Elenka podruhé

Moc bych Vás chtěla poprosit jestli byste pomocí automatické kresby mohla zjistit jak to s námi vypadá. Elena …… Tomáš ……….

Přítel je ženatý a má dvě děti 19 a 21 let. plánujeme společnou budoucnost, ale až jeho dcera dostuduje a já také a také až budu mít práci. Velice ho miluji a mám strach, že nebude schopný od své ženy odejít. Řekl mi, že svou ženu již nemiluje, že k ní nic necítí jako by byli bratr a sestra, ale že ji má rád a nechce nikomu ublížit a velice miluje své děti a bojí se, že když odejde od své ženy, že na něho zanevřou a nebudou se s ním chtít stýkat. já ho strašně moc miluji a neumím si bez něj svůj život vůbec představit. Moc bych si přála mít s ním děti. Je moc hodný citlivý zodpovědný…Moc Vás prosím Zuzanko podívejte se na nás. Co Vám aut. kresba řekne, budeme spolu? budeme mít děti?

Budu Vám velice vděčná za odpověď. Předem Vám moc děkuji.

S úctou a láskou Eleny

1.2.2011

Ahojíček Eleny,

Předem se omlouvám, že jsem ti malinko zasáhla do jména, ale jednu Elenku, jsem tady nedávno na stránkách měla, tak abyste se nepletli, tak jsem tě trošku ypsilonkem pozměnila :o). Děkuji ti za tvůj dotaz a tvou upřímnost, se kterou se na mě obracíš. Vážím si toho,  protože se nebojíš nahlas se zeptat na svůj vztah s přítelem, který má rodinu. Víš, některé ženy i muži tady tyto vztahy tak nějak odsuzují… ale člověk nikdy neví kde a u koho mu srdíčko zahoří a většinou moralizují ti, kteří by si měli zamést před svým prahem…buď něco podobného dělají a nebo dělali a snaží se to zakrýt svým odsuzováním a nebo něco podobného prožívají z té druhé strany úhlu pohledu….ale těch důvodů co je k tomu vede může být víc.

Neodsuzuju, nemoralizuju, jsem přesvědčená, že všechno je tak jak má být…pro všechny, kdož jsou účastníky těchto vztahů.. jsou to zkoušky, zkušenost …výzvy k přehodnocení žebříčků hodnot, uvědomění si něčeho.

Tak to jen tak na úvod a dál bych se chtěla omluvit, za to, že do budoucnosti až tak nahlížet nebudu… nedělám to…výjimečně, tak nějak samovolně mi myšlenky naskočí při kreslení a pak to napíšu, ale tak jak se neňůrám (překlad autora :o)…nevrtám) v minulých životech, ani to nedělám ani s budoucností… je o tom na stránkách už hodně napsaného, tak to víc nebudu rozebírat.

Tak a teď co mi k tobě a tvému trápeníčku řekla automatická kresba:

Vy dva jste se zakreslili tak, že jste silně propojeni energií, která mezi vámi je.. zakreslila se mi vaše společná první čakra…pak energie mezi vámi a společné myšlení na budoucnost….pak se energie přesunula jen do jeho myšlenek v z ní se vykreslila jeho rodina, kterou má potřebu ochraňovat…všichni se zakreslili do srdíčka a jeho ochrany….z toho mi tužka vyjela zpět do jeho hlavy kde se zakreslili otazník a ještě důraznější vykřičník a pokračovalo do oblasti jeho srdíčka, kde se zakreslil bolestivý blok….z něj tužka vás všechny… zakreslila do jedné velké bubliny a z ní se zakreslil váš minulý život…ty a on zakreslení tenkrát v srdci a z něj se zakreslilo v současnosti vaše srdíčko, které vás spojuje.

Měli jste se potkat,  máte mít vztah ve kterém teď jste, máte do toho být angažovaní všichni … ale jak to bude dál, to opravdu nevím. Ty jeho otazníky a vykřičníky v hlavě….jsem cítila ..jak se to v něm pere. Na jednu stanu mu doma nic nechybí…spokojené manželství, dvě dospělé děti, které co nevidět vyletí z hnízda…na druhou stranu lákadlo, že může začít někde znovu …s vášní a nadšením, ale na druhé straně on ze své zkušenosti ví, že váš vztah po letech může dospět tam kde je teď…takže sám neví co chce…na jednu stranu to a na druhou ono.

