JAK JE TO S VĚŠTĚNÍM A PROROCTVÍM?

Dotaz: Napadlo me,ze byste tady mohly jeste vypsat zkusenosti o kartarkach.Ja jednu pravidelne navstevuji a napada me pritom jedna vec,jestli nejsou me myslenky,ktere predavam kartam natolik silne,ze nemusi ukazat skutenost,ale jen moje prani???Stava se mi, ze nektere veci,ktere si preji nevychazi.A ty, na kterych mi nezalezi a ktere byly vyvesteny,tak ty prijdou.Diky Balilea.

 
Z dnešního pohledu, který na vědmy mám, jsem přesvědčená o tom, že neexistuje dobrá a špatná vědma. Ony všechny (nepočítají se tady, ty které si na vědmy jen hrají) předvídají to, co předvídají. Jejich předpovědi hodně souvisí s tím, co jsem už psala ve FIKTIVNÍ PŘÍBĚH O JEDNOM OSUDU a SÍLA MYŠLENKY ANEB TEORIE PROČ SE NÁM NĚCO PLNÍ A NĚCO NE.

náhled obrázku

Pokusím se to trošku vysvětlit. Myšlenky, které nás napadají, jsou vlastně vzpomínky (milimiliminimální záblesky) na to, jak jsme si tam na hoře v meziprostoru plánovali ten svůj život a my je buď přijmeme a rozvineme anebo se dáme jinou cestou, kterou jsme si taky naplánovali (plánovali jsme si tam všechny možné varianty). Je ale také spousta myšlenek-vzpomínek které jsme plánovali, ale ty nás ani nenapadnou….zůstávají v našem podvědomí (duši) ukryty.Takže, když přijdete k věštkyni, kartářce nebo komukoliv od koho si necháte věštit z čehokoliv, tak Vám ukáže jen cestu, kterou vy už předem tak nějak tušíte anebo o ní víte (sem tam nevíte…ale ví a pamatuje si to vaše podvědomí)…….jedná se o věštbu „v tuto dobu na tomto místě se Tvoje cesta jeví tak a tak“, ale stačí, abyste vyšli ven ze dveří, něco se ve vašem podvědomí pohnulo a ta „cesta“ může směřovat jinudy. Aniž byste si to uvědomili a zaznamenali, začnete se třeba chovat jinak a jinak vibrovat a cesta se odchýlí od toho, co vám vědma předpověděla. Nebo se s tím ztotožníte a svou myšlenkou tuto cestu podpoříte a věštba se doslova vyplní. Pak se začne mluvit o dobré kartářce, nebo o špatné kartářce. Vědma a její podvědomí se napojuje na to vaše podvědomí a prochází tudy komunkace přes věštecké pomůcky. Moje první setkání s kartářkou bylo úžasné….řekla mi minulost, současnost a budoucnost, která se mi vyplnila. Po letech jsem ji navštívila znovu, ale to jsem už měla pocit, že jsem se nic nového nedozvěděla a při další návštěvě po dalších letech jsem měla ten samý pocit. Takže jsem se pomalu učila (a učím se to stále) přijímat život takový jaký je, vše co se mi stane má nějaký smysl a hloubku. Nic se neděje jen tak „náhodou“. Můj pohled je takový, že všechny jsou dobré a ukazují na cestě překážky, radosti, nebo jiné události, které tam v tu danou chvíli na tom daném místě máme (sami sebou nachystané a hned několik variant, ale zrovna v té době, kdy nám je věštěno je šipka jasným ukazatelem pro jednu možnost).

