PRAVDA O KONCI SVĚTA ANEB..JAK TO VIDÍ ZRZKA

možná se jim i znelíbím, ale věřte mi, nemám potřebu se někomu svými pravdami zavděčovat … buď tu moji PRAVDU někdo cítí stejně a nebo ne… nehodlám nikoho přesvědčovat ani tentokrát…jen jdu napsat, jak to mám v sobě zpracované já :o).

náhled obrázku

BUBUBUBU…. Tyto články, které najdete i na stránkách MOJE-PRAVDY…tady jsou  z důvodu, že to lidi zajímá a je třeba se podívat z vícero úhlů pohledů, abychom si udělali jasno v co věříme… a ve mně uzrála pravda, abych napsala tento článek….. ne všechny články straší….jsou i ty, které vysvělují ….ale přece jen…. spousta lidí to nechápe a bojí se….a tak bych ty dlouhé články zkrátila do své úvahy…. do své pravdy…. 

náhled obrázku

Katastrofy, pohromy, války, lidi coby hovada….to tady bylo, je a bude… dokud nepochopíme, že BŮH je LÁSKA,  že je v nás, ve všem kolem nás a že touto boží energií – láskou jsme obklopeni…. Bylo, je a bude…jen nebyla média, která by o tom tolik informovala jako teď a tak se o tom nevědělo… tolik jako teď. Ale to není omluva…je to jen o nepochopení nás lidí… že máme v sobě našeho boha a tím pádem i lásku rozvíjet, jak k sobě, tak ke všem bytostem vesmíru, tak ke všemu co nás obklopuje a co nás v našem životě potkává.

To by na úvod stačilo…a teď se podívejme jak to ta Zrzka má pochopené:

Věřím, že na každém konci je začátek… a tak ať se stane co se stane… má to tak být… má nás to někam posunout, popostrčit v našem pochopení…co se mám stát ať se stane…ale dnes je 30.9.2011 a osudný den o kterém se tolik píše…je sice za dveřmi, ale ještě je přitom daleko, pokud tedy žijete přítomným okamžikem.

Věřím, že se něco stane…ono se to děje už nyní… změnily se vibrace, všechno se zrychluje….

Nebojím se toho, že nastane konec světa tím, že tady všechno skončí… že naše planeta zanikne.. a jestli ano…tak to prožiju až to přijde…zatím žiju teď a právě tady, kdy vám píšu svoji pravdu.

Ve svých článcích často píšu o síle myšlenky… že je myšlenka velmi silná… o to víc, myšlenka strachová… kterou si dokážeme prožít daleko víc, než myšlenku radosti a štěstí…o tom se nebudu ani rozepisovat, protože na PRAVDIČKÁCH je toho už napsáno dost.

Cítím z reakcí lidí, kteří se baví a čtou si katastrofické články o konci světa…strach a díky tomu, že tato myšlenka začíná být mezi lidmi čím dál častějším tématem…. i strach se násobí a hromadí….takže roste..a roste a roste a díky tomu já tady píšu tento článek.

Všechny ta články mi přijdou, jako když se děti straší peklem (nejen děti)… nevím na beton…jestli peklo existuje nebo ne :o)…jen na něho nevěřím… jestli existuje peklo…tak ho prožíváme tady na zemi….ale je to jen proto, že jsme se sami potrestali a nachystali si tyto zkoušky a bolesti …když jsem tenkrát hongali nohama na obláčku…. Peklo které tady na zemi máme prožít je jen zkouškou k tomu, abychom porozuměli tomu, co jsem v předešlém životě tak zmastili.

Dějí se kolem nás věci…procházíme proměnami,… jestli jste si všimli…spousta lidí se začala zajímat o věci mezi nebem a zemí… a začalo spousta lidí přehodnocovat svůj žebříček hodnot… už toto je transformace, kterou procházíme… hledáme a nacházíme a pomalu zjišťujeme, že to co vysíláme se nám několikanásobně vrací zpět…. Už jen zbývá… abychom se tím, co jsem pochopili se začali i řídit a uvádět do praxe.

Tak vám nevím, jestli jsem se tentokrát do své pravdy moc nezamotala a jestli jsem vám dostatečně svou pravdu napsala, tak aby byla pochopena jak ji myslím….

Neřeším co bude …žiju teď a tady… jsem připravena nést veškeré důsledky za své chování, protože jsem plně převzala odpovědnost za svůj život… nic se mi neděje náhodou,….snažím se pochopit hloubku toho co se děje… Problém řeším, až přijde… není na škodu se na něj připravit.

Dám vám příklad… kdo je návštěvníkem stránek MOJE-PRAVDY….tak ví, že pracuju jako psovod… co jsem k psovodům nastoupila…tak nad psy i jejich pso-vody :o)…visí gilotina… že nás zruší… kašlu na to… sice si otevírám zadní vrátka tím, že jsem začala studovat školu, kdyby k tomu došlo…abych mohla jít dál a věnovat se zase nějaké práci…která mě bude bavit a naplňovat… Když se mě někdo zeptá….co budeš dělat: až vás zruší…tak říkám… až to příjde, tak to budu řešit… teď si užívám psa, lidí i práce, která mě zatím furt baví i naplňuje…i když překážky a klacky pod nohama cítí každý psovod.

Tak samo bychom se měli chovat i s tím koncem roku…. Co se má stát stane se….a tak tedy důvěřovat, že nás to opět někam posune… popostrčí… a tak jako já se chystám na další práci…do budoucna…tím, že studuju…. My se v tomto případě připravujme tak…že začneme pomalu otevírat srdce… ke všemu, k sobě…ke všem…láska vítězí v pohádkách a v pohádkách jsou velké pravdy… náš život je pohádkou a tak věřme…že láska i tady zvítězí…

LÁSKA JE TOTIŽ JEN JEDNA… LÁSKA JE BŮH

náhled obrázku

Říká se, že láska a pravda  zvítězí…pravd… je strašně moc… přestože podstata je stejná… a láska… ta je opravdu jen jedna… LÁSKA – BŮH… toto mějme na paměti… a důvěřujme, milujme, a hledejme své pravdy.

S láskou a otevřeným srdcem… o tom, jak se na konec světa dívá a jak to vše kolem toho vnímá….. napsala

Vaše Zrzka

30.9. 2011

Vaše komentáře

Reklama