Víš Eleny, pokud vztah po tolika letech se dostal na úroveň kamarádství a takové té sourozenecké lásky… tak to je úctyhodný výkon v lásce, který kdysi byla taky plná vášně a lásky, zamilovanosti…. Až do tohoto stádia to v dnešní době tak daleko hned tak někdo nedotáhne. Ona ta zamilovanost s vášní v tom běžném životě tak nějak zevšední… málokomu se podaří žít v zamilovanosti několik let…většinou to přejde do přátelského vztahu, kdy se jeden o druhého může opřít, postěžovat si, cítit oporu a porozumění….tak se není co divit, že Tomáš nechce zraňovat ani ženu ani děti….ale ani tebe….

Ptala jsem se procentuálně …na kolik procent odejde od manželky, ale tužka se mi nepohnula…nemáš to vědět ani ty ani já….je to na něm, jak se rozhodne a není to pro něj lehké rozhodování…

To co se mi zakreslilo, to jsem ti popsala a předala……..víc pro tebe udělat nemůžu… máte si to odžít a dořešit sami….dej tomu všemu volný průběh…nech to odvinout se tak jak se to odvíjet má…netlač na pilu, nedělej nic, čeho bys později litovala a co by se ti jako bumerang vrátilo…..

Měj se a směj se Eleny a dej o sobě vědět, jak se ti vede….užij si každý okamžik, který se zrovna odehrává, ať nemusíš litovat, že jsi něco prošvihla a že ti něco uteklo mezi prstama…teď a tady…to je co můžeš udělat….s láskou tvá Zrzka

2.1.2011

Dobrý den milá Zuzanko,

Moc bych Vám chtěla poděkovat za rychlou odpověď. Nemohu ani vyjádřit, jak moc si Vás vážím, Vaší pomoci. Jste úžasný člověk plný lásky… Obdivuji Vás jakým způsobem pomáháte lidem a na úkor svého volného času a to vše zdarma v dnešní době, opravdu úžasné neskutečné…

Píšete, že jednu Elenku už jste nedávno na stránkách měla. Ano to jsem já, dovolila jsem si Vás znovu oslovit neboť Vaše rady mi opravdu moc pomáhají. Respektuji to,že nenahlížíte do budoucnosti, také s tím souhlasím, ano člověk si svůj život utváří sám svým myšlením.

Před časem jste se mi dívala na vztah s mým přítelem a na naši budoucnost. Vyšlo Vám, že na 90% budeme mít společnou budoucnost. prosila bych Vás ještě, pokud mi to dovolíte o jednu odpověď. Chtěla bych znát Váš názor.

Určitě máte pravdu, jak jste pomocí automatické kresby zjistila, že se známe s jeho rodinou již z minulého života. Já to také tak cítím, i když jeho děti a ženu vůbec neznám, jen s fotografie. Velice je miluji i jeho ženu necítím k nim nenávist naopak, moc ráda bych se snimi  se všemi seznámila. mám je ráda všechny. Často se mi o nich zdá. Že jsme všichni spolu, jeho děti žena,naše děti a s jeho ženou si rozumíme, jsme jako nejlepší přítelkyně. A jsme všichni moc šťastní.

Já cítím a vím, že muj přítel je jediný muž v mém životě a neumím si bez něj život vůbec předsavit. Myslíte si Zuzanko, že by jsme mohli žít všichni jako jedná velká rodina? Takto bychom mohli být šťastni všichni, nebylo by nikomu ublíženo. Vím, je to neobvyklé v naší společnosti. Ale nezáleží přece na tom co si kdo pomyslí.Co myslíte Zuzanko je to možné?

Samozřejmě, otázka je zdali by to tak chtěla také jeho žena a děti.

Ale já se přítele nevzdám, nepotřebuji ho vlastnit, mít ho jen pro sebe, ale nevzdám se ho, nikdy jsem nikoho nemilovala tak jako jeho. Moc ho miluji a cítím, že je jediný muž v mém životě, ten pravý duchovní partner a bez něj žít nechci, to raději nebudu žít vůbec. Já také nechci nikomu ublížit, ale nemohu za to,že přítele tak moc miluji. Byla bych moc šťastná, kdybychom mohli žít všichni jako jedná velká rodina.

Pokud můžete Zuzanko, zkuste mi odpovědět, podívejte se, třeba aut. kresba napoví, uvidíte. budu štastná za jakoukoliv Vaší odpověď.

Moc Vám děkuji Zuzanko a těším se na Vaše písmenka

S úctou a láskou Vaše Elen

3.2.2011

Ahojíček Elenko,

Jé… já jsem ale popleta :o) nějak se ve vás ztrácím jak vás přibývá s vašima trápeníčkama :o). Elenko, já jsem ani nenahlídla na to co se ta Elenka ptala posledně…tenkrát jsi mi utkvěla v paměti a zůstala jsi tak v podobě mé inspirace. No fakt, zapamatovala jsem si tě, že ses mě ptala na otázky, které mě inspirovaly na další článečky s mýma pravdama :o).

