Nikol je 35 let, je matkou 8 leté Natálky, která žije u svého otce a maminku navštěvuje u babičky, která má Nikol ve své péči. Nikol v tomto stavu není díky úrazu, ale zkrátka jednoho dne se neprobudila. Uložila svou dceru, manželovi dala pusu na dobrou noc a pak se stalo, co se stalo. V současné době se její manžel s ní rozvádí – neodsuzuji ho a nedělejte to prosím ani vy…..

  Ráda bych vás poprosila o pomoc pro Nikol a to tím, že po dobu jednoho měsíce ode dne kdy si přečtete tuto prosbu o pomoc, se přidali ke mně a pomohli mi. Kdo jste si přečetli o Hó oponopono, tak abyste si na Nikol jednou denně vzpomněli a pomohli čistit. Vy, z vás, kteří máte zasvěcení do reiki a můžete posílat svou energii, abyste jí energii po dobu jednoho měsíce poslali. Vy, kteří si myslíte, že neumíte nic, čím byste mohli Nikol pomoct, pomozte tím, že ji pošlete svou vzpomínku s láskou na ni a představujte si, jak od vašeho srdce k jejímu jde bílé světlo. Pokud vás napadá jiná možnost jak byste dokázali Nikol pomoct ….tak to udělejte, je to ve vás.

Pomoc ať poskytne jen ten, kdo cítí srdíčkem, že pomoc má… kdokoliv z vás má nějaké zábrany, nebo cítí, že tak činit nemá, ať nic nedělá…..chápu vás.

V Nikolce se pomalu něco probouzí, po dvou letech dostala svou první menstruaci, při mé druhé návštěvě přestala rychle mrkat a svůj zrak dokáže udržet a jako by se rozhlížet. Vnitřně nějak cítím, že Nikolin stav není trvalý :o).

Dostala jsem od Nikolčiny mamky svolení zveřejnit její fotografie, aby jste si mohli při posílání energie a lásky Nikču vizualizovat. První fotka je stará jen pár dnů…možná týdnů před tím, než se Nikolka dostala do stavu mezi životem a smrtí…..uvězněnou ve svém těle. Druhá fotka je ze současnosti a já doufám, že za čas přibude fotka …. kde nám Nikola bude mávat.

 Dnes jsem v knize návštěv měla zajímavý postřeh od Rudbekie a jsem dlužná vám objasnit jisté skutečnosti. Nehraju si s váma na „boha“ a nedělám nic co by nebylo v souladu s vyšším plánem, nesnažím se vyšší síly a jejich plány měnit…..to nepřísluší mně ani nikomu jinému. Proto je tady jeden z obrázků, který jsem kreslila ještě než jsem se do léčení a žádosti o vaši pomoc pustila.

Na obrázku uprostřed je Nikolka…..nejdřív se zakreslila ona a od ní se zakreslil její ochránce vpravo, který jí prošel srdíčkem a v hlavě zakreslil kytičku….a pak ji zabalil do ochranného zvonečku….to znamená, že pro Nikol je toto zastavení jistou ochrannou….před něčím. Vedle jsem se % tuálně ptala na kolik % mám pomoct, na kolik % dojde k probuzení a na kolik % je tento její stav dočasný…..výsledek jde vidět. Ještě dřív než jsem se pustila do založení těchto stránek se její maminka spojila (někdy v únoru letošního roku) s numeroložkou a kartářkou, které se shodli na tom, že se Nikol do roku až dvou let probudí….v srpnu letošního roku se maminka Nikol dozvěděla o mně a kontaktovala mě a já cítila, že to není Nikol konečný stav a tak jsem si nakreslila několik obrázků, ve kterých bylo svolení, že se do pomoci mám pustit. Abych zde nepsala co jsem dnes již jednou psala, když jsem odpovídala Rudbeki, tak náš rozhovor (který časem z knihy možná zmizne v dalších a dalších příspěvcích )….vkládám sem pro lepší objasnění a pochopení.

