KONEC A VÝSLEDKY EXPERIMENTU

děkuju, vážím si vás…a přeji Vám hodně štěstí a radosti ve vašem životě…

náhled obrázku

s láskou Vaše Zrzka

Zrzka – konec

Záměr – Zdvojnásobuji sledovanost stránek https://moje-pravdy.cz/

Situace před začátkem experimentu: měsíc a počet návštěv 

srpen – 1400 /   září – 1855/   říjen – 2944/   listopad – 3137/  prosinec – 6059 
prosinec k dnešnímu dni 19.12.2010 – 3225 (opravím na konci měsíce)

 

konec experimentu:            leden – 8492

 

začátek a (19.12.2010) a konec experimentu

Kategorie: Životní styl
Pořadí:

celkem: 8287,  v kategorii: 224 

  celkem 6460, v kategorii 174

 

Více vám napíšu v poděkování :o) …..vaše Zrzka

 

1.Veronika – konec

Ahoj Zuzko,

zdravím. Tak u mě se už před experimentem změnila k lepšímu práce a stále jsem spokojená a vděčná za to, že po všech těch útrapách se na mě obrátilo štěstí :-). Jinak ohledně vztahů je to momentálně takové zvláštní – ne špatné. Objevili se mi v životě dva muži a najednou nevím, co s tím. Tak to nechávám být a uvidím :-).

Měj se.

Veronika

 

2. Gina – konec

 

Ahojte všetci. Aj keď neskoro ale predsa sa hlásim. Mala som pokazený počítač. Občas som si u známych niečo prečítala ale mám čo robiť aby som všetko dobehla. Najprv som mala absťáky, že čo budem robiť bez PC, ale potom som si povedala že všetko je tak ako má byť. Začala som robiť veci ktoré som doteraz nerobila alebo „nemala na ne čas“.

A teraz k experimentu:

Otvorilo sa mi veľa nových možností. Začala som úplne inak rozmýšľať a konať. Pre mna sa experiment ešte neskončil. Nechávam všetko prúdiť. Cítim energiu a cítim sa veľmi silná. Prečítala som zopár kníh ktoré ma uistili že všetko v mojom živote sa uberá správnym smerom. Môj rozlietaný život sa začína skladať ako puzzle. Všetko do seba zapadá. Uvedomujem si že všetko má svoj čas a nič nesilím. Za všetko ďakujem. Tento experiment ma odštartoval………. Zuzi som rada že som ťa spoznala.

Ešte raz Ďakujem Vaša GINA.

 

 

 

3.David – konec

Ahoj Zuzi,

 

chtěl bych Ti moc poděkovat za tenhle kouzelný experiment.. Sice se mi nezměnilo v životě nic materiálního, zato jsem začal více věřit.. A to je přesně to, co jsem od experimentu očekával.. Takže do budoucna věřím v to, že přitahuji to oč jsem žádám.. :-))

Ještě jednou děkuji a doufám, že to nebyl poslední experiment.. ;-))

Slunce v duši.. :-)))

 

David

 

 

 

 

 

 

5.Vaše – konec

Ahoj,

  omlouvám se, že odepisuji později. Mé přání se mi povedlo tak z poloviny. Rozhodně můžu říct, že to bylo pro mě prospěšné, navíc jsem se na pár věcí začal dívat jinak. Také jsem si vytvořil zvyk denně rozjímat, přemýšlet o svých cílech, upevňovat záměr. Takže experiment se mi vydařil a navíc jsem „našel“ další nevšední a zajímavé webovky:-)

Vašek

 

 

 

7.a 8. André + Ladik (s konkrétních osudů) –  konec

 

No prvně bych vás chtěla pozdravit,dávám počítač na opravu,takže ke konci experimentu nebudu připojená-no já bych to nenazvala koncem ale začátkem něčeho nového…otevřeli se mi za poslední dny starého roku a dny experimentu…různé události a já se nyní koukám jiným úhlem pohledu…dříve jsem cítila strach,vnitřní úzkost…nyní jdu vyřizovat věci bez těchto emocí,jako bych vylezla z ulity…lépe vše zvládám…no vím že budou situace…kdy to bude těžké…jen jde o uvědomění že to jsou zkoušky které mne posunou i ty negativní…třeba díky těmto mne to více posune dál k pochopení…dokáži se nyní více smát a děkovat…prožívám radosti všedního dne…také jsem se mohla kouknout na více věcí přes zrcadlo i díky diskuzi na fóru o umělém oplodnění…chápu že každý má svou cestu…já žiji svůj život..a děkuji že jsem mohla sundat klapky z očí vidět vše i jinak…je to začátek cesty-experimentu…já jsem připravená se učit…mám kolem sebe to co jsem si vlastně přála…tvořím si svět svými myšlenkami a naučila jsem si je hlídat…tady vám posílám malý zázrak…syn chodí tancovat hip hop a měl i první vystoupení…zvu vás na malý kousek toho čemu já říkám zázrak….http://s-andre.blog.cz/1101/vystoupeni-syna

 

 

9.Milunka – konec

 

Bohužel,nedařilo se mi…váha stále stejná,prášek na odkyseleni organismu jsem v Olomouci nesehnala a když už jsem objevila lékárnu,kde by mi to i navážily,tak chtěli recept a úplně v každé lékárně mi to razantně jako kojící mamině nedoporučovali 🙁

milunka

 

