Andělská čísla – Doreen Virtue Ph.D.

Čísla kolem nás upozorňují na to, jak je důležité vidět nebeská poselství trojrozměrně, abychom tak pochopili lekce, které se máme naučit, příležitosti k růstu i vedení obsažené v každé naší zkušenosti.

Andělé říkají, že každá kombinace čísel má specifický význam. Když například uvidíte tři nebo více čísel, zaměřte se na prostřední z nich. Andělé říkají, že toto číslo představuje „jádro věci“.

Pokaždé když uvidíte nějakou řadu číslic několikrát po sobě nebo vás nějaké číslo jen zaujme, podívejte se na výklad. Naslouchejte, co vám při tom andělé sdělují prostřednictvím vašich myšlenek, pocitů a vizí. V případě, že vám smysl poselství není jasný, požádejte anděly o objasnění tím způsobem, že jim v duchu nebo nahlas řeknete: „Vysvětlete mi to prosím tak, aby mi to bylo jasné.“ Podobně jako u každého divinačního nástroje, považujte za svou nejvyšší autoritu své vlastní vnitřní poznání. Jinak řečeno, jestliže ve vás vzniknou nějaké pochybnosti, důvěřujte svému vnitřnímu pocitu.

 

OBECNÝ VÝZNAM ČÍSELNÝCH KOMBINACÍ

00

Stvořitel ti zdůrazňuje tento vzkaz a žádá tě o pozornost a řízení se radou bez průtahů.

0

Nula se vztahuje k modlitbám nebo meditační praxi a všeobsažnému Božímu zdroji. Promlouvá k tobě Bůh.

1

Tohle je binární číslo; každé číslo je dělitelné jednou. Všichni jsme jedno, a tak jsme všichni spojeni myšlením. Pozoruj své myšlenky a soustřeď se na své tužby, a nikoli na své strachy.

2

Měj víru a odvahu. Tvé modlitby se zhmotňují, i když to ještě není vidět.

3

Nanebevzatí mistři (jako například Ježíš) jsou ti nablízku. Slyšeli tvé modlitby a

chtějí ti pomoci.

4

Andělé jsou s tebou. Obrať se na ně s prosbou o pomoc, radu i pocit lásky a bezpečí.

5

Toto číslo souvisí se změnou, transformací, transmutací a alchymií. Něco ve tvém životě se mění nebo se začíná měnit k lepšímu.

6

Číslo 6 se vztahuje k pozemským materiálním záležitostem, jako je majetek, témata týkající se planety a konkrétních hmatatelných věcí. Pečlivě vyvažuj své myšlenky nebo starosti o hmotné záležitosti soustředěním a vírou v duchovní skutečnost.

7

Jsi na správné cestě. Pokračuj v dobrém díle!

8

Nyní k tobě přichází finanční hojnost.

9

Tvůj božský smysl života v sobě zahrnuje službu prostřednictvím tvých přirozených nadání, vášní a zájmů.

10

Dostává se ti Božího vedení prostřednictvím myšlenek, nápadů, porozumění nebo přímého poznání skutečností, aniž bys věděl(a), jak k tobě tyto informace přišly. Měj stále pozitivní přístup k poselstvím, která dostáváš.

11

Věnuj pozornost opakovaným myšlenkám a nápadům, protože jsou odpovědí na tvé modlitby. Toto číslo rovněž znamená velice tvořivou osobu, která se musí vyvarovat závislého chování.

12

Věř, že k tobě promlouvá Duch prostřednictvím opakujících se myšlenek, nápadů a vhledů, které tě vedou ke zlepšení něčeho ve tvém životě nebo životě druhých. Nechej se vést na cestě pozitivními afirmacemi.

13

Nanebevzatí mistři tě žádají, aby sis udržel(a) pozitivní postoj a odevzdal jim všechny obavy nebo pochybnosti, tak aby je mohli uzdravit a proměnit. Toto číslo rovněž znamená posvátné ženství, bohyni a intuitivní stránku, protože v roce je třináct lunárních cyklů.

14

Andělé ti pomáhají se zhmotňováním tvých pozitivních myšlenek, afirmací a vizualizací.

15

Změň a povznes své myšlenky. Použij afirmace a modlitby k tomu, aby ti pomohly povznést se ve tvých myšlenkách a pocitech nad negativitu.

16

Tvé myšlenky tvoří tvou realitu, takže se drž svých pozitivních myšlenek a očekávání týkajících se materiálních záležitostí a všechny potřeby se naplní.

17

Ve svém uvažování se ubíráš po správné cestě. Co se týče tvých plánů a cesty, máš dobrý důvod k optimismu. Toto mocné a posvátné číslo představuje rovněž svatou Trojici a pyramidy.

18

Mysli pouze na hojnost a prosperitu, protože tvé myšlenky se v této době velice rychle uskutečňují a zhmotňují.

19

Soustřeď se na to, abys pomáhal(a) sobě a druhým vést zdravější a klidnější život. O svém božském životním poslání smýšlej pozitivně a optimisticky.

20

Stvořitel tě žádá, abys měl(a) víru. I když teď ještě nevidíš výsledky svých modliteb a činů, důvěřuj, že ti přinesou úžasné plody.

21

Věř a zůstaň pozitivní! Nejvíce ti teď pomohou tvé afirmace.

22

Tvé hluboké přesvědčení se projevuje zázraky a skvělými novými příležitostmi. Zachovej si víru!

23

Nanebevzatí mistři ti pomáhají zachovat si víru. Jsou právě teď u tebe a můžeš je požádat o pomoc.

24

Andělé ti pomáhají zachovat si víru a mít odvahu. Chtějí, abys věděl(a), že jsou právě teď s tebou. Věř ve své anděly a věř v jejich touhu a schopnost ti pomáhat.

25

Věř, že se tvůj život mění k lepšímu. Ty a tví blízcí jste během těchto změn v bezpečí a pod ochranou.

26

Věř, že všechny tvé pozemské potřeby se naplňují nyní i v budoucnu. Odevzdej všechny své materiální starosti Duchu a řiď se božským vedením, které tě pobízí k jednání.

27

Pokračuj s vírou ve své cestě. Jednáš správně, jen tak dál.

28

Měj víru v hojnost vesmíru. Když ve své víře nadále vytrváš, prosperita se hmatatelně projeví ve tvém životě.

29

Měj víru v sebe i v božský účel svého života. Máš dostatečnou kvalifikaci a jsi připraven(a) pomáhat druhým!

30

Bůh a nanebevzatí mistři jsou tady, aby ti pomohli. Požádej je, ať ti pomohou zajistit cokoli, co tobě a tvým blízkým přinese mír a co ti pomůže na tvé životní cestě.

31

Nanebevzatí mistři ti pomáhají přesunout své myšlenky na posilující rovinu lásky a míru.

32

Věř neustále ve své spojení s nanebevzatými mistry. Čím častěji se k nim budeš obracet, tím víc poroste tvá víra v toto spojení.

33

Kolem tebe je mnoho nanebevzatých mistrů, kteří ti všestranně pomáhají. Přišli ti pomoci s tvým posláním a jako odpověď na tvé modlitby. Nalaď se teď na ně a zeptej se jich, na cokoli chceš.

34

Nanebevzatí mistři a andělé jsou tady s tebou. Mluv s nimi často o svých pocitech a myšlenkách a naslouchej jejich odpovědím, které k tobě přijdou v podobě opakovaných myš­lenek, znamení a vnitřních signálů.

35

Nanebevzatí mistři tě žádají, abys provedl(a) určité změny, aby se tak zvýšila úroveň tvého duchovního vědomí a schopností. Spoj se s těmito milujícími nanebevzatými a mocnými mistry, abyste společně uzdravili nebo odstranili ty oblasti ve tvém životě, které již neslouží tobě ani Světlu.

36

Nanebevzatí mistři ti chtějí pomoci s tvým materiálním životem, zvláště tak, že tě podpoří ve tvém životním poslání a že pomohou tvým blízkým. Nanebevzatí mistři tě žádají, ať se soustředíš na Ducha a nevěnuješ zbytečně příliš pozornosti hmotnému světu.

