Na něco odpovědět nemůžu

1/ Jaký je zdravotní stav manžela?Je vegetarián

2/ Proč se jeho chování zhoršuje? Co tím sleduje?

3/ Co můžu udělat pro zlepšení vztahu?

4/ Co můžu udělat pro zlepšení mé finanční situace?

5/ Je možná mimosoudní dohoda o výživném s manželem?

Přišla jsem o práci, mám vysoký úvěr, dostala jsem se do mínusu a momentálně žiji z odstupného, které brzy dojde.

Děkuji Vám a budu očekávat Vaší odpověď Soňa F.

13.2.2011

Ahojíček Soni,

Nevím jak dlouho na stránky chodíš a co už máš přečtené a co ne. Mám jisté pravidla, kterými se řídím. Nepřísluší mi ptát se na někoho….takové to o někom bez něho…..mám na mysli tvé první dvě otázky. Zjišťovat zdravotní stav a nebo jak „něco“ má, to opravdu nedělám. Taky by se mi nelíbilo, kdyby někdo zjišťoval informace o mně bez mého vědomí.

3/ Co můžu udělat pro zlepšení vztahu?

Podle čaker co se mi ve vašem vztahu zakreslily – je jediný problém a to v komunikaci. Oba dva jste výřeční, ale navzájem se neslyšíte a nechápete slova, které si říkáte. Tady je to, co byste měli v rámci možností zlepšit…naslouchat si vzájemně. Někdy, když jsme plní emocí, tak kolikrát ve slovech hledáme něco, co tam vlastně není. U manžela je ještě trošku problém, se třetí čakrou, to je jeho sebevědomí….ve vztahu bych spíš mluvila o tom, že si není svou rolí ve vašem vztahu nějak jistý…. Ty svou roli ve vztahu znáš a podle toho se i chováš, ale on tam má nejistotu. Jakoby mu v jistém období něco podlomilo kolena, nějaká situace mezi váma, ale do budoucna se zakreslilo, že to bude řešit a že by se měl znovu najít a měl by si začít věřit.

4/ Co můžu udělat pro zlepšení mé finanční situace?

Nedávno jsem dělala na stránkách experiment , někomu se líbil, někomu se v něm dařilo, někdo ho vzdal, jiný odsuzoval…. Záleží na tobě, jak moc tě to osloví, pokud se na něj mrkneš a trošku si to pročteš i se souvisejícími články. Jinak bych ti mohla napsat, že si máš najít dobře placenou práci, nebo podat sportku ….či cokoliv jiné, ale to vím, že víš a tuto odpověď ode mě nečekáš.

5/ Je možná mimosoudní dohoda o výživném s manželem?

Je možná mimosoudní dohoda, v případě, že se s manželem domluvíte, tak aby vám to vyhovovalo oběma. Nemusí probíhat soud…. Stačí, když se domluvíte. Je lepší si tu vaši dohodu dát na papír a podepsat ji a popřípadě u notáře ověřit. Pokud by ze strany manžela z nějakých důvodů nedocházelo k jeho plnění, tak pro soud jsou směrodatné výpisy z účtů nebo ústřižky složenek, které se dokládají ….

Přeju ti Soni, pohodové dny a jen fajn lidičky kolem tebe…měj se a směj se

Pa Zrzka

14.2.2011

Moc Vám děkuji za odpověď Zuzanko, mějte se krásně.

Sona

15.2.2011

Vaše komentáře

Reklama