 

10.Lenka-Amentka – konec

 

Ahojík Zuzi, ahojík účastníci 🙂
Chci písnout  co já a experiment…
Začnu tím, že dodržovat všechno se mi moc nedařilo, jednu chvíli jsem se cítila mizerně, že to nejsem schopná dodržovat, že se mi nedaří, hlavně vizualizace (ale k tomu se dostanu později)…jenže na sílu nic z těhle věcí nefunguje…takže jsem přestala bojovat J…a používala techniky, kdykoliv jsem to cítila…hlavně hopkování bylo blahodárné…

Co se jednoznačně zlepšilo je vnímání vlastních pocitů a hlavně odhalování opakujících se scénářů chování…dařilo se mi zachytávat  to dřív, než přišla zbrklá reakce (a to podotýkám, že jako beran startuju na první dobu 😀 )…co se začalo dít hned zkraje bylo to, že se začala velmi nahlas ozývat témata, o kterých jsem si myslela, že už mám jasno a zpracováno. Zlobilo tělo, přišly slzy. Díky komunikaci s ostatními účastníky mi došlo, že to, co jsem psala ve svém záměru, jaksi podvědomě sama bojkotuji. Prostě proto, že jsou ve mně ukryté strachy, které mi brání si dovolit přijmout všechno to, o čem jsem psala, do mého života…Tuším už proč a budu se svými bubáky něco dělat. A už je mi také jasné, proč mi nešla ta vizualizace…prostě bylo to všechno moc z hlavy!

Takže ačkoliv se u mě příliš nezměnilo, vím, že jsem na dobré cestě a hlavně, začala jsem se zase hýbat, prostě přišel ten správný impuls a nebojím se napsat nakopnutí! (velmi láskyplné J)

Takže díky moc Tobě Zuzi!

A díky všem, kteří v tom jeli taky!

Lenka

 

 

11.Najka –  konec

Ahoj Zrzik,

premýšľam ako zhodnotiť experiment. Bolo to tak vždy týždeň dobre a týždeň zle, striedavo. Mám problém robiť to isté každý deň v tom istom čase, no ale aspoň skúšam ďalej. Pre mňa by to mohlo ešte chvíľu pokračovať, je super vidieť aj iných ako sa s tým popasujú. Ale to už asi bude musieť každý sám. Zvlášť zdravím Ajušku a ďakujem tebe Zrzka, že si vymyslela tento experiment.

Mrzí ma, že som nedosiahla ani minimálny pokrok vo vzťahu partnerových detí ku mne, dokonca ani pohľadu partnera na to (a to v tých predstavách boli úžasní – či mi tam prišli konkrétni ľudia alebo som sa snažila nemať konkrétnych). Klad bol zase v tom, že keď bol pokoj od jeho detí, bolo s partnerom fajn. Takže som v tom rozhodovaní, čo s tým zase na začiatku – chvíľu si hovorím, milujem ho, je to najlepší človek na svete, potom zasa – mám už dosť tej hlúpej nenávisti, príliš to bolí, nemám na to už energiu.

Najka

 

13. Zita – konec

Ahoj,
měsíc byl pro mě určitě zvláštní a pozitivní. Celkem se mi daří se udržovat v dobré náladě (s těmi mými rozesmátými zlatíčky to ani jinak nejde), páteř držím rovně celkem přirozeně, úsměv ten si musím připomínat, hoponopo mi jde do hlavy samo. Vizualizace mi jsou hůř, píšu tedy knihu snů, ta mě dokáže „vtahnout do děje“. O tom, že věci vyjdou nepochybuji, jen se to zatím neprojevilo navenek. Taky chápu, že si to nejspíš sama brzdím svým lpěním a netrpělivostí.
Leden začal hádkami, trochu mě to i vyvedlo z rovnováhy. Vytrvale jsem ho’oponopovala a taky se snažila odkrýt podstatu toho, co se děje. Třeba že sice nevyvolávám hádky a zlobu nevypouštím ven, ale dusím ji v sobě a ona si cestičky najde, třeba ve formě aftů, potřebuji se naučit ji zpracovat (a lepší se to, jeho kritika a nadávky ve mě začínají vyvolávat spíš soucit). Nebo že na těch penězích hrozně lpím ve jménu „spravedlnosti“… a věci se obvykle zlepší až když se toho člověk pustí a začne důvěřovat přirozenosti..a svému právníkovi :-), navíc soudit „spravedlnost“ není v mé kompetenci… Další otazník – Proč (???) je to pro mě poměrně těžké cítit vděčnost za to, kde a jak teď žiji a urputně se snažím odsud rychle zmizet, když se tady mám vlastně celkem dobře. Nejde tedy o to odsud co nejrychleji vypadnout, ale vyřešit si v sobě ještě ty zbytky hněvu a strachu, abych si je nevzala sebou i do svého nového života, aby mohl být tak úžasný, jak ho popisuji ve své „knize snů“ :-). A třeba ještě není správný čas, protože byt podle mých představ zatím ani není v nabídce realitek. Chce to důvěru, kterou nacházím pomalu…hoodně pomalu. A taky asi méně přemýšlet. Takže když to shrnu, věci se děly spíše pod povrchem. Pochopila jsem, že před problémy neuteču.. ani do nového domova. Ze všeho nejvíc potřebuji získat větší důvěru a trpělivost.
Z těch konkrétních věcí, podle mé příští týden už jsme měli podepisovat smlouvu, už jsem s tím počítala a žhavila realitky. Chtěla jsem to sem chtěla napsat jako úspěšné dosažení důležitého prvního schůdku mého záměru. Včera to ale můj bývalý popřel, tak nevím, co si o tom myslet. Ještě jsem nezmínila jeho chorobnou touhu manipulovat vše kolem sebe (potvrzeno psychology) a momentálně jsme s dětmi jediné osoby v jeho dosahu, podpisem smlouvy by svou moc nad náma ztratil. Pokud věci, co se nám dějí a tedy i tohle vychází ze mě samotné, tady mě zatím nenapadá nic, jak bych to mohla ovlivnit. Pokud k tomu někoho cokoliv napadne, poprosím vás o radu, názor… Tak nevím, jestli nejsem zase na začátku…. Abych to zakončila pozitivně, nic konkrétního se neudálo, zato je vše na dobré cestě a jestli to začne mít nějaký spád v lednu, únoru nebo až později vlastně není tak důležité :-)))))))
Přeji hodně štěstíčka a pohody i vám všem.

