ROZHOVOR SE ZRZKOU 2 ČÁST

 přijmout tak nové energie a pochopit revoluci, která začíná po celém světě. jak to zvládnou? a jak my jim můžeme pomoct kromě toho, že změníme sami sebe?

 

To je otázka spíš na celou pravdu v podobě článku, ale zkusím to napsat jednoduše. Ono nezáleží ani na tom, co všechno po materiální stránce člověk má a kolik toho má, či nemá…. na tom, aby mohl chápat věci, které se dějí v duchovní oblasti… . Záleží na tom, kam to svoje materíálno v žebříčku hodnot dotyčný staví – na kterou příčku. Já vnímám změny vibrací, zrychlování, transformaci u lidí, kteří nemají ani šajnu o nějakém „duchovnu“ převážně v psychických problémových stavech. Abych pravdu řekla, líp by se mi o tom povídalo, než psalo… PŘIJMOUT NOVÉ ENERGIE… je splynout s nimi… a nechávat je na sebe postupně působit, nebránit se, přijímat… je spousta lidí, kteří to nechápou a nemají o něčem ani tušení a jejich psychika dostává docela na prdel, protože tlaky které jsou vyvíjeny díky těmto změnám na všechny a všechno…tak se líp snášejí lidem, kteří ví proč se to s nimi děje a snaží se splynout a nechat všemu volný průběh. Jak jim pomoct? Pomoct lze opravdu jen tomu, kdo o pomoc stojí… většinou právě díky tomu, že ani u psychiatra nenalézají pomoc…začnou hledat jinde…v „duchovnu“ a pak se jim může pomoct v tom, že se jim nabídnou PRAVDY proč se to s nimi děje… Všechno souvisí se vším… psychika (psyché-duše), + zdravotní stav, + dění v našem životě….

 

Jak to všechno časově zvládáš? Psát na stránky, máš rodinu, práci, školu a na FB se mi zdá, že trávíš hodně času.

Zvládám to v pohodě…dělám něco, co mě baví… sama si volím, čemu dám přednost, jestli zábavě, nebo povinnosti… zkrátka si svůj čas řídím sama podle možností :o) samozřejmě a svých i vašich potřeb. Máš pravdu, že jsem v poslední době stránky MOJE-PRAVDY krmila hodně…a na FB jsem vám hodně aktualizovala články…a jen co dopíšu tento rozhovor, tak hlavně pro čtenáře FB hodlám napsat dopis…protože moje potřeby se před pár dny změnily :o).

 

Jak se díváš na charakteristiku povah podle horoskopu?

Není horoskop jako horoskop…. Některé jsou vycucané z malíčku… jiné docela sedí…ale je tady to velké ALE….. abych se řídila a tutově věřila horoskopu, musel by to být horoskop šitý na míru… tzn. datum, přesný čas, místo narození,…i jméno (to už si volíme sami než se narodíme) hraje velkou roli…a možná další a další „věcičky“ které astrolog pro vypracování horoskopu na míru potřebuje, aby mohl ušít takový horoskop na míru. Ty všeobecné beru s rezervou a nepřidávám jim moc důležitost…ale víš jak to je… člověk něčemu uvěří a pak se to i tak odvíjí, protože to čemu věří je jeho pravda, jeho myšlení. Takže nějaké takové rak a ryba jako partneři se k sobě hodí nebo nehodí… to mě fakt vůbec nebere… řídím se svým srdcem :o)…. a ty to dělej taky tak… člověk, který nám přijde do cesty, se tam neocitl jen tak…máme si s ním něco prožít…ať už to „dobré“ nebo to „zlé“ …není to dobé není to zlé…je to pro nás zkušenost a mnohdy náprava něčeho z minulých životů.

 

náhled obrázku

 

 

Informace, které ti chodí a o kterých píšeš na stránkách ti chodí díky tomu, že např. dodržuješ nějakou životosprávu? Mám na mysli, jestli jsi třeba vegetariánka, nebo veganka?

