ČEKÁ MĚ GYNEG. OPERACE

… co dělám špatně, co mám zlepšit, čím jsem si to způsobila. Děkuji za každé popostrčení a náhled z jiného úhlu.

 

Jana 

7.10.2010

Milá Janičko,

problémy v malé pánvi ( myomy,záněty, cysty, endometrióza apod) jsou odrazem partnerských vztahů – nemusí to být zrovna manžel či partner – ale velmi často je to on-, ale i vztah s jiným mužem v blízkosti (otec, bratr, kolega..)

Dnes je bohužel zvykem, že i při sebemenší odchylce od „lékařských tabulek“ se postižený orgán řeší operačně..No, myslím, že každý orgán v těle je potřebný, jinak bychom je asi neměli a každá snaha vedoucí k jeho zachování je přínosem. Tím samozřejmě nemyslím život ohrožující stavy, jako je např.“prasklý appendix, žlučník či střevo… Pak je samozřejmě nutné v zájmu zachování života jednat..Sama jsem pracovala 14 let na chirurgickém operačním sále jako instrumentářka a tak z osobní zkušenosti vím, že se mnohdy „raději“ braly i naprosto neporušené orgány..(„co kdyby..).

V gynekologii je to asi nejmarkantnější..Ikdyž je v děloze např.myom, nechápu, z jakého důvodu je nutné hned posílat pacientky na operaci – vlastně ano – je to jednodušší a nález se nemusí stále hlídat.Každopádně v neakutních případech bych se přesně nechala od lékaře poučit, co přesně mám za nález a co mi hrozí. Všechny „nemoci“ nám mají něco sdělit a proto bych hledala sama v sobě, co mi má to či ono říct, na co upozornit, co mám ve svém životě změnit. A tak, jako mizí i rakovina, tak při pochopení mizí jakákoliv nemoc jako zázrakem..A další věc je poslouchat vlastní intuici – chci nebo nechci na operaci??

Přeji ti milá  Jani, ať už se rozhodneš jak uvážíš, mnoho štěstí a zdraví. S láskou Grev

7.10.2010

Ahojíček Jani,

V AK ses mi zakreslila, jak tebou prochází energie, která ti v hlavě zakreslila myšlenky…vedle tebe vlevo, což je minulost (ne min. život…současná minulost) se zakreslily dvě děti, matka vykřičník a otazník…. Nevím jestli máš děti, ale přijde mi, že se obviňuješ občas zda jsi dobrá matka,  jestli jsi dala dětem vše od duchovního po materiálno, atd…. po pravé straně se mi zakreslil muž….který tvoje myšlenky o kterých jsem psala podporuje….. přijala jsi jeho pravdy…veškerá vina padá na tebe  a ty jsi to přijala….tvoje děloha trpí. Mezi tebou a mužem je rovněž zakreslený vykřičník a otazník…..

Jani, jsi skvělá máma, manželka, dcera, a já nevím jaké ženské role ještě máš….miluj v sobě všechny ženské role. Hoď řeč se svou dělohou……Slováci pro ni mají krásné pojmenovaní……matěrnica :o)…. Poděkuj jí, že ti pomohla odnosit tvé děti, popros ji za odpuštění, že jsi ji přivodila svýma negativníma myšlenkama  její nemoc…. Pročisti ji bílým neonovým světlem. Udělej si meditaci….. o které se dočteš v tomto příběhu ….pročisti touto meditací vztah s dětma s každým zvlášť, s manželem, s maminkou, se sestrou, bratrem….čisti všechny svoje vztahy…..čisti je meditací a Ho-oponoponem a zkus se podívat po terapeutovi EFT a detoxikaci podle Jonáše…..

Jinak souhlasím se vším co napsala Grevule :o) jak taky jinak že?

Držím ti Janinko palůšky….a přeju hodně zdravíčka, lásky a všechno dobré…….měj se a směj se a dej o sobě vědět, jak se ti vede…..s láskou Tvá Zrzka

9.10.2010

Dobré sobotní odpoledne, Zuzi.

Velice děkuju za pomoc. Meditaci určitě vyzkouším a budu praktikovat.

V automatické kresbě jsi dobře odhalila dvě děti, 22 a 18, takže už dospělé bytosti. Problém je v komunikaci se synem, ale není to žádná hrůza. Vím, že jsem synovi jako mladá maminka hodně ubližovala, nevědíc. Pochybnosti o výchově dětí, jasně že občas jsou, a ne co se týká materiálna, spíš, jestli jsem – jsme z nich vychovali slušné lidi. Ale neřekla bych, že bych žila v neustálém obviňování že jsem jako mama selhala.

Problém s matkou je, ale žádný konkrétní, ale spíše tisíce nasbíraných střípků ukřivdění, bolestí a nepravd.

Vztah s manželem je poslední dobou k ničemu, žijeme vedle sebe, ne spolu. Pravdu máš, přijala jsem mužovy pravdy, a stala se někým, kdo se spíš upozadí, hlavně aby byl doma klid. Své názory málokdy říkám, natož prosazuji.

Takže mám co řešit.

Dnes ve dvanáct jsem si udělala čas sama pro sebe, a „čistila“. Čistila a odpouštěla. Návodem mi byla kniha Cesta. Čistila jsem vztah s mužem, se synem, s matkou, nedorozumění s kolegyní v práci, svou váhu. A hooponovala jsem.

Popslala jsi v AK přesně to, co já právě v dobu, kdy jsi mail psala, právě zpracovávala. To není náhoda.

Pracuji na sobě, snažím se, mám před sebou hodně práce.

S dělohou mne nenapadlo promluvit, i na zítra na 12. hodin mám naplánované intenzivní čištění, takže dělohu pročistím zítra.

Ano, souhlasím také s tím, co napsala Grev. Jasně že na operaci jít nechci. A mám samozřejmě na výběr jít a nejít.

Ale co kdyby bylo chybou nejít? Jak to mám vědět. Podvědomí vysílá tisíce myšlenek, ty špatné a katastrofické posílám pryč….ale vždycky je nějaké ale.

Moc děkuji vám oběma za pomoc a rady, chci abyste věděli, že nevysílám do světa jen volání o pomoc, ale že tyto rady přijímám, zpracovávám a makám na sobě.

Pěkný den, Jana

9.10.2010

Vaše komentáře

Reklama