CO MI CHCE ŘÍCT VODA?

Neviem kto iný by mi mohol pomocť. 
V poslednom čase mám príhody s vodou. Stále niečo vylievam, stále po niekom vodu utieram, aj keď polievam kvety, prelejem častejšie než inokedy predtým.

Čo ma ale donútilo sa nad tým vážne zamyslieť a pozastaviť a pýtať sa, čo mi chce voda povedať, alebo teda tieto príhody, je to, čo sa stalo včera večer.

Včera ráno odcestoval manžel so starším synom na týždeň na dovolenku. Poobede, keď som odchádzala do mesta som stretla suseda, ktorý mi na to konto

(že som zostala sama doma), poúkol pomoc, keby som potrebovala. Keď som sa vrátila domov, v kúpelni bola potopa. Takže som hneď volala suseda,

ten pomáha ako sa len dá. Praskla hadička z batérie na dvoch miestach. Viem, čím je to fyzicky zapríčinené. Ale prečo práve teraz, keď som doma bez chlapa?

Celú noc som vylievala vodu z vedra. Nedá sa dobre zastaviť. Asi nebudem objasňovať celú problematiku našeho vydareného vodovodného systému v našom byte v ktorom bývame,

ale keď už to bolo skoro prechodne opravené, tak sa zase stala chyba a zase som len vytierala vytopenú kúpelňu. 
Prosím Vás, čo mi tá voda chce povedať? Čo znamená voda? Napríklad v snoch, alebo keď sa človek stále vo svojom živote nadmieru stretáva s vodou.

Zaoberáte sa duchovnou príčinou diania v našich životoch,

prosím Vás, napadá Vás niečo?
Vopred Vám ďakujem a prajem Vám krásne dni 

S pozdravom, 

Zuzana

PS: Vďaka za Vaše články. Sú moc inšpirujúce a poučné. Sú nápomocné. Dokonca by som povedala, že mi na moju stenu chodili články pre aktuálnu problematiku.

Až na člány o rakovine a liečiteloch… Náš známi nám umieral na rakovinu a keď už bol v štádiu, že doktori skonštatovali, že sa už naozaj nedá nič robiť, prišli články o rakovine…

Ale všetko má svoj zmysel a rodina známeho sa rozhodla pre klasickú medicínu. Budem vedieť pre budúcikrát, kam sa obrátiť o radu. Ešte raz moc ďakujem.

 

23.8.2012

 

 

Ahojíček Zuzko,

Voda ve snech má význam vícero významů…. Ve snech je potřeba sledovat a uvědomit si jaká ta voda je. U mě to funguje tak, že když se ve snu koupu nebo nějak manipuluju s čistou vodou…tak vím, že je to dobře…že se např. čistím ….když je voda špinavá, tak vím, že mě to upozorňuje na blížící se nemoc… To by bylo k otázce snů a vody, ale u tebe nejde o sen…tebe voda upozorňuje na něco.

Zkoušela jsem si to nakreslit a vyšlo mi následující:

Zakreslila jsi se mi ty a přes tebe vlnovka… z minulosti do budoucnosti…kterou vnímám (tu vlnovku) jako vodu, jako řeku. Voda ti Zuzi napovídá, že máš přijímat situace ve svém životě, tak jak jdou…máš si život užívat tak jak o tom píšu ve svém článku ŘEKA ŽIVOTA …. pravděpodobně v nějaké oblasti, plaveš proti proudu a tlačíš na pilu. Zkus si přečíst i článek PRAVDA O TOM, PROČ JE DOBRÉ PŘIJÍMAT ŽIVOTNÍ SITUACE…který tak trošku doplňuje a navazuje na řeku života.

Tak to je moje vysvětlení, jak vnímám peripetie s vodou u tebe… a doufám a věřím, že jsem ti tak ukázala možnost….a nebo ti díky mému vysvětlení naskočí ještě další, kterou si uvědomíš.

Měj se a směj se a přeju ti, aby voda už přestala dávat své znamení a ty jsi mohla být hezky v suchu.

S láskou….tvá Zrzka

26.8.2012

 

 

Ďakujem Zrzko za výklad :-).

Je to tak, ako píšeš. Je dosť vecí, ktoré mi robí problém prijať. I keď teraz je to už lepšie. A asi to bolo také varovanie pred situáciou, ktorá nastala po všetkých tých vodných problémoch. Prišla mi na návštevu mamina (aj preto som neodpisovala tak dlho, ospravedlňujem sa) a s tou mám vnútorný konflikt. Neviem ako zapracovať na tom, aby som prijala všetko čo sa odohralo a stalo v minulosti. Je vo mne taká brzda, ktorá sa pýta, či je to normálne, aby človek prijal a zmieril sa s tolkými krivdami od vlastnej matky. Asi to normálne je, ba čo viac, je to liečivé. Len keby tá brzda stíchla a nepozastavoval sa nad tým :D. To je to racio v nás.

Po maminom odchode som sa cítila ako vyžmýkaný citrón, stále zima, nízky tlak, motanice…  a až teraz, po týždni, som schopná sa zaradiť do procesu. Rozmýšlala som aj nad tým pretnutím spirituálnych pút ako ste aktualizovala článok nedávno. Už som premýšlala aj o úplnom prerušení kontaktu. Ale zase to racio. Je to predsalen moja matka. Snáď nájdem sposob, ako sa oprostiť od minulosti tak, aby som nemusela prerušovať kontakty 🙂

 

Ešte raz moc ďakujem.

 

So srdečným pozdravom

 

Zuzana

 

PS: Je prosím Vás možné naučiť sa autmatickú kresbu? Ako na to?

9.9.2012

 

 

 

Ahojíček Zuzko,

 

Můžu tě ujistit, že problémy s matkou o kterých píšeš nemáš jen ty….je vás takových víc. Všechno se to ve směs točí o nastavování zrcadel a pochopení …jakmile se něco (problém) pochopí, pak problém zmizí…a hlavně v tomto případě se dá konečně od srdce opravdově odpustit jak matce, tak sobě.

Automatická kresba se naučit dá….existují na to semináře…. Já je také dělám. Na to abych ti popisovala jak se to dělá….to by bylo spousta e-mailů a času :o). Kdysi jsem (ve svých začátcích) učila a vysvětlovala kamarádkám přes skype, jak na to….ale to je už dávno. Skype už nepoužívám a po zkušenosti s tím kolik času a vysvětlování mě to stálo, je pro mě pohodlnější tyto informace předat na semináři.

 

Měj se a směj se Zuzko…. A věř, že vztah tebe a matky je řešitelný….ale chce to čas a pochopení.

S láskou….tvá Zrzka

10.9.2012

 

 

Dobrý deň Zrzko 
Prosím Vás, mám jednu otázku a verím, že mi pomožete nájsť odpoveď.

Sdílet tuto pravdu

Reklama

Sledujte na Facebooku

Vaše komentáře

Reklama