To rozhodně nejsem… ani jedno ani druhé ani další možnosti nejsou. Jím všechno…. Poslouchám své tělo (někdy a to hodně svoje chuťové buňky)… jednoho dne na několik týdnů mi např. začalo smrdět maso…mohlo být sebelíp upravené, nakořeněné… smrdělo mi a tzv. rostlo v hubě… takže jsem pár dnů, možná týdnů maso nejedla…ale pak jsem na něj zase dostal chuť…a tak už ho zase jím. Informace mi chodí tak nějak průběžně… něco nám z knih, něco od moudrých lidí,  něco někde pochytím…nechávám to být… a časem mi začnou věci docvakávat a zapadat do sebe jak mozaika…kamínek po kamínku… někdy je to kousek snu, sedím a najednou to začne tak nějak ve mně šrotovat a spořádat se… do celku. Některé pravdy nechávám nějaký čas zrát…jiné v podobě myšlenky   se tak rychle rozvinou, že je mám potřebu hodit do písmenkové podoby hned.

 

MOJE Pravdy

 

 V kolik hodin vstáváš a chodíš spát? Že to všechno stíháš?

Mám v hlavě budíka tak nějak na půl pátou… i když nemusím do práce… vydržím se v posteli převalovat…ale už většinou nespím. Není to o tom, že bych byla tak stará, že už mám problémy se spaním :o)…. Ale tak nějak si to moje tělo samo nastavilo…a můžu ti říct, že ty rána mám moc ráda…. když není venku kosa…tak si sednu na balkon a sleduju jak se pomalu nebe začíná červenat a sluníčko se pomalu klube na oblohu, jako nafukovací balónek….navíc spousta lidí ještě v tu dobu spí a tak energie jsou ještě krásně čisté, ještě nejsou zasviněné negativistickýma myšlenkama. Není to o tom, abych stíhala… ale mám ráda tu ranní pohodičku, kdy doma i v okolí ještě všichni spí…. A spát chodím jak se mi chce…někdy i v průběhu dne si natáhnu perka. Spím na povel…díky tomu, že chodím na 12 hodinové služby denní i noční…tak jsem vytrénovaná, že lehnu spím, abych něco před noční a nebo po noční naspala… Manžel nechápe, že lehnu a spím… jsem v tom fakt rychlá :o)…pokud nejsem přespaná :o).

 

Jak si představuješ Boha?

Na tuto otázku jsem už kdysi odpovídala….a tak si dovoluju dát jen odkaz, abych se neopakovala..takže odkaz najdeš ZDE

 

náhled obrázku

 

 

Jak vnímáš rasismus…konkrétně u nás v republice?

Mluvit pravdu a myslet pravdu… tato slova do vás hodně vtloukám a obávám se, že kdybych se rozepsala, že by stránky mohli bloknout a mě stíhat :o). Nehážu všechny do jednoho pytle… ale když „bílí“ řekne, že černý je svině….tak ten bílí má problém….když „černý“ řekne o bílém, že je svině bílá…tak to nic neznamená. Mají spoustu výhod… kteří bílí, kteří se dostanou do existečních problémů mají problém získat…. Takže se ptám…co je rasismus v naší republice? Fakt se radši víc rozepisovat nebudu a netvrdím, že mezi bílými nejsou   šmejdi…. Ale ani to není náhoda, a máme se od nich něco naučit a něco pochopit…není dobré ale není to ani zlé… jen to nedokážeme pochopit a vidět dál. Nevnímám to jako odlišnost v barvě pleti…ale jako odlišnost ve způsobu vnímání, žití, hodnot… nejde o barvu, ale o celek člověka. Spousta bílích žije jako černí.. (pár černých žije jako bílí) tady jde o pohodlí  v podobě lenosti a vyčůranosti….takže…co z toho vyplývá…že nejsem rasista :o).

 

náhled obrázku

 

 

Co říkáš na dnešní zvrácenou dobu?

Zvrácenou dobu…..asi máš na mysli ty vraždy, loupeže, podvody, intriky atd. Co bych na to mohla říkat… není to o moc horší než to bylo…možná je to i lepší… Když to tak vezmu, tak se vraždilo, smilnilo, týralo …loupilo snad v každé době a dovoluji si tvrdit, že v některých dobách ještě víc… upalovaní čarodějnic, které byly vlastně jen ženy, které rozuměly bylinkám a rituálům a příčili se jisté víře, ….. trávili se navzájem nejbližší rodinní příslušníci v boji o trůn a korunu (dnes o koryta)…. A tak bych mohla pokračovat. Takže byť naši dobu vnímáme jako zvrácenou… byla zvrácená vždy…. A je to zase  jen a jen o tom, že si v dalších životech jen měníme role…abychom pochopili, abychom se např. díky pochopení zachovali jinak. Dám příklad… takový tyran… v minulém životě…. Okusí jaké to je být v roli týraného….a nebo takový chlap, který ponižuje ženy a jedná s nimi jako s póvlem….si příští život zahrává …protože se může stát, že se stane ženou, která zažije ponížení….. takto zrají naše duše…a proto se koloběh zatím ještě nezastavil a děje se co se už kdysi událo.