37

Nanebevzatí mistři tě božským způsobem vedou po správné cestě. Obrať se na ně v meditaci i modlitbách o radu, odpovědi a ujištění. Cesta, kterou sis vybral(a), se nanebevzatým mistrům líbí a chtějí ti pomoci.

38

Nadchází ti čas větší hojnosti a nanebevzatí mistři tě chtějí ubezpečit o finanční pomoci ve tvém životě. Všímej si opakovaných zpráv, které ti předávají prostřednictvím tvých myšlenek, pocitů, slov a vizí.

39

Nanebevzatí mistři říkají: „Chop se práce, služebníku Světla!“ Tvého poslání je velice třeba a oni si přejí ti na tvé cestě pomáhat. Neváhej a věnuj se vykonání důležitých úkolů, jež souvisí s tvým životním posláním.

40

Bůh a andělé chtějí, abys věděl(a), že jsou s tebou a že vedou každý tvůj krok. Přijmi jejich milující ruce a otevři se jejich pomoci.

41

Andělé říkají: „Sleduj své myšlenky a mysli pouze na lásku a úspěch. Takto bude v tvém životě pouze láska a úspěch.“ Andělé jsou připraveni ti ve volbě pozitivních myšlenek pomoci, když je zavoláš na pomoc.

42

Tví andělé tě žádají, abys stále věřil(a), že tvé modlitby jsou slyšeny a vyslyšeny. Jestliže potřebuješ, popros anděly, aby zvýšili úroveň tvé víry.

43

Andělé a nanebevzatí mistři jsou s tebou, podporují tě a milují. Mluv s nimi v duchu o svých nadějích, snech nebo obavách a žádej je o pomoc. Objeví se vždy, když je zavoláš.

44

Obklopuje tě mnoho andělů. Své anděly požádej, aby ti pomohli s čímkoli, co přinese mír tobě i tvým blízkým. Neříkej andělům, jak napravit situaci, jen je požádej, aby ji napravili. Božská nekonečná moudrost Stvořitele tě (prostřednictvím andělů) vede ke skvělému a důmyslnému řešení.

45

Andělé tě žádají, ať bez odkladu provedeš nutné životní změny. Již víš, jaké změny to mají být. Požádej anděly, aby ti pomohli najít odvahu a sílu je provést, a věz, že tyto změny budou nakonec ku prospěchu všem.

46

Andělé ti chtějí pomoci s materiálními potřebami, zvláště když souvisí s tvým životním posláním a s tvými blízkými. Mohou ti pomoci s jakoukoli drobnou i závažnou záležitostí, která přináší tobě i tvým blízkým mír. Jenom je popros o po­moc.

47

Andělé říkají, že jednáš správně a že jsi na dobré cestě. Chtějí, abys věděl(a), že na tvé cestě jsou s tebou na každém kroku a že ti mohou pomoci ještě více, když je požádáš o konkrétní pomoc.

48

„Andělé hojnosti“ jsou s tebou. Věz, že je tu nekonečná hojnost a že nedostatek je pouhou iluzí. Nyní k tobě směřuje více peněz, takže o své finance neměj starosti.

49

Andělé tě žádají, abys neodkladně přistoupil(a) k práci na svém božském poslání. Nastal čas završit všechny nedokončené projekty. Udělej si dostatečný prostor ve svém kalendáři, aby ses mohl(a) začít věnovat svým skutečným prioritám.

50

Bůh a svět duchů tě naléhavě vyzývají, ať provedeš tuto změnu. Ujišťují tě, že přechod bude harmonický a že tobě i tvým blízkým se dostane v každém směru podpory. Pusťte se do toho a otevřete se v tomto období změny boží pomoci.

51

Soustřeď se v myšlenkách na pozitivní výsledek během této doby životní změny.  I když si možná nebudeš zcela jist(á), co ti přinese budoucnost, můžeš si být jist(a), že věci směřují k lepšímu. Mysli na své záměry a cíle i nadále pozitivně.

52

Jediná věc, která je stálá, je změna. Věř této pravdě a neboj se změn, které provádíš a zažíváš. Když se jedny dveře zavírají, otevírají se druhé k něčemu lepšímu.

53

Nanebevzatí mistři ti pomáhají této změně uvolnit cestu. Popros je o jejich milující sílu, aby se tak zajistil její hladký průběh.

54

Andělé tě ujišťují, že změna, o níž uvažuješ nebo kterou zaží­váš, vede k něčemu lepšímu. Jsou právě teď s tebou a neustále tě během tohoto přechodného období podporují. Obracej se na ně často.

55

Připoutej se bezpečnostním pásem, když procházíš (nebo se chystáš projít) velkou životní změnou. Je čas opustit, co už nefunguje, a uzdravit nebo nahradit to něčím lepším.

56

Zatímco procházíš touto důležitou a velice potřebnou životní změnou, dostává se ti nových požehnání a příležitostí. O všechny tvé potřeby je v této přechodné době postaráno.

57

Tato změna tě přivádí na tvou božskou cestu- důvěřuj, že se vše zlepšuje, i když ještě nevidíš výsledek.

58

Tvá finanční situace se mění k lepšímu. Obrať se na „anděly hojnosti“ o pomoc, podporu a vedení ohledně financí a poté postupuj podle jejich rad v moudrém používání peněz a řešení dluhů.

59

Tvůj život se začíná stabilizovat a vyjasňuje se ti představa o tvé životní cestě. Přijmi ji plně bez odkladů a pusť se po ní, protože je teď velice vhodná doba pro tebe i tvé poslání.

60

Stvořitel ti pomáhá s tvými materiálními záležitostmi. Připomíná se ti, že máš nejprve hledat království Boží, a všechno ostatní ti bude přidáno. Soustřeď se srdcem a myslí na od­měnu v nebesích a věz, že o tvé potřeby je vždy postaráno.

61

Zachovej si pozitivní myšlenky a očekávání ohledně svých materiálních potřeb, aby se u tebe projevovala trvalá hojnost. Odevzdej všechny obavy nebo starosti Duchu, který je uzdraví a transformuje. Tvé myšlenky jsou mocné, tak je peč­livě hlídej a soustřeď se jen na to, co skutečně chceš.

62

Měj víru v tento svět. Věř, že lidé jsou ve své podstatě dobří, i když se někdy jeví jinak. Bud si jist(a), že Vesmír tě podporuje materiálně nyní i vždycky.

63

Nanebevzatí mistři (jako například Ježíš) ti pomáhají v pozemských záležitostech. I ty můžeš pomoci Zemi vystoupit do zlatého věku prostřednictvím svých modliteb, afirmací a božské energie světla.

64

Nebeští a pozemští andělé ti pomáhají s hmotnými záležitostmi. Ujišťují tě, že o tvé potřeby je postaráno, zvláště když se soustředíš na svou duchovní cestu. Čím víc vděčnosti cítíš vůči andělům, tím více se otevíráš pomoci.

65

Porozhlédni se ve svém životě po změně související s materiálními záležitostmi, například se stěhováním nebo změnou zaměstnání. Je to změna k lepšímu, i když je zpočátku možná nepříjemná.

66

Soustřeď se v této době ve svých myšlenkách stále na nebesa a vyhýbej se přílišným starostem o hmotné věci nebo posedlosti jimi.

67

Co se týče tvé cesty služby a hmotných záležitostí, jsi vyrovnán(á). Uplatňuješ svou duchovní moudrost při pomoci Zemi a jejím obyvatelům. Pokračuj v dobré práci!

68

Jsi ztělesněná hojnost. Udržuj tento proud dáváním na účely, ve které věříš. Otevři svou náruč a vděčné srdce vůči přijímání. Čím víc si dovolíš přijímat, tím více zdrojů budeš mít k dispozici na pomoc druhým.

69

Toto číslo se vztahuje k rovnováze podobající se jin a jang. Své duchovní a materiální zájmy uveď do rovnováhy tím, že vynaložíš čas a námahu na obojí. O všechny tvé potřeby je postaráno, věnuješ-li se plně svému božskému životnímu poslání.

70

Tohle je poselství od Stvořitele, že jsi na správné cestě. Bud i nadále v kontaktu se svým středem prostřednictvím modliteb a meditací.