       

Rudbékie 05 Říjen 2010 07:50 |

 

Ahojky Zrzečko, četla jsem příběh Nikol, vlastně jej znám z Tvého vyprávění, vím. :?Posílám Nikolce lásku a přeji uzdravení. Přesto mi však někde v srdci vyskočil vykřičník. Před lety (hodně lety) mi umírala velmi blízká osoba, verditk lékařů byl jednoznačný – max. pár týdnů. A já jsem tehdy vyburcovala veškerou svoji víru (které teda moc nebylo) a poprvé v životě jsem se modlila, aby ta osůbka dostala ještě další šanci. Posílala jsem jí lásku a prosila jsem o její další přítomnost tady mezi náma. Do 14 dní se vrátila mezi nás. Doktoři zírali. Ovšem během roku jsem poznala, že to bylo pouze splnění mého přání (a ještě další osoby, která se nezávisle na mě modlila se mnou,ale to jsem se dozvěděla až později) Dotyčná nemocná osoba se sice uzdravila, ale dál pokračovalo její utrpení a řekla bych, že díky tomu nastali i tragické události v naší rodině. Do roku a do dne na tom byla zdravotně stejně jako před našimi modlitbami a to jsme si už nedovolili zasahovat do vyšších plánů a ona zemřela. Dnes vím, že její čas nastal už tehdy, před tím rokem, ale naše modlitby byly vyslyšeny a jelikož je vždy něco za něco, zaplatila jsem za ně poznáním, že někdy je dobré nechat pracovat ty nahoře, protože vědíco dělají. Prosím, neber to vůbec jako útok nebo nedůvěru, je to spíš jen moje životní zkušenost, ale jak poznám, že tady můžu zasáhnout a něco změnit a současně tím neprodloužím další utrpení? Snad jsem to napsala srozumitelně… Rozhodně přeju Nikolce, aby se znovu stala maminkou své 8/leté dcery, aby byl pro ně svět opět krásný… ale jak poznám, že ti nahoře to chtějí právě tak jak to je a jen tak je to správné?

 

Admin Comment:Příspěvek Administátora: 

Ahojíček Rudbekie….vím přesně jak to myslíš a nehledám v tom nic jiného.Já jsem tam víc nepsala, ale asi to budu muset napravit. Není to jen o tom, že něco chci já…..AK jsem dostala informace, že mám pomáhat k jejímu probuzení, že to je pro Nikolku jen zastavení……je to splacení dluhu….je to zastavení i pro její mamku, která si tím má projít a má vrátit Nikoli, to co ji z min. života dluží. Navíc toto zastavení a tento stav je pro Nikolu jakási ochrana….není to jen tak. Její mamka, ještě něž mě zavolala a vůbec se o mně dozvěděla…. byla u kartářky a numeroložky, které ji nezávisle na sobě řekli, že se Nikola do roku probere a vrátí zpět…..ten rok by měl být někdy v únoru. Jinak bych se do toho nepouštěla……kdybych neměla svolení. Asi budu muset napsat něco víc k Nikolce, protože to určitě napadlo více lidí a já dlužím tady odpověď. Díky Rudbekie za tvou reakci…….měj se a směj se….. Tvá Zrzka

 

Rudbékie 05 Říjen 2010 08:32 |

 

díky za vysvětlení k Nikol… 😉 myslím, že už je mi to jasné 😉

 

Admin Comment:Příspěvek Administátora: 

Nic není náhoda Rudbekie….včera jsem Nikolku doma fotila, aby lidi věděli komu budou posílat energii (jak se najde kabel k PC tak fotky přiložím). Její mamka mi dala svolení k uveřejnění těch fotek, navíc zkusím oskenovat a popsat obrázek který jsem na Nikolku kreslila…..a napíšu tam víc…. fakt díky, že jsi ten dotaz dala…..není nám dáno hrát si na Boha ale s jeho pomocí jí pomoct můžeme….pokud je to v jejím zájmu a v zájmu všech bytostí. Měj se a směj se….toto se mohlo dát do fóra…tak snad jindy…….pa Zrzka

 S láskou Vaše Zrzka

 

 

 

 

 


Děkuji všem, kteří se v dobré víře připojili k této meditaci…….děkuji Vaše Zrzka

 

 

 

 

 

 

Magické datum 20.10.2010 ve 20:10

 

Meditace nejen pro Nikol, ale i pro další nemocné.