 

náhled obrázku

 

 

Moje kamarádka nesnáší lidi, ale se zvířaty soucítí a miluje je o to víc. Všímám si toho u vícero lidí, má to nějaké opodstatnění?

Z mého úhlu pohledu má. Lidi jsou sami ze sebe zklamaní, tíhnou ke zvířatům, protože např. takový pes ten tě miluje bez vyjímky, miluje tvou společnost, aby na tebe kladl nějaké podmínky, abys byla taková nebo maková… Byť se o kočkách říká, že jsou falešné…je to blbost…ony nejsou falešné, jsou to zvířecí osobnosti…ona si za tebou pro pohlazení přijde když chce a ne kdy ji zavoláš… lidé se od zvířat mohou učit….tak jako od dětí… dokud jim nevtlučeme naše normy života a chování se v životě, tak jak to vtloukali do nás. Zvířata a malé děti nás milují za to, že jsme a ne pro to, jaké by nás chtěli mít…. a lásky na světe (opravdové) ubývá… chceme milovat ty bytosti,  které chceme mít podle svých představ a tak na ně klademe různé požadavky…čím víc naše požadavky splňují o to víc je milujeme… u zvířat je to jinak, proto spousta lidí tíhne k nim…a bere si od nich lásku, kterou jim pak i vrací.

 

Dáváš a hodně zdůrazňuješ volnost lidem rozhodování  se, zda tvojí pravdě uvěří.  Není to tím, že si tou svou pravdou nejsi zas až tak jistá?

Není to o tom, že bych si nebyla jista v tom, o čem píšu. Je to moje pochopení něčeho a toto pochopení na své cestě můžu kdykoliv změnit, protože i pravdy v nás zrají. To co mám pochopené ve 20 letech …můžu mít ve 40 letech díky zkušenostem a zkouškám, kterými jsem si prošla pochopené jinak. Nemám potřebu někoho přesvědčovat o tom, že tak jak to chápu já, že to tak musí být…co člověk to pravda a některé pravdy jsou stejné, jiné  podobné a další odlišné… Abych někoho přesvědčovala o své pravdě… mi přijde neúčelné (ba naopak …dovoluji si tvrdit, že to ve spoustě lidí může vyvolat pravý opak, tedy zatvrzelost) a mrhání mé energie. Jak s oblibou píšu…sypaní perel sviním… kdo pochopit má ten pochopí… kdo má pochopené jinak… může přemýšlet o jiném úhlu pohledu a kdo nechce pochopit, tak to nepochopí, protože svou pravdu bere jako silný pilíř…o který se opírá… jaký je můj pilíř a jeho pilíř…. a čí pravda je pravdivější…. To nemám právo posoudit… protože každý má svou pravdu :o) a díky zatvrzelosti vznikají války a věřte, že vznikají díky při o pravdu…a já válčit s nikým nepotřebuju……mám ráda mír, který přeju všem bytostem celého vesmíru.

 

náhled obrázku

 

 

Měla bych návrh. Co tak udělat seminář AK přes stránky, že by jsi nás učila kreslit a porozumět kresbě přes stránky, nebo skype? Samozřejmě bychom si to zaplatili. Pro spoustu z nás je Hodonín nedostupný.