71

Drž se svých pozitivních myšlenek a nápadů. Nedovol, aby tě druzí lidé odváděli od tvých záměrů.

72

Důvěřuj své cestě a pokračuj v ní. Tvůj optimismus je opodstatněný! Kabalisté znají 72 Božích jmen, takže také toto číslo může potvrzovat a povznést tvé jasné spojení se Stvořitelem.

73

Nanebevzatí mistři říkají, že jsi na dobré cestě, a pomáhají ti na ní při každém kroku. Požádej je o každou další pomoc, kterou můžeš potřebovat.

74

Andělé říkají, že tvoje volba je dobrá. Pokračuj v cestě, po níž ses vydala(a), a když budeš mít pocit, že vrávoráš, obrať se na anděly.

75

Tato změna vede k lepšímu. Rozhodl(a) ses správně, i když teď ještě možná nevíš, jak to dopadne. Pokračuj bez obav dál!

76

Jsi na dobré cestě a tvé materiální potřeby jsou naplněny nyní i v budoucnu. Odevzdej jakékoli pozemské starosti Duchu a otevři se přijímání.

77

Přijmi blahopřání! Po myšlenkové i hmotné stránce jsi na dobré cestě. Drž se svých záměrů a stůj si za svým.

78

Jsi na dobré cestě a směřuješ k všestranné hojnosti a prosperitě. Jak jsi zasel(a), tak sklidíš. Nasloucháš svému vnitřnímu hlasu a vynakládáš tímto směrem svou energii a úsilí. Nyní se těšíš z odměn, které ti plynou z tvého správného jednání.

79

Věnuješ se posvátné službě prostřednictvím tvého božského životního poslání a ubíráš se správným směrem k jeho plodům.

80

Stvořitel ti naděluje velkou hojnost- ani ne tak jako odměnu, ale na základě božského zákona příčiny a následku. Vzhledem k tomu, žes pracoval(a) na programu prosperity pod vedením Světla, může na tebe Světlo vyzařovat více pomoci.

81

Soustřeď se pozitivně v myšlenkách na oblast prosperity a hojnosti. Měj i nadále důvěru a mír v srdci a věz, že Zdroj všeho je v tobě. Nyní se ocitáš v pozici, kdy se tvé myšlenky o penězích okamžitě projevují navenek.

82

Věř, že máš vždy dost peněz na uspokojení svých materiálních potřeb. Ty jsou naplňovány zázračným a tvořivým způsobem, takže se zbav starostí, „jak“ je uspokojit.

83

Tvá hojnost je uspíšena tvými duchovními kontakty s nanebevzatými mistry. Modli se a medituj o těchto mistrech, kteří tě vedou po cestě a pomáhají ti v životě zakoušet nepřetržitý proud.

84

Andělé ti pomáhají s větší hojností tvých financí. Na „anděly hojnosti“ se kdykoli obrať o radu a vedení ve finančních záležitostech.

85

Tok tvých financí se stále zvětšuje a zlepšuje. Soustřeď se i nadále na vděčnost a bud ochotna/ochoten dávat i přijímat s radostí ve svém srdci.

86

Odevzdej jakoukoli materiální starost Duchu, protože z nebes ti plyne nová, neočekávaná hojnost. Pozorně si všímej a přijímej mnohé dary a požehnání, jež se ti nabízejí.

87

Cesta, po níž jdeš, podporuje proud tvé hojnosti. V mnoha ohledech se topíš v bohatství, narazil(a) jsi na „zlatou žílu“ tím, že ses naladil(a) na své vnitřní vedení a že se jím řídíš. Nyní poznáváš tajemství dávání a přijímání.

88

Velká hojnost je tvoje. V tvém životě je stále víc prosperity. Buď vděčný/á a nezapomínej dávat z těchto darů druhým podle toho, jak se budeš cítit veden(a).

89

Tvé božské životní poslání je hojně a všestranně podporováno Vesmírem.90Bůh podporuje tvůj posvátný smysl života. Pros a vždy dostaneš Boží vedení a pomoc pro tvé poslání.

91

Sleduj své myšlenky o službě Světla a svém životním poslání. Bud pozitivní a věz, že máš dostatečné schopnosti a sílu uzdravovat a pomáhat druhým.

92

Věř v sebe a své schopnosti naplnit své božské životní poslání.

93

Nanebevzatí mistři jsou zde, aby ti pomáhali s tvým projektem, zvlášť když se týká tvého božského životního poslání.

94

Andělé tě žádají, aby ses i nadále soustředil na přinášení více lásky a světla do svého světa prostřednictvím svého posvátného poslání.

95

Změny, které zažíváš nebo o nichž uvažuješ, jsou prospěšné pro tvé božské poslání v životě.

96

Ponoř se do svého božského poslání a o všechny tvé potřeby je postaráno, což se postupně projeví i navenek. Jsi nyní připraven a tvé poslání je potřebné.

97

Jsi na dobré cestě plně projevit své božské životní poslání. Pokračuj dál a po cestě otevřeně dávej i přijímej lásku.

98

Když se naplno věnuješ svému poslání světla a lásky (které zahrnuje i tvé přirozené talenty, vášně a zájmy), peníze přijdou samy.

99

Pusť se do práce, služebníku Světla! Tvého božského životního poslání je nyní potřeba více než kdy jindy, a pokud můžeš čímkoli přispět k tomu, aby bylo ve tvém světě víc světla a lásky, je nutné to udělat. Příprava na tvou životní práci je nyní završena.

100

Nechť jsou tvé myšlenky zcela v souladu s Boží láskou a světlem. Tvé pozitivní myšlenky a činy mají velký dopad- zvláště pak v této době.

Základní významy trojmístných kombinací dvou čísel.

Andělé nám svá poselství často sdělují prostřednictvím číselných řad. Doufají, že si uvědomíme, když stejnou číselnou řadu vidíme už poněkolikáté. Např. můžeme často vídat čísla 111 a mít pocit, že kdykoliv se podíváte na hodinky, bude na nich 1:11 nebo 11:11.

Pokud se ve vašich vzkazech vyskytují tři nebo více čísel, spojte dohromady výklady příslušných číselných kombinací. Když například opakovaně zaznamenáte číselnou řadu 312, použijte výklad číselné kombinace 3 a 1 plus kombinace 1 a 2.

Nebo můžete čísla sečíst. Sčítejte všechna další čísla tak dlouho, až vám zůstane jen jedno jediné číslo. Poté si najděte jeho význam v předchozím seznamu číselných řad, které obsahují vždy tři stejná čísla.

Všechny kombinace čísla 0 s dalším číslem

Čísla 000

Připomínka, že jste sjednoceni s Bohem a měli byste ve svém nitru cítit lásku svého Stvořitele. Znamená to taky, že určitá situace oběhla plný kruh.

Čísla 0 a 1, např. 001, 011, 010, 101

Mocné vedení Boha a andělů vás žádá, abyste změnili své myšlenky. Možná jste se modlili za své zdraví a štěstí. Pokud ano, toto je odpověď na vaše modlitby. Bůh ví, že řešení, jež hledáte, se rodí ve vašich myšlenkách. Požádejte Boha, aby vedl vaše myšlení správným směrem a podpořil vás během tohoto přechodného období.

Čísla 0 a 2, např. 002, 022, 020, 202

Bůh chce, abyste věděli, že na vás nezapomněl ani vás neopustil. Opravdu vás hluboce miluje. Ve skutečnosti připravuje nádhernou novou fázi vašeho života. Promlouvejte k němu často a sami ucítíte přicházející zázrak. Bůh vám také připomíná důležitost „Božského načasování“. Někdy musejí nejprve nastat vhodné okolnosti, a teprve pak je možné dosáhnout vytouženého cíle. Pokud budete pevně trvat na svých myšlenkách a víře, nic vám nemůže zabránit v naplnění vašeho přání.

