PORADNA PRO ÚČASTNÍKY

 Taky mě napadlo, že tady nechám místečko ….. které dny a hodiny mě můžete zastihnout na zdejší chatu ( když si na něj kliknete, tak uprostřed vyjede tabulka, do které vepíšete své jméno a dáte OK a jste na chatu ), kde můžeme komunikovat online…. těším se na vás a pokud už teď vám něco není jasné, tak se klidně ptejte a mějte se a smějte se………

Vaše Zrzka :o)

 

účastník, je pro mě každý kdo se do tohoto experimentu pustí, ať už veřejně na stránkách a nebo sám v ústraní, bez zveřejňování svého záměru……takže jsou to informace pro všechny kdo to chtějí zkusit :o)

 

 

 

 

 

 

 

 

Kdy budu na chatu?

 

1.1.2011 po 20:00 hodině

 

Tak se diskuze nakonec uchytila na fóru, takže pokud chcete vědět jak jsou účastníci na tom, tak si přejděte na forum :o)….díky všem, kteží tam píšou.

 

 

Po včerejší debatě na chatu (1.1.2011), jsem dospěla k názoru, že bude vhodné na foru udělat sekci….https://moje-pravdy.cz/forum/viewforum.php?f=25&sid=afbc5b87e0f5141a185fe62c28830765 …..o našem experimentu…… takže pište, sdělujte, radujte se a oznamujte co vám jde a co ne………..vzájemně se tam podržme v našem záměru……….těším se na vás………..pa Zrzka

 

 

 

 

 

Rady a upozornění na chybičky

1. upozornění na chybičku :o) …….Lauro, Davide a Gino ….opravte si svůj záměr do přítomného času, tak jak to má Veronika…….je to důležité…..v budoucím čase by to vaše přání bylo pořád krok před vámi…..tak jako stín….jde před vámi, vaše přání by bylo nedostižitelné :o) ……….děkuji za pochopení

Laura i Gina už si své chybičky opravili a tak jejich záměr je OK – vypilovaný :o) děkuju a Davide, ty zatím nereaguješ… tak uvidím jestli se ozveš…nemůžu to za tebe opravit :o)

David to ještě letos stihl a jeho záměr je už taky v pořádku :o)

Pár rad a doporučení na úvod :o)

 

  1. Pročítejte si návod na šťastný život – pokaždé si jen zopakujete, co je třeba dělat a navíc budete nalézat nové, co jste třeba přehlídli.
  2. Udělejte si svoje poznámky podle sebe, aby jste měli přehled.
  3. Pro ty, kteří se do experimentu pustili sami v ústraní…. Hlavně si dejte pozor na záměr, aby byl psaný v přítomném času a bez negativ (nechci aby.., nemám strach, atd). Ti kdo jsou registrovaní a ti co mi poslali své záměry…. si je museli opravovat i několikrát, aby záměr byl vypilovaný :o).
  4. Sledujte své myšlenky, svou intuici, svůj vnitřní hlas –  inspirace, je pro vás důležitá v bodě, kdy pro své přání je třeba udělat nějaký ten krok ( když si přejete vyhrát milion ve sportce, je třeba si podat tiket :o) bez toho to nepůjde, když chcete duchovně růst, je třeba začít v tomto směru na sobě pracovat…třeba zajít na nějaký seminář, nebo něco jiného, když chcete mít klientelu, je třeba dát o sobě nějak vědět, když chceme zlepšit zdravotní stav…nabídne se nám nová alternativní metoda, která nás osloví  atd….chápeme se že?  :o) ).
  5. Pořádně a upřímně si zkontrolujte svoje omezující přesvědčení, mohou se vám objevit nové o kterých jste neměli ani zdání  ( kromě negativních přesvědčeních, které jsem napsala ve svém příkladu v návodu Na šťastný život …tak mi naskočilo další omezení…. Strach z větší návštěvnosti :o)….. že nebudu stíhat odpovídat a psát nové a nové články a že bych tím čtenáře mohla zklamat. V příštím roce začátek bude časově pro mě náročný….na dva měsíce jedu mimo bydliště se svým psem do kurzu, do toho  rodina, škola, zkoušky ve škole, zkoušky se psem, semináře AK které mám v úmyslu rozjet trošku jinak než jako troj-seminář , atd….takže na jednu stranu jsem svůj záměr napsala  jako že chci a na druhou stranu ho tímto asi nejvíc blokuji, takže to budu muset v sobě zpracovat a tohoto omezení se zbavit. Jen podotýkám, že mám daleko jiné přání a zvýšit návštěvnost stránek mi přišla jako dobrá názorná ukázka ….. počitadlo jako důkaz, že sobě ani vám nic nenamlouvám  :o) )
  6. Doporučuji vám psát si svou knihu snů…. Děj který budete psát v přítomném čase vás do něj vtáhne jako děj zajímavé knihy či filmu a naladíte se na potřebné vibrace :o).
  7. Každý den je jiný a když se nám nebude něco z toho co máme dělat dařit, tak neházejme flintu do žita…. Chybama se člověk učí a od toho tu jsme abychom se vzájemně podpořili….těším se na naši spolupráci.
  8. A myslím si, že nejdůležitější….berte tento experiment jako zábavu a né jako dřinu…. Když nás něco baví a děláme to s radostí a i když se nám to kazí, tak je pro nás jednoduší se k tomu vrátit jako k zábavě než k práci, kterou bereme jako dřinu.
  9. Kdo se o experimentu dozvěděl později než oficiálně začal, tak není problém začít kdykoliv….potřeba je dodržet těch min. 28 dní, aby se vám nový vzor chování stal zvykem :o).