:o)…věřím, že by to spoustu lidí nadchlo a do něčeho takového se se mnou rádi pustili a rádi si to i zaplatili :o). Ale s upřímným srdcem říkám své ne, protože bych se strašně moc časově uvázala k internetu a bylo by to moc a moc psaní. Zkusila jsem si s vámi dva experimenty…na Šťastný život a na Kila dolů… to co jsem popsala všem v obou experimentech by bylo psaní a vysvětlování pro jedince takového to online semináře AK přes stránky. Kdo byl na mém semináři, tak ví, kolik informací tam ze sebe vypustím a když si představí, že bych to měla psát…tak mě pochopí. Ještě dávno, když nebyly stránky, jsem přes skype pár holek rozkreslila a některé i v kresbě naučila číst… a bylo to i tak náročné…takže opravdu…do takovéto akce se pouštět nehodlám. Kdo opravdu cítí a má potřebu se mnou seminářem AK projít, pro toho Hodonín nedostupný přestane být…až uzraje čas :o). Přijely holky od Popradu, z Prahy, z Bratislavy…a dalších a dalších měst. Vím…na stránky chodí i ze zahraničí…ale fakt do takového projektu se zatím pouštět nehodlám.

 

náhled obrázku

 

 

Jsi spokojená s životem, který žiješ?

Svůj život beru takový jaký je… nebo se o to snažím…snažím se nechávat unášet se proudem řeky života…. Že jsem jednou dole a jednou nahoře… to k životu patří. Jasně… něco bych změnila…( to, že chceme něco měnit, nás vede k motivaci…např. k pozitivnímu myšlení )…ale není to pro mě životně důležité to co bych chtěla změnit… jsem spokojená s tím co mám, jak si to prožívám a užívám… dávám tomu volný průběh a věřím, že se mi nic neděje náhodou, že všechno má větší hloubku a smysl, než dokážu dohlédnout…většinou až se ohlédnu na zpět, tak tu souvislost vidím.

 

 

Přestala jsi odpovídat na dotazy a abych pravdu řekla, tak to i chápu. Jen by mě zajímalo, podle čeho nyní vybíráš dotazy na které odpovídáš a jestli i na dále je všechny pročítáš.

Díky za pochopení, snažila jsem se to v článku DĚKUJI ZA VAŠE POCHOPENÍ to svoje rozhodnutí odůvodnit a tak doufám, že to chápeš nejen ty. Zvláštní je, že sice mi dotazů tak nějak ubylo….ale většina z nich končí, abych v případě odpovědi na stránky z nějakého důvodu naše dopisování neuváděla. FAKT… čtu každý e-mail, který mi přijde a FAKT… mi u každého proběhne v myšlenkách odpověď, ale FAKT… nemám čas na všechny odpovídat…. A tak kdo si čte tuto odpověď…. tak moje odpověď na váš e-mail probíhá na mentální úrovni…vpouštím ji do éteru…a tak je možné, že svou odpověď i bez mých písmenek dostanete v podobě myšlenky… nebo si zkuste sami na svůj e-mail odpovědět…třeba zachytíte mou vyslanou myšlenku. A podle čeho si vybírám na co odpovím… opět to nechávám na intuici… někdo by řekl náhodě….zkrátka někde mám potřebu odpovědět…někde vím, že si na to člověk má přijít sám… a nebo někde jindy…že možná moje slova nejsou to co by ho v jeho chápání posunulo…a samozřejmě…velkou roli tady hraje i čas… takže i podle času odpovídám. Teď hodně píšu články…protože mám potřebu vám všem něco sdělit…jindy mám potřebu sdělit hlavně někomu něco a vím, že když to pak dám na stránky…že si i další čtenář v tom najde část odpovědi pro sebe.

 

náhled obrázku

 

Tak a to byla pro tento rozhovor poslední otázka a má odpověď. Chtěla bych jen zdůraznit, že tak jako v mých článcích s pravdami, které píšu, tak i v mých odpovědích ať už tady v rozhovoru nebo v sólo dotazích na vaše bebíčka, a trápení, je třeba číst mezi řádky a spoustu si toho domyslet. Ona každá z těch vašich otázek by zasloužila samostatnou pravdu… a každá ta má pravda sražená do článku, by si zasloužila víc… snad brožuru, někdy i knížku…

 

 

Mějte se a smějte se… a poslouchejte své srdce a svůj vnitřní hlas… to je váš největší učitel…a když pochopíte a začnete rozumět svému Egu…tak získáte toho nejlepšího přítele.

 

S láskou….. vaše Zrzka

17.10.2011

 

 

 

Chci se zeptat, jak a jestli je vubec možné, aby se lidé, kterým dnes na materiální úrovni nic nechybí, nebo si to alespoň myslí, mohli změnit, aby mohli změnit svoje vědomí,

Sdílet tuto pravdu

Reklama

Sledujte na Facebooku

Vaše komentáře

Reklama