý víkemd jsem makala na zahradě jako ďas a ted´po koupeli s voňavou lázní jsem si vzpomněla že jsem ani nezapnula počítač,bylo opravdu nádherně tak jsem navařila a hurá ven,moc jsem ani nemněla chut´na jídlo a tak hlásim Vodní víla 42 o půl kilečka méně a to potěší takže váha je xx kg ale zítra bude i bez toho půl hlásí ještě hezky tak budu na zahradě s plevelem válčit dál….

Všem přeji hezký sluníčkový týden a mějte se krásně pááá Lenča

Ahojíček Vílečko ………super přístup… a palec nahoru za půl kilečka…je ti dovoleno ráno, až hodíš bobana a vyčuráš se vlézt znovu na váhu…budeš valit očka ….jinak druhý palec nahoru za to, že nesídíš u PC a motáš se na čerstvém vzduchu :o)…….měj se a směj se…a užívej si krásného barevného slunečného  podzimu

21.

č.21 Xena

váha ze dne 25.9. – xx kg

 

 

22.

Ahojky Zuanko… č. 28 -nemostále xx kg…

tento týždeň žiadny zvláštny úbytok na váhe…ale čo je pre mňa podstatnejšie cítim sa veľmi dobre a sviežo.…2-3x do týždňa cvičím vo fitku, kde sa dobijem, očistím  a veľmi ma to baví… a prišla som na to, že nevečerať alebo večerať tak najviac do 18.00 má naozaj svoj efekt…cítim sa sviežejšie a lahšie( keď to človek vydrží)…priznávam, že hlad je potvora (v piatok som dokonca zhrešila malým zákuskom),  niekedy  mňa síce prepadne, ale pozorovaním prichádzam na to, že žalúdok a telo nie je tak večer zaťažené a žalúdok nemusí makať celú noc, aby strávil čo večer zjem… všetkým dievčatám prajem krásný posledný slnečný septembrový týždeň…a baby…hlavne vydržať:)))))..monča

Ahojíček Nemo :o)…….ten pocit ze sebe je daleko důležitější….no a jak se tak na tebe dívám do tabulky….tak počítám, že příští týden nastane skok :o)…tak su zvědavá na poslední vážení, jestli se pletu nebo ne :o). Klidně holka moje zlatá hřeš, ale miluj se u toho a nezlob se na sebe a nevyčítej si to…. A kdo nehřeší….tak ať věří, že hřeším za něho…. Ale mám se ráda… a vás taky…:o)

 

 

23.

Milá Zuzko

tak váhu mám stejnou xx kg.Jsem spokojená.

Minulý týden jsem se hezky vyčistila.

Měj se krásně a děkuji Marie

Ahojíček Maruško, Hlavně, že je ta spokojenost…. Jestli s tvojí váhou máš nějaké to kilečko shodit, tak ho shodíš až bude ta správná chvíle….teď je to tak jak to být má…..zatím….jsi plná strachů o Partikovu budoucnost, tak to nejde.

 

 

 

24.

Evitat 35> vaha xx kg


Mila Zuzka, tento tyzden to moc „nefungovalo“ ta moja metoda RUS, pretoze jednak maju prist „moje dni“ a dost to citim na nafukovani brucha,


zvysenych chutiach na sladke a na zadrzovani vody v tele…takze ubytok hmotnosti je nevalny…! 🙁 Do toho som dostala nadchu, takze 3 dni som

soplila a bola slaba ako mucha! O chudnuti sa mi ani nesnivalo! :))) Tento tyzden  po menstruaci to bude urcite lepsie!!! Maj sa pekne! Milujem

„tvoje pravdy“! :))))))))))

Ahojíček Evitule :o)….to je v pohodě…klídeček, hlavně žádná panika….i ženy mají své dny…chlapi si v reklamě dávají Fernetek…protože když mají své dny ….tak mají potřebu chlastat…. My holky…máme potřebu mlsat :o)…. Ale fakt…. Je to různé v těch našich dnech…každopádně voda se v těla zadržuje… a některé toto období projdou, že to na sobě krom hygienických potřeb a návyků nepoznají…jiné jsou plačtivé, citlivější, podrážděnější, jiné by aj vraždily jak je všichni serou :o)… jiné by si vykopaly hrob a lehly si do něj…. Takže…přečkej své dny ve zdraví, uzdrav se nejen ze svých dnů…a s láskou, něhou a hrou ke svým kilečkům opět přistupuj :o).

