Kontakt s ním ze mě čerpá energii

Dobrý den Zuzko,

Můžete mi prosím automatickou kresbou pomoci pochopit jeden zvláštní vztah? U mě se jedná o problém takový, že mám takový zvláštní vztah nevztah s jedním mladším člověkem, spíš na kamarádské úrovni… delší dobu se spolu nebavíme, ale pak jsme opět v kontaktu, jenomže jde o tom, že jakýkoli kontakt s ním ze mě čerpá energii, a dělá mi problém navázat vztah s jinými muži… Jedna paní co čte z fotek mi řekla, že ten problém u nás je karmický…Můžete mi tedy nějak pomoct?

Děkuji Jablíčko

13.2.2011

Ahojíček Jablíčko,

Tak jsem kreslila tvůj vztah nevztah…..

Zakreslila jsi se jako první a on docela daleko od tebe a jako veliká osobnost a oba vás omotala spirála energie, který putovala do minulého života. Tak jste se oba zakreslili v těsné blízkosti a on se zakreslil jako autorita s křížem. Přišlo mi to, že byl snad kazatel nebo kněz… zkrátka někdo kdo tě ovlivňoval a ty jsi k němu vzhlížela …. Z toho kříže tužka pokračovala do současnosti, do jeho myšlenek, které tě ovlivňují a zakreslilo se ti srdíčko a od něj šipka do jeho duchovna. Opět k němu vzhlížíš. Tady je takové to jakoby pouto mezi vámi, které tě ovlivňuje. Přestože je mladší, je kamarád, tak má pro tebe charisma nebo jak to nazvat a ty k němu vzhlížíš i dnes. Jeho postoje a názory tě ovlivňují a dáváš mu za pravdu… cítíš z něho určitou autoritu.

Není náhoda, že se setkáváte… tenkrát jste byli v těsné blízkosti s nemohla jsi sama najít své názory, jeho názory a pravdy jsi přijímala za své aniž by ses nad nimi nějak pozastavovala…já tomu říkám slepá víra…. Věřila jsi všemu co řekl. V současné době jste se potkali jako kamarádi, abys nemohla být až tak pod jeho vlivem a měla možnost si své pohledy na určité otázky a situace vyhodnotit podle sebe…. Ale zatím jsi ve stádiu, kdy mu přitakáváš a v jeho blízkosti tě nenapadají jiné možnosti….to až se vzdálí, tak teprve začneš jakoby přehodnocovat a přemýšlet hlouběji nad tím jeho názorem.

Víc se mi nezakreslilo Jablíčko a tak doufám, že i toto málo ti do vašeho vztahu nevztahu vnese trošku světla….a pochopení. Vím, že ti naskočí další a další otázky, ale je třeba hledat odpovědi v sobě…. Jen tak tě to posune dál…. Dokud bude odpovídat někdo za tebe, tak sama na nic nepříjdeš.

Měj se a směj se Jablíčko

S láskou Zrzka

14.2.2011

Zuzi díky,

jsi hodná… ten vztah s ním mě strašně vyčerpává, ale přesto mi nějak chybí, když se delší dobu nevidíme…Zuzi jedna paní mi řekla, že si to musíme nějak vyřešit…jenomže víš jak, mě to strašně trápí, můžeš mi poradit někoho, kdo dělá regresi do minulých životů, kdo by mi pomohl? Někdo kdo to umí?

díky Zuzi papa Jablíčko

14.2.2011

Soňi….

dopiš jen odkud jsi…. pokud tedy chceš….třeba ten kdo to bude číst, tak bude o někom z blískosti vědět…. já nevím o nikom….na regresi jsem nikdy nebyla…kdyby se holky ozvaly, tak to dám na stránky ke článku a současně bych ti to poslala……….tak ještě když tak písni…

14.2.2011

Zuzi dík,

našla jsem nějakou paní z Prahy co dělá regrese do mminulých životů., víš tenhle ten nějaký vztah mi dává fakt zabrat, možná se ti zakreslil hodně daleko ode mě, že se spolu už dobu nebavíme… myslíš, že je to důvod nahlédnout do minulého života, když ti nějaký vztah dává zabrat , ale ty nemůžeš pochopit proč?

Díky Jablíčko

14.2.2011

Ahojíček Jablíčko,

ten obrázek mám zrovna před sebou….on ani není tak daleko od tebe, ale spíš je hodně veliký…. fakt jsi proti němu jako dítě na tom obrázku a tak veliký byl i v tom minulém životě co se zakreslil. Všechno je o pochopení…docela často to na stránkách používám….problém zmizí v době pochopení. Takže si myslím, že ta regreska by ti mohla pomoct. Vím, že na stránkách jsi chvilku a nemáš toho moc přečteného a napadlo mě k tobě ještě, že by jsi mohla zkusit meditaci s pupeční šňůrou zde – to bys pro začátek mohla zkusit a dál uvidíš sama podle svých pocitů.  Jestli budeš vidět východisko v regresi, tak se do ní pusti….

Zatím pa a měj se a směj se Zrzka

14.2.2011

Můžete mi prosím automatickou kresbou pomoci pochopit jeden zvláštní vztah? U mě se jedná o problém takový, že mám takový zvláštní vztah nevztah s jedním mladším člověkem

Sdílet tuto pravdu

Reklama

Sledujte na Facebooku

Vaše komentáře

Reklama