STYDÍM SE ZA TO

objednala jsem se u 1 pani na skype prt.bydli daleko-jedna se o uzkost a je to cim dal tim horsi….neco odstranila ale ma toho hodne takze bych jsem se k ni musela zase objednat a chci to dat co nejdriv pryc jsem uz zoufala   je mi 25 jsem studentka a stydim se za to….pocituji strachy a nevim co s tim mam delat nechci jit k psychiatrovy nebo brat antidepresiva verim na andely atd. a nejspis by me poslala do blazince proto hledam jinou moznost….

dekuji za odpoved a preji pekny den

Veverka

26.8.2011

Ahojíček Veverko,

Zapomněla jsi se podepsat a hned mě u tebe napadla Veverka …tak tě tak budu oslovovat. :o) je mi ta veverka blízká, protože někteří moji známí (např. Jasa) mě umí oslovovat Veveruško :o). Takže holka moje zlatá co s tebou? Tady se toho moc kreslit nedá… protože tebe nezajímá ani tak příčina tvých úzkostných stavů jako to, jak se jich zbavit a dostat se z toho ven.

Veverko…. nevím jakou metodu paní přes skype na tebe používala….pravděpodobně nějaké čištění na dálku…. Já bych ti navrhovala…. Léčbu kapičkama od pana Jonáše… DEPRESON, STRESON …jsou to kapky, které nejsou návykové jako léky…. Ale chtělo by to přeměřit. Mrkni se na stránkách na článek o detoxikaci… najdeš ho v sekci ALTERNATIVNÍ METODY. Nevím odkud pocházíš…kdybys byla poblíž Prostějova…tak tam by tě mohla přeměřit i Grevulka… taky bych ti doporučila na noc pít meduňkový čajík…ten tě taky hodí do klidu a dal by se ten tvůj problém vyťukat metodou EFT…tu najdeš taky v té sekci co detoxikaci. Ono je fakt, že když navštívíš psychiatra…tak ten do tebe narve prášky…a není to léčba na chvilku. Nemusíš mít strach, že by tě zavřeli do blázince… to fakt ne… tam se zavírají jiní problematici. Než k psychiatrovi, tak bych tě šupla k psychologovi… to je vlastně terapeut…prášky do tebe rvát nebude, naopak, vyslechne tě a naučí tě techniky jak svoji úzkost zvládat…. Víš nejsi v tomto problému sama… psychiatrie a psychologové jsou tak natřískaní, že praskají ve švech….. na lidi jsou vyvíjeny tlaky…které souvisí i s transformací a zrychlením vibrací…. Psych. Psoblémů je v poslední době víc než kdy jindy. Věřím, že se s takovými úzkostnými stavy špatně žije…je to vysilující…. Psychika člověka je tak jemná, že ji přirovnávám k pavučině a stačí jedno vlákénko přetrhnout a obrazec pavučinky už není takový jak by měl být. Fyzická bolest se dá líp zvládnou než psychická… navíc všechno souvisí se vším, takže když už nám psychika začne selhávat pociťujeme často i nejrůznější bolesti.

Nestyď se za svou úzkost, ale snaž se ji pochopit…. Ten stud je jen boj s větrnými mlýny… navíc přestože nekreslím na tebe obrázek, cítím i tak u tebe nedostatek sebelásky… víš zní to jako klišé…ale sebeláska a poznání a uznání své hodnoty…to je základ všeho… i zdraví. Tady bys měla na sobě sama zapracovat.

Měj se a směj se…vím, teď to nejde…tak se do toho smíchu ani nenuť…ale časem to jistě půjde….budu ráda, když dáš o sobě vědět, jak se ti vede a jak svou úzkost zvládáš….

S láskou …tvá Zrzka

29.8.2011

PS: abys nemusela hledat stránky s těma kapičkama…..tady je odkaz http://www.salvia-zdravavyziva.cz/?464,depreson-na-deprese

Paní zrzko

brala jsem ty kapičky ale byla jsem po nich unavená 😀 tak jsem to vzdala :)) mě zajíma proč ty úzkosti mám atd. a na něco jsem přisla ze to je stresem.Třeba ted dělám státnice (nedala jsem je) a jsem z toho uplně špatná prt.se bojím že to zase nedam a že potopí. Ale snažím se. Hodně medituji a čtu si ale občas to chytnu vždy večer- vždy večer se probudím a bum je to tady tak se snažím uzemnit. Četla jsem že to je nějaký spínač či co a může za to cokoliv……chtěla jsem se Vás prosim jeste zeptat psala jste o (sebelasce) já se mám ráda ikdyž je pravda že na sobě vidím nedokonalosti. Špatne je to že jsem perfekcionistka a puntičkarka to bude asi tim 😀 vim ze na sebe kladu velke veci a chci byt dokonala…..muzete mi prosim napsat jak mam navysit svou sebelasku prosim?

Děkuji pani Zrzko:))

Verča

12.9.2011

Ahojíček Verčo,

nebudu ti popisovat co jsem už psala na stránkách a tak ti dávám odkaz na článek TŘETÍ KROK K SEBELÁSCE….v tomto článku najdeš všechno co jsem o sebelásce napsala….snad tě z toho něco osloví.

měj se a směj se 

s láskou Zrzka

12.9.2011

 

Vaše komentáře

Reklama