 

 

 

25.

Ahojky,

tak hlásím váhu

32. Sissi   xx kg 

tak jen kilčo od minule,ale dobré..

hezký den

Ahojíče Sissi………šikulka…pochval sebe i své tělíčko, že pochopilo, že má rozpouštět bůčky :o)…. Dávám ti palůšek nahoru… měj se, směj se a hraj si dál.

 

 

 

26.

Ahojky Zuzanečko..

Tak jdu na to…..   hlásím váhu…..

12. VRBIČKA       xx kg      béééééé  🙁

Zuzanko, už se začínám za sebe stydět….

Chodím se koupat do krásného moře…. štíhlá… krásná….

Občas si i jazyk zeškrábnu…

Ale nedaří se….    Zuzanko a vím proč……

Měla jsem teď špatný týden….  hodně problémový… nakupilo se moc starostí…

Nezvládala jsem chodit spávat dříve jak kolem druhé hodiny ráno…  pak jsem později vstávala…

Pokud bych byla sama,uspůsobila bych si jídelníček a rozvrhla dle sebe…

Ale protože jsem vařila pro druhé, nestíhala jsem snídat.. svačit a obědvat….  protože jsem vstala kolem 10 hod.

pak vařila…   snídani jsem si vzala za běhu…  svačina se už nevlezla… pak byl hned oběd….

Tento týden jsem to fakt flinkala, navíc jsem hodně marmeládovala (zavařovala ovoce a dělala marmelády)

No a to jsem blejzla tady a támhle….

Navíc i sem tam něco upekla… no a ruka mi tak dlouho cukala, až jsem jí neudržela…. 🙁 🙁 🙁

Joooo Zuzanečko, začla jsem se mít mooooooc ráda 🙂  ale jen do té doby, než jsem šla kolem zrcadla 🙁

A tak si říkám, že jsem asi nějaké zvířátko….. sežeru na co přijdu….. 🙁   To jsou mé zkušenosti, když mám

nervy, tak dlabu a dlabu……

Ale teď jak to píšu… tak jsem na sebe čím dál více naštvaná…..

Já bych se nejraději zfackovala….. 🙁

Teď …..  už to slyším, jak to ve mě křupe…. 🙂  Žeby se to ve mě už lámalo a já přišla k rozumu?????

A začnu krabičkovat….     !!!!!!!!!!  Na zítra to nemám připravené, ale během dne slibuji , to doženu a na úterý už budu mít na stole 5 krabiček !!!!!!   A rozhodla jsem se, prdím na ostatní – vyvařovat , vypékat… teď začnu myslet na sebe a basta !!!!

Věřím, že holkám se daří….    a já tu nechci být za ČERNÉHO PETRA   brrrrrrr

Takže novému týdnu zdar a ty škaredé naducánky, co mi všude na těle zavazí.. pryč pryč pryč !!!!!!!!

Zuzanečko, přeji Ti hezký den a krásný celý týden……

a chci věřit, že příští týden to bude lepší….   papa  Vrbička

Ahojíček Vrbičko…. Ty máš děvčico moja štěstí, že se ten mailík ke konci začal vrbit jinak než ten začátek, protože jsem se ti chystala už dát po čuni verbálně písmenkově…ale ty ses nakonec vzpamatovala. :o). Holka moje zlatá…nenadávej si, nehořekuj, nebičuje se….neslibuj si, ale začni konat :o)….s láskou, s hravostí… si začni zase s tím jídlem hrát… programuj jídlo, vodu, sebe… a uvidíš… zase bude líp. Je kravina tento experiment brát jako povinnost, soutěž… nebo že něco musíš… nemusíš nic…vlastně jo musíš… se milovat, hrát si, najít si čas pro sebe….