 Zita

 

16. Renáta – konec

Můj záměr: stavím vlastní nízkoenergetický dřevěný dům, který je nezávislý 
na okolních zdrojích za účelem vlastního bydlení. Nežiji zde sama, ale s partnerem, se kterým vyznáváme společné hodnoty. Jsme zdraví a šťastní. Tak se staň, děkuji.

Hodnocení: Dům tedy zatím J rozhodně nestavím, ale vím proč. Nejsem si jista, jestli to opravdu chci. Začala jsem se se záměrem ztotožňovat a narazila jsem na řadu omezení, například, že se na pozemek nedostanu v zimě, neboť je tam spousta vody, to jsem dříve nevěděla, neboť jsem tam bývala pouze v létě. Nastaly i problémy se zavedením elektřiny a řada dalších. Svůj záměr bych tedy zkorigovala na poněkud obecnější rovinu – chtěla bych bydlet na klidném dostupném místě v samostatném domě, nezávislém na okolních zdrojích. Tak se staň a děkuji.    

Moje negativní přesvědčení: nemám na výstavbu finanční prostředky a 
nechci si brát půjčku, dále nevím, zda to sama zvládnu, projekt, stavební 
dozor, atd. Vím, že mám odpovědnost za své dva syny, kteří touží žít v Praze.

Co jsem díky experimentu pochopila: Negativní přesvědčení sem vůbec nepatří. Prostě vím, co určitě chci a nebudu se zajímat o to, jak se to stane J. Však ono si mne to najde!

Moje inspirace, intuice, jednání: mám za Prahou pozemek s malou chatičkou 
bez vody a elektřiny, kterou jsem zdědila po dědečkovi. Starám se tam o 
zahradu více než 10 let, mám to tam ráda a vím, že by byl děda rád, že 
to tam kultivuji a vytvářím nějakou přidanou hodnotu pro další generace.

Nový pohled, který jsme našla díky experimentu: Vůbec to nemusí být na rodinné zděděné zahradě, měla bych se naučit nelpět, být kolemjdoucí a děkovat za to, že mi vesmír pošle to pro mne nejlepší místo. A jestli ne, tak to prostě nemá být. 

Kniha snů: krásný domeček v lůnu přírody, malý, ale účelný, sporák na 
dřevo, krb, koupelna s výhledem do zahrady, malá zimní zahrada, garáž, 
infrasauna, vlastní studna a žumpa s čističkou, dva solární články a 
minizahrádka pro pěstování zeleniny…já se věnuji ženským pracem, můj partner těm chlapským. Máme psa a kočku.

Realita: Toto si opravdu přeji, ale ne hned, protože jsem pochopila, že moji studující synové potřebují nejen mne, ale i Prahu. A navíc mám utkvělou představu (jíž se hodlám zbavit J!), že pes a kočka se nesnesou J.Myslím, že i díky experimentu si mne našla mužská energie mého dědečka (z máminy strany, ne toho, co po něm mám zahradu, ten je od otce), kterého jsem nepoznala a rodina ho odmítla. Máma mi dokonce řekla, že k němu cítí pouze odpor. Myslím si, že je potřeba ho přijmout, srovnat energie v naší rodině a pak přijmout celým srdcem nového partnera, už se na něj moc těším !!!

Své přání odevzdávám jako objednávku a nelpím na ni, jsem kolemjdoucí a 
pozorovatel, buď to vyjde, nebo ne, bydlet kde mám…Důvěřuji vesmíru, že mi pošle přesně 
to, co jsem si objednala anebo pošle ještě něco lepšího, co je v mém zájmu a 
v zájmu dobra celého vesmíru. Jakkoli jsem si vědoma, že je to přání mého 
ega, věřím i tomu, že duše s tím souhlasí. Učím se naslouchat vlastní duši. S díky a přáním

pro všechny, ať víme, po čem toužíme. Toto se daří J.Ale stojí to fůru každodenní dřiny, odstranit staré vzorce chování!!!

