ROZHOVOR SE ZRZKOU 1 ČÁST

náhled obrázku

 

Proč sis dala přezdívku Zrzka? Nehodilo by se ušlechtilejší duchovní jméno pro stránky s duchovní tématikou?

Co je ušlechtilé? Jméno z písmen, které zní cizojazyčně? Jsem přírodní zrzka, jmenuju se Zuzana…a duchovno … pro mě znamená život… žiju v ČR na Moravě v Hodoníně….takže proč si říkat jménem, které by neznělo českomoravsky, kterému každý rozumí… nejsem žádná duchovní bytost, která by měla mít mimozemské jméno a tak mi Zrzka přijde dostatečně ušlechtilé a navíc pro mou osobu hodně výstižné. Kdysi mi Auapé zjistila moje duchovní jméno… ale fakt si ho nepamatuju… neoslovovalo mě… takže jsem Zuzka-Zrzka :o).

  

Vím, že se žen na jejich věk neptá…ale přesto by mě zajímalo, kolik ti je let, protože mi přijdeš hodně mladá, jen mě zaráží tvé zkušené odpovědi a to jak dokážeš jiným radit.

Tento článek v podobě rozhovoru na stránkách bude po dobu jejich trvání a tak nebudu psát, že dnes mi je tolik a tolik let…. Protože příští rok už to bude jinak. Odpovím jinak…na svět jsem se dostala 3.12.1969 a byl to fofr… podle toho co mi mamka o mém narození řekla… do sanitky se v bolestech přesunula se zkříženýma nohama…protože kdyby udělal krok, tak bych se ocitla na chodníku…tak rychle jsem chtěla na svět…a asi díky tomu,  jsem si ve svém životě již ve 30 letech odžila spoustu věcí, které se někomu nepodaří odžít ani do 70 let … ale jiní jsou ještě rychlejší než já :o).

 

Opravdu věříš svým pravdám, které jsou na stránkách a opravdu se jimi řídíš?

Pravdy pod kterými jsem podepsaná já… jsou moje zkušenosti a moje pochopení jistého tématu o kterém jsme napsala…. Tudíž… věřím jim, takto je mám pochopené. Z jiných zdrojů články s pravdou, mě buď oslovily ve všem, nebo z části a jak stále opakuju ve svých článcích věřte jen tomu co vás osloví…tak mám potřebu ukazovat vám i jiné pravdy než ty moje…. abyste mohli přemýšlet, nechávat se řídit srdcem….dávám vám vícero úhlů pohledů, ale když se podíváte pozorně…tak podstata všech (většiny) pravd… mají společný pilíř. A jestli se jimi řídím? Řídím, ale nelpím na nich… kdykoliv je na cestě svého pochopení můžu změnit…díky dalším poznáním.

 

Co pro tebe znamenají MOJE-PRAVDY?

Pokud máš na mysli stránky PRAVDIČEK… tak je přirovnávám ke svému dítěti… starám se o ně každý den, krmím je články, oprašuju je, snažím se je zdokonalovat  … znamenají pro mě komunikaci se čtenáři, s lidičkama, kteří jsou na tom stejně a nebo podobně jako já… nacházím nové i staré a známé dušičky… jsou mým „koníčkem“ odreagováním se od běžného života, přestože s ním spolu úzce souvisí… jsou mojí radostí i starostí… jsou žroutem mého volného času… ale kdybych chtěla svůj volný čas věnovat něčemu jinému, tak ho budu věnovat jinde… :o)

 

Kde bereš tu drzost radit tak suverénně druhým? Nemyslíš, že to je úkol někoho povolanějšího?

Drzost z mé strany si myslím to není… odpovídám tomu, kdo se ptá, odpovídám tak jak cítím z kresby, že odpovědět mám… někoho nakopnu, jiného pohladím…každému jen tolik kolik potřebuje… a jestli jsou mé odpovědi suverénní? Nevím, zda moje odpovědi působí suverénně … ale pokud z nich jde cítit jistota, tak jsem tomu ráda. Kdybych radila nejistě, …nejistota pochází zas jen z toho, že sama sobě a své intuici a svému vedení nevěřím…tak by mi lidi nepsali a neobraceli se na mě se svými bebíčky. Čí je úkol odpovídat… koho povolanějšího máš na mysli… to nevím… osobně to jako úkol neberu… ani jako povinnost… Kdo mě má oslovit, a koho mám oslovit já…si ke mně cestu najde…kdo ji má najít někde jinde…najde ji tam :o).