 

 

27.

33. Dariaxy xx kg
Váha síce neklesla, ale cítim sa menej naliata vodou a z mier po 1 cm menej 😀 Pekný deň

Dariaxy….kilečka se sice nehýbou, ale cítíš se líp a to je vpořádku…. Ony i ty kilečka a bůčky se začnou hýbat… jen je moc nehýčkej svou pozorností…místo toho se měj ráda, hraj si se sebou, s jídlem i svou fantazií a uvidíš že aj bůčky na tvou hru přistoupí a začnou mizet :o)

 

 

28.

ahojky zlato tak včera váha byla xx kg

Zoryna

Moja drahá přítelkyně kolegyně :o) …..v práci se neuvidíme, páč mám neschopenku, ale věřím, že to beze mě dlouho nevydržíš a dojdeš na soudružskou návštěvu…. Dojdi drahá…nakopu ti s láskou a něhou tvou prdelku, a taky tě konečně odťukám EFT, jak jsem ti slíbila…páč ses mi zase začala trápit a hezky si to užíváš …jak nějaká filmová hvězda (Šeherezáda)…dojdi… už jsem si ze sklepa na tebe nachystala kladívko….těším se na tebe….papapapa

 

 

29.

Ahoj Zuzi,

poslušně hlásím váhu po týdnu…

19 – Jasmína – váha xx kg, takže úbytek + – 0,0kg…

No, aspoň nepřibírám?… určitě jedu dál…

Díky a přeji pěkný den…

Jasmína

Jasmínko…..to je moc dobře, že jsi našla to POZITIVUM… že nepřibíráš… určitě sis už našla i odpověď pro sebe mezi ostatními odpověďmi..nebudu se opakovat, ať nemáte hodně čtení :o)…základ…hraj si, měj se ráda, fantazíruj, představuj si, programuj atd atd….

 

30.

Ahoj Zuzko,

46 – Vánek opět xx kg,

moje váha stojí asi i kvůli PMS, zhubla jsem tedy jedno kilčo, ale i tak jsem ráda, že jsem se experimentu zúčastnila. Brala jsem to jako hru a vůbec jsem netušila, že to ve mně spustí lavinu… Vracela jsem se do minulosti, kdy jsem nejvic přibrala a bylo to v době, kdy jsme odvezli tehdy 17 letého syna do léčebny kvůli drogám. Za ty tři měsíce co tam byl, jsem přibrala 7 kg. Později jich přibylo ještě pár. Tehdy mi to možná pomohlo, být to směrem dolů, byla bych asi na zhroucení, ale teď to vidím tak, že si je na sobě udržuji za trest, za trest pro mě, že jsem zklamala jako matka. Jsou to moje kila bolesti. A tak si myslím, že pro mě je to celé o odpuštění. Odpustit sama sobě…. Je to už 6 let, za tu dobu se mi párkrát podařilo zhubnout alespoň na těch xx kg, ale za chvíli jsem je měla zpět a trochu navíc. Každý mi říká,co bych chtěla, bude ti pětačtyřicet, to je přece normální… Pro mě tedy ne, a věřím, že se mi to podaří. Taky díky tobě !!! Hrát si, je přeci jenom něco jiného než bojovat i když jenom s kily navíc. Ještě jednou ti moc děkuji i za to, že si to dočetla až sem.

