ONLINE WEB-SEMINÁŘ – ŠŤASTNÝ ŽIVOT

…takový „návod“ napsat a uvést do praxe v podobě experimentu, kterého se s vámi zúčastním a budu realizovat s vámi. Bude to naše práce na sobě, na našem myšlení a tvoření našeho osudu, která bude trvat 30 dnů a začneme 1.1.2011. Tohoto experimentu se může zúčastnit kdokoliv a uvítám, pokud se mezi vámi najdou odvážlivci, kteří se veřejně na stránkách https://moje-pravdy.cz/ tohoto experimentu zúčastní.

náhled obrázku

Stačí napsat na [email protected] a popsat vaši situaci, co chcete změnit-tedy váš záměr a výsledek, který očekáváte, podepsat se přezdívkou nebo jménem pod kterým chcete být uvedeni a jako předmět napsat….EXPERIMENT a na konci opět popsat, co se změnilo a splnilo :o).

 

Proč od 1.1.2011?

1. Tento nápad mě napadl teprve před dvěma dny – říkám tomu inspirace a do konce roku nám zbývá už jen pár dnů, tak abyste se měli možnost přihlásit.

2. Většinou v tento den si lidé dávají předsevzetí, ale my to jako předsevzetí brát nebudeme…začíná Nový rok a my ho můžeme začít žít prožít jinak – lépe. 

3. Teď z toho co budu psát zapomeneme na numerologii…je to moje vnitřní vysvětlení tohoto data… 1.1.2011, jak ráčíte vidět jsou to čtyři jedničky což na mě mluví jako více jednotlivců a ta dvojka mi říká, že se některé přání budou týkat partnerských vztahů. Součet = 6-tka, která když se otočí je 9-tkou. Šetka je menší než devítka a tak si říkám, že to je znamení k úspěchu…tím jak a co si budeme přát, můžeme tu šestku otočit na devítku – zrovna jako naše životy k lepšímu.

Proč bude trvat experiment 30 dnů?

Vím, že měsíc leden má 31 dnů, ale tento experiment si může zkusit kdokoliv kdykoliv (někteří se na stránky prvně dostanou až třeba kdo ví kdy :o) ) – každý měsíc nemá 31 dnů. Ale hlavní důvod je tento….. mezi 21 až 28 dnem vzniká na nové věci zvyk, naše nové chování se nám tzv. zautomatizuje. Takže po skončení experimentu, aniž si to budete nějak uvědomovat budete jednat a myslet podle nového zvyku….což znamená, že ti z vás, kteří vydrží těch 28 dnů na sobě pracovat s tím už nepřestanou :o) a dál budou měnit své přání v realitu. Zbylé dva dny dávám tomu, abyste si v hlavě uspořádali, co se změnilo k lepšímu nebo nezměnilo a napsali to do ukončení experimentu :o), abychom mohli vyhodnotit a zadokumentovat výsledky.

 

NÁVOD NA NOVÉ CHOVÁNÍ A MYŠLENÍ

Bude to třicetidenní, každodenní práce na sobě, která bude trvat od rána do večera :o) a pracovat se bude na myšlenkách. Berte tu práci jako zábavu….

 

1 bod – Hned jak ráno vstaneme, tak začneme být vděčni a tuto vděčnost si ponecháme až do konce dne. Tento vděk bychom měli prociťovat radostně a upřímně. Mějme radost z darů, které máme a neuvědomujeme si je díky tomu, že je bereme jak všednost (ale jen do doby než o tento dar dojdeme) …..každý nemá to štěstí jako my, že vidí, slyší, pohybuje se, má střechu nad hlavou, má práci, má rodinu, partnera, sourozence, rodiče, oblečení plné skříně atd….. ale hlavně je třeba vděčnosti z tohoto důvodu. Pokud nejsme spokojeni s tím, co už máme, tak nemáme možnost si do svého života přitáhnout něco ještě lepšího. Vibrace a energie, které dáváme do něčeho, s čím nejsme spokojeni, se prolínají do našich nových přání…takže i kdybychom si to „lepší“ přitáhli, tak časem s tím nebudeme spokojeni. 

Příklad: Přeji si novou práci, protože se mi v té současné nelíbí, nebaví mě, nenaplňuje mě, vadí mi šéf i dva kolegové, kteří mi hází klacky pod nohy, já se nemůžu realizovat podle svých představ.…vidím svůj cíl-záměr…získat novou práci a mám jasnou představu, jaká má být. Získám ji, ale díky tomu, že jsem nebyla spokojená s kolegy se šéfem atd….tak se časem v nové práci vyskytnou podobní kolegové, šéf a problémy jaké byli v té předchozí a jsme tam, kde jsem byli. Za co být vděční v tomto případě? Že práci vůbec máte a tím pádem máte plat, nemusíte se evidovat na úřadu práce, shánět a doprošovat se o práci. Že na cestě do práce potkáváte kamarády a známe….a najít další důvody, proč té práci být vděčni. 

