PRAVDA O NÁSILNÉM UKONČENÍ ŽIVOTA ANEB CO SE DĚJE S DUŠÍ….

Je možné, že to někdo z vás má jinak pochopené než já a opět nikoho nehodlám o ničem přesvědčovat a taky je asi všem jasné, že do kratičkého článku nejde napsat všechno…..a je třeba opět číst mezi řádky.

Každá smrt blízkého člověka nás zaskočí a zabolí, ať už jsem na ni připraveni díky tomu, že náš blízký si prošel utrpením a bolestí v nemoci…nebo se na něm začalo podepisovat stáří. Šok a ještě větší bolest, která provází spousta otázek začínající slovem PROČ… nás zaskočí ….když s něčím takovým nepočítáme… ať už náš blízký svůj život ukončí sám a nebo ho ukončí někdo jiný…. Je to pocit, který pálí, bolí, cítíme beznaděj, chvílemi prázdnotu… máme pocit, že se zblázníme.

Cítím jistou povinnost toto téma otevřít….aby se co nejvíce dušičkám, které takto opustily svět pomohlo… za světlem.

náhled obrázku

Lidé, kteří se rozhodli skončit se svým životem…tak si neuvědomují, že se za světlem  nedostanou…. Jejich duše zůstávají v místech, kde svou pouť ukončili… a trvá to někdy i století, než se jim podaří se za světlem dostat…je to takový jako by pro ně trest… že jsou uzavření mezi nebem a zemí…najednou nepatří nikam a jejich duše bloudí a někdy se jim podaří někoho zkontaktovat a žádají o pomoc…(to se může stát např. že si koupíte dům se zahradou, kde se někdy někdo oběsil, nebo tam za války někoho umučili atd…a večer se vám z ničeho nic rožihají světla, praská vám nábytek,  parkety, otevírají se skříně atd.)

náhled obrázku

Lidé, kterým ukončil život někdo jiný… vraždy… a autonehody…a jiné smrtelné nehody…..kolikrát se stane, že tato duše ani nepostřehne co se stane a vrací se domů, do práce do školy…. a bloudí. Otevírá dveře, pouští vodu, zvoní na zvonek a nebo zmateně, když si to uvědomí pobývá v místě, kde život vyhasl.

náhled obrázku

Všimněte si úseku častých dopravních nehod… většinou se jedná o rovné a přehledné úseky…(někdo namítne, že to svádí k rychlé jízdě…ale tak to většinou není), které jsou lemovány několikero křížky… tady je pro duše možnost postoupit do světla tak, že to funguje jako s převozníkem na řece smrti… komu dá pádlo, ten převáží….takže duše čekají až někoho stáhnou, aby mohli postoupit za světlem. Když se v tomto místě vybourá např. autobus, tak si všimněte, že se tam stane buď hromadná autonehoda a nebo opět větší přepravní vozidlo, kde svou duši na místě zanechá vícero lidí.

Je třeba těmto duším pomoc za světlem…aby nepřibývalo křížků u silnic, aby mohli postoupit…ony si tyto dušičky, hlavně sebevrahů už dávno uvědomily své chyby a chtějí je v dalším životě, který si naplánují i se zkouškami odžít, odčinit, pochopit.

Nejsem odborník na odvádění duší…ale je pravdou, že pár (na jedné ruce by se daly spočítat) jsem už odvedla…a tak se ráda s vámi podělím o to, jak na to…jak to funguje u mne.

Jak odvést duši za světlem

 

V první řadě je třeba s takovou duší navázat kontakt… např. pomocí kyvadla… ptáte se… a získáváte odpovědi ANO NE….

Nejlepší je příklad:

Zapalte si bílou svíčku (je to barva čistoty), a udělejte si čas, aby jste nebyli rušeni…POKUD MÁTE MENŠÍ OBAVY, POŽÁDEJTE O OCHRANU A PODPORU VAŠE ANDĚLÍČKY, PRŮVODCE ČI OCHRÁNCE…. Pokud máte vyloženě strach z tohoto úkonu, tak se do něj nepouštějte…a najděte si na netu někoho, kdo dušičky odvádí a požádejte ho o pomoc.

(předpokládám, že máte znalosti s kyvadlem…pokud ne…tady je odkaz)

Je tady se mnou duše ???????? …kyvadlo….ANO

Chceš po mě pomoct?….kyvadlo….ANO

Mám předat od tebe někomu vzkaz?…. NE (pokud odpověď bude znít ano, tak se ptejte konkrétně komu… dokud se nedoptáte správné odpovědi…a pak se ptejte jestli máte začít psát, pokud ANO…vezměte tužku a papír a poslouchejte a zapisujte vzkaz… který pak předáte…..je to pro  některé dušičky než jdou za světlem hodně důležité).

Chceš odvést za světlem?………ANO

Jsi připravený abych tě odvedla už teď? V tuto dobu na tomto místě ….ANO

POKUD JSTE DOSPĚLI AŽ SEM

Tak pokračujte:

Zavřete oči a mentálně si představujte dušičku, tak jak jste ji znali jako človíčka a nebo pokud jste dotyčného neznali, tak se vám jeho obraz sám vynoří…. V duchu si s ním povídejte a představujte si schodiště které vede do nebes a pomalu po tomto schodišti ruku v ruce kráčejte…. Můžete se i vznášet, můžete rovnou do nebes vyletět….pak uvidíte bránu… zlatou krásnou bránu, kterou otevřete, s duší se rozlučte…a nechte ji vejít…můžete za branou vidět….to co uvidíte zase až vaše duše tudy bude někdy procházet a nebo budete opět někoho doprovázet…. Pomalu sejděte dolů a proberte se….

