Má šanci se uzdravit, ale musí chtít

Krásné dopoledne Zrzko,
Abych řekla pravdu na Vaši stránku Pravdičky jsem se dostala úplnou náhodou a velice mě zaujala.

Sama se zajímám o numerologii, výklad karet a bylinky. Je toho opravdu hodně a jsem teprve v prvopočátcích. Ale trápí mě problém na ktrerý nemám odpovědi a nevím si rady. Jedná se o mého bratra Vašíka, je mu 22 let skoro 23. V prosinci minulého roku mu lékaři  diagnostikovali wilsonovu chorobu. Prognoza byla, zhoršení stavu ale brzké zlepšení. Bohužel se bratr pořád jen horší a mě přijde, že lékaři pořádně nevědí co s tím. Jejich pasivita mě už nepřekvapuje. Bratr je upoután na lůžko a bohužel přestal i mluvit. Jeho stav je čím dál tím horší. Mám o něj opravdu strach ztrácí se nám před očima a stále hubne. Proto jsem se rozhodla mu jakymkoliv způsobem pomoci. Myslím si že alternativní medicína by měla větší úspěch, ale rodiče se obávají. Chtěla bych Vás poprosit o radu kde začít a co vyzkoušet pokud je to ve Vaší moci nám poradit co dál. Přála bych si vyzkoušet i Reiki, ale mám obavu jít k někomu koho neznám aby bratrovi spíše neubížil. Je to i velice těžké co se týče cestování, rodiče bydlí v okresu Tachov a jsou tu velice omezené možnosti.

Předem Vám děkuji za Vaši odpověď pokud tomu tak má být 🙂

přeji krásný den.

Jana – foskinka

8.9.2012

 

 

Ahojíček Jani,

 

Děkuji za tvou důvěru se kterou se na mě obracíš. Janičko, vím, že je bolestivé se dívat na bratra jak chřadne a na rodiče, které jeho stav trápí. Ty jsi v roli té silné, která dělá oporu všem a to je docela vyčerpávající.

Jani… bohužel nejsou pasivní jen lékaři. I bratr to předčasně vzdal a propadl beznaději ještě dřív, než by sám mohl zabojovat a postavil se své nemoci čelem. Není se co divit. Když se ve 22 letech dozvěděl diagnózu, tak svůj život začal vidět černě a to jeho uzdravení nepřidalo….to je možná i důvod, proč se prognóza lékařů nevyplnila a nabralo to opačný směr.

Janičko, pomoct lze jen tomu, kdo o to opravdově stojí. Ani léčitelé, ani lékaři nemohou své poslání splnit tak jak by chtěli, pokud pacient (klient) háže flintu do žita. Pokud chceš bratrovi pomoct, měla bys v první řadě v něm vzbudit chtění žít a touhu po uzdravení…motivovat ho, aby sám uvnitř sebe začal na sobě pracovat. Zkoušela jsem %tuálně pomocí AK zjistit, na kolik % se tvůj bratr může uzdravit a vyšlo mi 90% a to je opravdu hodně. Když jsem se na něj pocitově „napichla“ je to o tom co jsem ti už napsala…. Iniciativa musí vycházet z něj….pak i to ostatní začne nabírat jiné obrátky.

Píšeš, že bratr už nemluví….ale určitě slyší…a tak na něj mluv. Nevnucuj mu svoje názory, prosby o uzdravení….ale otevři své srdíčko a mluv k němu, jak moc ti na něm záleží, jak moc by sis přála, aby se uzdravil a že věříš, že to dokáže, pokud sám bude chtít. Já ti pošlu pár odkazů na PRAVDIČKÁCH …co by mu mohlo pomoct….a jak bys mu mohla pomoct i ty a rodiče….ale nezapomínej na skutečnost, že o vaši pomoc on musí stát. To je opravdu základ pro to, aby se věci daly do pohybu.

Nemusíš Jani hledat někoho kdo má REIKI… ten dar v rukou máš i ty….i tvoji rodiče…. Posílám ti dva odkazy, kde je o tom psáno …i takový menší návod na to, jak tyto energie v sobě probudit. Když budeš bratra léčit pomocí své energie z dlaní a budeš to dělat s láskou…věř mi, že mu tím nemůžeš ublížit. Jeho onemocnění je porucha CNS… mozek je základnou pro CNS a tak bych doporučovala hlavně v začátcích přikládat dlaně na místo, kde je mozek… vždy ruce proti sobě…a pouštět energii. Tady ti dávám dva odkazy, které by ti mohli pomoct ten dar v sobě najít… neboj se toho. Nedávno jsem měla seminář AK1, kde si každý ten svůj dar v dlaních ohmatal…byli tam i lidičky, kteří zasvěcení do Reiki měli, ale byli tam i ti, kteří neměli žádné zasvěcení a byli mile překvapeni, když si vzájemně zkoušeli energii předávat. Tady ti dávám dva články, které by ti v tom mohli pomoct.

DAR-SCHOPNOST UZDRAVIT SEBE

 

PRAVDA O ZASVĚCOVÁNÍ

 

Další článek…je přímo pro bratra, jak může i ve stavu, ve kterém se nachází na sobě vnitřně pracovat….ty mu můžeš pomoct v tom, tak, že ho budeš svým hlasem navádět…pustíš mu nějakou příjemnou hudbu, kterou má rád, tak aby nerušila tvůj hlas a budeš ho svým hlasem navádět k tomu, co si má představovat. Stačí to udělat párkrát než si to zafixuje a pak už si tu představu může dělat sám.

PRAVDA O NAPROGRAMOVÁNÍ VLASTNÍHO TĚLA

Voda…. Ta dokáže opravdové zázraky a proto je několik článků o vodě na PRAVDIČKÁCH, které přikládám. Určitě najdeš vícero článků s vodou ….ale tyto si myslím, že by mohli být pro bratra vhodné.

PRAVDA O ENERGIÍCH V NAŠICH LŮŽKÁCH

 

SPINOVÁNÍ VODY

 

NEJEN O MODRÉ VODĚ

 

 

Janičko, nezapomínej však na to, že bratr musí chtít…já vím, že to opakuju už po několikáté, ale je to opravdu to nejdůležitější co pro sebe a své uzdravení musí udělat. Nemám ráda slovo musím…. Ale tady opravdu musí chtít celou svou bytostí a srdcem…pak to půjde. Šanci na uzdravení má velikou ….90% je opravdu hodně….ale těch 90% je jeho víra ve svůj život a své uzdravení….bez toho to nepůjde. Víš jak se to říká…věř a víra tvá tě uzdraví…a je v tom veliká pravda.

Měj se a směj se Jani….a držím ti palůšky, aby se ti podařilo bratra zmotivovat.

S láskou…..tvá Zrzka

14.9.2012

Krásné dopoledne Zrzko, Abych řekla pravdu na Vaši stránku Pravdičky jsem se dostala úplnou náhodou a velice mě zaujala.

Sdílet tuto pravdu

Reklama

Sledujte na Facebooku

Vaše komentáře

Reklama