 

BONUSY NAVÍC: Kromě všech pozitivních věcí, které vnímám a s radostí přijímám (chodit rovně, děkovat, zaplašit negativní myšlenky, aj.) jsem si konečně uvědomila, kdo jsem JÁ. Zjistila jsem, že mám doma spoustu věcí, které se mi nelíbí, ale mám je proto, že se líbí mojí matce, že mi je buď dala,  nebo doporučila. S tím je konec. Mámu mám ráda a vážím si jí, ale už nedopustím, aby do mě projektovala svoje myšlenky, vzorce chování, názory atd.

Je mi jasné, že se přede mnou otevřela nová kapitola života, pochopila jsem úplně doslova to rčení, že každý je strůjcem svého štěstí, svůj život má každý ve svých rukách a žít jej je největší workshop na světě J . MOC DĚKUJI! Mám vás moc ráda :-).   Renáta

 

17.Gabriela  –  konec

 

Ahoj,
hodnotím to tak na 40%  – večer som prestala navštevovať chladničku, začala som chodiť na prechádzky….takže sa vidím štíhla.
Cítiť pokoj harmóniu v srdci, sa mi nedarí…problémy ktoré vyskakujú, ma rozlaďujú, a zatiaľ sa nevyriešili – ale čistím ďalej: milujem ťa,ľutujem,  prosím o odpustenie, ďakujem…
Angličtina no to je zatiaľ veľký mínus.
Ale hlavne som sa chcela vidieť že dokážem si zachovať úplne kľud a mier vo svojom vnútri, je to lepšie ale ešte to nie ono….
Gabriella

 

 

18.Gabka – konec

 

Ahoj všem,

moje odpověď bude možná trochu nevyzpytatelná, ale jednám dle svých pocitů, takže asi takhle… Přání jsem vyřkla a od té doby mi nebylo splněno.. A co se u mě změnilo? Nevím, nějakou chvílí už jdu po duchovní cestě, a pořád na ní něco nového objevuji a měsíc je krátká doba, aby mi dala odpověď na moje všetečné otázky… Výhodu experimentu vidím v tom, že jsem si svoje přání uvědomila, po několikati pokusech zformulovala 🙂 a pak ho nahlas řekla. A teď si čekám :-)… Ale jen přece se mi něco během toho měsíce přihodilo. Uvědomila jsem, že tlačením na pilu hlubšího řezu nedocílím, takže jsem přestala bojovat proti svým pocitům a náladám a pěkně jsem se do nich ponořila a pěkně se v nich topila. Z nějakého důvodu jsem ty pocity a nálady měla, tak je lepší si je pořádně prožít, než se je snažit násilím vytlačit… Protože ony v nás stejnak jsou a dříve či později by mohly vybublat na povrch a pěkně nám v tom životě zatopit. Když se ohlídnu zpět do svého života, vidím souvislosti, které mi předurčují dnešek a díky tomu vím, proč není pro moje přání nyní prostor. A možná mi unversium plní jiné přání, nevyřčená a mnohem důležitější… Přeci nemusím mít vše naservírované najednou 🙂

Ale to je jen jeden z mých malých poznatků, které si sem tam někdy uvědomím, bez experimentu nebo s ním… Důležitá je pro mě především jedna věc – a tou je má víra, vím, že se vše v dobré obrátí! Někdy je to dřina, ale výsledek stojí za to … a jsem za to vděčná!

S láskou Gabka

 

19.Chantal 53 – konec

 

Ahoj.

Tak ako som s radosťou išla do toho experimentu, tak som aj dopadla…tvrdo. Musím priznať, že to bolo ťažšie ako som si myslela.

Ale teraz sa to akosi veľmi zlepšilo. Som veľmi rada, že som išla do toho a budem v tom pokračovať…:)

Ďakujem

a odporúčam to všetkým čo chcú zmeniť svoj život. 🙂

Chantal 53

20.Žužu – konec

 

Ahoj Zrzka 🙂

Tak predom ti chcem veľmi poďakovať,že si vymyslela niečo tak fascinujúce,ako je Experiment na šťastný život.

Ak by som tak v skratke mala zhodnotiť jeho priebeh,myslím,že splnil svoj účel.Držala som sa rád,ktoré si nám odporučila,hlavne som sa snažila úprimne ďakovať za všetko čo mám,snažila som sa vyberať len tie pozitívne myšlienky,takisto som sa snažila využívať aj metodu Hoponopono….Spočiatku to bolo ťažšie,ale neskôr som si uvedomila,že „BYŤ VĎAČNÁ“ sa stalo mojím zvykom,dokonca kým sa nepoďakujem,podvedomie mi ani nedovolí večer zaspať. 😮 ) Môžem povedať,že takmer všetko mi počas tohto obdobia naozaj vychádzalo.Úspešne som zvládla všetky skúšky v škole a to hneď na prvýkrát,mám čoraz viac a viac skvelých priateľov,na ktorých sa môžem spoľahnúť a s ktorými sa cíitim super.Takisto som mala obrovský problém zabudnúť na bývalého priateľa,stále som na neho myslela sa a trápila a zrazu som si uvedomila,že to všetko je preč a naopak,spoznala som úplne nečakane vo svojom živote nového muža,s kto

rým sa cítim skvele a ktorý je ku mne veľmi milý,rozumieme si a zatiaľ mi to s ním myslím vychádza.Nemôžem hovoriť ešte o vzťahu,to nie ale myslím,že je to na veľmi dobrej ceste,nič netreba uponáhľať.:-) S financiami je to tiež veľmi dobré,takže vlastne môžem povedať,že som vďačná…. za všetko.Cíitim sa skvele.Ajkeď uznávam,že niekedy prišli aj ťažšie chvíle,boli dni keď som sa cíitila vyčerpane,smutne,ak sa mi niečo zlé prihodilo ale vždy som sa snažila tie negatívne pocity nahradiť tými pozitívnymi a verím,že to takto pôjde naďalej.