Čísla 0 a 3, např. 003, 033, 030, 303

Bůh a nanebevzatí mistři se snaží upoutat vaši pozornost, pravděpodobně jde o záležitost, jež souvisí s vaším božským životním posláním. Existují nějaké rady, které jste v poslední době ignorovali? Pokud ano, můžete mít pocit, že jste se ocitli ve slepé uličce. Pomocí této číselné řady vás nebesa upozorňují, že musíte sehrát svou roli v procesu spolutvoření. To znamená poslouchat a následovat Božské výzvy k podniknutí určitých kroků.

Čísla 0 a 4, např. 004, 044, 040, 404

Bůh a andělé chtějí, abyste věděl/a, že jste velmi, velmi milován/a. žádají, abyste se na chvíli zastavili a uvědomili si tuto lásku, neboť odpoví mnohé z vašich otázek a vyřeší jakýkoliv problém.

Čísla 0 a 5, např. 005, 055, 050, 505

Důležitý vzkaz, že změny ve vašem životě jsou v Božském a naprostém pořádku. Jsou darem od Boha a tedy v souladu s tím, jaké má s vaším vyšším já plány.

Čísla 0 a 6, např. 006, 066, 060, 606

Toto poselství od stvořitele se týká vašeho materiálního života. Bůh vás žádá, abyste se méně soustředili na světské touhy. Neznamená to, že by po vás bůh požadoval život v chudobě, spíše chce, abyste se pokusili naplňovat své touhy duchovnějším způsobem. Vězte, že Bůh je ve vás a je zdrojem všeho, co potřebujete. Stačí jen udržet svou víru, projevit vděčnost a otevřít se znamením i novým příležitostem, které vám přinesou to, co potřebujete. Podstatou poselství, které přináší tyto číselné sekvence, je věta: „Ale hledejte nejprve království Božího a spravedlnosti jeho, a toto vše bude vám přidáno.“

Čísla 0 a 7, např. 007, 077, 070, 707

Povzbudivé „do toho!“ přímo od Boha, který vám uděluje pochvalu za intelektuální, duchovní a fyzickou práci, kterou jste vykonali. Na své nynější cestě pomáháte sobě i mnoha dalším lidem a Bůh vás žádá, abyste ve své skvělé práci pokračovali.

Čísla 0 a 8, např. 008, 088, 080, 808

Tento vzkaz od vašeho Stvořitele signalizuje, že blížící se konec určité fáze je součástí celkového Božího plánu. Je odpovědí na vaše modlitby a je v souladu s Jeho vůlí. Požádejte Boha, aby utišil veškeré obavy nebo starosti, které ve vás nadcházející změny vzbuzují.

Čísla 0 a 9, např. 009, 099, 090, 909

Toto je vzkaz od vašeho Stvořitele, který říká, že zakončení určité fáze vašeho života bylo výsledkem Božského vedení. Nic nemůže být doopravdy ztraceno. Neexistuje smrt a neexistují ani nehody. Nedávná životní změna, při které byla významná část vašeho života zastavena nebo změněna, je ve skutečnosti odpovědí na vaše modlitby. Bůh vás upozorňuje, že vám nic neodebírá ani nezpůsobuje žádnou ztrátu. To váš životní plán nebo modlitby vám-skrze vaši vlastní moc danou od Boha-přinesly tuto změnu. Buďte ochotni odpustit všem zúčastněným, abyste mohli lehce a svobodně vstoupit do nádherné nové fáze vašeho života.

Všechny kombinace čísla 1 s dalším číslem

Čísla 1 a 0, např. 110, 100, 101, 010

Mocné vedení Boha a andělů vás žádá, abyste změnili své myšlenky. Možná jste se modlili za své zdraví a štěstí. Pokud ano, toto je odpověď na vaše modlitby. Bůh ví, že řešení, jež hledáte, se rodí ve vašich myšlenkách. Požádejte Boha, aby vedl vaše myšlení správným směrem a podpořil vás během tohoto přechodného období.

Čísla 111

Pečlivě zkoumejte své myšlenky a ujistěte se, že myslíte pouze na to, nač myslet chcete, nikoli na to, co nechcete. Tato číselná řada značí, že se před vámi otevírají nové příležitosti a vaše myšlenky se rekordní rychlostí stávají realitou. Trojčíslí 111 je jako jasné světlo blesku, kterým vás fotograf na okamžik oslní. Značí, že si vesmír právě vyfotografoval vaše myšlenky a teď je vyvolává do hmotné podoby. Těší vás, jaké myšlenky vesmír zachytil? Pokud ne, změňte je. Máte-li problémy se sledováním a ovládáním svých myšlenek, požádejte své anděly, aby vám s tím pomohli.

Čísla 1 a 2, např. 112, 122, 121, 212

Naše myšlenky jsou důkazy toho, že se vaše přání naplňují. Znamená to, že se věci ubírají a budou ubírat vytouženým směrem. Neztrácejte víru!

Čísla 1 a 3, např. 113, 133, 131, 313

Nanebevzatí mistři s vámi spolupracují na vašich myšlenkových procesech. Učí vás dávné moudrosti zhmotňování. Posílají vám energii, která vás zachrání před pocity zmaru, a dodávají vám odvahu soustředit se na skutečné cíle vaší duše. Navíc vám mohou tito nanebevzetí mistři nabídnout rady, vedení a návrhy k vašemu životnímu poslání. Především vás však utvrzují v tom, že každé dílo začíná na úrovni myšlenky nebo nápadu. Požádejte je, aby vám pomohli moudře zvolit to, co opravdu chcete.

Čísla 1 a 4, např. 114, 144, 141, 414

Andělé vás naléhavě upozorňují, abyste pečlivě sledovali své myšlenky. Radí vám, ať si něco přejete, neboť jste v situaci, ve které se vaše myšlenky okamžitě zhmotní. Číslo 411 znamená: Požádejte anděly o důležité informace, které v této chvíli potřebujete.

Čísla 1 a 5, např. 115, 155, 151, 515

Vaše myšlenky jsou tím, co mění váš život. Nadále je tedy směřujte vytouženým směrem. Pokud si blížící se změny nepřejete, můžete je zastavit nebo změnit tím, že změníte své myšlení.

Čísla 1 a 6, např. 116, 166, 161, 616

Nadále orientujte své myšlenky k nebi a zbavte se obav z hmotného nedostatku. Číslo 611 znamená: Požádejte o pomoc s tím, co vás v tomto okamžiku na hmotném světě irituje nebo štve.

Čísla 1 a 7, např. 117, 177, 171, 717

Ta vám potvrzují, že si vedete skvěle. Jste na správné cestě, tak kráčejte dál! Je to znamení, že jste si vybrali správné myšlenky a že byste se měli ještě pevněji soustředit na své cíle. Nezapomeňte ke svým myšlenkám ještě přidat vhodné emoce, například vděčnost za dary, kterých se vám v životě dostalo. Vděk urychlí proces zhmotňování vašich přání.

Čísla 1 a 8, např. 118, 188, 181, 818

Blížíte se ke konci důležité fáze svého života. Pokud vás nějaká jeho část unavuje, buďte rádi, že už se blíží její vyléčení nebo nahrazení něčím lepším. Odevzdejte a propusťte ty části svého života, které nefungují, neboť vaše myšlenky na lepší život se stávají skutečností.

Čísla 1 a 9, např. 119, 199, 191, 919

Coby důsledek vašich myšlenek se před vámi otevírají nové dveře. Teď máte příležitost pohlédnout svým myšlenkám do tváře a zblízka si prohlédnout své vlastní výtvory. Opusťte vše staré, neboť bude, v souladu s vašimi touhami, nahrazeno novým.

Všechny kombinace čísla 2 s dalším číslem

Čísla 2 a 0, např. 220, 022, 020, 202

Bůh chce, abyste věděli, že na vás nezapomněl ani vás neopustil. Opravdu vás hluboce miluje. Ve skutečnosti připravuje nádhernou novou fázi vašeho života. Promlouvejte k němu často a sami ucítíte přicházející zázrak. Bůh vám také připomíná důležitost „Božského načasování“. Někdy musejí nejprve nastat vhodné okolnosti, a teprve pak je možné dosáhnout vytouženého cíle. Pokud budete pevně trvat na svých myšlenkách a víře, nic vám nemůže zabránit v naplnění vašeho přání.