Děkuji. Iva

Ahojíček Vánečku…..máš pravdu… strach o syna…nervičky… nabrala jsi… já bych šla s váhou dolů…jak mám nervičky…tak zkrátka začnu ještě víc spalovat….každá to máme jinak. Je pravdou, že když jsem měla nervičky a šla pod 50 kg, tak jsem začala i odpadat…tělo se bránilo omdlením, aby mi nejeblo :o). S láskou a něhou ti jdu nakopat prdel…připrav se hrajem :o)…. Neser Blaženo… vezmi si pořádně velké kladivo a tu krávovinu, že jsi jako matka selhala u syna si jednou pro vždy vymlať z hlavy ven! Udělala jsi to nejlepší co jsi mohla jako matka pro syna udělat… není to o tvém selhání…. Můžeme dítě vychovávat jak nejlíp umíme..ale pokud se špatně zamiluje, nebo chytne partie…tož jde všechno to co jsem do nich vložili do prdele…. A to fakt… byla to hlavně zkouška pro něj…pro tebe taky…ale on si tou závislostí musel projít (snad už je OK..za vodou a jestli ne…. tak je to jeho osud). Naše děti můžeme za ruku vodit jen do jistého věku…pak už musí sami… jedině pádama na hubu, tak jako i my…se učíme znovu zvednout a znovu kráčet… Vím, je to bolest a trápení… setkávám se s fěťákama i jejich rodiči kolikrát v práci a bolest rodičů je kolikrát hmatatelná…. Takže teď příjde pohlazení…. Udělej si po dobu min. sedmi dnů…lepší je 21 dnů… pročištění pupeční šňůry se synem…je to popsané v článku KDYŽ LÁSKA BOLÍ. Zadej si to do vyhledávače…. na stránkách. Odpusti jemu….a hlavně sobě… pochop…že ty za to nemůžeš…ty jsi byla jen svědkem… měla sis tou bolestí projít. Hladím tě na dálku a dávám ti silu k pochopení…. Jsi skvělá matka, milující matka, která udělala to nejlepší co udělat mohla… dala jsi ho do péče odborníků…jak se k tomu postavil on…to je jeho problém…. Jeho život… vy jste se tady jen potkali…ale každý si šlapete svou brázdu… držím ti moc a moc palůšky, abys toto pochopila…tak a kladivo můžeš zase schovat…ale jen pod postel…kdyby tě zas napadly takové blbé řečičky, myšlenky a sebezničující představy…tak si ho zase vem do ruky a s láskou a něhou se třískej do makovičky :o)….

 

 

 

31.

Ahoj Zuzanko, 

jsem opět opozdilec, tak s omluvou posílám až nyní svoji váhu, pořád se mi nějak nedaří, ale mám nějaké horší existenční období a i když vím, jak se mám k takovým situacím stavět, tak někdy stres je silnější… ach jo,

moje váha: xx kg, nafi 26

Ahojíček Nafi… nemusíš se omlouvat… do večera času dost…ještě mi asi 6 holek nenapsalo, tak počkám do devíti večer nejpozdějc…a pak už vám to hromadně rozešlu, co jsem vám psala každé a dohromady :o). Nevzdychej beruš… podle toho co vidím v tabulce…tož máš půl kilečka důle…tož se za to hezky pochval…. No a když teoreticky víš, jak se máš chovat…tak to hoď i do praxe…. mrkni do OSUDU…KONKRÉTNÍ OSUDY na stránkách…a uvidíš, že ty tvoje starosti a problémky…jsou niv proti tomu co mají druzí a jak si oni užívají života… bože… co by dali za tvé tělo a starosti…tak honem… přečti si aspoň příběh o Honzovi…. Ať tě nastartuje on a nebo jiný s osudů…k vděčnosti k tomu jaký máš úžasný život :o)

 

 

32.

