Jsem na dně

Ahoj Zuzko, promiň,že tykám.ale prostě asi to tak cítím…Jestli je to špatně,moc se omlouvám. Vím,že máš díky skvělým a pozitivně nabíjejícím stránkám spoustu práce a starostí.

Obdivuji lidi jako Ty vstřebávat neustálé problémy tohoto světa,které se stále zvětšují. O to více smekám před stránkami které děláte…a lidem pomáhate.

Já po opravdu obrovských životních propadech /kdo je nemá/ -rozvod,odloučení od dětí, chaos ve vlastním životě…prostě člověk na dně, jsem potkal člověka ,který byl pro mne asi někým ,kdo mě stál za to…

Bohužel po několika měsících jsem se dostal do situace ,že jsem, jakoby přestal stíhat tempo dotyčné a vše se začíná hroutit…Dostal jsem nabídku na kamarádství a já ,protože jsem toho člověka miloval ,nedokáži tohle přijmout…je to málo.

Myslel jsem,že je to ta pravá osoba která mě v životě potkala a zase jsem padl na zadek…Prostě ta chemie byla neskutečná.

Jsem tak silně na dně ,že píši tento email a vůbec nevím jak to funguje či mohu poprosit o něco …

Bojím se ,že to skončí,ale zároveň cítím,že to možná jinak nejde…

Jestli Tě mohu moc poprosit mám vůbec bojovat ?

Nezlob se ,že obtěžuji. Prostě …

Děkuji moc a s překrásným pozdravem

Rosťa

6.8.2012

Ahojíček Rosťo,

To tykání je v naprostém pořádku, je mi milejší jak vykačka…při tom tykání vnímám jak jdou slovíčka od srdíčka k srdíčku a jsem zastánce toho, že jsme tady všichni na jedné lodi :o).

Rosti, píšeš mi že jsi na dně… na to dno se dostáváme, abychom se od něj mohli odrazit a vyplavali nad hladinu :o)… vím, to není co chceš slyšet, ale je to tak. Nic se v našem životě neděje jen tak. I partneři, kteří nám vstoupí do života jsou v danou chvíli pro nás těmi pravými…máme se od sebe něco naučit, poučit, prožít…ale vím, že toto všechno ty víš…jen jsem měla potřebu ti to připomenout.

Rosti já se přiznám dobrovolně, že jsem nevěděla na co se mám v kresbě ptát a tak jsem pomyslela jen na tebe a tvé dno…. A je docela zajímavé co se mi vykreslilo:

První jsi se mi zakreslil ty a vedle tebe vpravo (což je budoucnost) se mi zakreslili tři postavy…první dvě se od tebe oddělili energetickou zdí…a ta poslední třetí, se zakreslila do srdce do oválu pak tužka přešla k tvé postavě a zakreslila tě do srdce a pak se tužka vrátila zpátky k té třetí osůbce a zakreslila se do srdíčka. Když jsem to kreslila, tak to na mě mluvilo tím, že až třetí žena, se kterou navážeš vztah bude tou tvou pravou, se kterou si budeš připadat jako jedno tělo jedna duše. Bude to vzájemné souznění a doplňování se.  Vím, že toto ode mě nechceš slyšet….že bys radši jinou odpověď, ale co se zakreslilo to popisuju. Ta žena o které mi píšeš své poslání ve tvém životě už splnila…ona je tou první postavou, která se mi vedle tebe zakreslila a oddělila stěnou. Pomohla ti v době, kdy jsi na tom byl špatně…a teď chce kamarádský vztah… Rosti… kamarádský vztah je strašně moc…. Mám to taky tak s jedním klukem…a dodnes je to kluk (v letech :o) ) za kterým jdu se svou radostí i bolestí. On mi vždy dokáže pomoct, dokáže vyslechnout, naslouchat a bez obalu řekne co si myslí…a jak to vidí on. Takové kamarádství je opravdu MOC…tak ho neodmítej. Spousta lidí, kteří se rozejdou, tak se rozejdou ve zlém a nedokáží spolu komunikovat, ale pokud to ta holčina myslí vážně….dej tomu šanci…nebojuj… boj se nevyplácí….přestože někdy člověk bojuje a vyhraje….tak časem toho svého boje lituje a tluče se do hlavy, že kdysi bojoval :o).

Dej věcem volný průchod a přijímej je tak jak jdou…. Uvidíš…bude se ti líp žít, líp chápat. Nevím jak moc máš PRAVDIČKY přečtené a tak jen připomínám jednu ze svých pravd, které jsem nedávno napsala….PRAVDA O TOM, PROČ JE DOBRÉ PŘIJÍMAT ŽIVOTNÍ SITUACE  popřípadě se zkus trošku v PRAVDIČKÁCH  prohrabat, třeba tam najdeš pro sebe další články, které ti pomohou se na tvé bebíčko podívat jiným úhlem pohledu. Mě napadá spousta dalších článků, které bych ti doporučila…ale bude lepší, když si sám  najdeš….

Měj se a směj se Rosti…a držím ti palůšky, aby ses od toho svého dna odrazil, vyplaval nad hladinu a nechal se unášet řekou života a to unášení si hezky prožil a užil.

S láskou…..tvá Zrzka

8.8.2012

Vaše komentáře

Reklama