 

 

Držím nám všem palečky a pokud máte dotazy, tak se klidně ptejte a pokud máte nějaký zážitek v průběhu experimentu a souvisí s ním, tak se o něj podělte….

Mějte se a smějte….a děkuji že jste se do experimentu přihlásili a vy co jste se nepřihlásili, že jste se do něj s námi pustili.

 

 

 

 

 

Ahojíček moji drazí :o) účastníci experimentu.

Někteří z vás se se mnou i ostatními dělí o své dojmy, pocity, úspěchy i neúspěchy, jak na fóru, tak i na chatu a nebo přes e-mail. Snažím se vám odpovídat a s některými vedu dočista debaty ….a kdybych to měla dávat sem do poradny, tak se v tom všichni ztratíme :o), takže jsem se rozhodla, že nejčastější problémy, kde to drhne, dře a vázne zodpovím jako své rady.

1. Velký problém pro vás činí…. že se nedokážete na vizualizaci svého záměru soustředit a nebo u toho v pelíšku zaspíte……

moje rada…..vizualizujte si v jiné době než před spaním ( i když…. Je to fajn známka, když usínáte s pěknou představou…. Horší je usínání, když přemýšlíte nad svým problémem – to pak nemůžete usnout). A nebo… si začněte psát KNIHU SNŮ který je v odkazu. Psaní vás vtáhne do vašeho děje, tak jak vás vtahuje zajímavá knížka nebo film a nedovolí vám myšlenky uhýbat někam jinam a navíc se ocitnete ve stavu snění za bdělého stavu ( vydržela jsem 4 hodny v kuse psát a přitom mi to připadlo, že píšu chvilku…a byla jsem někde jinde. Kdo už to zkusil mi dává za pravdu).

2. Další problém …. Odhalování našich negativních vzorců, které nám brání ve splnění našeho záměru. Jak jsem psala, co mě napadlo, po několika dnech zvyšování návštěvnosti….vlastně jsem se podvědomě bránila….díky strachu, že nebudu stíhat atd…už jsem o tom psala. To samé po prvním srazu a pokecíku na chatu v sobě objevila jedna z nás….. najednou ji napadlo, že ji ve své samotě je dobře a že ty přátele a přítele chce jen někdy….tedy spíš přátele. Přítele ….tam ji zas vylezl na povrch strach…z ublížení, zrady, bolesti, že se bojí někomu otevřít. No supr…tak sledujte své strachy a pracujte s nimi. Zbavte se jich…jestli EFT, nebo afirmacemi…nebo jiným způsobem…pro začátek stačí, kdy ze strachu uděláte pozitivní afirmaci, kterou si budete od srdíčka opakovat a procítíte ji.

3. Další problém je….. pokud se vám hned od rána nedaří…zaspíte, někdo vás vytočí….tak nezačněte podléhat skepsi a panice a negativám….. zákon přitažlivosti funguje jak na negativa, tak i na pozitiva…na negativa bych řekla, že je rychlejší, protože to svoje vytočení, strachy a jiné hnusárničky, dokážeme prožít opravdově a procítěněji než ty pozitiva.