Zuzanko zdravím Tě
poslušně se hlásím  kilečka..
č. 18  Lůca   xx kilo 🙂
p.s. jedu bez krabiček od samého začátku ,,, jen předtím nežb jdu papat zapnu mozek ..:) velmi dobrá je lžička… to je záruka 🙂
hodně se sebe ptám když s jídlo nandavám jaká porce je pro mě vhodná .. né jak velkou bych si dala :)) funguje to … nejvíc mi asi pomáhá to,že už si nenadávám,když si dám více jídla, nebo sladkého .. vždy se chválím a hlavně děkuju ,že jsem tu 🙂 tak jo Zuzanko děkuji a krásné dny plné pohody\s láskou Lucie  🙂

Ahojíček Lůci, …..paleček nahoru…kilečko důle…. Doufám, že ses pochválila… Lucko …super přístup…ani krabičky nepotřebuješ….protože si s myslí a jídlem hraješ…. Tak si hraj ještě víc…. Naprogramuj si tu papenu na talířku…. Že to je jídlo po kterém shodíš, zas nějaké kilečko…. Jen tam do toho žvance hoď myšlenku, že ti spaluje toto jídlo a tato porce kalorie :o)….a klidně to může být bůček… ta naše mysl se dá někdy obelhat…ale je třeba být přesvědčiví…. A sami tomu věřit…. Jak budeme pochybovat…tak nám to ta naše hlava nepobere a zůstane u starého přesvědčení… že to dojíme a máme kilo navrch.

 

 

33.

Ahoj Zuzko,
tak jsem se dneska celý den rozhodovala, jestli budu ještě pokračovat, protože moje poslední dny
byla takové žravější, ale na „své dny“ se moc vymlouvat nechci, i když k tomu asi taky přispěly, protože
dneska už zase jím normálně.
Moje váha se zvýšila na xx kg, takže místo hubnutí přibírám. Dokonce jsem přemýšlela, jestli se přiznám 🙂
Spíš se celý den zamýšlím nad tím, v čem je příčina mého přibírání. Asi si začnu psát ty dopisy, jak jsi v jednom článku radila.
Jsem celkem analytický typ a hodně věcí umím v sobě rozpoznat a vyřešit, ale s tímto mám celkem problém, protože ty důvody,
proč jím více jsou různé a protikladné. Takže vyznat se v tom jen tak asi nejde a navíc s tím mám problém od narození.
Okolnostem to taky nepřikládám, protože vždycky je nějaký stres (např. teď řeším vážnou nemoc mého manžela, byl měsíc v nemocnici, minulý týden se vrátil, pomáhá nám Pepa), ale zas nechodím do práce nebo to bylo naopak. Jídlo jsem schopná si připravit 5x denně, i když, když je člověk doma, tak ho to láká si něco vzít navíc. Jíme zdravě, omezila jsem ale maso, takže můžu mít deficit v bílkovinách.
Loni jsem chodila cvičit s trenérem do fitka a měla takovou dietu, v podstatě taky jezení víckrát denně po malých dávkách, shodila jsem ale s odřenýma ušima 2,5 kg, trenér mi říkal, že pokud jsem celý život sportovala, tak to půjde pomalu. Udržovala jsem si váhu alespoň na xx  kg, ale letos v zimě se to zvrtlo a přibrala jsem. Měla jsem takové záchvaty, že se musím najíst a nedalo se to vůbec ovládat.
Čas na sebe jsem si vždycky našla, na cvičení, na masáže na relaxaci. Ale je fakt, že někdy od dubna jsem nedělala vůbec nic.
Chápu, že jedině, jak to vyřešit, je najít příčinu, program, který to vždycky spustí, protože to, co jím a za jakých okolností je jenom následek. Používám teď hodně afirmace u jezení, ale vizualizace mi nejde (a to u jiných vizualizací problém nemám), vidím se z dálky a nejde mi se vidět konkrétně. Dneska jsem začla znovu ráno cvičit čchi-kung a něco z jógy, abych se rozhýbala (k tomu jsem zařadila štípání, jako speciální cvik 🙂 ovoce jím dopoledne už dlouho, nebo děláme šťávy, se sebeláskou zatím problém nemám, mám se hodně ráda i před zrcadlem (i když možná něco vyleze u toho psaní), hodně piju, masáže břicha taky dělám běžně, hýbu se zatím dostatečně, několikrát týdně hodinová procházka se psem svižně a teď uklízím celý barák a sbírám jabka k tomu. Fotku si musím udělat, akorát jsem nenašla žádnou svou, protože v dnešní době digitalizace nemám nic vytištěné, postavu jsem si už vystřihla 🙂
Omlouvám se, že jsem se rozepsala, asi jsem si z toho udělala svůj první dopis, abych si to zrekapitulovala. Můj závěr je, že budu hledat program, který chce, abych byla oplácanější a vytvářet nový, ale je to fuška, zvlášť když už vyzkouší kde co 😀 a mysl se snaží zabránit novému programu (např. že mi nejde ta vizualizace).
Díky za trpělivost se čtením
Měj se krásně radostně
Joy