A na záver musím dodať,že tento experiment ma nasmeroval myslím dopredu,spočiatku mi šlo naozaj o to,dosiahnuť ciele,ktoré som si stanovila no neskôr som prišla na to,že je v tom niečo viac,nejde len o splnenie tých cieľov,ide o to skutočne začať žiť život,byť šťastný a spokojný po celý čas,nie len po dobu splnenia tých cieľov.Má to byť na celý život.Myslím,že určite ma čaká ešte veľa toho,aby to bolo čoraz lepšie a lepšie,viem,že niekedy prídu chvíle,keď prídu aj starosti a problémy ale chcem mať silu zvládať tieto veci postupom času čoraz viac a viac ….a určite budem v tomto ďalej pokračovať, po celý život….myslím,že je to krásna cesta!

Ďakujem Ti Zrzka, a dúfam, že ak možno budem niekedy od teba potrebovať nejakú radu alebo pomoc, tak dúfam,že sa budem môcť na teba obrátiť:-)

ŽUŽU 🙂

 

21. Adéla – konec

 

Ahoj Zrzko a všichni účastníci,

možná je to neuvěřitelné, ale nejdříve jsem si znovu četla, kdo máte jaký problém a skoro jsem se zastyděla,

jak malicherné problémy řeším já.

Ale pak jsem se zamyslela a řekla si, že Vás třeba budu inspirovat a když mi to třeba budete i přát,

tak se Vám Vaše sny splní taky.

Hodně jsem se změnila a cítím se báječně, stále hledám ve svém životě to dobré, mojí nejvetší inspirací je Abrahamovo učení a kniha Svět bez hranic, každý den 10 až 15 minut medituji, těším se z každého dne a hodně se usmívám.

Z mých přání se toho hodně splnilo, prodal se 1 byt, mám hezký vztah s mým manželelm a dětmi a pozor, stále

je to jako zázrak, ale dala jsem si sportku a nejdříve jsem vyhrála 1500Kč, krásný pocit a pak jsem si vsadila ještě jednou a už jsem se cítila jakobych opravdu vyhrála a světe div se, já opravdu vyhrála skoro 2,5 mil Kč, furt se cítím jako bych lítala a

pokud by kdokoliv chtěl znát podrobnosti, tak Vám s radostí odepíšu, prosím pište mi na [email protected].

Hrozně mi pomohlo, že nás na to bylo víc lidí a tím chci Vám všem poděkovat, především Zrzce.

Krásný den. Adéla

 

 

 

 

22.Lea – konec

 

Ahoj Zuzka,

tak chcem oznamit,že som experiment dodržiavala poctivo každy den,ale venovala som sa mu rovnako ako Ty predzaspavanim..Pocas dna sa venujem dcerke a nejak som sa na to nevedela naladit a vramci obeda som vypinala na facebooku,alebo sa venovala povinnostiam.Mohla som tomu venovat viac casu.Ale aj tak si myslim,že bol užitocny..Zda sa mi,že jeden z mojich“problemov“sa stihol podla mna eliminovat na minimum tak,že ma už teraz nezatazuje a to som už fakt potrebovala.Dalsie su v stadiu cakania,kedže to boli želania,ktore sa urcite nemali naplnit do mesiaca…:).Tak budem zvedavo cakat,co bude dalej :))).Chcem sa Ti podakovat,že si s niecim takym prisla,bola to dobra myslienka :).A dakujem aj za prispevky,kotre si od Teba rada precitam :)).

Zuzka,prajem Ti nadalej vela dobrej energie,napadov,inspiracie,vela dobrych ludi kolo Teba,nech sa Ti vracia to dobro,a energiu,ktoru nezištne rozdavas…:-

Pozdravuje Ta Leontina :)).

 

 

23.Anička –  konec

 

Ahoj Zrzkuľkaa…:o))

…zase si mi dala úlohu neľahkú… mhmm… celá Ty…:o))

…stručné zhodnotenie experimentu? …pod rukou sa mi tlačí spústa slov, ktoré by – pre neznalých pomerov – vyznievali chaoticky…ja už však naozaj nemám potrebu vysvetľovať nevysvetliteľné…a spôsobovať tým chaos v sebe… či vôkol seba… preto sa aj k tomuto vyjadrím naozaj stručne a úprimne… som šťastnáaaaa… a nemám problém to vykričať do šíreho sveta…:o))…viem…že vieš…♥♥

