PŘIPRAVOVANÉ SEMINÁŘE

Děkuji moc.

Magda

17.11.2011

 



Ahojíček Magdi,

Díky za tvůj dotaz a jelikož je vás už víc, co se zajímají o semináře, tak tvůj dotaz využiju k článku, který jsem připravovala. Nedávno mi přišel podobný dotaz a tak si ho dovolím tady i s odpovědí přiložit.

Všimla jsem si, že tvoje semináře nejsou omezeny počtem lidí a ani nějakou zálohou. Také mě napadlo, že bych ráda, abys takový seminář udělala i u nás ve Třebíči. Myslíš si, že by to šlo?

Neomezuju počet lidí a ani nevybírám zálohu…tady plně důvěřuju vesmíru, univerzu, bohu… nevím jak to nazýváte vy. Na začátku kurzu se mi přihlásí vždy docela dost lidí a těsně před začátkem se mi začnou odhlašovat :o)…z nějakého důvodu, buď jim do toho něco vážného vlezlo a nebo se z nějakého důvodu nechce..(třeba je moc horko,  nebo teplo…cokoliv)…kdybych vybrala zálohu, je mi jasné, že lidičky na seminář dotáhne tak nějak proti svému cítění a svobodné vůli jistý vklad…takže kdo se má mých seminářů zúčastnit, ten tam je a všechno je tak jak být má. Mám za sebou teprve pár seminářů a zatím můžu říct, že vše funguje tak jak fungovat má… zatím se mi tam neobjevil žádný remcálista, narušovatel, který se na některých seminářích (kterých jsme se zúčastnila) byl… zatím jsme si energeticky vždy sedli a bylo to moc fajn, jak pro účastníky, tak pro mě. Dostala jsem již pár nabídek abych seminář udělala i v jiných městech…ale zatím (díky škole, času a hlavně postarání se o všechny účastníky po všech stránkách… kdyby se něco vytělůpilo, tak vím kde je nemocnice, doktoři, policajti atd…navíc když mi to čas dovolí, tak si lidičky vyzvedávám na nádražích, vše je v centru a přitom v dostatečném  klidu) mám dobrý pocit tam kde se semináře konají…jak po energetické stránce, tak i po stránce mé zodpovědnosti vůči lidičkám, kteří za mnou přijedou. Možná časem…a hlavně potřebuju k tomu spřízněnou dušičku, která zastoupí vše co zastupuju já v Hodoníně…aby dokázala zařídit pro přespolní ubytování, podmínky pro seminář a podmínky pro to, kdyby se něco vytělůpilo :o).

Jen bych tuto kdysi mou odpověď trošku poopravila….

Počet lidiček bude omezen (díky poslední zkušenosti…ale ten poslední seminář byl tak plný díky tomu co se kolem nás děje a tak informace byly zaměřeny na transformaci a AK byla malinko potlačen) a to na max. počet 20 lidí….dalších 10 lidí bude nahlášeno jako náhradníci. To je jediná změna.

Dokud budu studovat (uvidím jestli ve škole budu pokračovat dál :o)…opět tomu dávám volný průběh) a pracovat tam kde pracuju….tak semináře budou probíhat v Hodoníně v KLUBU MLADÝCH SVČ (pokud to bude z jejich strany možné)

SEMINÁŘE AK v roce 2012

Určitě se semináře budou konat…. jak semináře AK1 + opakovačky, tak i poprvé budou semináře v podobě pokračování AK2…..ale nedokážu v tuto chvíli určit přesné data kdy se budou konat. Abych mohla kurz zorganizovat, musím skloubit rodinu, práci, školu a volné termíny v klubu, kde se semináře konají. Hlavně škola je pro mě směrodatná…. Jsem v posledním semestru a bude to docela náročné. Určitě dám min. měsíc předem na stránky vědět, kdy by se seminář mohl uskutečnit.

