PRAVDA O POČETÍ

Myslím si, že umělé oplodnění je mnohdy,  až poslední možností.

Jsou ženy, které si sednou na mužské trenýrky a jsou těhotné a jsou ženy, které se trápí, že se jim nedaří otěhotnět a začnou s časem ztrácet naději na své vytoužené dítě. Ne každá se dokáže smířit s tím, že nebude matkou, ne každá si uvědomuje příčiny toho, že se jí nedaří otěhotnět.

náhled obrázku

Co všechno může být příčinou? (vzpomenu ty nejčastější)

Zdravotní stav –  ten souvisí s naším myšlením (duchovní příčiny nemocí)

Karmické zatížení – to souvisí s minulým životem, pokud jde o karmické zatížení z min. života, tak ani umělé oplodnění nám k děťátku nepomůže…zkrátka v tomto životě si máme projít z nějakého důvodu k pochopení této situace – život bez miminka.

Antikoncepce – tolik opěvovaná a tak často používaná v dnešní době dívkami od 14 let… ano já vím, má svoje „klady“ ale zkusme na to pohlédnout trošku z jiného úhlu pohledu. Naše tělo si na pilulku zvykne…tak, že jsou do těla vpravovány dávky potřebných hormonů a posléze, když se rozhodneme pro miminko a pilulky vysadíme, tak naše tělo, které dostávalo potřebnou denní dávku, najednou neví co s tím, jak ten hormon a kolik vyprodukovat a vytvořit… nějaký čas to trvá, než si s tím poradí. Každý organismus je jiný…některý pochopí hned, jiný za chvíli a dalšímu to trvá delší dobu…

Pozdní věk matky – 16 – 25 letá dívka (žna) většinou nemá problém otěhotnět a ani donosit zdravé dítě. Od třicátého roku života, většinou každá žena, která kariérně dorostla začíná cítit, jak v ní tikají mateřské hodiny, a začne cítit, že ji tak nějak utíká čas (o to víc to pocítí, pokud nemá trvalý vztah). Je vcelku pochopitelné, že chceme přivést děťátko do vhodných podmínek a tak nejdříve budujeme kariéru, domov a vztah. Jenže pak, když se nezadaří nějaký čas zplodit potomka, začneme propadat strachu….ale k tomu se dostaneme.

Přijetí „nějaké“ pravdy – většinou to bývá pravda a verdikt lékaře, který nám určí, jistou diagnózu. Nebo to může být pravda, kterou jsme kdysi přijali za svou…např. „dítě přivést do dnešního zvráceného světa, je ještě větší zvráceností“, nebo „než aby moje dítě mělo mít dětství, jaké jsem měla já, tak to radši žádné mít nebudu“….atd….víte co mám namysli (zamyslete se, co jste kdy a od koho a za jakých okolností přijali za pravdu, kterou jste nemuseli ani vyřknout nahlas, ale souhlasili a ztotožnili jste se s ní vnitřně).

Nenastala správná doba, místo, partner – zní to možná pro některé divně, ale univerzum ví daleko lépe než my, zda opravdu touha po dítěti má být vyslyšená…. A hlavně ten mimoušek, který u nás už krouží to ví… my si myslíme, že ano, že teď je ta správná chvíle….. ale přece jen…nemusíme ladit se vším tak jak bychom měli. (určitě vás teď napadne…a co děti, které jsou nechtěné? …ony sami si vybrali úděl – karmické zatížení s tím, že se narodí třeba jako nechtěné, nebo časem týrané, ale to už bychom byli od tématu zase někde jinde). Mnohdy to nemusí být vhodný partner…. Znáte ty případy, kdy manželé se snažili mít dítě, prošli i umělým oplodněním a nic….nakonec se rozešli a každý si našel jiného partnera a …světe div se….oba měli své dítě…ale s jiným partnerem (je to svým způsobem taky karma).

Největší problém ale vidím v našem myšlení, v naší psychice… ta je podle mě nadřazena všemu co jsme prozatím vyjmenovala (dál už není ve vyjmenovávání třeba pokračovat).

Jakmile propadneme strachům a stresům a předsudkům a přijmeme pravdy druhých…. Je to pro nás zastavení a tím pádem se nám i nedaří…. Asi to tady nebudu více rozebírat, myslím si, že pro vás bude zajímavější to, jak se z toho všeho dostat ven… a stát se maminkou přirozenou cestou. Pokud chcete otěhotnět přirozenou cestou, bude třeba na sobě zapracovat, pochopit sebe i události kolem vás, změnit dosavadní myšlení, styl života, sladit se s tokem řeky života.