Ahojíček Joy, jasně, pamatuju si na tebe když jsi mi psala dotaz ohledně manžela a MMS….a tak jsem tě dohodila Pepovi (Jasovi)… nedávno jsem si volali a došla řeč i na problém co doma řešíš. Joy… jsou to i strachy, které tě brzdí… strach o manžela…o to jak to bude a co bude…jasné…chápu a nedivím se….

Program už máš z dětství píšeš..vrať se tam…v myšlenkách… a zlom zvyky a keci co jsi doma slýchala….ve stylu…(jen takový  příklad)… my holky Novákovi… máme všechny široké boky a velké prdele…..:o)…. Ale to je základ dobré rodiny ty naše velké boky…. Zlom to… to přesvědčování co do tebe doma vtloukali. Nebojuj s váhou… přijmi ji a poděkuj za to, že ti udělala polštářky, které měli sloužit k tomu, ža když padneš na prdel, tak to tolik nebude bolet…. (prdinec…když nás chodili očkovat a já byla jako malá holka žoužel…tak jsem záviděla obézní Zdeničce, že je tlustá a že ju to pichání tolik nebolí :o). Ty už taky víš, že aj když máš něco navíc, že to bolí stejně jako hubeňoura…. Takže nepotřebuješ tu ochranu… hezky ještě jednou poděkuj… a řekni si, že už ji nepotřebuješ, protože důvěřuješ vesmíru, který ti poskytuje to nejlepší pro tebe…byť to jsou bolavé zkušenosti.

S tím dopisem…jo…dej se do toho…budeš zlato čučet na to co ti tam všechno vyleze…. Klidně začni asi takto…. Ahoj Joy… ty trubko jedna…copak ty to nevidíš, proč jsi vyklepaná? …. a pak pokračuj ..poslouchej jen myšlenky co ti letí hlavou a zapisuj je…nepřemýšlej nad tím, že ti to třeba ze začátku nedává žádný souvislí tex v podobě dopisu….ale piš a piš a jestli u toho budeš mít potřebu bulit…tak se vybul… cítím, že hluboko v sobě držíš slzy a pouštíš je jen po troškách….nech je vytéct…ať vyplaví z tebe hořkost a bol…..

Tu fotku budeš potřebovat…. Bude ti stačit klidně jen ta postava…. Chystám se vám k tomu napsat víc …. Tak vydrž ještě pár hodin… dám vám pár berliček…týpečků….jak si ještě pomoct.

Zatím pa a drž se… a měj se a směj se a hraj si… a pohlaď za mě manžela :o)

 

 

 

34.

Ahoj Zuzi –

dnešní váha – xx kg, snažím se být v pohodě, někdy to je těžké – práce, škola, děti , různé starosti doma. Tak uvidímě.