 

Napíšeš někdy svou pravdu na politiku v naší zemi?

Teď jsem se po chuti zasmála… s touto pravdou si už několik týdnů pohrávám a když jsem před manželem pronesla, že napíšu pravdu o politice…tak mi řekl „ Zuzanko (on mi tak hezky říká, ale jinak je stejně prostořeký jako já)…. do politiky se prosím tě nedrb… vždyť ty ani nevíš, kdo je premiér“ (překvapila ho má odpověď, že Nečas). Ne…fakt…já se o politiku nezajímám… aktivně…a snažím se neslyšet a nevidět…ale to taky není východisko, protože mi stačí jen kousíčky, útržky… a hned mi začne můj selský rozum kázat, abych napsala svou pravdu…. Kterou držím pod pokličkou, protože kdybych ji napsala, mohla by se vzít jako moje předvolební kampaň na prezidentku :o)… sradna… ale fakt..věřím, že to co bych napsala… jak bych si to představovala tady, by oslovila spoustu i nevěřících – duchovně nezaložených lidiček v našem i sousedním státe (SR) a možná byste řvali Zrzka na hrad….škoda, že nemám Arabelin prsten, protože mi je jasné, že i kdybych se na ten hrad dostala, tak bych se svou vizí byla v prdeli, protože bych se stala jen loutkou. Já jsem toto téma malinko naťukla ve své PRAVDĚ O TOM JAK TO BYLO A JE. Ale přece jen kousek popustím ještě…. Je fakt VELKÝ PRŮSER…že naši ministři jsou v resortech břídilové a nemají pro svůj resort potřebné zkušenosti a vzdělání a ani cítění, je VELKÝ PRŮSER, že oni, kteří jsou nahoře nemají ponětí o tom, jak se žije průměrnému občanovi, je VELKÝ PRŮSER, že mají spoustu výhod, ať už v platu (dobrá, mají zodpovědnost) + další náhrady, které se jim měsíčně proplácí… jako jsou výdaje na jejich cesty, hadry, bydlení…atd… proč? Obyčejní pracující si musí vypsat papíry na cesťák…který mu proplatí (mimochodem…já když jsem se psem odvelená, tak mi proplatí tzv. žrádelné…ale protože jezdím každý víkend se psem domů se svým autem…tak mi neproplatí ani náhradu za cestu – vlak,  protože jezdím autem a ne hromadným prostředkem)……. Obyč. Občan, pracující… si musí svoje ošacení investovat z almužny, kterou dostává… Proč se nepolidští a nejdou na stejnou úroveň obyčejného člověka? Jednoduchá dopověď, protože by to pro ně nebylo lukrativní…nedělají svou práci v zájmu druhých, ale v zájmu svého a svých blízkých. Mají oni potřebu jezdit zadra dopravními prostředky? No nemají…protože mají své káry a své řidiče :o). Ajajajajaj…jsme se trošku malinko rozohnila…. Ale aspoň vidíte, proč na toto téma jsem zatím svou pravdu nenapsala…. Šla bych na hrad a kdo by vám tady psal svoje úvahy, pravdy a úhly pohledu :o).

