ČERNOVLÁSKA UŽ KRESLÍ

Nejspíš již máš po výcviku a už jsi doma se svými nejbližšími a pomalu ti začne zase normální kolotoč :-). Věřím, že vše dobře proběhlo a že pejsek i Ty jste v pořádku :-).

Mám teď nějak pracovně hodně napilno a tak jsem si řekla, že snad o Velikonocích najdu chvíli času, abych ti napsala svůj zážitek z dalšího semináře :-). Vlastně jsem na něm neměla být ani tak kvůli AP nebo AK, ale cítím že kvůli rozhovoru s jedním člověkem :-). Ale o tom psát nebudu,chci se s tebou podělit o zajímavý prožitek.

Po jedné z meditací nás Bohunka vyzvala, abychom zachytili své pocity z meditace. Vytvořila jsem kresbu, jejíž součástí byla tzv.ležatá osmička. Na tom by nebylo nic zvláštního, mě „zaskočila“ ta silná energie, která z kresby vyzařovala ( nevím, zda používám správné výrazy, ale vím, že Ty VÍŠ :-).

Když jsme totiž dokreslili, Bohunka nás vyzvala, abychom se na kresbu postavili bosky. V okamžiku, kdy jsem se na kresbu postavila cítila jsem ohromnou energii a začala tělem opisovat ležatou osmičku. Ten pohyb nešel vůlí ovlivnit. Když jsem byla zastavena, otevřela jsem oči a uviděla moji kamarádku, jak s údivem kouká a říká : “ Ivet, tys kreslila znovu “ :-). Ještě se mi to nestalo. A ještě jedna věc se přihodila, když jsem psala, text AP byl v jedné větě. Nemohla jsem to vlastně přečíst, až mě hlavou šla myšlenka “ Rozděl jednotlivá slova kolmicemi “ a když jsem to udělala, už byl text k přečtení. Ty máš s AP a AK velké zkušenosti, můžeš mi k tomu něco říci :-)?

Bylo to pocit velice zvláštní a stále to cítím živě.

Tak to je jen něco z pocitů a postřehů z dalšího prožitého semináře se skvělými lidmi :-).

Milá Zrzečko :-), přeji Ti krásný sváteční den :-), doufám, že koledníci ti neudělali pruhovanou prdýlku 🙂 a že si dnešní den moc užíváš :-). Já jsem taky dostala :-). Měj se sluníčkově dnes a napořád to ti s láskou přeje Ivet alias Černovláska

25.4.2011

Ahojíček Černovlásko,

Díky za tvoje písmenka a za tvé podělení se o pocity a zážitky ze semináře AK. Jsi jedna z prvních holčin, které zavítaly na stránky MOJE-PRAVDY a pokud se dobře pamatuju, tak jsme se spolu tenkrát bavili přes písmenka ohledně AK a já ti tenkrát už psala, že cítím, že automatka bude i tvá cesta, nebo něco v tom smyslu.

Ta ležatá osmička a co se kolem ní všechno událo ….je pro tebe jen potvrzením….ty osobě v tomto tak trošku ještě pochybuješ :o)…nepochybuj….a jdi dál. Ležatá osmička znamená nekonečno…. ty jsi se v meditaci a po ní napojila na nekonečný vesmír, napojila jsi se na tuto cestu, proto jsi pak holýma nohama cítila ty nepopsatelné pocity…. Je to pro tebe znamení, o kterém bys neměla pochybovat….a já mám z tebe radost. Když jsem začínala s automatickým psaním, tak se mi taky psaly všechny slova dohromady… to jsou začátky.

Černovlásko, já vím, že víš…. Jen jsi se potřebovala u mě ujistit, jestli je to tak jak to cítíš, jestli si něco nenamlouváš….a já tě mileráda ujišťuji, že je to tak … kresli a zdokonaluj se v tomto směru a klidně v dalších….které tě budou oslovovat…začni si víc věřit….věřit své intuici a nepochybovat a nehledat důkazy…občas některé věci, události, vysvětlit rozumem nejdou …natož je nějak dokazovat.

Měj se a směj se a nedej se….a pokračuj v tom co tě baví a co tě naplňuje…. S láskou tvá Zrzka

25.4.2011

Ahojky Zrzečko 🙂 🙂 :-),

děkuji ti za podporu a písmenka :-), nečekala jsem, že se ozveš a ještě tak brzo, moc děkuji holčičko 🙂 za tvá slova povzbuzení :-). Ano máš vynikající paměť :-), na začátku jsme si o tom psaly, když jsem se ptala na čakry a AK. Tenkrát jsi mi to napsala, vzpomínám si :-). Pochybovala jsem teď trošičku o tom AP. Bohunka mi říkala, že to sama zatím neviděla a já jsem o tom mluvila s kamarádkou a připadala jsem si jako blázen u výslechu, když mi říkala, že tužka musí psát sama jako by ji táhl magnet a jak že to dělám a tak ? Já to neuměla popsat. Prostě jsem si říkala, jestli je to opravdu tak nebo si něco namlouvám. A pak jsem s časovým odstupem zkusila stejnou otázku a když jsem našla původní AP zjistila jsem, že odpověď je shodná. Tak jsem si říkala, že si to nevymýšlím. Vím, že klíčem ke všem zatím zavřeným dveřím je má sebedůvěra, to bylo to, proč jsem měla na semináři být, pro ten rozhovor s Mílou. Mluvila jsem tam s ním, tím co mi řekl, jsem byla tak ohromena že jsem o tom nedokázala s nikým promluvit, protože to bylo pro mne tak úžasné, že jsem měla pocit, že kdybych o tom s kýmkoliv mluvila, že by si myslel, že jsem pyšná. Nedokázala jsem o tom napsat ani kamarádce, jak jsem byla těmi informacemi zaskočená. Teď vím, že je čas vykročit a opravdu už začít pracovat prakticky, nakonec Míla se velmi podivoval, že spoustu věcí, které u mě vidí už dávno nedělám. Intuici prý mám velice silnou a je pravda, že v poslední době se jí řídím více než jindy. A Ty mi to holčičko ještě takto krásně píšeš a moc jsi mě tím potěšila, moc :-). Slibuji sobě i Tobě, že nebudu pochybovat, že na té sebedůvěře máknu víc než dosud a půjdu dál :-). A občas ti písnu, jak mi to jde, jestli chceš :-)? 

A jak jsi se měla s pejskem, klapalo všechno dobře a užili jste si to všichni dohromady? Určitě jsi přesto ráda, že už jsi doma i přes všechny všední povinnosti a školu :-). Těším se, až zase budeš psát své Pravdy.

Moje milá Zrzečko, i když jen písmenkujeme po mailu moc moc Ti děkuji za písmenka a povzbuzení do další práce a přeji ti krásnou dobrou noc :-).

S díly a láskou Ivet alias Černovláska :-).

26.4.2011

Ahojíček Černovlásko,

už jsem tak trošku na stránky něco málo dala…zatím jen k mému návratu a co se událo za ty dva měsíce. Držím ti palůšky a maluj a kresli a piš….a budu moc ráda, když mi písneš, jak se ti vede……

tak zatím pa a měj se a směj se…. s láskou Tvá Zrzka

26.4.2011 

 

Krásné velikonoční pondělí Zrzečko :-),

zdravím tě v tento požehnaný velikonoční čas a přeji Ti krásný a veselý den :-).

 

Sdílet tuto pravdu

Reklama

Sledujte na Facebooku

Vaše komentáře

Reklama