MÁ TO DANÉ POVAHOU A PŘITAHUJE SI NEMOCI?

Mám dvě děti a ty jsou dá se říct náplň mého života.

Starší dcera (5 let) a mladší syn (2 roky), jsou zcela odlišní, ale přesto si moc rozumí a mají se ráda.

Ale dcera těžce nesla narození syna, schválně i zadržovala stolici, vztekala se, hrála si na miminko apod.

V té době jsem se nezajímala o nějaká „jiná“ řešení, takže všechny nemoci (hlavně angíny) jsem řešila u doktorů, takže

se nám nasbíralo dost Atb, bere i léky z alergologie.

A přejdu k věci, teorii jsem si četla, i z vašich článků, ale nějak nevím, jak to dát do praxe?

Dávám dceři bachovky, sama je beru, ať jsme v pohodě všichni, ale dcera je přesto nemocná, obzvlášť, když chodí zase do školky, ale nevidím vůbec důvod, proč je nemocná, nic jí netrápí, do školky chodí s nadšením, myslím, že jí dávám dost lásky, takže ani nijak odstrčená se necítí, nežárlí na syna (zmrzlinu poměřuje a ujišťuje se, že jí má větší, to ano :oD )

Tak jde mám hledat řešení? Byla jsem i na kineziologii, jak já, tak ona, u léčitele, ten jí našel, že má hodně zanesená játra, vyčistili jsme je tělovou svíčkou, odkyselili organismus, na jeho radu dáváme echinaceu (stále dáváme sirup na alergii a inhalátor, to ještě nemám odvahu vypustit, zvlášť teď při školce).

Vždy mně její nemoc hodně rozhodí, má to stejný průběh, naštěstí máme koloidní stříbro, tak je to brzy  pryč, ale ptám se sama sebe, proč musí mít tak často tu rýmu a bolest v krku?

Beru teď bachovky i na to, abych každým zakašláním nemyslela hned na nejhorší, což tedy vždy hodně řeším, jaký kašel to je a proč… Jediný problém, co v rodině vidím, je postoj manžela k tomu všemu (nepodporuje mně v tom, ale nezakazuje, říká že nevěří, ale když mu je špatně, stříbro si dá, ale k tomu do sebe „nasype“ nejraději celou lékárnu). Dost mě jeho přístup mrzí, ale věřím, že přijde čas, že i on pochopí, proč jsem se vydala touto cestou a třeba to pochopí i ostatní v okolí.Může to být tím? Nebo chce být stále nemocná jen pro to, aby mohla být se mnou a synem doma? Ale sama vidí nevýhody nemoci,  že nejdeme ven, nejde s dětmi do divadla apod.

Nebo to má už dané povahou a nemoci tak přitahuje? Je to štír a tak to s ní často není jednoduché.

Snažím se jí naučit, že ona sama sebe může vyléčit, ona ve svém životě všechno může změnit podle svého, i když manžel opět přijde s větou tipu: Chci mít peníze, tak jak to že je nemám?

Jsem šťastný člověk,teď už ano, i když v tuto chvíli propadám ve smutek, ale už jen vypsání mi pomáhá, ale řešení stále hledám, třeba ho znáte vy.:)

Děkuji, že aspoň čtete moje problémy, už to mně těší.

Mějte se krásně,

Bára

14.9.2012

 

 

Ahojíček Báro,

Díky za tvou důvěru se kterou se na mě obracíš. Snad ti pomůžu malinko udělat krůček k pochopení. Sama píšeš v začátku svého mailíku, jak to bylo pro dcerku těžké se srovnat s tím, že se musí o pozornost rodičů dělit se svým bráškou. Hold některé děti to snáší opravdu špatně. V současné době, už to má pochopené….vědomě…ale její podvědomí se ještě stále zdráhá a upozorňuje na sebe nemocí.

Barunko…ruku na srdce…a opravdově sama sobě odpověz…Když je dcerka nemocná…. Dáváš ji najevo víc své city, svou lásku a starostlivost? Já vím… je to reakce každé matky, když dítě stůně, že kolem něj víc skáče…. Teplota se musí měřit, medikamenty podávat, hladit a ptát se jak ti je? Bolí tě to míň víc…atd. Byla by ode mne hloupost, abych tě naváděla, abys v její nemoci ji přehlížela…. Ale zkus stejnou …ba ještě větší starostlivost, zájem a lásku projevovat k ní v období, kdy je zdravá…a zdůrazňuj jak je fajn, že můžete ven atd. …toto už znáš …tak to jen připomínám a tady na tebe apeluju, abys na to nezapomínala.

