KUDY Z NUDY

Chtěl bych se zeptat na moji životní cestu(úkol), kudy jít a zdali jdu tím správným směrem? Jináč se velice zajímám o ezoteriku, mám Reiki a občas chodím na Dikšu(jeli čas).

Moc prosím poraď a děkuji.

Jiří

31.10.2010

Ahojíček Jirko,

Asi nebudeš s mojí odpovědí spokojený, ale jinak opravdu odpovědět neumím. Už jsem na podobný dotaz odpovídala, jen si nejsem jistá, jestli jsem ho vložila na stránky a tak to dělám teď, aby na tuto otázku dostali odpověď i další hledající :o).

Na tento dotaz se ani velice moc kreslit nedá, tedy dá, ale asi bych z toho moc nevyčetla a vím proč tomu tak je a snad pochopíš i ty.

Každá cesta – každý směr je v danou dobu pro nás to nejlepší co může být….máme si v tu dobu něčím projít, něco pochopit. Tak jako naši partneři ať si jsou jací jsou…v tu chvíli jsou pro nás těmi pravými. V našich životech je největším životním úkolem podle mě žít život tak, abychom se každé ráno mohli sobě podívat do očí  a prožít každý den života tak jako by byl náš poslední. Ano, jsou ještě další úkoly pro náš nachystané a nachystali jsme si je sami (naše zkoušky, když jsme si je plánovali, jak jsem psala ve fiktivním příběhu) ale ani tady ti nemůžu odpovědět, co je tvým úkolem. Kdybych ti dokázala  něco takového odhalit, tak mi věř, že na duchovní cestě bych tě neurychlila, ba naopak bych tě sekla a zastavila. Zjistit co je náš životní úkol je vlastně to nejhlavnější….je to poznání sebe sama, poslechnutí své intuice a odhalit to v čem si dobrý, co tě baví a co tě naplňuje. Toto když v sobě najdeš a zjistíš a začneš se tomu věnovat naplno….budeš dělat s láskou a bude to mít hlubší smysl….to je tvé poslání, jeden z tvých úkolů. Píšeš, že se ti zdá, že stojíš na místě – na mrtvém bodě. Ten bod není mrtvý….jen odpočinkový bod….potřebuješ na chvilku odpočívat, všechno si ujasnit, popadnout dech, nabrat sílu, abys opět mohl znovu vyrazit.

Měj se a směj se Jirko…přeju ti krásné podzimní dny a jen fajn lidičky kolem tebe….s láskou Zrzka

1.11.2010

Zdravím Tě milá Zuzko-Zrzko a přeji krásný den.

Měl bych dotaz ohledně mé životní cesty. Zkrátka mi poslední dobou připadá, že se ve všem plácám a že vše je na mrtvém bodě, prostě nevím ,, kudy z nudy" .

Sdílet tuto pravdu

Reklama

Sledujte na Facebooku

Vaše komentáře

Reklama