Krásný týden… Romana (Romík)

Ahojíček Romíku , zůstaň v pohodě… nic není těžké…jen mi si to děláme těžší než to ve skutečnosti je….nic není složité…jen my si to složité děláme… a já osobně mám ráda jednoduchost, logičnost…tak i moje články se snažím psát svou moravskou polopatičností….tak se hoď do stejného programu jako já… je to jednoduché…nic na tom není….stačí jen brát život tak jak jde…s tím co ti přináší…nic není zlé a ni dobré…jen my to zlé vnímáme jako zlé…protože to dobré v tom nevidíme…. :o)…no fakt…nekecám…. Přečti si ŘEKU ŽIVOTA  na stránkách….tak bychom měli život brát a věř…že já už nějaký čas se nechávám unášet proudem řeky života…a když si sem tam zakrauluju ať už proti proudu nebo s proudem…tak jen proto, abych si něco uvědomila…. Abych si trošku protáhla své pérka….však su Holubová ne? tož si musím sem tak perůtky protáhnůt :o)

35.

Ahojky Zuzi 

přeju hezký podvečer,hlásím

6 Dandy xx kg 🙂 pomalu ale jistě to jde dolů 

mám radost,sice když mně přepadne žravá tak se mi ne vždy podaří odolat pokušení 🙂 ale když už tak si za to nenadávám že jsem nevydržela a další den se to snažím napravit 🙂

Ahojíček Dandy :o) aj já mám radost… dobré kilečko a moc tě chválím a doufám, že i ty ses pochválila a pořádně se po ramínku poklepala a řekla sis … Dandy..ty si ale pašák :o) šikulka :o)…jestli ne…tož ale honem…už se plácej do prs a po rameni a chval se…a směj se a u toho a raduj jak malá holka. Nic další den nenapravuj… to je k ničemu…to jen přiznáváš svou chybu…radči když už jdeš vědomě hřešit…tož si to hřešidlo naprogramuj…jak už jsem tady někomu psala… toto jídlo, tato porce… v mém těle a zažívacím orgánů působí jako spalovač tuků :o)…. A je to… hřeš …s láskou a něhou a hlavně 100% přesvědčením…že to v tobě fakt působí jako nějaká záračná pilulka, která ti pomáhá shazovat kilečka.

 

36.

Ahoj Zuzko 

31. Elenka xx kg

– no tak som zasa pribrala. No ale toto sa mi stáva. Opuchli mi dosť nohy a vtedy mi stupne aj váha. Ono to zasa klesne. Ale možno som si sama na vine, lebo každý kto sa ma pýtal, koľko vážim, tak som povedala xx (vyšší vha než normálně) , hoci som mala xx  No asi já blbec som si to privolala. Potom vo štvrtok sme boli celá firma na turistike a na záver ako obed, bola kačka a lokše a kapusta. No cica nedaj si! Šak to by som zhrešila voči tej kačke. Ale dnes som mala malé veci aj v nedeľu. Kačka bola prvý krát v tomto roku. Meditačky nerobím priznám sa. Vleziem do posteli a už ani na to si nepamätám kedy som tam vošla. Cez deň nemám čas ani minutu. Hoci je pravda, že kedy si spomeniem, vidím sa štíhlu aká chcem byť. No len predstava je jedna vec a relita druhá. A dnes som večerala o pol šiestej, teraz idem so psíkom na prechádzku a jesť iste už nebudem. No ale 5 x denne… jesť, páni to sa nedá. Ja nemám hlad. Mám ráno rohlík s nečím, normálny obed , potom okolo 5 – 6 hodiny po obede a potom niečo asi jablko alebo ovocie , niekedy horalku 🙂 3 x do mesiaca . No ja som zvedavá čo bude dalej ked nechudnem pri tak málo jedla. Ale nedržím sa že mám hlad a nedám si… nie to nie. Ja len keď mám hlad niečo si dám. Úplne normálne. A nejde to dolú 🙁