…lekcie, ktoré si mi „naložila“ mi dali feest zabrať… neposlúchala som Ťa/sa…:o))…len v jednom… nie hrou, ale s plnou vážnosťou som sa do experimentu vložila… prepáč, ale nedalo sa mi inak… vzhľadom na kritický stav, v akom ma Tvoje písmenká zastihli…  Najťažšie (pre mňa) vari bolo pochopiť podstatu Tvojej vety čarovnej „všechno je jak má být“ …Byť na seba príjemne tvrdá, sa mi vyplatilo…:o)) …prešla som si očistcom duše aj tela a naučila som sa vychutnávať si prítomnosť… v Tvojich pravdách som našla kuus svojich právd, ktoré deň za dňom prinášajú príjemné dôsledky… Pri zdravej dávke dôvery a úprimnosti (voči sebe) najúžasnejšie je vnímať zákon príťažlivosti… bez potreby ostrými lakťami sa prerážať davom… všetko čo potrebujem si ma fakt včas nájde… a hľa… aj šteklivá láska je na dosah………..:o))

…čo dodať na záver? …Zrzka… hlboko sa skláňam pred Tvojou múdrosťou a velikánskym srdiečkom, ktoré tak vďačne vôkol seba rozdávaš… vďaka Tebe si (nielen) ten pocit už viem aj sama vychutnať…mám Ťa rada a teším sa na naše objatie „na živo“…:o))) …viem… že vieš…♥♥

…ďakujem (že viem)… že si… s láskou… Anička…:o)

P.S…báječné…ako všetko so všetkým súvisí…♥♥

 

 

24. Vlado – konec

 

Ahoj Zrzka,

Ešte raz ďakujem za zaradenie do Tvojho projektu. Pár slov na záver. Niekde som čítal, že nám každodenne prejde hlavou 25000 myšlienok,  vďaka Tvojmu projektu som zistil, že väčšinu mojich myšlienok bolo negatívnych. Snažil som sa myslieť viac na pozitívne veci, zo začiatku sa mi to darilo. Cítil som veľký prílev energie, až ma niekedy z toho rozbolela hlava, čo som považoval za kladné a niečo očisťujúce. Potom to bolo horšie s pozitívnym myslením, pretože mesto, kde žijem, postihli veľké záplavy, takže nie vždy som si myšlienky ustriehol. Mesiac je veľmi krátky čas, na to, aby sa všetky zmeny, ktoré som si zadal ako cieľ uskutočnili, ale myslím si, že všetko je na tej správnej ceste. Je pravda, že z môjho „vlaku“ vystúpil niekto, koho som mal veľmi rád, ale na druhej strane, je to možno začiatok niečoho nového…  Teraz sa cítim viac sebaistý, pokojný, viem, že žijem krásny život a budúcnosť bude tiež skvelá.  Ďakujem Zuzka, že si niečo takéto zorganizovala, ja sa budem ďalej snažiť ísť dopredu v mojom životnom projekte. Dúfam, že Ťa niekedy stretnem, aby som Ti mohol osobne poďakovať.

Pozdravujem

Vlado

 

 

 

25.Rozárka – konec

 

Zdravíííím všechny lidičky!!!!

U mě střídavě jasno a polojasno. Zuzanky stránky plné různých článků a pravd mi otevřely oči, nacházím v nich spoustu i mých pravd, poznala jsem, že to opravdu funguje tak, jak Zuzanka píše – pomalu nacházím sebe samu. Poznala jsem, že mně nabíjí pobyt v přírodě. Věděla jsem to už dřív, ale nějak jsem se nemohla dokopat chodit ven. Pak mi kdosi ukázal, že toho jsem schopna, že to dokážu, jen chtít. A tak na začátku experimentu jsem si dokázala, že měl pravdu a jsem na sebe pyšná. Kolikrát, když se nedostanu ven, moc mi to chybí, jen tak stát mezi stromy… 😉 Bylo to moje spíš asi skryté (nenapsané) přání, které se mi z toho množství mých přání splnilo…

Kniha snů je další můj zdroj energie.

Cestička umetená a uklizená by byla opravdu nuda. Experiment mi dal poznání, že opravdu musím tu cestičku uklidit sama, smítka sesbírat do jediného, pořádně se pro ně shýbnout, překážky překonat, ne obejít, protože jak tam nějaké nechám či vynechám, můžu se tam vrátit a začít znovu…

Uvědomila jsem si, co chci, mám toho ještě spoustu před sebou… Tímto experimentem rozhodně nekončím, naopak, teď jsem nakopnutá jít dál a důvěřuji, že jsem na správné cestě.

Jsem vděčná, že mám, co mám, že jsem poznala další lidičky, že jsem poznala, že nejsem sama, kdo má problémy, že jsem poznala, že problémy jiných jsou daleko větší, než ty moje, atd. atd.

Jsem mooooc ráda, že jsem objevila Zuzanky stránky.

Děkuji Ti, Zuzanko zlatá, za to, že jsi!!!

Děkuji Ti za Tvé srdíčko, za Tvou lásku!!!…

Děkuji Ti za to, že pomůžeš, jak můžeš!!!