Miniatura

 

Vzala jsem to hodně „hopem“ zrychleně… nechám více na vaší fantazii….ale můžu vám z vlastní zkušenosti říct, když jsem jednou odváděla jednu maličkou dušičku….tak to byl pro mě krásný zážitek… poznala jsem všeobjímající lásku…kterou jsem v sobě měla tři dny… já v té době milovala naprosto všechny…tak jako když se zamilujete do někoho, tak jsem milovala fakt bez rozdílu všechny….a všechno…. Bylo to zvláštní a krásné…. S touto dušičkou jsem si povídala a chvílemi jsem ji nesla na rukou,  chvílemi šla vedle mě…užívala jsem si s ní tu chůzi schodištěm a hodně jsme si toho řekli a vysvětlili…. A má se mi narodit jako vnučka…dcera mého syna…. A já se na ni moc těším…. Ale to už je jiný příběh a bylo by to na dlouho……… jen jsem vám tím chtěla říct, abyste se nebáli odvedení duše za světlem, abyste se nebáli, když vás nějaká duše bude kontaktovat…oni kontaktují lidi, kteří jsou připravení jim pomoct, jen to ještě o sobě nevědí…….vy už víte jak na to.

{youtube}BcL—4xQYA{/youtube}

Až dušičku odvedete…. Tak za dozoru nechte svíčku dohořet….

Mějte se a smějte se a nebojte se…..

S láskou vaše Zrzka

7.10.2011

 

Ahoj Zrzi,

chtěla jsem se zeptat, proč si pro ty zbloudilé duše nikdo nepřijde ze shora, když tedy bloudí a neví co dál, není to trochu kruté ?Když se stane nehoda, pak za to přeci nemohou, že zemřeli, a ti sebevrazi, nechci se zastávat, ale třeba v tu chvíli nevěděli a neznali jiné východisko,

děkuji za odpověď, krásný den :).

Martina (dotaz z reakce na článek na FB)

30.1.2012

 

Ahojíček Martinko,

Děkuju za tvůj dotaz, určitě napadl i některé další čtenáře….

Takže jak to vidím? Jaké mám pro to vysvětlení?

Ono to krutě opravdu vypadá, ale jak jinak by dušička, která si vzala to nejcennější „DAR  – ŽIVOT“ pochopila?

Sebevrazi:

Vždy je nějaký způsob řešení,… jak je v jednom moudrém příběhu na PRAVDIČKÁCH  psáno „Každý si nese svůj kříž….a má ho přesně takový, aby ho unesl“ …..jen někdo (a je jich čím dál víc) to vzdají a zabalí to tu v domnění, že je úplný konec… Chápu sebevrahy, už jsem o nich svou pravdu napsala. I v životě necháme někdy své děti nabít si držtičky, aby pochopily…protože pokud jim budeme odstraňovat smítka, pasti a překážky, tak  je naučíme jen to, že za ně někdo jejich problém vyřeší a dělají si obvykle problémy čím dál větší…. Takže je to opět o pochopení, proto ta duše zůstává na místě, aby pochopila …..ona sice pochopí většinou během několika chvil, že to byla špatná volba.

Nedávno v tisku proběhlo video o duchovi v Bezvěřově… dokonce se ke mně doneslo, že letos v lednu (jedna paní povídala, takže nevím jestli je to opravdu) na té silnici zemřeli dva lidé. Jak si to vysvětlit? Duch varoval svého známého….ten zastavil a pak znovu jel….. možná varoval i ty další ….ale ti jeho varování nevnímali a tak ho vystřídali na tom místě…. A nebo možná nevaroval…. Už tam byl dost dlouho a pochopil a tak chtěl za svým světlem.

Jiné „náhodné“ vytržení ze života:

Náhody neexistují jak víme…. Těmto nehodám většinou předchází spousta znamení v podobě zastavení… nejdřív třeba nějaké zranění, které nás zastaví a chtě nechtě skončíme o berličce, nebo na posteli, nebo jsme jinak znehybnění…těmto znehybněním ještě předcházejí menší varování…např. pokazí se auto …. Něco nám změní náš plán a máme povinnost jet nebo jít jinam… o tom už jsem psala taky, JAK MANŽEL neposlechl jasné znamení. Ono se to stupňuje …..a když se tato znamení přehlížejí delší dobu, pak přijde konečné zastavení….např. smrtelná nehoda, pád z výšky, utonutí atd…..

Násilné ukončení života druhým člověkem:

Tady to vnímám spíše jako karmu…. Že se stane něco, co jsme možná někdy v minulém životě udělali my někomu. Tady by se dalo říct, že jde o vyšší plán….ale ten plán je jen a jen náš…. abychom opět pochopili druhou stranu.

VARIANT: je určitě mnohem a mnohem víc…co člověk, to originál…. Ale pro pochopení, snad pár mých příkladů je dostačující.

Tak to je asi všechno….vím, že vás jistě ještě napadne spousta otázek….ale základ je tady už položen.

Mějte se a smějte se a tobě Martinko, ještě jednou děkuju za to, že nad mými pravdami uvažuješ a přemýšlíš…..a věřím, že to tak dělá spousta z vás. Není účelem těchto stránek někoho o něčem přesvědčovat….jen nabízím své pravdy k zamyšlení a snad i pochopení.

S láskou vaše Zrzka

30.1.2012


Je třeba seznámit vás i se skutečností, jak je to s dušemi, které ukončily pouť na zemi byť vlastní rukou dobrovolně a nebo cizí rukou (zaviněním) ať už se jedná o vraždu, či nějakou nehodu

Sdílet tuto pravdu

Reklama

Sledujte na Facebooku

Vaše komentáře

Reklama