Čísla 2 a 1, např. 221, 122, 121, 212

Naše myšlenky jsou důkazy toho, že se vaše přání naplňují. Znamená to, že se věci ubírají a budou ubírat vytouženým směrem. Neztrácejte víru!

Čísla 222

Vaše čerstvě zasazené nápady začínají prorůstat do skutečnosti. Nepřestávejte je zalévat a vyživovat a ony brzy vyrazí na světlo, takže uvidíte důkazy svého zhmotňování. Jinými slovy- nevzdávejte se pouhých pět minut před zázrakem. Brzy se projeví a přesvědčíte se o výsledcích své manifestace, tak jen nepolevujte! Nadále si pěstujte pozitivní myšlenky, používejte afirmace a pokračujte ve vizualizování.

Čísla 2 a 3, např. 223, 322, 323, 232

Nanebevzetí mistři vystupují v roli spolutvůrců vašeho nového projektu. Říkají vám, že sdílejí vaše nadšení a vědí. Že všechno vychází tak, jak si přejete. Mistři vidí, že vaše budoucnost bude zaručeně plná štěstí, po kterém toužíte. Užijte si tuto novou fázi vašeho života.

Čísla 2 a 4, např. 224, 422, 424, 242

Jak se píše v duchovním textu zvaném Kurz zázraků: „Andělé ochraňují váš čerstvě narozený záměr.“ Toto je znamení, že vám shora pomáhají, abyste mohli učinit vytoužený přechod. Zvláště v této době potřebujete vědět, že nejste sami. Číselné řady s čísly 2 a 4 jsou signálem od vašich andělů, kteří tak dávají najevo, že s vámi v současné době spolupracují.

Čísla 2 a 5, např. 225, 522, 525, 252

Vaše modlitby a úmysly byly jasné, silné a bezvýhradné. Proto můžete očekávat, že změna přijde rychleji, než jste plánovali. Nedopusťte, aby vás náhlé splnění vašich přání překvapilo. Možná k tomu dojde nějakým neočekávaným způsobem, takže neztrácejte víru. Často promlouvejte k Bohu a žádejte Jej o ujištění.

Čísla 2 a 6, např. 226, 622, 626, 262

Na obzoru se rýsuje koupě nebo získání něčeho nového.

Číslo 2 a 7, např. 227, 722, 727, 272

Ucházeli jste se v nedávné době o novou práci, přijetí do školy nebo půjčku? Tato čísla signalizují dobré zprávy. Žádají vás, abyste nepolevovali a nekolísali ve své víře.

Čísla 2 a 8, např. 228, 822, 828, 282

Jedny dveře se začínají otevírat, zatímco jiné se zavírají. Je důležité, abyste v této chvíli pozorně následovali svou intuici, neboť ta vás povede ke krokům, které vám během tohoto přechodu zajistí trvalou hojnost.

Čísla 2 a 9, např. 229, 922, 929, 292

Pokud jste v nedávné době utrpěli nějakou ztrátu (práce, partnera atd.), můžete očekávat, že velmi brzy získáte náhradu. Všechno pracuje pro vás, i když se třeba mnoho věcí děje v zákulisí a vy máte pocit, že na vás Bůh zapomněl. Nebojte se! Vnímejte energii svého života, který se právě teď pohybuje kupředu. Vaše nedávná ztráta neměla být trestem. Namísto toho vás vesmír připravuje na něco nového.

Všechny kombinace čísla 3 s dalším číslem

Čísla 3 a 0, např. 330, 033, 030, 303

Bůh a nanebevzatí mistři se snaží upoutat vaši pozornost, pravděpodobně jde o záležitost, jež souvisí s vaším božským životním posláním. Existují nějaké rady, které jste v poslední době ignorovali? Pokud ano, můžete mít pocit, že jste se ocitli ve slepé uličce. Pomocí této číselné řady vás nebesa upozorňují, že musíte sehrát svou roli v procesu spolutvoření. To znamená poslouchat a následovat Božské výzvy k podniknutí určitých kroků.

Čísla 3 a 1, např. 331, 133, 131, 313

Nanebevzatí mistři s vámi spolupracují na vašich myšlenkových procesech. Učí vás dávné moudrosti zhmotňování. Posílají vám energii, která vás zachrání před pocity zmaru, a dodávají vám odvahu soustředit se na skutečné cíle vaší duše. Navíc vám mohou tito nanebevzetí mistři nabídnout rady, vedení a návrhy k vašemu životnímu poslání. Především vás však utvrzují v tom, že každé dílo začíná na úrovni myšlenky nebo nápadu. Požádejte je, aby vám pomohli moudře zvolit to, co opravdu chcete.

Čísla 3 a 2, např. 332, 233, 232, 323

Nanebevzetí mistři vystupují v roli spolutvůrců vašeho nového projektu. Říkají vám, že sdílejí vaše nadšení a vědí. Že všechno vychází tak, jak si přejete. Mistři vidí, že vaše budoucnost bude zaručeně plná štěstí, po kterém toužíte. Užijte si tuto novou fázi vašeho života.

Čísla 333

Jsou vám na blízku nanebevzetí mistři a ti chtějí, abyste věděli, že vám nabízejí svou pomoc, lásku a společnost. Volejte je často na pomoc, zvláště, když okolo sebe vidíte kombinace čísla 3. mezi nejznámější nanebevzaté mistry patří Ježíš, Mojžíš, Marie, Quan Yin a Yogananda.

Čísla 3 a 4, např. 334, 433, 434, 343

Právě teď se okolo vás nachází spousta pomocníků! Nanebevzetí mistři a andělé jsou tady, aby vám poskytovali pomoc, rady a lásku. Natáhněte k nim ruce, stejně jako je oni natahují k vám.

Čísla 3 a 5, např. 335, 533, 535, 353

Nanebevzetí mistři vás chtějí připravit n blížící se velkou životní změnu. Chtějí, abyste věděli, že vás budou během této změny držet za ruku a že všechno dopadne dobře. Přijměte tuto změnu a očekávejte požehnání, které s sebou přináší.

Čísla 3 a 6, např. 336, 633, 636, 363

Vaši nanebevzatí mistři vám pomáhají zhmotňovat věci, které potřebujete ke svému Božskému životnímu poslání. Ať už jde o peníze na zaplacení školného nebo nalezení místa, kde byste mohli učit nebo léčit ostatní, mistři už na tom pracují. Chtějí, abyste věděli, že si zasloužíte jejich pomoc, neboť díky ní budete schopni dávat ostatním.

Čísla 3 a 7, např. 337, 733, 737, 373

Nanebevzetí mistři září radostí. Oni nejenže vidí vaše skutečné vnitřní Božství, ale také souhlasí s cestou, kterou jste si zvolili. Chtějí, abyste věděli, že si zasloužíte štěstí, a dopřávali si nebeskou radost, které jsou součástí vašeho božského dědictví a zvolené cesty.

Čísla 3 a 8, např. 338, 833, 838, 383

„Pokračujete“, vzkazují vám mistři. Dodejte svým myšlenkám i pocitům energii a směr. Přehodnoťte svůj postoj-dopomůže vám to k vědomí, že jste jedno s Bohem, s každým stvořením a veškerým životem.

Čísla 3 a 9, např. 339, 933, 939, 393

Toto je naléhavá výzva, abyste ze svého života vyloučili situace, které nejsou poctivé nebo už posloužili svému účelu. Nelpěte na nich jen ze strachu.vězte, že v každém okamžiku je o vás postaráno. Je důležité, abyste se na svou budoucnost dívali pozitivně. Takový postoj totiž vytváří to, co budete prožívat. Proto požádejte mistry, aby vám pomohli vybírat vaše myšlenky z pozice lásky.

Všechny kombinace čísla 4 s dalším číslem

Čísla 4 a 0, např. 004, 044, 040, 404

Bůh a andělé chtějí, abyste věděl/a, že jste velmi, velmi milován/a. žádají, abyste se na chvíli zastavili a uvědomili si tuto lásku, neboť odpoví mnohé z vašich otázek a vyřeší jakýkoliv problém.