Rozárka

 

 

26.Shara – konec

 

Ahojda všem,

musím začít tím, že úplně pilná a 100% jsem nebyla, ale z kraje bylo docela vysoké nasazení…jak slibovala Zrzka, po delší době používání něco uvízne, takže např. u mě zabralo ho opono, a to i v situaci, kdy se mi to fakt říkat něchtělo…protože ve chvíli, kdy si člověk myslí, že má pravdu a je byť v jen drobném sporu s protějškem, vyřknout i když v duchu tyto slova…trošku přemáhání mě to stálo,ale jo jde to, člověk musí umět pouštět ego, o tom to nakonec velmi je, to si určitě každý, kdo u sebe začne dřív či později uvědomí, bez toho se člověk nepohne :-), že? Myslím, že si ve vztahu touto dobou nemohu vůbec stěžovat, je to určitě lepší než bylo před experimentem, i k další přestavbě v domku máme , doufám, nastartováno…minulý týden jsme byli s mužem v horách na lyžích- takže příroda a pohyb, budu nastavovat mentální obrazy směrem  ke společnému pobytu v přírodě nadále a věřit ve stále lepší dny příští…moc díky a určitě to funguje, však je nám shůry pomáháno !!! to je jasný!!!

zdravím  Shara

 

 

27. Divoká jahoda – konec

 

 

Ahojíček Zrzečko,

chtěla bych také stručně zhodnotit můj experiment. Začala jsem trošku později a upřímně..svoji úspěšnost odhaduji tak na 60 %. Je fakt, že co se týká pití kafe, tak mohu říct, že jsem ho dost omezila a dokonce mi přestalo chutnat, když ho piji sama. To si fakt radši jdu natočit vodu. Zato o to víc si ho užiji, když si ho dám někde s někým.

Z čeho mám opravdu velkou radost je to, že se mi začala dařit komunikace s jemnohmotným světem nebo jsem jí začala lépe rozumět a lépe vidět souvislosti.

Ve spoustě dalších věcí mám rezervy. Ale tím, že skončí za chviličku leden, to neznamená, že bych skončila s experimentem :), dostaly se mi jaksi pod kůži některé zásady, které si míním ponechat i nadále a pracovat s nimi 🙂

Děkuji Zrzečko za ten super nápad.

Přeji krásné dny všem

Divoká jahoda

 

 

28.Černovláska – konec

 

Ahojky Zrzečko :-),

konečně se dostávám k tomu, abych zhodnotila účast v experimentu a tvůj úžasný nápad v jeho podobě :-). Chci říci, že ne vždy jsem dělala vše na 100 %. Zhruba v polovině jsem se necítila dobře z důvodu lehkého nachlazení a tak jsem pár dní necvičila. Pak mě zase do toho vlezla pracovní cesta, takže to bylo podobné. ALE důležité pro mne je, že jsem si našla určitý vzorec, jak přistupovat ke cvičení a každodennímu pohybu, což bylo a stále je mým cílem, teď už dlouhodobým. Mám prostě chuť se více hýbat a to je podstatné. Dala jsem si měřitelný ukazatel počet kg, které chci zhubnout. Samozřejmě to číslo bylo myšleno jako cíl dlouhodobý. Takže když to zhodnotím opravdu vyčíslením, zhubla jsem zdravě 1,5 kg, což je na 1 měsíc tak přiměřeně akorát :-). Navíc mi do života vstupují lidé, se kterými si mám zřejmě co řešit a otevírá se mi i jiná oblast, komunikace s jemnohmotným světem a daleko hlubší intuice a komunikace s vlastní duší. Takže všechno je moc moc krásné a daří se mi nejen fyzicky, ale i ve vztazích.

Moc ti děkuji za ten báječný nápad uvést tento experiment v život :-). Všem zúčastněným přímo nebo nepřímo přeji vše krásné, hodně lásky a štěstí :-).

Ahojíček Zrzečko 🙂 a děkuji, děkuji, děkuji :-).

Pa Černovláska

 

 

31. Megi – konec

 

Ahojky Zuzi a všichni.

Jsem ráda,že jem se mohla účastnit tohoto experimentu.Zatím úplné výsledky nejou znát,ale po měsíci je to brzy a né vždy jsem na 100% pozitivně naladěna.Ale po dnech,kdy jsem kvůli manželovi propadala depreím,pláči a obviňování,se mi díky začátku experimentu a plnění daných „úkolů“ ulevilo.Cítím se krásně,když ráno vstanu a poděkuji vesmíru,Zemi za vše,když poděkuji že tu jem,že se oddávám vemírnému úkolu a vůli,když poprosím za odpuštění a poděkuji za vše….jsem díky tomu naplněna energií.Problém je pro mne držet rovná záda,ale začala jem pracovat s čakrami.Prosí za splnění mého záměru a stále věřím a doufám,že to dotáhnu až do úplného konce.Ale už to,že jem vděčná za maličkosti,které mne přes den potkávají,že mám úžasnou dcerku a jen její úsměv je lepší než veškeré bohatství světa,že kolegyně si všimly že jsem nějaká „jiná“je úžasné!!!!Takže Zuzi díky,díky Země,vesmíre.Přeji Vám všem úžasné okamžiky,zážitky,dny plné maličkých kráných věcí a sluníčko v duši. Megi

32.Miracle – konec

 