Moje rada…. Hoponujte a hlavně buďte vděčni i za tuto zkušenost.  Buďte vděční za to, co už máte…. Ten kdo vám ublížil, ten kdo vám chce zkazit náladu….ten nemá co vy….víru a lidi stejně naladěné….je svým způsobem proti vám chudý,  přestože neví co nař. s penízky, majetkem, lidmi kolem sebe (protože je kolem sebe má jen ze zvyku a strachu, než z důvodu, který máte vy)… je toho spousta co máte…jsem nadšená z toh jak do fora píšeme, jak se raduje z událostí a věcí, které bychom jindy vzali jako obyčejnost…. To je ten první a důležitý krok…být vděčni za všechno co máme…pak můžeme dostat víc.

4. Rovná záda a úsměv…. No fakt….to dělá problém i mně…jak je venku zim a jsem se psem ve větru, tak se nahrbím jak kocůr, zakuklím se do roláku, že mi jen oči vykukují…, ale za chviličku si to uvědomím a nahodím srovnanou páteř, vystrčím xichtík z roláků a nechám vítr, aby mi ofoukal tvářičky do červené barvičky a mám líčka jak jablíčka a začnu dělat blbinky se psem a u toho se i na směju a najednou mi ani není zima.

Moje rada….. mějte se a smějte se a najděte v sobě dítě které ve vás je……to je hravé a smích má na rtech věčně…no a ty záda…….tož ty si musíte pohlídat…tak jako já :o).

Od Helenky …naší spoluúčastnice mi přišel návrh na KOUZELNOU KARTIČKU  od Martina Daniela, který mi dovolil ji na našich stránkách uveřejnit. Bal to nápad Helenky a já ti tímto chci moc poděkovat, že na nás na všechny tak myslí…..tak jak jsem nadšená experimentem, tak jsem nadšená i touto kartičkou a nápadem abychom si kartičku vytiskli a nosili při sobě….Helenko moc děkuji a současně dekuji i Martinovi, že nám umožnil tuto kartičku na stránkách sdílet. Experiment pravděpodobně časem zanikne….tak jsem si tuto kartičku dovolila dát do jiné sekce na stránkách a vám tady zanechávám odkaz.

 

https://moje-pravdy.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=232:kouzelna-kartika&catid=7:z-vaich-email&Itemid=16

Mějte se, smějte se, vzájemně se podporujte, nevzdávejte se a pokud se vám nedaří tak jak jste si představovali, tak neházejte flintu do žita a ptejte se a pište…….já to tady nějak všeobecně zodpovím. Děkuji vám za vaši snahu…důvěru a taky za vaši práci na sobě….mám vás ráda…….Zrzka

6.1.2011

 

 

 

Vaše zkušenosti:

 

Ahoj Zrzečko,
přeji šťastný nový rok všem a splnění všech přání 😉
Chtěla jsem ti napsat moje první zkušenosti s Ho’oponopo..
Po nádherných a klidných Vánocích jsme se doma zase začali hádat a ve mě to otevřelo ještě stále nezpracované emoce pocitu nespravedlnosti a hněvu za to, že jsem se dostala do situace, ve které vězím. Kromě zrady bývalého manžela se i moje chyby nedají přehlédnout, takže tu se emoce obrací proti němu, tu zase proti mě. Začala jsem s tím tedy den před Silvestrem. Písnička mě uchvátila, stejně tak synka, který ji chce neustále poslouchat a jít kreslit srdíčka na pláž, nebo alespoň do sněhu 😉 . Opakuji si v hlavě ta slova, i když zatím si na to musím zvyknout.
Doma se to ale zatím nijak neprojevilo. Naopak jsme se na Silvestra znovu pohádali kvůli penězům a ve mě se pral hněv a frustrace. Snažím se situaci přijmout, protože na to v jaké bych mohla být šlamastice se přecejen rýsuje částka rozhodně dostačující na příjemné žití, byť ne polovina. A vím, že definici SPRAVEDLNOSTI je lepší nechat na těch nahoře.Přesto se nemohu zbavit vnitřního napětí. Večer zřejmě přišlo jedno z těch ZNAMENÍ. Četla jsem knížku „Cesta“ od Brandon Bays a narazila jsem na návod jak se vypořádat s nezpracovanými emocemi tak, aby se nevracely my našli vytoužený klid v duši. Než se k tomu ale dostanu (je zapotřebí ještě další osoba a dvě hodinky klidu, což je u mě dost nepravděpodobná kombinace požadavků), uvidíme co zvládnu s experimentem.
Večer jsem si dál pouštěla písničku a brečela u ní jak želva. Nevím, jestli je to dobře nebo špatně, prostě jsem si nemohla pomoct. Necítila jsem se nešťastná, spíš naopak, možná mě to trochu i vrátilo do doby před 10ti lety, kdy jsem cestovala po Hawai a bylo to úžasný (i když jsem si tam vlastně tenkrát jela léčit zlomené srdíčko, vzpomínky mám nádherný). V posteli jsem si pak za zvuku rachejtlí opakovala odpusť mi a milujitě tak poctivě, až se mi to samé zdálo ve snu. Nepřinášelo mi to ale přímo úlevu, spíše naději, jinak jsem cítila stejné napětí, jako ve skutečnosti. Ráno jsem se ale probudila s dobrou náladou a dětičky také.
Myslíš, že ty emoce souvisí s tím naším věčným dohadováním (už je to taková rutina, že dříve jsem u toho už ani emoce necítila) nebo to může mít v souvislost s ho’oponopováním? Něco jako když se věci čistí a vyplouvají na povrch a čistí se???
Zatím se měj,
Zita

