AKTUÁLNĚ OD ZRZKY O PRAVDIČKÁCH

MOJE Pravdy

Chci vám touto cestou poděkovat….za vaše návštěvy, za to, že šíříte PRAVDIČKY mezi své přátele a kamarády….a také za to, že mi s PRAVDIČKAMI pomáháte a podílíte se na jejich tvorbě tím, že mi posíláte různé odkazy  na články, o kterých si myslíte, že by mělo vědět co nejvíce lidí .o).

Moc si Vás všech vážím a vážím si i těch, kteří dostali odvahu a napsali mi s důvěrou a vírou, že jim pomohu najít jejich příčinu bolesti, smutku a že jim ukážu cestičku, kudy tudy by mohli jít za svým štěstím….a to je i hlavní důvod, proč jsem se rozhodla vám napsat.

Jak jistě víte, PRAVDIČKY a to co dělám pro druhé lidičky, není moje jediná činnost v mém životě…. Chodím do práce, mám rodinu a při práci studuju na vysoké škole, se kterou finišuju. Jsem v posledním ročníku, který je časově hodně náročný. V lednu mám každý víkend zkoušku, na kterou je třeba se připravit, pracuju na bakalářské práci …. Rodiče mě vycepovali tak, že když se do něčeho pustím, tak mám ve zvyku to „něco“ dotáhnout do konce….a tak i školu bych ráda do zdárného konce dotáhla :o).

Den má jen 24 hodin…. A já jsem jen jedna Zrzka :o)…..

tak ráda, bych toho stihla víc… ale nejde to…. Za cenu, že bych měla něco hrotit, že bych dělala něco z povinnosti a z musu….to není můj styl…..protože vím, že by to bylo jiné, než to bylo do posud…je třeba tyto věci dělat s láskou, otevřeným srdíčkem a z pocitu, že chci….a ne že musím, nebo, že mám za někoho zodpovědnost a nebo z pocitu viny, že někoho zklamu. Nemám zodpovědnost za nikoho….jen za sebe…. za své činy….které se pak dotýkají každého jednoho z vás, proto se nechci nechat strhnout nějakou povinností :o).

Leden je pro mě opravdu časově náročný a zůstane pravděpodobně náročné celé první pololetí a tak děkuju předem za pochopení všech, kteří se na mě s důvěrou o pomoc obrátili a nedostalo se jim ode mě odpovědi….. odpovídat opravdu nestíhám a nějaký čas asi ani stíhat nebudu.

Mám v hlavě spoustu článků se svými pravdami, o které mám potřebu se s vámi podělit a budu je pro vás i pro sebe psát dál…. moc ráda si k této činnosti od povinností uteču…  Věřte mi, že pasní mých pravdiček je pro mě zábavnější než psaní bakalářky, kde je třeba dodržovat jisté postupy, spisovnou češtinu atd :o) a tak si opravdu moc ráda odskočím psát ve své rodné moravšitině nějakou tu pravdu.

I v tomto roce budou probíhat semináře na automatickou kresbu (základní)…. Letos bych ráda rozjela i slibované pokračování těchto seminářů… pro ty, kteří se mnou prošli seminářem základním. Možná se časem pustím do seminářů i v jiných městech než je Hodonín…ale to je otázka budoucnosti….prozatím Hodonín zůstává aktuálním místem pro konání seminářů….důvody jsem už psala v ROZHOVORU SE ZRZKOU.

Už jsem si zvykla, že každý den na FB dávám jak nové články,  tak i aktualizuju články, které už nějaký čas na PRAVDIČKÁCH jsou pro lidičky, kteří na FB PRAVDIČKY teprve nacházejí…. A moc ráda si tam čtu vaše komentáře a diskuze ke článkům….takže na FB si za vámi moc ráda odskakuju od svých povinností….

 

PS: až teď jsem si všimla, že podobný mailík pro vás, jsem na stránky už psala….. ale to bylo loni….toto je aktuální, byť jak sami můžete porovnat….moc se toho nezměnilo… :o)

Ještě jednou vám chci poděkovat za to, že jste, …..že jste si našli cestičku na PRAVDIČKY  a ke mně…. a věřím, že ti z vás, kteří mi napsali o svém bolu chápou mou situaci……a nejsou zklamaní.

Mějte se a smějte se…..

S láskou vaše Zrzka

7.1.2012

Vaše komentáře

Reklama