Čísla 4 a 1, např. 114, 144, 141, 414

Andělé vás naléhavě upozorňují, abyste pečlivě sledovali své myšlenky. Radí vám, ať si něco přejete, neboť jste v situaci, ve které se vaše myšlenky okamžitě zhmotní. Číslo 411 znamená: Požádejte anděly o důležité informace, které v této chvíli potřebujete.

Čísla 4 a 2, např. 224, 422, 424, 242

Jak se píše v duchovním textu zvaném Kurz zázraků: „Andělé ochraňují váš čerstvě narozený záměr.“ Toto je znamení, že vám shora pomáhají, abyste mohli učinit vytoužený přechod. Zvláště v této době potřebujete vědět, že nejste sami. Číselné řady s čísly 2 a 4 jsou signálem od vašich andělů, kteří tak dávají najevo, že s vámi v současné době spolupracují.

Čísla 4 a 3, např. 334, 433, 434, 343

Právě teď se okolo vás nachází spousta pomocníků! Nanebevzetí mistři a andělé jsou tady, aby vám poskytovali pomoc, rady a lásku. Natáhněte k nim ruce, stejně jako je oni natahují k vám.

Čísla 444

Jste obklopeni anděly, kteří vás ujišťují o své lásce a ochotě pomoci. Nebojte se, protože jejich pomoc je na blízku.

Čísla 4 a 5, např. 554, 455, 454, 545

Vaši andělé stojí za jednou z významných změn, které ve vašem životě právě probíhají.

Čísla 4 a 6, např. 664, 466, 464, 646

Vaši andělé vás varují, že se příliš soustředíte na hmotný svět. Žádají vás, ať jim odevzdáte své starosti, aby mohli zasáhnout. Uveďte do rovnováhy své myšlenky zaměřené do nebe s těmi spojenými se zemí. Vězte, že se vám dostává skutečně neomezené podpory, zvláště pracujete-li ruku v ruce s Božským.

Čísla 4 a 7, např. 774, 477, 474, 747

Andělé vám gratulují a říkají: „Nepolevujte ve skvělé práci. Daří se vám. Soustřeďte své myšlenky, neboť to přináší výrazný a pozitivní efekt.“

Čísla 4 a 8, např. 884, 488, 484, 848

Takto vám vaši andělé vzkazují, že se určitá fáze vašeho života chýlí ke konci. Chtějí, abyste věděli, že až k tomu dojde, budou s vámi a pomohou vás nasměrovat do nové situace, která bude lépe odpovídat vašim potřebám, přáním a cílům.

Čísla 4 a 9, např. 994, 499, 494, 949

Andělé vás upozorňují, že je na čase zbavit se všeho, co už je za vámi. Připomínají vám, že když se jedny dveře zavírají, nějaké nové se otevírají. Andělé vám pomáhají otevírat nové dveře a překonávat bolest spojenou se změnou, kterou procházíte. Prosím požádejte své anděly, aby vám pomohli věřit, že tyto konce a začátky jsou odpovědí na vaše modlitby.

Všechny kombinace čísla 5 s dalším číslem

Čísla 5 a 0, např. 005, 055, 050, 505

Důležitý vzkaz, že změny ve vašem životě jsou v Božském a naprostém pořádku. Jsou darem od Boha a tedy v souladu s tím, jaké má s vaším vyšším já plány.

Čísla 5 a 1, např. 115, 155, 151, 515

Vaše myšlenky jsou tím, co mění váš život. Nadále je tedy směřujte vytouženým směrem. Pokud si blížící se změny nepřejete, můžete je zastavit nebo změnit tím, že změníte své myšlení.

Čísla 5 a 2, např. 225, 522, 525, 252

Vaše modlitby a úmysly byly jasné, silné a bezvýhradné. Proto můžete očekávat, že změna přijde rychleji, než jste plánovali. Nedopusťte, aby vás náhlé splnění vašich přání překvapilo. Možná k tomu dojde nějakým neočekávaným způsobem, takže neztrácejte víru. Často promlouvejte k Bohu a žádejte Jej o ujištění.

Čísla 5 a 3, např. 335, 533, 535, 353

Nanebevzetí mistři vás chtějí připravit n blížící se velkou životní změnu. Chtějí, abyste věděli, že vás budou během této změny držet za ruku a že všechno dopadne dobře. Přijměte tuto změnu a očekávejte požehnání, které s sebou přináší.

Čísla 5 a 4, např. 554, 455, 454, 545

Vaši andělé stojí za jednou z významných změn, které ve vašem životě právě probíhají.

Čísla 555

Držte si klobouky, protože přichází velká životní změna. Neměli byste ji brát jako pozitivní nebo negativní, neboť všechny změny jsou přirozenou součástí běhu života. Možná je tato změna odpovědí na vaše modlitby, takže v sobě nadále pěstujete vizi a pocit vlastní vyrovnanosti.

Čísla 5 a 6, např. 556, 655, 656, 565

Ve vašem materiálním životě se chystá zásadní změna-možná získáte nový dům, auto nebo majetek.

Čísla 5 a 7, např. 557, 755, 757, 575

Tato čísla potvrzují, že se k vám nezadržitelně žene změna, a ta vás obohatí buď po fyzické, emocionální nebo intelektuální stránce-popřípadě to bude kombinace všech tří. Pokračujte zvoleným směrem a brzy zpozorujete, jak tyto změny zkvalitňují váš vlastní život i život lidí okolo vás.

Čísla 5 a 8, např. 558, 855, 858, 585

Tato číselná řada signalizuje, že se nacházíte v jedenácté hodině, přímo před velkou změnou. Nebojte se, neboť během toho přechodu, který nastane velmi brzy, se vám dostane podpory i lásky.

Čísla 5 a 9, např. 559, 955, 959, 595

Aby se mohla tato nová změna zhmotnit, je důležité zbavit se minulosti. Tato číselná řada vás žádá, abyste odhodili to staré a uvědomili si, že ve své době splnilo svůj důležitý účel. Život je ale proměnlivý a změna nevyhnutelná. Vězte, že něco nového stojí před vašimi dveřmi a čeká na pozvání dovnitř. Umožníte mu vstoupit tehdy, až se oprostíte od toho starého.

Všechny kombinace čísla 6 s dalším číslem

Čísla 6 a 0, např. 006, 066, 060, 606

Toto poselství od stvořitele se týká vašeho materiálního života. Bůh vás žádá, abyste se méně soustředili na světské touhy. Neznamená to, že by po vás bůh požadoval život v chudobě, spíše chce, abyste se pokusili naplňovat své touhy duchovnějším způsobem. Vězte, že Bůh je ve vás a je zdrojem všeho, co potřebujete. Stačí jen udržet svou víru, projevit vděčnost a otevřít se znamením i novým příležitostem, které vám přinesou to, co potřebujete. Podstatou poselství, které přináší tyto číselné sekvence, je věta: „Ale hledejte nejprve království Božího a spravedlnosti jeho, a toto vše bude vám přidáno.“

Čísla 6 a 1, např. 116, 166, 161, 616

Nadále orientujte své myšlenky k nebi a zbavte se obav z hmotného nedostatku. Číslo 611 znamená: Požádejte o pomoc s tím, co vás v tomto okamžiku na hmotném světě irituje nebo štve.

Čísla 6 a 2, např. 226, 622, 626, 262

Na obzoru se rýsuje koupě nebo získání něčeho nového.

Čísla 6 a 3, např. 336, 633, 636, 363

Vaši nanebevzatí mistři vám pomáhají zhmotňovat věci, které potřebujete ke svému Božskému životnímu poslání. Ať už jde o peníze na zaplacení školného nebo nalezení místa, kde byste mohli učit nebo léčit ostatní, mistři už na tom pracují. Chtějí, abyste věděli, že si zasloužíte jejich pomoc, neboť díky ní budete schopni dávat ostatním.

Čísla 6 a 4, např. 664, 466, 464, 646

Vaši andělé vás varují, že se příliš soustředíte na hmotný svět. Žádají vás, ať jim odevzdáte své starosti, aby mohli zasáhnout. Uveďte do rovnováhy své myšlenky zaměřené do nebe s těmi spojenými se zemí. Vězte, že se vám dostává skutečně neomezené podpory, zvláště pracujete-li ruku v ruce s Božským.