 

Mám jeden dotaz :o) jestli jsi moje druhé já? :o) Ne, dělám si legraci (tak trochu), ale ráda si všechno přečtu a těším se. Krásný den ♥

Možná tě na začátku hned malinko zklamu…. Nejsem tvoje druhé já :o). Každý máme jen svoje „JÁ“, ale jsem s tebou (protože vím kdo mi to psal) na jedné vlně…tak jako jsem na stejné vlně s Grev, Jasnou, Aničkou SR, Aničkou ČR, Černovláskou, Rozárkou, Poplašenou Jahodou (omlouvám se ostatním které jsem nezmínila…. Vím, že se vás to nedotklo – možná malinko… protože vy víte jako já kde to proudí) s Macíčkem, jejíž osud je mým zrcadlem (i rodiče máme vzhledově hodně podobné)…a spoustou dalších a dalších lidí. Lidé, kteří jsou na stejné vlně… nemusí kolikrát ani mluvit, ani si psát… než jeden vysloví dotaz, ten druhý mu ještě dřív odpoví… s Grev nemusím ani mluvit…stalo se nám kdysi…několikrát, že jsem si psali na skype… a řechtali jsme se jak kobylky, protože, nejdřív přišla odpověď a pak teprve dotaz…. Se spoustou z vás si píšu a nepíšu… a přitom cítím propojení mezi náma…. S někým víc a s někým míň… tebe Hani znám zatím jen přes písmenka… a je mezi námi souznění, proto ti může přijít, že jsi moje druhé já… ne nejsi… jsi jen na stejné vlně jako já….a  já jsem ráda, za každého z vás, kdo na té vlně se mnou je :o). Nazvala bych to …STEJNÉ PŘITAHUJE STEJNÉ.

 

Chci se zeptat jestli je manžel stejně „naladěn“ a pokud ne, jak se to dá zvládnout (ale možná odpověď znám=tolerance?)

:o)….to ani náhodou … můj muž je materialista, který věří doktorům, ale prošel si už svými bebíčky a sem tam se dá do něčeho navézt…jako kapičky od Jonáše, které mu Grevule poslala….nebo ode mě, že si nechá nareikovat své bebíčko. Já jsem kdysi odnaučovala lidi hulit… a on se bál si se mnou zapálit, abych ho náhodou taky nezačarovala :o). Když jsem se začala o věci mezi nebem a zemí zajímat… tak měl o mě dočista strach, abych nepadla do nějaké sekty… pochopil…a já jsem přeskočila období, kdy o svých pravdách máme potřebu své protějšky a nebo blízké přesvědčovat. Je to svým způsobem tolerance… Víš, čím víc člověka přesvědčuješ O SVÝCH PRAVDÁCH…tím víc ho odrazuješ, protože mu tím chceš vzít jeho svobodu v cítění a smýšlení. Tvoje pravdy, jsou převážně tvoje pilíř o které se máš opírat…tvé pochopení… a když přijde čas…tak oni sami přijdou a začnou vyzvídat….a chtít vědět a podívat se jiným úhlem pohledu. Mám dvě dospělé děti… Tomáš, když jsem si ho kdysi kreslila, tak mu vyšlo velké duchovno a když jsem se ho tehdy (bylo mu asi 12) zeptala jestli v něco věří…tak hodil úšklebek a řekl že ne, ale vzápětí řekl…jo…věřím na duchy a nikdy bych žádného nevyvolával… :o) jeho cesta pochopení teprve přijde. Janička…dcera… asi dva týdny na záchodě u topení jsou moje dva snáře… ráno vstane a když rozlepuje oči…tak hledá ve snářích… usmívám se…protože toto byly moje začátky :o). Takže moje rada… měj svoje pravdy v sobě a nabízej je jen tomu, kdo má zájem je slyšet… pokud to děláš jinak…tak dosáhneš pravého opaku a tvoje energie přijde na zmar… jak říkám…sypeš perle sviním :o).  Až čas uzraje, oni sami přijdou…pak zrno padne na úrodnou půdu. Mimochodem… i manžel už přehodnotil tak nějak svůj žebříček hodnot….ale na ty moje pravdičky, ještě není připravený.

 

Připadáš si, že jsi dokonalá a bez chyby?

Ale kdepak… jsem jednou z vás…jsem chybující, se spoustou neřestí…kouřím, sprostě mluvím, piju pivo (nejen pivo)… sem tam se dokážu i namazat :o)… nechám se strhnout hněvem… mám chyb a neřestí habakuk…jen si za ně nenadávám, neodsuzuju se za ně…snažím se je pochopit… nechávám jim volný průběh…dozrát je v sobě…. Abych se s nimi mohla časem rozloučit…a propustit je ze svého života.