Jak to, že se plní to na čem nám nezáleží a obráceně? Opět se budu opakovat….. umíme suprově říkat co nechceme, otevíráme bránu do našeho nitra tomu, čeho se bojíme, strachy prožíváme emotivně, jako kdybychom je právě prožívali……takže podporujeme z věštby to, co se nám nelíbí, co nechceme, čeho se bojíme, čemu se chceme vyhnout. Univerzum nezná předpony NE-chci……..slyší jen CHCI a pak to dopadá, jak to dopadá. My sami tam v meziprostoru jsme si naplánovali překážky, abychom mohli zrát a nacházet pochopení…..nic se neděje náhodou, nic není jen tak, nic není neštěstí…..jen je třeba se podávat hlouběji a dál, co nám ta zkušenost má dát….marně se neříká, že všechno zlé je pro něco dobré. Většinou, když se nám stane něco, co nás ranní……tak jsme slepí v naši bolesti….až časem, kdy bolest pomine se nám někdy podaří vidět, že nás díky tomu zlému potkalo něco dobré, které bychom nebyli schopni poznat bez té bolesti.
Shrnutí: naše myšlenky, jsou naše přání a strachy, které podporují svou silou skutečnosti – tedy události se kterými se máme setkat. Naše nezdary jsou šipkami kudy tudy po cestě svým životem, tak aby byl plnohodnotný a šťastný. Až pochopíme, změníme chování a hlavně naše toky myšlenek…začne nezdarů a proher ubývat.
Tak to je moje teorie o kartářkách, vědmách a všech pomůckách, které se k věštění používají. Nevnucuji Vám mou teorii, vím, že se Vás najde spousta, co bude mít odlišný názor – teorii – pohled a Vaši pravdu Vám nehodlám vyvracet. Já dnes věřím své teorii – pravdě, protože je pro mě logická a dává mi smysl…možná ji časem vyměním za jinou pravdu, kterou poznám a nebo k ní nějak dospěju.
Určitě Vás napadlo ještě – co takový proroci? Kteří věštili sto let dopředu? Hm…tak to už nejsou milimiliminimální záblesky vzpomínek na to co se v meziprostoru plánovalo, ale jsou to pořádné blesky :o) (navíc se někteří umí přenést myšlenkami do meziprostoru, kde jsou naše bříběhy zaznamenané).
Mějte se a smějte se a klidně sem piště Vaše teorie, vaše pravdy….třeba Vaši pravdu přijmu za svou……mám právo svoje pravdy měnit, tak jako vy ………..

Přeji Vám hodně hezkých myšlenek…..Vaše Zrzka

Musím se k tomuto příspěvku ozvat. Sama jsem poznala, že do karet vnáším své vlastní myšlenky, přesto jsem se setkala s takovým výkladem, nad kterým zůstává rozum stát. Částečně máš, Zrzko, pravdu, že karty nebo AK vychází z našich myšlenek. Tady to sedí především, pokud se budeme bavit o výkladu současnosti. Jenže jak je možné, že (budu mluvit o kartářkách, protože s nimi mám vlastní zkušenosti) dokážou předpovědět takové věci, O KTERÝCH NEMÁM ANI POTUCHY – třeba ohledně dovolené, zdraví, přátelství? Jak říká Balilea, jsou to věci, na kterých mi vlastně ani nezáleží, nepotřebuji je ve svém životě… A jak je možné, že karty dokážou VYJÁDŘIT STAV DUŠE DRUHÉHO ČLOVĚKA? Na tyhle otázky jsem stále nenašla odpověď. Ano, uznávám, že se ve „věštbě“ prolínají mé pocity a přání, ale taky se tam dostávají věci, které mě velmi překvapí. Pokud se vrátím k problému s mým bývalým přítelem (v sekci Z vašich emailů – Vím, že to musím udělat) samotnou mě to hodně překvapilo, že by mohl ke mě stále uchovávat cit. Ale pokud je to jen moje vnuknutá myšlenka ukázaná v kartách, samotná bych nechtěla se vměšovat do jeho už jiného života. Uvěřila jsem, že karty ukazují správný směr cesty, kterým se mám vydat, pokud ho ukazují takový jen proto, že já to tak cítím, tak bych už kartám nemohla věřit. Protože chci poznat to, co je pro mě nejlepší bez ohledu na to, co si myslím. Jinak bych opravdu neviděla důvod, proč se mi po tak dlouhé době zase otvírají možnosti, které jsem kdysi měla a já se jich sama vzdala. A vše přece v našem životě má mít nějaký důvod. Jestli mi rozumíš, co tím chci říct. Já jsem došla k názoru, že opravdu existuje něco mezi nebem a zemí, možná andělíčkové, kteří „vše“ vědí a chtějí mi tohle skrz karty sdělit. Jen jsem chtěla říct, že možná by jsme vše neměly svalovat na naše myšlenky, možná opravdu každý máme dopředu danou nějakou cestu, po které musíme jít, ze které se možná na chvíli vychýlíme, ale po čase se zpět vrátíme, já poznala, že moje odbočení mělo důvod, že to, co jsem dělala předtím, nebylo dobře. Doufám, že ve svém psaní nejsem příliš negativistická, ale měla jsem potřebu to takhle sdělit, protože jsem cítila, že dle tvého pojetí bych ztratila důvěru v osud… Jinak bych chtěla dodat, že se mi opravdu moc líbí tvoje příspěvky, Zrzko. Jsou hezky, prakticky a účelově napsané :-). S láskou G.