Čísla 6 a 5, např. 556, 655, 656, 565

Ve vašem materiálním životě se chystá zásadní změna-možná získáte nový dům, auto nebo majetek.

Čísla 666

Vaše myšlenky jsou nyní v nerovnováze, příliš soustředěné na hmotný svět. Tato číselná řada vás žádá, abyste své myšlenky dělili rovnoměrně mezi nebe a zemi. Jako ve slavném „Kázání z hory“ vás andělé nabádají k tomu, abyste se soustředili na ducha a službu a spolehnuli se, že vaše hmotné i emocionální potřeby budou automaticky uspokojeny.

Čísla 6 a 7, např. 776, 766, 767, 676

Potvrzení, že vaše myšlenky a práce s materiálním světem jsou přesně takové, jaké mají být. Podařilo se vám vyrovnat myšlenky a aktivity tak, abyste pečovali o svou mysl, tělo i duši. Nepolevujte ve skvělé práci!

Čísla 6 a 8, např. 886, 688, 686, 868

Zanedlouho se rozloučíte s čímsi z vašeho materiálního světa, třeba prodáte část majetku. Pokud nechcete nic ztratit ani prodat, můžete změnit své myšlenky, a tím i tuto tendenci. Pokud ale máte v úmyslu prodat nebo propustit něco ze svého hmotného života, považujte to za znamení, že se vaše přání brzy splní.

Čísla 6 a 9, např. 996, 699, 696, 969

Znamená oproštění se od hmotných statků, zvláště pokud jste trpěli posedlostí po konkrétním druhu majetku. Tato číselná řada vás žádá, abyste se jej vzdali a oprostili se od něj. Je to také vzkaz, že něco, co jste prodali nebo ztratili, bude brzy nahrazeno čímsi lepším. Buďte otevření novým věcem, a ty předčí vaše očekávání, neboť jste na toto povýšení připraveni. Zasloužíte si to nejlepší!

Všechny kombinace čísla 7 s dalším číslem

Čísla 7 a 0, např. 007, 077, 070, 707

Povzbudivé „do toho!“ přímo od Boha, který vám uděluje pochvalu za intelektuální, duchovní a fyzickou práci, kterou jste vykonali. Na své nynější cestě pomáháte sobě i mnoha dalším lidem a Bůh vás žádá, abyste ve své skvělé práci pokračovali.

Čísla 7 a 1, např. 117, 177, 171, 717

Ta vám potvrzují, že si vedete skvěle. Jste na správné cestě, tak kráčejte dál! Je to znamení, že jste si vybrali správné myšlenky a že byste se měli ještě pevněji soustředit na své cíle. Nezapomeňte ke svým myšlenkám ještě přidat vhodné emoce, například vděčnost za dary, kterých se vám v životě dostalo. Vděk urychlí proces zhmotňování vašich přání.

Čísla 7 a 2, např. 227, 722, 727, 272

Ucházeli jste se v nedávné době o novou práci, přijetí do školy nebo půjčku? Tato čísla signalizují dobré zprávy. Žádají vás, abyste nepolevovali a nekolísali ve své víře.

Čísla 7 a 3, např. 337, 733, 737, 373

Nanebevzetí mistři září radostí. Oni nejenže vidí vaše skutečné vnitřní Božství, ale také souhlasí s cestou, kterou jste si zvolili. Chtějí, abyste věděli, že si zasloužíte štěstí, a dopřávali si nebeskou radost, které jsou součástí vašeho božského dědictví a zvolené cesty.

Čísla 7 a 4, např. 774, 477, 474, 747

Andělé vám gratulují a říkají: „Nepolevujte ve skvělé práci. Daří se vám. Soustřeďte své myšlenky, neboť to přináší výrazný a pozitivní efekt.“

Čísla 7 a 5, např. 557, 755, 757, 575

Tato čísla potvrzují, že se k vám nezadržitelně žene změna, a ta vás obohatí buď po fyzické, emocionální nebo intelektuální stránce-popřípadě to bude kombinace všech tří. Pokračujte zvoleným směrem a brzy zpozorujete, jak tyto změny zkvalitňují váš vlastní život i život lidí okolo vás.

Čísla 7 a 6, např. 776, 766, 767, 676

Potvrzení, že vaše myšlenky a práce s materiálním světem jsou přesně takové, jaké mají být. Podařilo se vám vyrovnat myšlenky a aktivity tak, abyste pečovali o svou mysl, tělo i duši. Nepolevujte ve skvělé práci!

Čísla 777

Andělé vám aplaudují-gratulujeme, daří se vám! Neustávejte v pilné práci a vězte, že se váš sen stává skutečností. Toto je velmi pozitivní znamení, které vás upozorňuje, že možná dojde i na další zázraky.

Čísla 7 a 8, např. 778, 788, 787, 878

Máte pocit, že nějaká etapa vašeho života, třeba pracovní nebo milostná končí? Toto je potvrzení, že vaše pocity jsou správné. Konec může znamenat, že se daná situace významně změní k lepšímu nebo že se určitá část vašeho života chýlí ke svému konci. Ať je to jakkoliv, tato číselná frekvence přináší dobré zprávy o přicházející pozitivní změně, díky které dojde k vyřešení napjaté situace. Vytrvejte, váš život totiž bude brzy o dost jednodušší.

Čísla 7 a 9, např. 779, 799, 797, 979

Gratulujeme! Zbavujete se starých částí vašeho života, které k vám už nepasují. Žijete opravdovějším životem, v souladu se svým nejlepším svědomím. Tato číselná řada vyjadřuje pochvalu za vaše rozhodnutí žít upřímně.

Všechny kombinace čísla 8 s dalším číslem

Čísla 8 a 0, např. 008, 088, 080, 808

Tento vzkaz od vašeho Stvořitele signalizuje, že blížící se konec určité fáze je součástí celkového Božího plánu. Je odpovědí na vaše modlitby a je v souladu s Jeho vůlí. Požádejte Boha, aby utišil veškeré obavy nebo starosti, které ve vás nadcházející změny vzbuzují.

Čísla 8 a 1, např. 118, 188, 181, 818

Blížíte se ke konci důležité fáze svého života. Pokud vás nějaká jeho část unavuje, buďte rádi, že už se blíží její vyléčení nebo nahrazení něčím lepším. Odevzdejte a propusťte ty části svého života, které nefungují, neboť vaše myšlenky na lepší život se stávají skutečností.

Čísla 8 a 2, např. 228, 822, 828, 282

Jedny dveře se začínají otevírat, zatímco jiné se zavírají. Je důležité, abyste v této chvíli pozorně následovali svou intuici, neboť ta vás povede ke krokům, které vám během tohoto přechodu zajistí trvalou hojnost.

Čísla 8 a 3, např. 338, 833, 838, 383

„Pokračujete“, vzkazují vám mistři. Dodejte svým myšlenkám i pocitům energii a směr. Přehodnoťte svůj postoj-dopomůže vám to k vědomí, že jste jedno s Bohem, s každým stvořením a veškerým životem.

Čísla 8 a 4, např. 884, 488, 484, 848

Takto vám vaši andělé vzkazují, že se určitá fáze vašeho života chýlí ke konci. Chtějí, abyste věděli, že až k tomu dojde, budou s vámi a pomohou vás nasměrovat do nové situace, která bude lépe odpovídat vašim potřebám, přáním a cílům.

Čísla 8 a 5, např. 558, 855, 858, 585

Tato číselná řada signalizuje, že se nacházíte v jedenácté hodině, přímo před velkou změnou. Nebojte se, neboť během toho přechodu, který nastane velmi brzy, se vám dostane podpory i lásky.

Čísla 8 a 6, např. 886, 688, 686, 868

Zanedlouho se rozloučíte s čímsi z vašeho materiálního světa, třeba prodáte část majetku. Pokud nechcete nic ztratit ani prodat, můžete změnit své myšlenky, a tím i tuto tendenci. Pokud ale máte v úmyslu prodat nebo propustit něco ze svého hmotného života, považujte to za znamení, že se vaše přání brzy splní.