 

2 bod – hlídat si rovnou páteř, aby energie proudila, tak jak proudit má a na xichtíku vykouzlit úsměv, který si po celý den budeme udržovat, až z toho budeme mít křeče ve tvářích (u nás říkáme škraně :o) ). Pro lepší pochopení a ušetření mě vysvětlování si přečtete Na co je nám držení těla a úsměv.

 

3 bod – kdykoliv si v průběhu dne vzpomenete, tak Hó oponopononujte Miluji Tě, Omlouvám se, Odpusť prosím, Děkuji…. Kdo s tím jednou začal, tak mi dá zapravdu, že tyto čtyři větičky mu jdou do hlavy samy. Pročišťujete tak sebe, své okolí, ostatní a hlavně se udržujete v přítomném okamžiku. Ježíšek už klepe na dveře, ale vy máte čas si ještě udělat radost jedním dárkem a to knížkou Svět bez hranic (cena-kolem dvou stovek), kde se o Hó-oponoponu dozvíte víc (krásně se čte).

 

4 bod – Po celý den se snažíme naše myšlenky držet v pozitivních rovinách. Pokud nám do hlavy začnou lézt chmury, tak můžeme začít Hó-oponoponovat, tím nebudeme mít šanci chmurům propadat a zabývat se jimi. Díky tomu, že budeme mít naše myšlenky v pozitivech, tak budeme přitahovat zase pozitiva, lidi kolem nás nám sice do hlavy nevidí, ale ucítí z nás naše pozitivní vibrace a radost, štěstí, láska, smích atd….jsou nakažlivé ještě víc než negace….takže se snažme nakazit co nejvíce lidí našim pozitivem :o). Čím víc bude lidí nakaženou těmito krásnými vibracemi, tím víc se bude šířit a díky tomuto šíření dostane potřebnou pozitivní energie, naše okolí, matička Země, celý vesmír a všechny bytosti vesmíru…. Jen takto můžeme zabránit těm pánům nahoře, aby nás strašili a tlačili nás do depresí, tím víc můžeme podpořit celosvětový mír atd.

Doporučila bych v tomto 4 bodu se vyhnout po dobu třiceti dnů TV zprávám, krvavým filmům a hororům a čtením zpráv na internetu. Možná si to někdo neumí představit a říká….nj, ale to nebudu vědět co se děje ve světě, u nás u sousedů v republice atd….věřte mi moji milí zlatí….že o nic nedojdete…jen se vyhnete nervům z postojů a názorů nejen naši vlády, ušetříte se dalších strachů, které máte když jedete v koloně, že se vybouráte, tak jak jste to viděli včera ve zprávách atd.

 

5 bod – 20 až 30 minut denně věnovat rozjímání nad vašim záměrem – nad tím, co chcete zlepšit, čeho chcete dosáhnout do skončení našeho experimentu. Jsem přesvědčená o tom, že i když nedosáhneme přesně toho, co si určíme jako naše přání a záměr, že do těch 30 dnů budou vidět postupy k tomuto cíli. Některé cíle se i naplní…záleží na tom, co si budeme přát…každé přání má mít svůj čas, pro jeho splnění. Bylo by dobré, se věnovat tomuto rozjímání ve stejnou dobu a na stejném místě. U mě je to nemožné, protože pracuji na nepravidelných službách a tak jsem to vymyslela takto…. Budu rozjímat vždy v posteli před usnutím…. když u toho usnu a nebude to rovnou těch 20 až 30 minut rozjímání, tak to tolik nevadí….ve spánku budu pokračovat….ale fakt jsem jiné řešení pro sebe nenašla tak věřím, že ti z vás, kteří jste na tom podobně jako já s pravidelností denního režimu, tak se vám tento poznateček bude hodit.

 

Tento bod si dovolím ještě trošku rozkouskovat, protože je důležité vědět jak si správně přát.

