ASIMETRIE PRSOU

Tvůj pohled na danou věc mě zajímá. Třeba nyní najdeš chviličku.

 

kde hledat příčinu, když má žena viditelnou asimetrii prsou? Dá se nějak pomoci, kromě plastiky?

 

děkuji

Lenka

3.7.2012

 

 

Ahojíček Leni,

 

Díky za tvou důvěru s jakou se na mě obracíš dnes a i v době, kdy jsem měla poradnu zavřenou…fakt si toho vážím, že ses znovu ozvala a na tvůj dotaz si pamatuju.

 

Leni, nevím jak moc velká odlišnost to je…my ženy to někdy vidíme katastrofálně a jiný si toho rozdílu nemusí ani všimnout….ale i tak u tebe vnímá, že to je viditelné. Někdo by mohl říct, že je to krávovina, že máš být ráda, že to jsi zdravá atd…. jasně…je to pravda…ale přeci jen tě chápu.

 

Nevím však, jestli tě moje odpověď potěší….

Příroda si s námi občas pohraje… a jsou na světě opravdu daleko horší hříčky, které se nedají zamaskovat podprsenkou. Plastika je jistota, která by tvůj problém vyřešila šupdup… pár hodin na sále, několik dní bolesti…rizika s tímto zákrokem spojená existují…vím, to všechno víš. Možná by to ani nestálo peníze, protože jsem slyšela, že je možnost aby tento zákrok zaplatila pojišťovna, pokud to je opravdu velký rozdíl… ale jak píšu, jen jsem slyšela…ověřené to nemám….takže to tak možná není.

 

Ještě než se by ses rozhodla pro tuto variantu můžeš vyzkoušet něco, čím si neublížíš a jestli to pomůže, tak budeme obě ráda…jen je třeba počítat s tím, že to nebude šuplup, ale že to bude chtít čas.

 

Víš…já jsem možná cvok, ale věřím v to, že pokud bychom neměli tak hluboce zakódované, že když přijdeme o končetinu, že nám nová nenaroste…že bychom byli schopní svým myšlením i končetinu narůst :o)….takže proč by nešlo jedno prso nechat dorůst do velikosti toho druhého… je to i hodně o tvém vnitřním přesvědčení.

 

Kdysi na stránkách WAHLGRENIS…proběhl EXPERIMENT NA ZVĚTŠENÍ POPRSÍ zkus si ho pročíst a případně upravit k obrazu svému.

 

Moje rada, jak bys toho mohla dosáhnout je následující:

 

1.Když budeš pít nebo jíst….zkus jídlo a vodu programovat pomocí rukou (je o tomčlánku O MODRÉ VODĚ samozřejmě, že si žádost o naprogramování nastavíš tak, aby se jednalo o tvé prso, které chceš zvětšit.

 

2.Když pak budeš vodu nebo jídlo jíst, tak si představuj jak tato tekutina nebo potrava jde i částečně do tvého prsa.

 

3.Když budeš dýchat…zkus vědomě dýchat do prsa, které chceš zvětšit a představuj si jak se ti nafukuje jako balonek….pociťuj u toho i mírný tlak.

 

4.Večer a nebo klidně iprůběhu dne…si přilož obě ruce na prsa a představuj si, jak ti z ruky (ze středu dlaně) jde bílá energie, která jde přes bradavku dovnitř prsa….a jak ti tato energie prso plní do velikosti toho druhého…proto máš druhou ruku na prsu, abys mohla tu velikost sledovat…klidně u toho můžeš i do prsa dýchat jak je to popsané v bodě 3 :o).

 

 

Můžeš dělat co radí Wahlgrenis, můžeš dělat co radím já….můžeš obojí dohromady. Dělej to s vírou a nadšením a dej tomu čas…. ublížit si tím rozhodně nemůžeš…. Pokud ti ale už teď připadá všechno postavené na hlavu a nepřipustíš, že by to bylo možné….tak neztrácej čas. Zkus si ještě přečíst i článek o NAPROGRAMOVÁNÍ SVÉHO TĚLA….I tady pro tebe může být inspirace…. Možná tě napadnou i další praktiky…to co ti radím já nebo Wahlgrenis…..ber hlavně jako inspiraci :o).

 

 

Měj se a směj se Leni a dej mi vědět, jak se ti vede a jak to probíhá, pokud se do toho pustíš….budu moc ráda, když mi popíšeš jak jsi to prožívala a co jsi cítila.

 

Držím ti palůšky, abys získala to po čem toužíš….

láskou….tvá Zrzka

12.7.2012

Ahoj Zrzko, 

 Jednou jsem ti psala dotaz. Ale byla jsi ve fázi učení a psala jsi mi, abych ti dotaz zopakovala později.

Sdílet tuto pravdu

Reklama

Sledujte na Facebooku

Vaše komentáře

Reklama