Ahojka Zuzi
Pokusím se zhodnotit moje snažení.
Dala jsem do toho s vervou, říkala jsem si že třeba pod odborným dohledem….Průběh znáš.
Nic odborný dohled, nic zázračná kartička. S tou se mi tak akorát podařilo vyrazit do boje za jedinou pravdu. A boj je vždy špatně.i když jsem se snažila věci pojmenovat, vysvětlit, že já už takhle dál nemůžu, druhá strana na mně jen zírá a nevěří svým očím.
Ale myslím si, že pokrok tu je.Zmapovala jsem si, kde jsem. Našla jsem se v eneagramové 5 a 6. Tedy stvoření nerozhodné neprůbojné, vystrkující do popředí klady těch ostatních. Sama stojící v pozadí, vždy připravena pomoci. Tak s tím je teď konec přátelé.Nevyhrožuju. Jen si dodávám odvahu. Odvahu k další práci na sobě.Nemůžu zvládnout za měsíc rozkrýt všechno to, co jsem si za celý život na sebe nabalila.Takže takový malý rozvrh pro začátek a po kouskách přes odpouštění a a zanechávání dosavadních postupů za pomoci eneagramové 8 se snad k něčemu dopracuju. Cesta je cíl -kdo to řekl?
Já ne a ale tak nějak to je. 
Takže tak…jen takový malý dovětek. Někdy jsem moc rychlá a neřeknu úplně všechno. Tou mojí další cestou myslím odkrývání svých vlastních pocitů. Jsou tam někde docela vzadu, zakryté pod nánosem všech možných událostí. Chci je najít,rozeznat či pojmenovat a řídit se jimi. Myslím si, že jsi mi Tvojí anketou pomohla rozhýbat se a to je úspěch,
anebo…

Miracle

 

33.Helena – konec

Ahoj Zuzanko,

doufám, že nepíšu pozdě. 
Já jsem ve znamení býka a to víš,
ten to prostě musí všechno pomalu a v klidu přežvýkat…..
Hodnocení experimentu:
1. Cíl a předmět mého záměru byl volen dobře , ani dnes bych na něm nic neměnila 
2. Děkuji za možnost účasti na experimentu, protože bych to, co opravdu potřebuji
asi nedokázala tak „natvrdo“ a veřejně nahlas přiznat – možná tiše a v ústraní 
a jen sama před sebou a to možná jestli….ha ha….
3. Realita – Být milující a milovaný může být každý jen tehdy, je – li schopen tomu druhému
dát lásku, důvěru a věrnost – to praví Bible.
Jinak se říká, že vzájemný vztah opravdu dobře funguje jen na principech vzájemného
přátelství, respektu a lásky – tuto trojnožku odhalili odborníci na mezilidské vztahy ve 20. stol.
( nějak hodně podobné, že ? ) 
4. Můj výsledek experimentu – abych toto byla schopna někomu dalšímu dát, případně to s někým
jiným sdílet, nejprve to musím dát sama sobě a to v tak dostatečné míře, že mně to zbude i pro
jiné. Jen to, co uvnitř mne v mocné míře proudí a přetéká, to můžu dávat a pak to také mohu
od někoho tiše a spokorou očekávat. 
Závěr : experiment byl SUPER, byl to můj vnitřní generální úklid, byl to okamžik, který mne přinutil vytáhnout
na světlo to staré harburdí obtočené pavučinou času, které jsem sama v sobě ukládala v moc tmavých
a hlubokých koutech a hojně zalévala slzami.
Bála jsem se k němu vrátit s bláhovou nadějí, že na to zapomenu a ono se „to“ 
nějak vyřeší !
Je vymeteno, uklizeno, projasněno…alespoň doufám, držte mně prosím palce. 

Zdravím všechny účastníky a Zuzance z celého srdce upřímně děkuji. 

S láskou a s úsměvem 
Helena 

34.Zděňka – konec

 

Ahoj Zrzi,

mně se nakonec experiment tak trochu rozpadl pod rukama. Od začátku ledna jsem byla strašně unavená, bylo mi divně, stále jsem jen spala… 24. 1. jsem se dozvěděla, že jsem těhotná, takže šlo vše stranou. Do té doby jsem se ale snažila postupovat dle toho, co jsi měla na webu v začátku experimentu jako doporučení. Musím ale říct, že jsem si to dělala trošku po svém a upravila tak, aby mi to vyhovovalo. Ale podstata zůstala asi nezměněná. Alergie je daleko lepší, než byla loni. Chybí k dočištění už jen malý kousek. Kýchám pouze pokud kočičku hladím dlouho, oči mě zlobily za celou dobu jen dvakrát. Doplňkově jsem užívala ještě kapičky od Jonáše na alergii, které jsem ale po necelých třech týdnech vysazovala z důvodu únavy.

Když bych to měla zhodnotit, takpopravdě nevím, co za zlepšením stojí, ale pravděpodobně to bude kombinace všeho – technik z experimentu, Jonášovek a těhotenství.

Za možnost účasti moc děkuji a popravdě mne mrzí, že to bylo za takových okolností. Myslím si, že jinak bych udělala pokrok ještě větší. Ale nehodlám teď všeho nechat, dál na zlepšení situace pracuji, Andělka je totiž naprosto úžasný tvoreček a rozhodně za všechnu vynaloženou energii stojí. Přeji i všem ostatním úspěch a vytrvalost do další práce na sobě. Protože jaké si to uděláme, takové to máme!

Zdeňka

 

 

 

 

Tak tady máme konec našeho společného experimentu a vaše vyjádření se k němu, co vám dal, vzal, přinesl, odnesl, splnil, nesplnil…co jste pochopili, co jste vzdali, kde byl problém….atd… Všem účastníků moc děkuji, že se svěřili a otevřeli se novým zkušenostem a pohledům…děkuju vám všem…i těm co si experiment zkoušeli jen tak sami pro sebe……

Sdílet tuto pravdu

Reklama

Sledujte na Facebooku

Vaše komentáře

Reklama