Já se picnu

Tak papa Zuzi maj sa krásne

Elena

Ahojíček Elenko,………..tyjo…jsem se dobře zasmála… jak popisuješ, že bys zhřešila vůči kačce… to je hezké a hezký přístup, jde vidět, že máš srdíčko na dlani a já ti děkuju za upřímnost. Tak drahoušku a jdu tě kopat do tvé velectěné ryťky…. :o)… po slovensky s měkkým i nebo tvrdým? Nechám tvrdé, protože jsi natvrdlá :o). … už jsem to psala v některém z předešlých mailíků… nebo v návodu… Elenko… když nebudeš pravidelně 5 x denně po maličkých dávkách dostávat jídlo…tak to tvoje tělíčko si furt bude dělat zásoby….o to líp, když nemáš hlad… aspoň toho do sebe nenapereš. No a nahrála jsi mi na smeč… zítra se chystám psát pravdu o tom proč je důležité v životě si na sebe udělat v průběhu dne čas….. to že nemáme čas… je zase jen o tom, že s tou sebeláskou to nemáme zas až tak OK jak by to mělo být…. Prdel vody…máme času habakuk….ale dáváme přednost před sebou něčemu jinému :o)… ruku na srdce…je to tak? No pravda že je…záleží jen a jen na nás…jak s časem… který má den 24 hod. naložíme…jestli si na sebe …uděláme čas aspoň hodinečku… Na rovinu… já mám tak nabouchaný denní program… fakt bych si přála aby den měl aspoň 48 hodin….ale věř mi….že si čas na sebe udělám… zahraju si diamanty na FB a závodím s Aničkou ČR a Aničkou SR a štengrujeme se jak malé holky… popichujeme … a já se tady tlemím jak malá holka až na mě manžel doletí na co se v TV divám… a pak vidí…že jsem nahrála rekord a končí slovy…jak malá holka…oooooooooooooooooo jaká velká pochvala :o). Hodně času věnuju i vám a pravdičkám…. No vykašlala bych se na to, kdyby mě to nebavilo a nenaplňovalo… dělám to, protože mě to baví… a až si koupím vlnu … (jehlice mám)….tak začnu něco hezkého plést…ale to mě musí chytnout náladička a inspirace,…zatím mám spoustu inspirace na články.

No tak jsem tě kopla a včil tě pohladím …. Hladím hladím hladím na dálku tě hladím a foukám na noženky…které ti tak opuchají…a víš zlatíčko proč? Protože na ně bereš hříchy světa všech kolem sebe… každý kdo na tebe flusne nějakou tu negativitu a svou bolest….tak ti sedá do noh, jak celý den po nich běháš….takže …. Večer sedni… napusti si do lavoru teplou vodu…a hezky si v nich nožky máčej…. Ona to ta voda z tebe stáhne…a ještě než si ty noženky do vody dáš…. To zkus třeba hned…a měla bys to dělat každý večer… od kolen dolů… si oběma rukama jako by stáhni podkolinku…. 7 x každou nohu… podkolínku, kterou máš na té noze přilepenou… hezky ji stáhni až k prstům…. Až si uděláš jednu nohu…tak si dej obě nohy kousek od sebe na zem… a všimni si toho rozdílu mezi oběma nohama…tam kde sis sundala imaginární podkolinku…tak ta noha je o dvě kila lehčí :o).

Tož jsem tě moc nepohladkala…ale zato jsem ti hezky poradila :o)…měj se a směj se … za chvilku váš pošlu hromadného maila :o)

 

37.

Ilona, xx kg

Ahojíček moje vytrvalkyně….

 Sice se ještě asi pět kočenek neozvalo, ale už na ně čekat nebudu… až se ozvou, tak jim všechno přepošlu, tak jako vám… Věřím, že se ještě ozvou, že jen nestíhají a nebo jim nastala nějaká technická a nebo životní krpa….

Sdílet tuto pravdu

Reklama

Sledujte na Facebooku

Vaše komentáře

Reklama