PO PORODU JSEM PŘIŠLA O MIMINKO

Můžeš se prosím podívat, jak to s dalším mým těhotenstvím vypadá?  – co momentálně u mne běží, co mohu pro otěhotnění udělat, mám-li nějakou karmickou zátěž, nebo jestli je potřeba pročistit fyzické či aurické tělo nebo něco jiného…. Ty už budeš vědět, jak se zeptat;-)….

Moc děkuji, Zuzko.

Hezké dny,

Denisa

29.6.2011

Ahojíček Denisko,

Mám pro tebe dobrou zprávu…. Ve tvé blízkosti se zakreslily hned dvě dušičky,  které se k tobě chystají….. problém je ve tvém srdíčku a myšlení. Máš veliké srdíčko, ale máš tam bolest, která ti ovládá i myšlenky. Když jsem to kreslila, tak ta bolest pochází ze ztráty toho miminka….neobviňuj sebe ani nikoho jiného…mělo to tak být…. Proč to tak mělo být? Důvodů může být habakuk a je zbytečné se nad tím zamýšlet a trápit. Odpusti sobě i všem koho z toho obviňuješ…. Otevři své srdíčko a začni se radovat a těšit na příchod dušiček, které se k tobě chystají. To je pro tebe teď  nejdůležitější…. Co dál bys pro sebe mohla udělat najdeš v sekci MIMINKA…. Pročti si to tam, já bych se jen opakovala se zábaly z ricínového oleje, kapičkama, a milováním s lásky a ne z potřeby vyrobit miminko….. odpoutej se od myšlenek při a po  milování, jestli otěhotníš či nikoliv…. Navíc mi u tebe proběhla myšlenka na článek …LÉČBA PANENSKÁM OLEJEM…. Tak to bys mohla zkusit…. mimo jiné.

Měj se a směj se  a raduj se a těš se….a budu ráda, když mi písneš, jak si vedeš…

S láskou….tvá Zrzka

13.7.2011

PS: tady je ten článek abys ho nemusela hledat LÉČBA PANENSKÝM OLEJEM

Ahoj Zuzko

Urcite vis,jaj me tato odpoved dojala. Moc dekuji!

Preji Ti krasne dny

Denisa

14.7.2011

Ahoj Zuzko,

našla jsem Tvoje stránky a rozhodla jsem se Tě poprosit o radu. Mám jednu malou dcerku, před dvěma lety jsem po porodu přišla o miminko. Nyní se pokoušíme o druhé, ale źatím nic.

Sdílet tuto pravdu

Reklama

Sledujte na Facebooku

Vaše komentáře

Reklama