STÁLE SA MI S NIM SNÍVA

Je mi 38 rokov mám jednu dceru a priatel ma opustil po 6rokoch.Našiel si inú…mám ho stále plnú hlavu, odpustila som mu ale stále sa mi s ním sníva…krásne sny…občas sú nepríjemné a ja sa zobudím zpotená ako myš.Chcela by som len vediet čo to znamená…stále v srdiečku totiž cítim že sa raz vráti ku nám…je to pol roka .Ďakujem velmi pekne za odpoveď a prajem vela lásky a vždy usmiate pery.

S úctou….Ciska.

28.1.2011

Ahojíček Cisko,

Předem ti děkuji za tvou důvěru se kterou se na mě obracíš. Nic není náhoda :o)….je to všechno jak má být….i to, že ses dostala na naše stránky.

Achjo…vztahy…ty nás všechny trápí nejvíc… je to tak. Víš, ten kdo z toho vztahu odchází a končí to…tak tomu je hej…ten to má v hlavě už srovnané a srdíčko už má většinou někde jinde a tak netrpí, jako ten, kdo zůstal opuštěný. O to víc to bolí, když to ten druhý nečeká a přijde to jako rána z čistého nebe…to je pak mazec a bolest…zkrátka nepříjemné překvapení, se kterým si kolikrát nevíme rady.

Cisko, právě díky tomu jsou ty tvé sny. Přítele máš ještě plné srdíčko a nedokážeš se s tím vnitřně srovnat, že už je někde jindy…proto se ti vrací na chvilku alespoň do tvých snů… Ty jsi mu sice odpustila, ale propustit ze svého srdíčka jsi ho nedostala. Teď je otázkou, na kterou ti ale neodpovím (budoucnost máme ve svých rukou), zda kdyby se vrátil, jestli bys byla schopna se k této bolesti nevracet. Je to těžké…odpustit se dá, zapomenout…tak to už je horší (mluvím z vlastní zkušenosti). Trvá to někdy dlouho, než tak nějak zapomeneš a v krizových situacích se k tomu nevracíš… Existují vztahy, kdy se lidi k sobě vrátili, uvědomili si po rozchodu, co pro sebe vzájemně znamenali a začnou od začátku s čistým štítem…ale někdy to už nejde. Moje maminka říkávala …slepovaná váza nebude držet tak jako dřív.

Cisko, na každém konci je nový začátek… teď to možná nevidíš, protože jsi pořád ještě plná bolesti a srdíčko máš ještě plné přítele. Ten konec ti např. umožňuje potkat a poznat někoho, kdo bude pro tebe v tuto chvíli tím pravým. Taky máš být chvíli sama, aby sis v sobě udělala jasno, co chceš a nechceš, trošku přehodnotit svůj dosavadní způsob života a své priority….. Jestli nový začátek bude s tvým přítelem, který tě opustil nebo s někým novým…. To ani nechtěj vědět :o)…co by to bylo za život, kdybychom všechno dopředu věděli…užívej si každé chvilečky, kterou právě teď prožíváš…..žij v přítomném okamžiku, jedině, tak ti život neproteče mezi prsty.

Měj se a směj se Cisko… a  dej o sobě někdy vědět….

s láskou tvá Zrzka

31.1.2011

Ahoj Zrzulienka 🙂

Tvoje písmenká sú jasné čisté plné lásky pochopenia úcty a plné nádeje. Pracujem s handicapovanými ludmi a viem čo to nádej zamená…je to zázrak:)

apropo CISKO ma volali na gympli…zvláštne už je to 20 rokov…

Závidím Ti že sa vieš pozrieť na veci mne záhadné…viem že každý človek niečo vyžaruje, ale popísať to neviem…viem len ako sa v jeho prítomnosti cítim….verím v anielikov a rozprávam sa s nimi alebo je to len moja fantázia?…netuším…

včera som po velmi dlhej dobe zas vypisovala mojmu bývalému a dnes ma to neuveritelne mrzí….ja už nič pre neho neznamenám a dost to bolí….bola to tak velká a krásna láska…kde sa pominula???

z Tvojich stránok som si vytiskla strom…ktorý si malovala je nádherný …mám ho pri sebe…

Zrzulienka…ďakujem Ti a prajem vela lásky….viem že pomáhaš ludom, ak by si potrebovala pre niekoho nejakú pomocku rada pomožem a poradím…

opatruj sa…s láskou a úctouTvoja fanúšička:-)

2.1.2011

Ahojíček Cisko,

Děkuji za tvou zpětnou vazbu i za nabídnutou pomoc…moc si toho vážím a pokud bude třeba ráda ji využiju.

Vím, že když píšeš…závidím ti…že to je jen slovní obrat a ne taková ta závist,  která se odsuzuje…ale můžu tě ujistit, že nemusíš „závidět“…tuto schopnost má v sobě každý…tento dar…jak už jsem psala v některém ze svých článků, jsem přesvědčena o tom, že jsme všichni přišli na svět se stejně holým zadkem a se stejně naloženými dary…jen někdo je rozbalí a někdo je nechá po celý svůj život zabalený. Teď v únoru proběhne kurz na automatickou kresbu…a další články o automatické kresbě jsou na stránkách…tak se na to zkus podívat…třeba tě to zaujme. Pokud budeš chtít vidět fotky z prvního semináře, který proběhl loni, budeš se muset zaregistrovat (zdarma) na stránkách, aby tě to do fotek pustilo.

Cisko…nelituj toho co jsi udělala… že jsi mu napsala…mělo to tak být, měla jsi to ze sebe pustit… vše se děje tak jak se dít má…nelituj…ba naopak…je to krásné, že dokážeš napsat co cítíš…jak s těma písmenkama naloží on…to už je jiná věc…ale ty ..prosím nelituj…nelituj ničeho co jsi už prožila a co jsi udělala… mělo to tak být…měla sis tím projít, měla sis to prožít… Tam kde něco končí, vždy něco nové začíná…jen tomu začátků máme dát prostor, aby se jak ptáče mohlo odrazit a vzlétnout…konce někdy bolí, ale začátky…ta jsou většinou fajn, najednou je pro co žít, najednou vidíme své cíle za kterými kráčíme a někteří snad i letíme….

Měj se a směj se Cisko… nic není náhoda…vidíš, ani ta přezdívka, kterou jsem ti sem dala…….přeju ti pohodové dny a jen fajn lidičky kolem tebe……..pa

S láskou Tvá Zrzka

2.1.2011

Dobrý deň milá Zrzka,

náhodou som sa dostala na Vaše stránky a musím povedať že sú to naozaj krásne stránky plná slniečka.

 

Sdílet tuto pravdu

Reklama

Sledujte na Facebooku

Vaše komentáře

Reklama