1.1.2011

 

 

Ahojíček Zitko,

děkuju za tvůj příspěvek…a za přání do Nového roku. Tak jak jsi to prožila to Hó oponopono…. tak se může projevit…..slzy jsou očistné. Zituško, Hó opononem…čistíme nejdříve sebe a díky tomu čištění se pak začne pročišťovat i to ostatní. Myslím si, že jsi začala dobře…. držím ti palůšky aby se tvá situace začala tvořit k obrazu tvému :o)

měj se a směj se ….Tvá Zrzka

1.1.2011

 

 

 

 

 

 

Ahoj,
píšu Ti jak jsem pokročila, ale bohužel nenašla jsem ten Chat na tvých stránkách, tak to píšu takhle.

Jak jsem Ti psala, jestli nevadí, že začnu dřív, to bylo myslím 28.12., tak to má výsledky.
Asi jsem se úplně přesně nedržela tvé rady na šťastný život, což se teď doma pokusím napravit, ale držela jsem se toho co jsem si 28.12. přečetla a zapamatovala. Což bylo držet záda rovně, na tváři úsměv a pěkné myšlenky, což mi nějak nešlo udržet, tak jsem H´oponoponovala, co to šlo a myšlenky se mi ukazovali na H´oponoponování sami. Což má za výsledek krásně strávený Silvestr. S přítelem jsem byli oba v pohodě celou dobu, snad jen 1-2x jsme měli takový náznak na hádku, ale to jsme ustáli oba dva.
A přijde mi, že teď je to na výborné cestě…

Prostě má to úžasný výsledky. Tohle by se mělo učit ve školách!!!

Přeju Ti krásný nejen začátek nového roku, ale ať se daří vše tak jak chceš.

Jitka

3.1.2011

 

 

 

Ahoj Zrzi

Díky za zázračnou kartičku.Vše funguje tak jak má, jinak to nevidím.

Psala jsem Ti do semináře, jak moc se snažím a  že se mi daří hlavně Hoo ponopono. Ale pořád mi to nějak nefunguje, můžu říct, čím víc se snažím, tím hůř se cítím. Už to není o tom, že jsem to vždy smetla do pytle se slovy „já to zvládnu“ A zvládla jsem to tak, že jsem vždy popřela svoji osobnost.

Teď, jak jsem se otevřela novým energiím, zmocňuje se mně pocit strachu. Je to hodně nepříjemné.Večer jsem prosila bytost strachu a bytost odpovědnosti za všechny okolo mně, aby už odešly. Že jim žehnám a loučím se s nimi.

A dnes mi příjde zázračná kartička.

To je opravdu zázrak

Miracle

7.1.2011

 

 

 

 

Tady bude místečko pro vaše dotazy, když si nebudete jisti v tom co děláte a jak děláte a také .... kdykoliv vám nebude něco jasné a budete tápat, tak napište a do 24 hod. zde najdete odpověď (ten časový limit je díky mým nepravidelným službám).

Sdílet tuto pravdu

Reklama

Sledujte na Facebooku

Vaše komentáře

Reklama