Nastala vhodná chvíle pro vás, které si tento článek čtete…a pokud je chuť na sobě pracovat….odrazit se od pomyslného dna…..začít jinak :o)

Budu se nyní hodně odvolávat už na články, které na stránkách jsou, protože bych je musela tady vpisovat znovu a nebo alespoň jejich části…po kliknutí na slova jinak zbarvená se na článek dostanete….vím bude to dlouhé čtení a pravděpodobně se k tomu několikrát vrátíte, abyste pochopili…

Zbavte se strachů a pravd, které jste přijali

Pokud dáte svým strachům jméno (pojmenování) …vykročili jste správným směrem. S těmito pravdami se dá pracovat a dají se dobře chápat a „rozpouštět“ pokud je pochopíte a nebo vám v tom může pomoct např. SRT, Kineziologie (informace o nich naleznete na jiných stránkách …u nás zatím ne), nebo EFT ….a možné další metody. Já osobně mám dobré zkušenosti s EFT. I s pomocí automatické kresby se můžete ze své bolesti, strachů a negativ vykreslit…a nahradit tyto negativa – pozitivami. Vykreslit se dá z čehokoliv…jen se musí trošku vědět jak na to.

Přijměte sebe a opravdově se milujte a neobviňujte sebe  a ani nikoho jiného.

Mít se opravdově rád, je pro mnoho žen docela dřina….většinou každá se miluje za to, jak vypadá (naše reklamy, móda a trendy…ty nám motají hlavu). Mrkněte na článek První krok k sebelásce (je to jen takové malé nakopnutí).

Velký problém je, když na něčem lpíme….v našem případě na miminku

O tom je článek Pravda o zklamání

Je třeba se naladit na pozitivní myšlení….

Tady by mohl pomoct článek Experiment na šťastný život… když budete více vnímavé, pochopíte, že ten experiment není jen o dosažení přání…ale je to jakýsi návod na to, jak žít a radovat se s maličkostí….jak díky malým věcem jsme schopné dosáhnout těch velkých…zákon přitažlivosti funguje (v tomto článku jsou další odkazy, které je vhodné si přečíst).

Z toho psycho-duchovního hlediska, by to mohl být takový jakýsi základ a co pro sebe a příchod miminka udělat fyzicky?

Pohyb – mám na mysli, jakýkoliv pohyb, který vás bude naplňovat…bavit…v žádném případě nehodlám diktovat nějaký sport, nebo druh jógy, či jinou aktivitu…. Každá z vás je jiná a každou baví něco jiné…od procházky, přes jógu, gymnastiku atd…. něco, co vás bude bavit, co ve vás po takto vykonaném pohybu bude vyvolávat tzv…hormony štěstí… pocit uspokojení. Přece ale jen bych jedno cvičení doporučila…cviky podle paní Ludmily Mojžíšové.

Proč se hýbat? Pokud se hýbe tělo…hýbe se i duše…pohyb je energie…

Životospráva – nehodlám vám tady vnucovat co máte a nemáte jíst…jste dospělé ženy a víte co je „zdravé“…já osobně za zdravé z potravin pokládám všechno, pokud je to konzumované v přiměřenosti.. všeho moc škodí…i toho „zdravého“. Pokud mám na něco chuť…poslechnu své tělo a dám si to…střídmě….uvědomte si…že „Jíme proto, abychom žili…nežijeme pro to abychom jedli“ :o). Pobyt na zdravém vzduchu…procházka v lese, dostatek spánku, vyvarování se stresům…. atd… zkrátka naučte se být v pohodě. O nějakém tom nikotínu, drogách a alkoholu…si myslím je zbytečné se rozepisovat.

Co vám ještě může pomoct?

Doplňky stravy…jako je např. Jeřáb ptačí pupeny (tinktura), cenově dostupná a účinná (možná najdete další tinktury, které vás zaujmou…poslechněte svou intuici)

Odkyselte svůj organismus celý článek a knihu naleznete zde.

Zbavte tělo toxinů např. Za pomocí Detoxikace podle Dr. Jonáše zde.

Zábaly s ricínovým olejem – připravte čisté prostředí pro miminko zde.

Pokud se vám podaří otěhotnět neberte svůj stav, jako nemoc….ale jako radost. Spousta žen, se začne v těhotenství přehnaně hlídat, strachovat se aby…se něco nestalo a pak svým strachem jen přitáhnou problémy, kterých se tolik bály. Těhotenství…tj…požehnaný stav… ale ne nemoc. Navíc ženy, které se bojí, začnou nekontrolovaně přibírat…díky strachu… tukem se obalují a vytvářejí si tak ochranu v podobě tukového obalu,…. která je svým způsobem nechtěná.

Přeji všem ženám, které touží po miminku, aby našly svou cestu a podařilo se jim splynout s řekou života a jejich vytoužené dítě k nim našlo cestičku. Mnohdy stačí málo…tak jako to stačilo Lucce, která nám o svém těhotenství napsala zde. Jen zapomněla zmínit, že v tom autě kromě kreslení a vysvětlování jsme odťukávali pomocí EFT její strachy a pravdy, které od lékaře přijala.

Mějte se a smějte se a těšte se z nového ….je čas začít trošku jinak…přeji vám hodně zdaru a hlavně…….pokud se do nového myšlení pustíte…neberte to jako nutnost, ale jako hru….ať vás ta hra hodně baví a naplňuje….

S láskou pro vás napsala …..vaše Zrzka

19.1.2011

Vaše komentáře

Reklama