– Nejdřív si je třeba ujasnit co chceme….a definovat „to“ Příklad: do konce experimentu chci získat práci (jako že ji nemáte)

– Zbavíme se našich negativních zvyklostí, které nám brání toho „něčeho dosáhnout“ Příklad: práci si nenajdu, protože je finanční krize, nikde nikoho neberou, nemám vzdělání potřebné pro svou práci atd.(je třeba se těchto „faktů a předsudků“ zbavit. Jak? Důvěřovat, že si práci přitáhnete, že vaše přání je tak silné a dokonalé, že vesmír vaši objednávku přijme a ve správný čas doručí)

– Posloucháme svou intuici a inspiraci a jednáme v jejím souladu inspirací mi bylo například…zřídit stránky https://moje-pravdy.cz/ , napsat většinu článků a taky tento experiment pro vás a jít s vámi do tohoto :o). Vaše inspirace může vypadat asi takto. Příklad: stále jste bez práce a najednou máte nutkání jít za svou kamarádkou….no tak jděte…to je inspirace. Přijdete k ní a ona vám u příležitosti svěří, že je těhotná a že shání za sebe náhradu do práce po čas své nepřítomnosti, kdy se bude věnovat miminku :o).

– Prožijeme si svůj záměr, svůj sen, svou představu, tak jako bychom je už dosáhli. Prožíváme „to“ s emocemi, které bychom cítili, kdybychom „to“ už měli….vnímáme všechny vněmy Příklad: Nastoupila jsem za kamarádku do nové práce. Ráno vstávám s radostí a chystám se do práce…v zrcadle vidím svůj odraz a jsem sama se sebou spokojená… sluší mi to. Poslední tečkou před odchodem z domu, je můj oblíbený parfém….cítím jeho vůni a vidím jak se rozprašovačem jeho mikrokapky snáší na můj krk. Vydávám se do práce a na schodišti ještě pohladím kocoura. Cítím jeho hebkou srst a slyším jak slastně přede. Mám čas, nespěchám a těším se na svého šéfa. Je to příjemný muž, který má vystupování gentlemana a jak jsem se od kamarádky dozvěděla, tak sám, protože mu manželka utekla. (tady už je zahrnuté i druhé přání….práce a vztah)…První týden mě kamarádka zaučovala a já se rychle učila. Všichni mi tam přišli vstřícní a příjemní….fakt se tam těším……atd. Svůj záměr, svoje přání či sen…si přejeme a prožíváme v přítomném čase – to je velice důležité. O tom jak si přát…si můžete přečíst Co je psáno-to je dáno anebo Síla myšlenky a neb proč se nám něco plní a něco ne. 

– Své přání přenecháme jako objednávku, trpělivě čekáme a „důvěřujeme“ že nám bude doručena a hlavně nelpíme na výsledku. Pokud začněme na něčem lpět a očekáváme že to bude přesně tak a ne jinak….pak mícháme opět negativní emoce a prožitky jako je strach, že to nedostaneme. Pokud si dokážeme představit, že se bez toho vysněného požadavku i tak obejdeme…..pak dáváme průchod této informaci, aby nám byla splněna. Nenapadá mě jak líp to vysvětlit. Zkrátka…. Neočekávejte, nelpěte…a víte co? Přečtěte si další článek :o) Pravda o zklamání ale i tak dám Příklad: kamarádka nám přenechala svou práci po dobu, co bude na mateřské….. štěstí, nádhera…. Jenže ona je teprve ve třetím měsíci…my bychom tu práci chtěli už hned, teď, včil a vlastně i to je pozdě. Jsme netrpělivý a čekáme ,kdy půjde na tu mateřskou. Lpíme na té práci a nemůžeme se dočkat…. A jak jsme netrpělivý, tak nám v hlavě začnou šrotovat myšlenky….co když o to mimino přijde, co když oslovila ještě někoho jiného….atd…. Důvěra se vytratila… a začala jsem podporovat strach, že práci z nějakého důvodu nedostanu…..

 

6 bod – Je spíš upozorněním….tento bod se týká hlavně těch, kteří sní o partnerovi…. Pokud o někom budete snít…sněte prosím vás vlastnostech toho dotyčného….nekonkretizujte si někoho kdo existuje, protože tím byste ovlivňovali jeho svobodnou volbu a vůli….vám by se taky nelíbilo, kdyby vám někdo lajnoval životního partnera….navíc byste se dostali do stavu lpění.

 

Psala jsem, že já do tohoto experimentu jdu s vámi a jelikož jsem plná snů a přání a nevěděla jsem co zveřejnit, tak aby to bylo prokazatelné, tak mě napadlo si přát tak, abychom se všichni mohli přesvědčit, jak se moje přání bude plnit. Níže bude uvedeno všech pět bodů…. Které si vy sami doplňte podle svého.