 

náhled obrázku

 

Zdá se mi že jsi ve svých článcích hodně otevřená oproti jiným stránkám s duchovní tématikou. Proč? Nechceš být trošku tajemná?

Nechci být tajemná, nechci si před vámi na něco hrát… otevírám vám moje srdce, tak jako vy se otevíráte ve svých zpovědích mně… jedině tak lze, aby energie v podobě písmenek, šla od mého srdce do vašeho. Nemám potřebu si hrát na lepší než jsem ….protože jsem jedna z vás…jen ve mně už bylo a je tolik informací, že se s vámi o ně potřebuju podělit.

 

Myslíš si, že znáš na všechno odpověď, že víš všechno?

Ne…to si vážně nemyslím… a vím a jsem přesvědčená o tom, že o spoustě věcí se ještě vědět nemá…ještě na to nejsme připraveni, abychom to pochopili a strávili.

 

náhled obrázku

 

Přemýšlela jsi o tom, že bys mohla napsat o svých pravdách knížku?

Tato otázka a nebo indície, upozornění a nebo nevím jak to nazvat, mě v poslední době docela dohání… už mi na FB psala jedna kočenka, že se jí zdál sen, že si kupovala moji knížku, další, že se jí zdálo něco podobné, teď ty s tímto dotazem… a další holčina Renča se mi nabídla, že by mi s tím pomohla….stylisticky i jinak…umí to, je to její obor… :o)…takže pomalu mě to tímto směrem dokopává. Jen si zatím pohrávám s myšlenkou jestli naspat svůj osobní příběh, jak jsme ke všem pravdám přišla a nebo jestli psát už jen konkrétní pravdičky :o)…………uvidím…dávám tomu volný průběh… ještě mě toho čeká hodně..škola, práce, rodina…atd… ale nebráním se té myšlence..přestože vím, že knížek v dnešní době na toto téma je už habakuk….ale to i stránek a přesto si na PRAVDIČKY našla spousta lidí cestu….uvidím :o).

 

Všimla jsem si, že tvoje semináře nejsou omezeny počtem lidí a ani nějakou zálohou. Také mě napadlo, že bych ráda, abys takový seminář udělala i u nás ve Třebíči. Myslíš si, že by to šlo?

Neomezuju počet lidí a ani nevybírám zálohu…tady plně důvěřuju vesmíru, univerzu, bohu… nevím jak to nazýváte vy. Na začátku kurzu se mi přihlásí vždy docela dost lidí a těsně před začátkem se mi začnou odhlašovat :o)…z nějakého důvodu, buď jim do toho něco vážného vlezlo a nebo se z nějakého důvodu nechce..(třeba je moc horko,  nebo teplo…cokoliv)…kdybych vybrala zálohu, je mi jasné, že lidičky na seminář dotáhne tak nějak proti svému cítění a svobodné vůli jistý vklad…takže kdo se má mých seminářů zúčastnit, ten tam je a všechno je tak jak být má. Mám za sebou teprve pár seminářů a zatím můžu říct, že vše funguje tak jak fungovat má… zatím se mi tam neobjevil žádný remcálista, narušovatel, který se na některých seminářích (kterých jsme se zúčastnila) byl… zatím jsme si energeticky vždy sedli a bylo to moc fajn, jak pro účastníky, tak pro mě. Dostala jsem již pár nabídek abych seminář udělala i v jiných městech…ale zatím (díky škole, času a hlavně postarání se o všechny účastníky po všech stránkách… kdyby se něco vytělůpilo, tak vím kde je nemocnice, doktoři, policajti atd…navíc když mi to čas dovolí, tak si lidičky vyzvedávám na nádražích, vše je v centru a přitom v dostatečném  klidu) mám dobrý pocit tam kde se semináře konají…jak po energetické stránce, tak i po stránce mé zodpovědnosti vůči lidičkám, kteří za mnou přijedou. Možná časem…a hlavně potřebuju k tomu spřízněnou dušičku, která zastoupí vše co zastupuju já v Hodoníně…aby dokázala zařídit pro přespolní ubytování, podmínky pro seminář a podmínky pro to, kdyby se něco vytělůpilo :o).