Když jsem si teď četla, že jsi to ty, tak jsem tě chtěla tak decentně sprdnout, proč se ptáš znovu na něco, na co jsi se už ptala, ale tentokrát jsem opravdu nahlídla …a neboj…nebudu ti nic vyčítat v podobě, že se nemá ptát na jedu a tu samou situaci několikrát, nebo na vícero místech, že to může mít za následek, že dostaneš dezinformace. Já jsem v té odpovědi ohledně partnera byla fakt stručná… chtěla jsi znát budoucnost, kterou nedělám a tak jsem to zkusila alespoň těma procentama :o). Takže teď jsi dostala už trošku obsáhlejší odpověď.

Elenko, k těm tvým dnešním otázkám…. Možná tě zklamu v tom, že to kreslit nebudu, ale pár písmenek, které mám pro tebe v srdíčku a v hlavě, ti tady s láskou pro tebe napíšu :o).

Nic není nemožné. A to fakt. V té kresbě co jsem posledně kreslila…. Tam jste se všichni zakreslili v jedné chvíli do velké bubliny…to už tak trošku něco značí o tom, že jste propojení. Ten tvůj sen… sny jsou od toho aby se plnily. Je fakt, že v naší společnosti a asi nikde jinde kromě televize …seriálů… alias Ordinace v růžové zahradě…to tak asi nefunguje (spíš to není normální – běžné), že by byli všichni k sobě tak vnímaví a laskaví..atd. Neboj…existuje to i doopravdy tak, jak v té Ordinačce. Znám rodiny, kdy se rozvedli a každý si žil svůj život, ale vzájemně se navštěvují, jezdí společně všichni i s dětma na dovolené, dokonce manželky (ex a novomanželka) spolu začali podnikat. Znám je osobně a funguje to… není to jen filmové, jak se někteří domnívají (v té ordinačce je to ale už chvilkama přehnané :o), ale dobře se na to dívá… alespoň mně, …rozhodně líp než na zprávy :o) ).

Elenko, nakopu ti tvou veleduchovní prdelku za ten výrok Moc ho miluji a cítím, že je jediný muž v mém životě, ten pravý duchovní partner a bez něj žít nechci, to raději nebudu žít vůbec. To fakt ne… kor ten konec…. Vím, že ho miluješ, je teď tím pravým kterého máš mít tak jak máš…všechno je tak jak má být….ale holka zlatá…. Žít se dá i bez něho…žít se dá bez kohokoliv…sice to bolí a zahojí tu bolest jedině čas…..ale je třeba si uvědomit, že ten největší dar, který jsme dostali…je náš život. Přišla jsi sem žít…ne přežívat…tak se podle toho zařiď. Užívej a prožívej každou chviličku svého života, žij v přítomnosti a vykašli se na budoucnost, protože když budeš přemýšlet nad tím co bude….tak ty přítomné okamžiky nevychutnáš, neužiješ si je…. Zasnívej se do budoucna, ale netrap se budoucností. Minulost nezměníme…můžeme se z ní poučit, současnost prožívejme a svými čistými myšlenkami si chystejme budoucnost, ale nelpěme na tom co od ní očekáváme…. Důležité je žít teď a tady.

Tak jsem tě Elenko trošku kopla, ale věř, že to bylo s láskou a něhou :o)… jinak tě na dálku hladím a přeju ti, aby ses přestala trápit tím co se má stát….co se má stát se stane… pak to teprve řeš… teď žij přítomností…

s láskou tvá Zrzka

3.2.2011

Zuzanko

moc Vám děkuji za odpověď. Omlouvám se, měla jsem napsat na co jsem se Vás ptala již dříve. Vím, je nás hodně a nemůžete si všechny pamatovat. Tak se na mě nezlobte.

Moc Vám děkuji Zuzanko opravdu moc.

S láskou Vaše Elen

3.2.2011

Elenko,

neboj, já se fakt nezlobím, nemám proč, leda tak na sebe, že jsem se nepodívala :o) líp, jestli Elenka nejsi ty. Snad nejsi zklamaná z toho co jsem ti napsala…. měj se a směj se…. přeju ti všechno dobré :o) a fakt se usmívám, tak jak jsem se usmívala i u toho předešlého mailíku….

:o)..zatím pa Zrzka

3.2.2011

Zuzanko ,

já nejsem zklamaná já věřím, že všechno dobře dopadne. Mějte se krásně a budu se těšit zase někdy na Vaše písmenka,

děkuji moc

Elen :))

3.2.2011

Dobrý den Zuzanko, Moc Vás prosím o radu a pomoc. Prožívám teď krizi ve vztahu se svým přítelem.

Sdílet tuto pravdu

Reklama

Sledujte na Facebooku

Vaše komentáře

Reklama