 

Doplňte si prosím všech 5 až 6 základních bodů, které budete mít na očích

Body pro váš záměr, vaše sny, touhy a přání

 

1.Můj záměr…………zvyšuji  sledovanost stránek  https://moje-pravdy.cz/ o dvojnásobek, za účelem, že čtenáři a hledající nacházejí v článcích své pravdy, rady a recepty,  na stránky se rádi vracejí, obracejí  se na nás se svými radostmi i starostmi, dostává se jim pomoci a že tyto stránky jim v jistých hledáních pomáhají a oni se na nich cítí jako „doma“. Začínají více komunikovat a diskutovat a vyjadřují  své pravdy. Tak se staň anebo staň se ještě něco lepšího v zájmu mého dobra i dobra ostatních bytostí (tuto větičku si za svůj záměr vložte….universum vím co je pro nás nejlepší, tak se neomezujme :o))
2. Moje negativní přesvědčení………takových stránek a ještě daleko lepších je na internetu habakuk, tak proč by měli hledat zrovna tady u nás. Začínám důvěřovat, že na stránkách moje-pravdy jsou zajímavé články, které se přece jen něčím liší a dokáží čtenáře oslovit a zaujmout. (takto nějak budu pracovat se svými pochybnostmi a budu důvěřovat, že to tak je). 

3. Moje inspirace, intuice a jednání…….mám v hlavě další články o pravdách, které postupně budu psát. Inspirací byl i tento Online-seminář v podobě Experimentu (zatím jsem na online-seminář na jiných web stránkách nenarazila, ale je fakt že po stránkách už tolik nechodím jako dřív, protože mi žiju teď stránkami moje-pravdy). Další inspirace….oslovit lidičky se stejně zaměřenými stránkami, pokud se jim bude tento EXPERIMENT zamlouvat, aby ho na svých stránkách zveřejnili a přidali se k nám (čím víc se zapojí lidí, kteří budou postupovat, tím více vznikne pozitivních vibracích, potřebné pro všechny bytosti, matičku Zem a celý vesmír). 

4. Prožitky………vy si je klidně popište, tak jak se popisuje „Kniha snů“ Já mám tak skvělou fantazii, že bych se rozepsala a nevěděla kdy skončit…ale prožiju si to se vším všudy :o).

5. Své přání odevzdávám jako objednávku a nelpím na ni……není to pro mě existenčně a životně důležité, kolik lidí přitáhnu…. Přijde přesně tolik kolik přijít má….když jich dojde habaku, tak budu šťastná jak blecha…protože si vážím každého kdo hledá pravdy a hledá je u nás, každého komu můžu nějak pomoci…… pak mám skvělý pocit, že to co stránkám věnuju z času, který je limitován, že to není marná práce, že to má smysl. Důvěřuji vesmíru, že mi pošle přesně to co jsem si objednala anebo pošle ještě něco lepšího, co je v mém zájmu a v zájmu dobra celého vesmíru. (tuto větičku si zase nakonec vložte….je to o tom, že nelpíte na konkrétní situaci, věci, materiálnu či osobě nebo jiného záměru…. Je to o důvěře, že dostanete pro vás to nejlepší)

 

 

Takže já si dovolím začít s tím jak bude experiment zadokumentovaný :

Zrzka :

– Záměr – Zdvojnásobuji sledovanost stránek https://moje-pravdy.cz/

Situace před začátkem experimentu:     měsíc a počet návštěv 

srpen – 1400 /   září – 1855/   říjen – 2944/   listopad – 3137/  prosinec – 6059 
prosinec k dnešnímu dni 19.12.2010 – 3225 (opravím na konci měsíce)

konec experimentu:            leden – 8492

    

začátek a (19.12.2010) a konec experimentu

Kategorie: Životní styl
Pořadí:

celkem: 8287, v kategorii: 224 // celkem 6460, v kategorii  174

 

 

 

Zdá se vám to náročné a těžké? Pokud ano, tak je to tím, že za tím vidíte práci, ale pokud za tím uvidíte zábavu a začnou se vám dít „věci“…tak to bude snadné a najdete v tom zalíbení….tak neváhejte a zkuste směnit svůj osud a začněte si plnit vaše sny a přání.

 

Mějte se a smějte se a těším se na vás, kteří se přidají a podělí se s ostatními se svými zkušenostmi a změnami….. s láskou vaše Zrzka

19.12.2010

 

 

Aby to byl opravdu online web seminář…..tak s tím budou souviset :

 

1. účastníci na začátku

2. účastníci na konci

3. poradna pro účastníky

4. fórum k experimentu

5. ukončení a díky pro vás

 

EXPERIMENT NA ŠŤASTNÝ ŽIVOT

Ve vašich dotazech často cítím … že hledáte nějaký „návod“, co změnit a udělat, aby se váš život začal odvíjet podle vašich představ a přání…a tak jsem se rozhodla s vámi, kteří chcete na sobě a na svém osudu zapracovat

Sdílet tuto pravdu

Reklama

Sledujte na Facebooku

Vaše komentáře

Reklama