Čísla 8 a 7, např. 778, 788, 787, 878

Máte pocit, že nějaká etapa vašeho života, třeba pracovní nebo milostná končí? Toto je potvrzení, že vaše pocity jsou správné. Konec může znamenat, že se daná situace významně změní k lepšímu nebo že se určitá část vašeho života chýlí ke svému konci. Ať je to jakkoliv, tato číselná frekvence přináší dobré zprávy o přicházející pozitivní změně, díky které dojde k vyřešení napjaté situace. Vytrvejte, váš život totiž bude brzy o dost jednodušší.

Čísla 888

Určitá fáze vašeho života se chýlí ke konci a toto znamení vás má varovat, abyste se na něj připravili. Tato číselná řada může znamenat, že zakončujete nějakou emocionální, pracovní nebo vztahovou fázi. Upozorňuje také, že se na konci tunelu objeví světlo. Navíc to znamená, že „úroda dozrála, nečekejte se sklizní a užijte si ji“. Jinými slovy, neodkládejte cestu za svými sny nebo radost z plodů vaší práce.

Čísla 8 a 9, např. 998, 988, 989, 898

Důležitá fáze vašeho života se chýlí k závěru a v souvislosti s ní skončí i další záležitosti. Jako vlak dojíždějící na konečnou se nejprve zastaví první vagón a po něm, s lehkým zpožděním, zastaví i ty zbývající. Tato číselná řada vás upozorňuje, že procházíte řetězem událostí, v němž se mnoho částí vašeho života zpomaluje a zastavuje. Ale nebojte se, protože tyto změny jsou nezbytné k tomu, aby mohly nastat nové skutečnosti a okolnosti.

Všechny kombinace čísla 9 s dalším číslem

Čísla 9 a 0, např. 009, 099, 090, 909

Toto je vzkaz od vašeho Stvořitele, který říká, že zakončení určité fáze vašeho života bylo výsledkem Božského vedení. Nic nemůže být doopravdy ztraceno. Neexistuje smrt a neexistují ani nehody. Nedávná životní změna, při které byla významná část vašeho života zastavena nebo změněna, je ve skutečnosti odpovědí na vaše modlitby. Bůh vás upozorňuje, že vám nic neodebírá ani nezpůsobuje žádnou ztrátu. To váš životní plán nebo modlitby vám- skrze vaši vlastní moc danou od Boha- přinesly tuto změnu. Buďte ochotni odpustit všem zúčastněným, abyste mohli lehce a svobodně vstoupit do nádherné nové fáze vašeho života.

Čísla 9 a 1, např. 119, 199, 191, 919

Coby důsledek vašich myšlenek se před vámi otevírají nové dveře. Teď máte příležitost pohlédnout svým myšlenkám do tváře a zblízka si prohlédnout své vlastní výtvory. Opusťte vše staré, neboť bude, v souladu s vašimi touhami, nahrazeno novým.

Čísla 9 a 2, např. 229, 922, 929, 292

Pokud jste v nedávné době utrpěli nějakou ztrátu (práce, partnera atd.), můžete očekávat, že velmi brzy získáte náhradu. Všechno pracuje pro vás, i když se třeba mnoho věcí děje v zákulisí a vy máte pocit, že na vás Bůh zapomněl. Nebojte se! Vnímejte energii svého života, který se právě teď pohybuje kupředu. Vaše nedávná ztráta neměla být trestem. Namísto toho vás vesmír připravuje na něco nového.

Čísla 9 a 3, např. 339, 933, 939, 393

Toto je naléhavá výzva, abyste ze svého života vyloučili situace, které nejsou poctivé nebo už posloužili svému účelu. Nelpěte na nich jen ze strachu.vězte, že v každém okamžiku je o vás postaráno. Je důležité, abyste se na svou budoucnost dívali pozitivně. Takový postoj totiž vytváří to, co budete prožívat. Proto požádejte mistry, aby vám pomohli vybírat vaše myšlenky z pozice lásky.

Čísla 9 a 4, např. 994, 499, 494, 949

Andělé vás upozorňují, že je na čase zbavit se všeho, co už je za vámi. Připomínají vám, že když se jedny dveře zavírají, nějaké nové se otevírají. Andělé vám pomáhají otevírat nové dveře a překonávat bolest spojenou se změnou, kterou procházíte. Prosím požádejte své anděly, aby vám pomohli věřit, že tyto konce a začátky jsou odpovědí na vaše modlitby.

Čísla 9 a 5, např. 559, 955, 959, 595

Aby se mohla tato nová změna zhmotnit, je důležité zbavit se minulosti. Tato číselná řada vás žádá, abyste odhodili to staré a uvědomili si, že ve své době splnilo svůj důležitý účel. Život je ale proměnlivý a změna nevyhnutelná. Vězte, že něco nového stojí před vašimi dveřmi a čeká na pozvání dovnitř. Umožníte mu vstoupit tehdy, až se oprostíte od toho starého.

Čísla 9 a 6, např. 996, 699, 696, 969

Znamená oproštění se od hmotných statků, zvláště pokud jste trpěli posedlostí po konkrétním druhu majetku. Tato číselná řada vás žádá, abyste se jej vzdali a oprostili se od něj. Je to také vzkaz, že něco, co jste prodali nebo ztratili, bude brzy nahrazeno čímsi lepším. Buďte otevření novým věcem, a ty předčí vaše očekávání, neboť jste na toto povýšení připraveni. Zasloužíte si to nejlepší!

Čísla 9 a 7, např. 779, 799, 797, 979

Gratulujeme! Zbavujete se starých částí vašeho života, které k vám už nepasují. Žijete opravdovějším životem, v souladu se svým nejlepším svědomím. Tato číselná řada vyjadřuje pochvalu za vaše rozhodnutí žít upřímně.

Čísla 9 a 8, např. 998, 988, 989, 898

Důležitá fáze vašeho života se chýlí k závěru a v souvislosti s ní skončí i další záležitosti. Jako vlak dojíždějící na konečnou se nejprve zastaví první vagón a po něm, s lehkým zpožděním, zastaví i ty zbývající. Tato číselná řada vás upozorňuje, že procházíte řetězem událostí, v němž se mnoho částí vašeho života zpomaluje a zastavuje. Ale nebojte se, protože tyto změny jsou nezbytné k tomu, aby mohly nastat nové skutečnosti a okolnosti.

Čísla 999

Dokončení. Toto je konec důležité fáze vašeho osobního nebo celkového života. Je to také vzkaz určený služebníkům světla podílejícím se na léčení země, který znamená: „Dejte se do práce, protože Matka země vás potřebuje.“

Čtyřciferná čísla

Když si vykládáte čtyřciferné číslo, rozdělte je na trojciferné a jednociferné číslo a přečtěte si nejprve význam trojciferného čísla. K němu pak přidejte výklad posledního čísla, a tak získáte smysl celé řady. Kdybyste si například chtěli vyložit číslo 2048, začněte s jeho první trojcifernou částí a přečtěte si význam čísla 204. Poté si přečtěte význam poslední, jednociferné části, jež je v tomto případě 8.

Pěticiferná čísla

Podobně si můžete vykládat i pěticiferná čísla. Vezměte nejprve první, trojcifernou část čísla a vyhledejte si její význam. Poté si přečtěte význam posledních dvou čísel v řadě. Složte oba významy a spojte je.

Číselné řady s osobním významem

Podobně si můžete rozložit také číselné řady, které pro vás mají nějaký osobní význam, jako například datum narození, výročí, telefonní čísla a podobně. V takových případech vám andělé dávají ještě důležitější vzkaz. Nejprve se soustřeďte na člověka, jehož se toto konkrétní číslo týká (když například vidíte datum narození kamarádky). Potom požádejte anděly o další informace, týkající se poselství pro danou osobu. Naslouchejte dojmům, které k vám přicházejí prostřednictvím vašich myšlenek a pocitů.

Zavřít okno

Zpracováno dle: Doreen Virtue Ph.D.-  knihy: Andělská čísla

Léčení s anděly

 

copyright© 2010 Iva Radulayová

Zdroj: e-mail + odkaz

http://www.amiresah.cz/andelska_cisla.htm 

Vaše komentáře

Reklama