JE MI HROZNÁ ZIMA

že Ti napíšu, třeba bys mě dokázala pomoci nebo poradit.

Je mi pořád hrozná zima a často se cítím unavená. Večer se většinou proberu a zase mám problém s usínáním. Ale hlavně ta zima a chlad. Už mě to trápí moc let a zdá se to horší a horší.

Zkoušela jsem kapky Dr. Jonáše, akupunkturu, homeopatika a zatím nic. Teď hodně čtu knížky o duševních příčinách nemocí atd…, ale pořád nemůžu přijít na to, kde je problém.

Prosím poraď.

Děkuji Ti moc a přeji krásné dny plné sluníčka.

Kačka.

20.8.2012

 

 

 

Ahojíček Kačko,

 

I tobě děkuju za důvěru se kterou se na mě obracíš…. Zkoušela jsem si nakreslit tvou příčinu tvé zimy, kterou by ti spousta lidí v těchto horkých dnech mohla závidět. Leč, nemáš na tuto otázku znát odpověď, protože se mi nezakreslila příčina…. Není to pro tebe důležité, možná, kdyby se zakreslila a já ti ji popsala, byla by tato informace spíš na škodu, než na úžitek.

 

Místo toho jsem dostala informaci co s tím můžeš dělat.

 

Kači, samotný problém u tebe tkví v tom, že máš málo životní energie, který se nachází ve tvé druhé čakře, která je malá a zablokovaná. Tak nějak nevidíš smysl svého života a to tě vyčerpává…. Takže moje rada zní…. Šup do pyžama oranžové bary…povlečení v pelíšku oranžové bary…prostěradlo…. spodní prádlo ( i kdybys ho měla nosit jen na doma)…. Pokud nemáš, tak si kup….a pokud nemáš ráda oranžovou barvu…tak si vyber odstín takové oranžové, která se ti bude líbit….škála oranžových barev je veliká. To je jeden z kroků, které ti mohou pomoct.

Další krok je ten….že si můžeš udělat ochrannou bublinu…. Její popis najdeš v tomto článku… PRAVDA O OCHRANĚ PŘED….. za jedno tě bublina ochrání před možným vysáváním energie od někoho, za druhé od negativních energií, se kterými můžeš být ve styku a za třetí…a pro tebe nejdůležitější…si tuto bublinu můžeš naprogramovat tak, aby ti v ní bylo teplo. Já pracuju hodně venku… v zimě jsem během chviličky měla promrzlé ruce i nohy, byť jsem měla rukavice a boty s termo-ponožkami…v době, kdy jsem si dělala bublinu a programovala si ji na aby mi v ní bylo teplo…jsem tyto problémy s promrzlými prstíky u nohou i rukou neměla… tak to zkus taky… chce to trpělivost a uvidíš, jak to bude fungovat a že to bude fajn.

 

Měj se a směj se Kačenko a přeju ti teploučko….ve všech ročních obdobích.

S láskou …tvá Zrzka

25.8.2012

 

 

Milá Zuzko,

moc Ti děkuji za Tvoje rady. Určitě to vyzkouším.
Jen se chci ještě zeptat…když se mě to podaří s „bublinou“ znamená to, že 2. čakra bude odblokovaná? A ostatní čakry mám v pořádku? (Tak nějak nevím, jestli jdu tím správným směrem), ale doufám, že ano.

Píšeš, že nevidím smysl svého života, stavíme s přítelem domeček a moje největší přání je co nejdříve se nastěhovat. Moc si přeji, abychom to stihli ještě letos. Myslím, že z toho su tak unavená, že už potřebuji ten svůj klid a hlavně soukromí….Takže pevně věřím, že jakmile se „odtrhneme“ od ostatních a budeme konečně sami, tak by se to mohlo zlepšit..??

Ještě jednou díky za odpověď a za Tvůj čas.

Krásné dny, s láskou Kačka

27.8.20012

 

Ahojíček Kačko,

Bublina s druhou čakrou nemá nic společného….to co by ti mohlo pomoct, je to s tou oranžovou barvou co jsem psala. Ochranná bublina, je na to aby sis ji mohla naprogramovat, tak aby ti v ní bylo teplo, aby ti nebral nikdo cizí enenrgii atd. Zbylé čakry související s tvým dotazem se mi nezakreslily…takže jak vypadají nevím a taky nevím jestli se tvé trable se zimou, kterou zažíváš zlepší, když se odstěhujete….protože tomu tvému PEVNĚ VĚŘÍM…já moc nevěřím a ty taky ne :o). Jen si přečti tu větu, kterou jsi napsala…. Takže pevně věřím, že jakmile se „odtrhneme“ od ostatních a budeme konečně sami, tak by se to mohlo zlepšit..?? Začala jsi větu, pevně věřím….a dokončila jsi ji otázkou. Tak se pevně nevěří. Když v něco pevně věřím, tak nemám pochyby a nemusím se ptát :o).

Měj se a směj se Kačko… a přeju ti, abyste domeček brzy dostavěli a měli s přítelem své soukromí…každopádně to bude moc fajn, být sama s někým koho miluješ.

S láskou…..tvá Zrzka

28.8.2012

 

 

 

 

 

Ahoj Zuzko,

 

ještě jednou Ti moc děkuji za Tvé odpovědi.

 

Máš pravdu, věta měla začínat spíš „Doufám, že jakmile…“   Určitě vyzkouším Tvé rady.

 

Měj se moc krásně a ať se Ti vše daří.

 

Pá Kačka

 

28.8.2012

 

                                                                                                                                                                                             

Vaše komentáře

Reklama