MIMINKO NA CESTĚ

Ahoj všechny budoucí maminky,

tak jako vy i já měla problém, abych otěhotněla.

Pán doktor mi řikal: „Není kam spěchat. Ještě mátě dost času. A teď zkusíme tohle, a pak tyhle tabletky a tyhle vitamíny…“ A já počítala dny do další menstruace a jakmile „přišla“ tak jsem byla zklamaná, že zase nebudu maminkou.

Jednoho dne, na to nezapomenu – byla to naše poslední zkouška ve druhém semestru na vysoké škole, jsem se Zrzce svěřila se svým trápením a přáním.

Zrzka mě vyslechla, pak jsem si sedli k ní do auta a začala malovat AK a povídat. Já seděla s pusou do kořán a čekala, co mi ještě poví. Říkala: „Luci, já to miminko tady vidím, jen ty si to musíš ještě srovnat v hlavě. Víš co, povídej si s ním“ Ještě mi poradila kapky a ricinový olej. S olejem byl problém, ale kapky jsem sehnala v první zdravé výživě a opravdu jsem je 3x denně kapala a pila. Někdy jsem si připadala jako blázen, když jsem si hladila bříško a říkala: „Tak kde jsi? Proč se ti k nám nechce?“ a o pár minut později kapala kapky na lžičku.

O 2 měsíce později jsem opět čekala na menstruaci, počítala dny a ona nikde. Vůbec jsem tomu nemohla uvěřit a říkala si: „Zbytečně neplaš, zase příjde o 2 dny později“ Ale přesto mi to nedalo a já si udělala těhotenský test a světe div se já byla těhotná!

Nyní jsem v 6měsíci a v dubnu se i s manželem těšíme na „příchod“ nového člena rodiny.

Myslím si, že k tomu není co dodat, snad jen

ZRZI DĚKUJEME!

Lucka

7.1.2011

Ahojíček Lucko,

gratuluju a mám radost s tebou…..už od listopadu, kdy jsem se tu novinku dozvěděla

pa …Zrzka

7.1.2011

Včera mi přišla smska od Lucky

Jmenuji se Filip a narodil jsem se27.4.2011 – vážím 3810 g a měřím 52 cm jsem zdráv a mám se čile k světu…rodiče jsou šťastní :o)

Lucko a Filípku….přeju vám hodně štěstí, zdraví a lásky ….a spoustu krásných a pohodových dnů a jen fajn lidičky kolem vás….

gratuluju …vaše Zrzka

29.4.2011 

Vaše komentáře

Reklama