 

 

Pro vás samotné, kteří potřebujete něco bezbolestně ukončit. 

 

 

 

Toto datum jsem zvolila pro meditaci na podporu uzdravení všech nemocných, kteří potřebují pomoct a my jim společně pomoct můžeme.

Po sečtení číslic nám vychází číslo 9 = konečná číslice = konec něčeho = konec nemoci = tam kde něco končí další začíná = začíná uzdravovací proces.

 

 

Toto datum je poprvé a naposledy a již se nikdy nebude vyskytovat – opakovat a tak bych ho ráda využila, pro meditaci a Vás tímto žádám, abyste se ve stanovený datum a hodinu připojili. Ještě než se pustíte do meditace, je vhodné si v duchu říct…“pokud je vhodná doba, vhodné místo pro tuto meditaci a jeli to v zájmu všech (nejen těch kterým budeme posílat lásku a energii) bytostí, nechť tato meditace svou sílou uzdraví, vyčistí a pomůže…a tak se staň.“

 

Jak bude meditace probíhat:

 

1) Přečtete modlitbu Morrnahnina (tvůrkyně nového procesu, o které se říká, že pomohla vyléčit stovky, ne-li tisíce lidí). Je jednoduchá, ale mocná: a prociťte ji ve svých srdíčkách

„Božský Stvořiteli, Otče, Matko, Synu v jednotě… Pokud jsme se já, celá má rodina i příbuzenstvo a všichni mí předkové v myšlenkách, slovech a skutcích a ve svém jednání dopustili vůči Tobě, Tvé rodině nebo vůči Tvým příbuzným či předkům čehokoli zlého od počátku stvoření až do dneška, prosíme Tě o odpuštění… Dopřej nám očištění, uvolnění a odstranění všech negativních vzpomínek, bloků, energií a vibrací a přeměň tyto nechtěné energie v čisté světlo… A tak se staň.“

 

 

2) Pak opakujete „Miluji tě“ a „Děkuji ti“ (je to z metody Hó oponopono) a vizualizujte, jak z vašich srdcí proudí energie – bílého, čistého světla k Nikol a ostatním lidem, kteří vaši energii, lásku a podporu potřebují. Myslete na to, že energie bílého světla je božskou energií a vy jste jen mezičlánkem. Pokud potřebujete bezbolestně něco ve vašem životě ukončit, pak si představujte, jak vaše energie jde z vašeho srdce do situace, vztahu nebo jinak kde je potřeba pročistit energií….ukončení něčeho co vás trápí a bolí.

 

3) Meditujte tak dlouho, dokud budete mít potřebu a dostatečnou sílu – meditujte od 20:10 hod. v tento magický den, tak dlouho (klidně si udělejte přestávku a pak před spaním pokračujte zas tam kde máte potřebu někomu nebo sobě pomoct).

 

 

 

4) Prosím, abyste nezapomněli na Nikol o které vám dám co nevidět další zprávy, jak to s ní pokračuje….v současné době se její stav nemění….zlepšení ke kterému došlo se zastavilo a zatím stagnuje, ale věřím, že je to jen otázka času, kdy Nikol procitne a vrátí se zpět ke své dceři, do života všech, kterým schází její temperament, její přítomnost.

 

 

 

 

Děkuji předem všem, kteří se na této meditaci budou podílet.

 

Mějte se a smějte se…………s láskou Vaše Zrzka

 

 

 

 

 

 

 

 

Zprávy o Nikol jak se jí vede se dozvíte na fóru……….v AKTUÁLNĚ OD NÁS  a nebo klikněte zde.

 

 

 

                  

 

                                                                                                                                               

Ahojíček naši milí hledající :o).

Teprve nedávno....(ještě to není ani 24 hodin)....jsem psala článek, jak jsem změnila pohled na pomoc a dávala jsem vám tam nějaké ty rady. Ani jsem netušila, že vás všechny, kteří chcete pomáhat, budu již dnes žádat o pomoc já sama.

Dnes jsem byla na návštěvě u Nikolky :o) , která je ve vigilním kóma.

Sdílet tuto pravdu

Reklama

Sledujte na Facebooku

Vaše komentáře

Reklama