MĚLA JSEM TĚŽKOU NEHODU

Na úvod mého emailíku ti chci srdečně poděkovat za tvé nádherné stránky, které nabíjejí nejen mne, ale spoustu lidí. Je neuvěřitelné jak ochotná, srdečná a milá osůbka jsi. DĚKUJI. 
Zrzečko již jednou jsi mě kreslila na můj vztah ( přátelský) s Martinem a tak nevím, zda se na tebe mohu obrátit podruhé. Pokud ne, protože vím, že toho máš šíleně moc, tak se rozhodně hněvat nebudu. 
Chtěla jsi napsat jak se daří našemu vztahu s Martinem. Tak jen krátce. Bohužel Martin mě již odmítá, udělala jsem maximum a dál tomu nechávám volný průběh. Na tvých stránkách jsem načerpala různé návody, doporučení atd…….a moc se mi to hodilo. Takže……..zřejmě nádherné přátelství skončilo, ale díky němu jsem o moc bohatší.
Zrzi chtěla bych se tě zeptat, jakým způsobem bych mohla vyčistit můj strach z řízení auta. Před 7 lety jsem měla těžkou autonehodu (dva lidé v autě, jehož řidič nehodu zavinil zemřeli na místě). Moje rodina jela v jiném autě. Po nárazu jsem upadla do bezvědomí a probrala jsem se až za 14 dní. Nemá cenu ti popisovat celou mašinérii, lékaře, rekonvalescenci atd…….fyzicky jsem již zcela v pořádku, psychicky též, jen mám v sobě zakořeněný strach z řízení auta. Vyhýbám se tomu seč můžu, ale každá jízda v autě, ať už jako řidič, či spolujezdec je pro mne menší peklo. Tenkrát jsem já řidič nebyla, seděla jsem za řidičem a dopadla jsem z celé posádky nejhůře. 
Zkusila jsem kineziologii, EFT, atd…..ale tak nějak nic moc nepomohlo. Samozřejmě postupem času se to trošku srovnalo, nicméně není to takové, jaké bych chtěla aby to bylo. Jsem již ve stádiu kdy tento strach nevyživuji neustálým přemýšlením nad tím, nemyslím na to. Ale když sednu do auta je to opravdu moc nepříjemné. Když vím, že druhý den musím řídit, jsem z toho zvláštně napjatá. Může pomoci Ho oponopono? Nebo máš jinou radu?
 

Moc moc děkuji Zrzu
Leni

7.7.2011

Ahojíček Leni,

Jasně…. Na tebe i dotaz s Martinem si vzpomínám. Jsem ráda, že jsi pochopila a vzala to tak jak to je a dala vašemu vztahu volnost. Ještě mě napadlo, že bys mohla před usnutím požádat své prdeláčky kudrnáčky, andělíčky, kteří nad tebou bdí…aby si od tebe tento vztah vzali a jeli to možné, aby ho uzdravili a vrátili zpět a pokud už uzdravit nejde…aby ho bezbolestně ukončil. Vlastní zkušenost…sice to trvalo téměř půl roku, ale vrátili mi můj vztah uzdravený…a já tomu dala fakt volnost… a dávám tomu volnost dál, protože vše se děje tak jak se dít má :o). To by mohla být pro tebe taková tečka, která možná ještě bude v dalších tečkách pokračovat :o), které já ve svém psaní dělám hele…….. :o)

No a teď k té nehodě a tvému strachu:

Leni… udělej si meditaci…představivost a vrať se do té havárie…a představuj si, jak od tebe (dnes) do celé té situace z tvého srdce proudí bílé světlo…, které to místo očišťuje od bolesti, pomáhá těm co tam zemřeli a uvízli na tom místě do světla…to je první co bys mohla udělat.

Druhá věc…. Rozpusti své strachy třeba tou modlitbičkou, která je na stránkách…najdeš ji v sekci  Z JINÝCH ZDROJŮ pod názvem ROZLOUČENÍ SE STRACHEM a nebo si tento název dej do vyhledávače co je na stránkách vpravo.

Za třetí…přečti si zkušenost Jáji tento odkaz jsem ti tady už radši dala…ten by se ti hůř hledal.

https://moje-pravdy.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=424:zvladam-jedni-autem&catid=15:rzne&Itemid=29

Hopkováním nic nepokazíš…takže hopkuj o sto šest :o). Ještě bych ti doporučila rozbití obrazu…ale na to bych už potřebovala s tebou osobní kontakt…to nejde udělat na dálku. Ale teď mě napadlo… že až bys udělala ten první krok, který jsem ti pospala…že by sis mohla představit, že to je obraz a jednoduše ho rozbít…jako když třískneš do zrcadla.

Tak to jsou moje rady, které mě k tobě napadly…a doufám, že ti snad pomohou….držím ti palůšky, abys měla zase požitek v řízení vozidla… a cítila se bezpečně.

Měj se a směj se Leni…. A dej o sobě vědět, jak se ti vede.

S láskou…tvá Zrzka

7.9.2011

 

Vaše komentáře

Reklama