 

PS: pokud to bude možné, tak první seminář bych viděla na ÚNOR 2012

SEMINÁŘ AK1 – DVOUDENNÍ sobota a neděle –

cena zůstává stejná 1200 Kč

Tento seminář je určen pro začátečníky a není jen o AK… pouštím spoustu informací, které na stránky nemůžu psát, protože u těchto informací potřebuju kontakt s vámi, abych věděla, že mi rozumíte (písmenka v článcích by se mohla pochopit jinak než jsou myšlena). Nic předem si neplánuju, protože vařím z vaší vody (vašich potřeb) a proto je každý seminář jiný… jiné tempo, informace, meditace (podle času)… ale základ zůstává stejný.

Na tomto semináři učím jak se vykreslit z negativ a nahradit pozitivem a tím si pomoci od různých bebíček.

Dál se kreslí čakry jak osobnosti, tak i partnerské vztahy, kdy se podle čaker dá číst v charakteristice a učím na praktických příkladech (v podobě výkladu) kresbě porozumět.

semin ak_hodonn 21.8.2011_vklady

OPAKOVAČKA AK1…cena je stejná 600 (ještě se rozhoduju jestli bude jen jednodenní nebo dvoudenní) a jestli budou sólo.

Na semináři AK1 proběhne tolik informací, které by se daly rozčlenit do několika kurzů….a tak někteří mají potřebu si seminář zopakovat a hlavně jít trošku víc do hloubky v kreslení a čtení charakteristiky podle čaker.

Zatím jsem opakovačky měla pohromadě s těma, kteří přijeli poprvé…. Ale POSLEDNÍ SEMINÁŘ … mě tak trošku nakopl a přesvědčil, že by bylo vhodné opakovačky udělat zvlášť… uvidím podle zájemců … dávám tomu volný průběh….možná to nakonec nebude třeba a budu pokračovat v tom, jak to bylo doposud.

semin ak_hodonn 21.8.2011_zrzka kresl

SEMINÁŘ AK2 – DVOUDENNÍ sobota a neděle – cena 1500 Kč

V tomto semináři kromě diagnostiky zdravotního stavu, určování vhodné léčby…zakreslování do tabulek atd… mám v úmyslu s vámi zabrousit do různých praktik léčení.. (např. EFT, reflexní terapie atd….) kdy si budete moci na sobě a osobně prakticky vyzkoušet jak se praktikují, jak fungují…

Mám v úmyslu mít na tomto semináři jako hosta Grev….ale o této představě vám řeknu víc na AK1.

Semináře AK2 se budou moci zúčastnit jen ti, kteří si se mnou prošli AK1, protože je to takové volné pokračování toho co jsme spolu začali. Nemůžu pokračovat s někým, kdo kreslil někde jinde s někým jiným, protože nevím, jak to dělali, čím si prošli, kde zkončili atd.…. to je důvod proč se o AK2 moc nerozepisuji, protože o představě jak bude AK2 probíhat informuju už na AK1.

SEMINÁŘ AK3   to už bych moc předbíhala :o).

Další informace o tom kde a jak semináře probíhaly a co se tam dělo najdete v sekci AKCE v podsekci SEMINÁŘE AK…. Kde je možnost se dočíst i reakce na semináře, které proběhly i s mým komentářem (nevkládala jsem smsky a nebo zprávy z FB). Pro zhlédnutí fotek FOTOGALERIE ze seminářů, se musíte zaregistrovat na stránky MOJE-PRAVDY (registrace je zdarma).

Tak to je prozatím vše, co jsem mohla v současné době napsat o připravovaných seminářích…. BUDOU…a až budou….dám vám včas vědět a už teď se těším na nové lidičky i na ty které jsem už měla možnost poznat a kteří si se mnou už prošli NĚČÍM ……….

Mějte se a smějte se….. a kdo kreslíte…tak kreslete a vy které vás láká seminář se mnou…. tak tomu dejte volný průběh a pokud si se mnou máte něčím projít, tak přijedete, projdete a pochopíte.

S láskou…….vaše Zrzka

 

19.11.2011

 

Dobrý den,

ráda bych se informovala o připravovaných kurzech týkajících se automatické kresby.Budu ráda,jestliže mi sdělíte potřebné informace.

Sdílet tuto pravdu

Reklama

Sledujte na Facebooku

Vaše komentáře

Reklama