Školkové období, hlavně první rok, je pro děti docela mazec….odolávat nemocem. Každý rodič nemá možnost když dítěti vyletí sopel a kašel ho nechat doma a tak dokud nejsou horečky a nachlazení přejde v nemoc… děti dává do školky …a tak ostatní děti to lehce pochytají, protože do doby kdy byly doma nebyly ve styku s tolika bacily jako se vyskytují v kolektivu.

Můžeš pro malou udělat ochrannou bublinu, kterou jí naprogramuješ…tady je na ni odkaz jak se dělá ZDE PRAVDA O OCHRANĚ PŘED…..  ublížit jí tím určitě nemůžeš a pokud jí to má pomoct, tak jí to pomůže. Taky bys mohla malou navést ke hře s pastelkama….aby nakreslila svůj kašel…. A pak ten obrázek spalte a vysvětli jí….že tak na papír dala svůj kašel a díky tomu, že jste ho spálili…tak už není :o)….až ho spálíte….tak jí řekni, ať si nakreslí své zdravíčko….a ten obrázek jí pak dej pod polštář ….ať se svým zdravíčkem spí.

Napsala bych ti toho ještě víc….ale podle toho co jsi mi napsala…mi je jasné, že články, jak jsem léčila své děti a pravdu o dětském marodění, že máš načtenou :o).

Barunko, nemyslím si, že to neumíš uvést do praxe to co máš načtené…. Jen si dej pozor na to co jsem ti psala, abys dětem dávala víc sebe v době zdraví než v době nemoci. Že je manžel trošku jinak přemýšlející na zdraví malé nemá….. je fajn, že tě od toho neodrazuje…byť tomu nevěří. Dej mu čas….třeba někdy najde pravdu i v těchto věcičkách :o). 

Tak zatím pa a měj se a směj se a pohlaď za mě dětičky.

S láskou……tvá Zrzka

28.9.2012

 

 

 

Ahojky Zrzko,

moc děkuju za odpověď!

Ten nápad s nakreslením nemoci a pak zdravíčka je báječný! To určitě využijeme.

Bublinu taky udělám oběma dětem, už teď každý večer děláme „osmičky“ a děkujeme přitom andělům, že je v noci uzdravují a opatrují.:)

Ještě se chci zeptat, jestli nemáte nějaký „fígl“ na zvětšenou mandli. Jistě je vám jasné, že všichni lékaři radí odstranit, ale to já nechci. V loňském „školkovém“ roce jsme zkoušeli homeopatika, ty nakonec zabraly, ale jak jsme je přes prázdniny vysadily, tak teď je to nanovo, takže opět zkusíme nasadit, ale nějak jsem nikde nenašla, co to znamená, že má zvětšenou mandli, skrz psychiku.

Jinak ještě jednou děkuji,

mějte se krásné,

Bára

30.9.2012

 

 

 

Ahojíček Báro,

Pravděpodobně máš na mysli zvětšenou nosní mandli…. Neznám na všechno odpověď :o) …ale když už je to nosní mandle…tak to bude souviset z dechem. Když se mandle zvětší, tak zamezuje „pořádným“ nádechům….takže bych to viděla na to, že děti tímto trpící (jejich hodně) vnímají ve svém okolí něco, co jim brání v nadechnutí. Může to být žárlivost na sourozence, nároky které se na ně kladou, ať už v rodině nebo ve školce….vše je uspěchané a po dětech mnohdy společnost vyžaduje něco, co neodpovídá jejich mentálnímu věku. Zkus se zamyslet tímto směrem…tak to vnímám já….ale může to být i jinak. Bohužel FINTU na tento problém nemám….ale věřím, že když se tato příčina podaří nalézt (rodiče ji odhalí) , problém zmizí, tak jako každý problém, který je pochopen.

 

PS: Pokud bys chtěla vědět o homeopatii víc, jak by vám mohla pomoct, tak nedávno jsem dala na stránky moc fajn holčinu MUDr. Peťku …. :o), která má své stránky, kde má i poradnu….. MUDr. PETRA MORAVCOVÁ MÁ SVÉ STRÁNKY

Měj se a směj se Barunko…a pohlaď za mě dětičky.

S láskou….tvá Zrzka

3.10.2012

 

 

 

Děkuji moc za odpověď a kráááásná slůvka, co pohladí na duši.:) 

 

Hned je zase lepší svět.:)

 

 

 

Taky se mějte krásně a těším se na další počteníčko, co si od vás na vašich stránkách přečtu.:)

 

 

 

Bára

3.10.2012

 

Vaše komentáře

Reklama