 

V jednom z tvých článků mě dočista vylekalo, že chceš stránky MOJE-PRAVDY ukončit, což by mi přišlo jako velká škoda, líbí se mi to jak otevřeně a jak ty píšeš polopatisticky píšeš. Moc hezky se mi chápe to co jsem v sobě nemohla pochopit. Plánuješ ukončení stránek?

Stránky PRAVDIČEK mi rozjel manžel. Možná vás to některé překvapí z předešlé odpovědi…ale manžela baví programování a tady ty krávoninky a když jsem se mu zmínila, že s Grev si hrajeme s myšlenkou, že bychom předávali své zkušenosti dál…tak další den byla kostra stránek na E-STRÁNKÁCH hotová. Jenže pak mu to přišlo fádní a tak se dal do kupy s Jarkem (adminem) a když jsem byla se psem v kurzu, tak stránky překopali a převedli do jiného programu. V době kdy jsem byla v kurzu se s psem… se mi nechtělo na stránky ani moc vracet…najednou jsem žila jinde…se psem, v přírodě… pryč od starostí svých i ostatních… jenže po návratu… najednou nastala expoloze… kurz byla pro mě jen přestávka pro to, abych se vydýchala před dalším krokem… a znovu jsme se vrátila …a s ještě větší chutí. Já vážně nevím, do kdy budu mít inspiraci, do kdy budu mít o čem psát… chvílemi mám pocit, že píšu stejně co už někde je napsáno…jen možná jinak…a nebo píšu to co víte….ale zatím v tom cítím jakési naplnění. Je spousta lidí, kteří teprve své pravdy hledají, orientují se v tom čemu věřit a čemu ne…. a tak si myslím, že moje-pravdy….jim mohou ukázat směr, jestli toto je to čemu věří či nikoliv. Nevím jak dlouho stránky budu krmit, jak dlouho budou existovat…nepřemýšlím nad tím… protože to bude tak jak to být má…. :o)

 

Zuzanko, vím, že to myslíš dobře, ale tvoje pravdy jsou zcestné, modlím se za tebe abys našla pravou cestu víry v pána Ježíše Krista, přestala s tou čertovskou automatickou kresbou a dalšími praktikami. Každý den za tebe i za ostatní návštěvníky těchto stránek se modlím a tebe prosím, abys ukončila a smazala toto čertovské dílo, nebo se budeš smažit v pekle i s těma, které jsi na svou cestu zlákala.

Byť to nezní jako dotaz… přesto reaguju. Děkuju za tvé každodenní modlitby, ale zatím nemám v úmyslu stránky končit a už vůbec ne z důvodu, kterým mě zastrašuješ. Jsem přesně na cestě na které v tuto chvíli mám být, a ti kteří mají kráčet se mnou nebo vedle mě tady jsou..pokud je tvoje varování zastraší, nebudu se na ně zlobit, že jdou jinudy. Ježíš Kristus byl, je a bude ve spoustě srdcí, tak jako BŮH, panenka MARIA a další a další biblické postavy. Ještě jednou děkuju za tvé modlitby za mě i za ostatní :o).

 

MOJE Pravdy

 

 

Tak a jsem u konce vašich dotazů…pokud máte ještě nějaké otázky a chcete se mě něco zeptat, ráda vám odpovím a dám dohromady pokračování ROZHOVORU SE ZRZKOU.

Vaše dotazy můžete psát na [email protected]

Mějte se a smějte se…krmte své kluky prdelaté, otevřete smíchem vaše i další srdíčka….

 

S láskou……….vaše Zrzka

15.10.2011

 

 

Jelikož vás zajímám i já – coby človíček, tak  i PRAVDIČKY….a píšete mi dotazy, na které už nestíhám odepisovat a věřím, že to zajímá vícero lidiček, tak jsem si dovolila z vašich dotazů udělat sama se sebou rozhovor :o).

Sdílet tuto pravdu

Reklama

Sledujte na Facebooku

Vaše komentáře

Reklama