16.8.2010

Ahojíček Gabko.……… já jsem to zas až tak moc nerozváděla ten výklad dopodrobna, protože jsem předpokládala, že jste si četli i ostatní příspěvky….jak to s myšlenkama myslím….. víš, líp by se mi to vysvětlovalo slovem mluveným než psaným. Možná když si ještě jednou přečteš fiktivní příběh, tak líp pochopíš…. je spousta myšlenek o kterých nemáme ani šajbu…….. protože nám to v té naší makovičce neprobleskne…ale karty a kartářky a nebo automatická kresba je odekryje. Neboj…..vůbec si nemyslím že jsi negativistická….to vůbec ne………a věci mezi nebem a zemí existují, jinak bych tyto stránky netvořila……jen tady píšu svoje úvahy jak si je vysvětluji ale ne vždy je pro všechno vysvětlení. Samotnou mě překvapuje……co se mi kreslí o lidech které vůbec neznám…….alle naše podvědomí jsou navzájem propojená……. duše se znají a vědí o nás všechno nejlíp…..a proto nám pak při výkladech vyjdou věci které vyjdou. Jinak děkuji za pochválení článků…..jsem ráda, že je nepíšu jen pro sebe a že je někdo čte. Jedním si jsem ale opravdu jistá…….že naše myšlenky jsou hodně silné a dokáží ovlivnit náš osud…….možná někdy toto přesvědčení změním……ale zatím se mi s ním hezky žije……..ale pozor…naše myšlenky nesmí ovlivňovat a svazovat jiné bytosti…….potřebují taky svoji volnost. Měj se a směj se ..Zrzka

16.8.2010

To je moc hezká myšlenka, že podvědomí jsou navzájem propojená a duše se znají nejlíp, takhle se mi to mnohem lépe chápe 🙂 Akorát jsi mi opět svou odpovědí nahrála na otázku, myšlenkami si tvoříme svůj osud a plní se naše přání, jenže nemyslíš, že svými splněnými přání právě ovlivňujeme osudy jiných lidí? Doufám, že nezním moc tvrdošíjně, ale začla jsem na sebe pozorovat věci, kterým jsem vůbec nerozuměla teprve nedávno a právě díky kartám jsem je pochopila… V hlavě se mi honí plno otázek a částečně vaše psaní mi na ně dává odpověď :-). Jen tak dál…G.

16.8.2010


Ještě dřív, než jsem stačila napsat nový příspěvek ohledně věštění - do knihy návštěv mi napsala Balilea dotaz, který souvisí s tím, o čem chci psát jednu ze svých teorií – pravd, ke kterým jsem dospěla.

Sdílet tuto pravdu

Reklama

Sledujte na Facebooku

Vaše komentáře

Reklama